Witam!
Z obrońcą "widziałam się" po raz 3 i ostatni. Wszystko zaczęło się od tego ---> KLIK podczas S&D, kiedy to klikając zniknięcie PZ, pojawiła się flota Nie wiele myśląc policzyłam i poleciałam, ale obrońca się zaświecił na matuli i czekałam 15 min, zastanawiając się czy warto słać recki - i to był błąd, bo atak oczywiście wszedł, ale pan Monk się wyzbierał. Wtedy też poprzysięgłam, że nie odpuszczę, póki nie odbiorę tego co moje Kolejne nasze "spotkanie" było 18 dni temu, kiedy to pan Monk zrobił sobie dłuższą przerwę w odświeżaniu konta (ze 2 godziny ) z czego powstało to ---> KLIK Jakbym widziała, że tak długo go nie będzie to i na główną flotę bym się wybrała, ale człowiek myśli po fakcie
Wczoraj wyskanowałam flotkę i sporo surowców na jednym moonie i załapałam, że jeśli obrońca nie kliknie znów urlopu to FS na pewno pójdzie tam, bo tylko całą flotką się zabierał z surką Ponieważ już dłuższy czas go obserwowałam to wiedziałam, że lata na własne WIDOCZNE PZ i nie wysyła wabików Szybkie obliczenia po czasie przeskakiwania minutek kiedy mniej wiecej mogła pójść flota - potem już tylko klikanie (na 20% też klikałam co by mi się znów flota nie pojawiła w momencie planowanego zniknięcia pztki :E)
Z obrońcą "widziałam się" po raz 3 i ostatni. Wszystko zaczęło się od tego ---> KLIK podczas S&D, kiedy to klikając zniknięcie PZ, pojawiła się flota Nie wiele myśląc policzyłam i poleciałam, ale obrońca się zaświecił na matuli i czekałam 15 min, zastanawiając się czy warto słać recki - i to był błąd, bo atak oczywiście wszedł, ale pan Monk się wyzbierał. Wtedy też poprzysięgłam, że nie odpuszczę, póki nie odbiorę tego co moje Kolejne nasze "spotkanie" było 18 dni temu, kiedy to pan Monk zrobił sobie dłuższą przerwę w odświeżaniu konta (ze 2 godziny ) z czego powstało to ---> KLIK Jakbym widziała, że tak długo go nie będzie to i na główną flotę bym się wybrała, ale człowiek myśli po fakcie
Wczoraj wyskanowałam flotkę i sporo surowców na jednym moonie i załapałam, że jeśli obrońca nie kliknie znów urlopu to FS na pewno pójdzie tam, bo tylko całą flotką się zabierał z surką Ponieważ już dłuższy czas go obserwowałam to wiedziałam, że lata na własne WIDOCZNE PZ i nie wysyła wabików Szybkie obliczenia po czasie przeskakiwania minutek kiedy mniej wiecej mogła pójść flota - potem już tylko klikanie (na 20% też klikałam co by mi się znów flota nie pojawiła w momencie planowanego zniknięcia pztki :E)
Z tego miejsca bardzo dziękuję chłopakowi za budzenie mnie na czas i dopingowanie do samego końca, mimo że już było późno u niego - Ty bardziej wierzyłeś w to, że się uda aniżeli ja sama, dziękuję Słońce :*
A ponieważ to moje ostatnie ST na tej uni, chcę bardzo podziękować najlepszemu sojuszowi w jakim przypadło mi kiedykolwiek grać, czyli CNP za wspólnie spędzony czas w doborowym towarzystwie :)
Pozdrawiam sojusze CNP, OCB i WINTER oraz znajomych, a w szczególności Daniela, Patryka, Mateusza, Łukasza oraz Krzysia
Obrońcy oczywiście szczerze życzę i żeby tradycja nie umarła ode mnie lizaczek na osłodę i pocieszenie :)
Starcie następujących flot:
Agresor Avinashi [CNP]
Pancernik 2.518
Lekki myśliwiec 14.746
Ciężki myśliwiec 1.091
Okręt wojenny 2.182
Recykler 3.370
Sonda szpiegowska 312
Bombowiec 2.011
Niszczyciel 464
Gwiazda Śmierci 1
Pancernik 1.143
Lekki myśliwiec 45.845 ( -12.388 )
Krążownik 21.273 ( -2.034 )
Okręt wojenny 3.037 ( -57 )
Pancernik 2.502 ( -16 )
Agresor stracił łącznie 113.318.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 622.103.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 131.498.700 metalu i 69.232.200 kryształu.
Agresor przejął łącznie 25.742.650 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 61.798.368
Kryształ: 52.299.869
Deuter: -942.687
agresor zyskał łącznie 113.155.550 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -368.628.668
Kryształ: -213.841.669
Deuter: -65.375.313
obrońca stracił łącznie 647.845.650 jednostek.