Ruda [WINTER] vs. nevermind ~ 515.89%

• Ruda [WINTER] vs. nevermind ~ 515.89%

Witam,
    nadzór nad tym Panem sprawowany był cały czas, dzisiaj nie stawił się na odbiór fsa :P

Dedki dla AmstelL'a,
    pozdrowienia dla WINTER :fkiss:

Dnia 13-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Ruda [WINTER]

Krążownik 3.000

Obrońca nevermind

Mały transporter 76
    Duży transporter 1.019
    Lekki myśliwiec 14.854
    Statek kolonizacyjny 3
    Recykler 103
    Sonda szpiegowska 13

Po bitwie...

Agresor Ruda [WINTER]

Krążownik 3.000 ( -0 )

Obrońca nevermind

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    800.000 Metalu, 443.491 Kryształu i 1.156.509 Deuteru
    1.007.557 Metalu, 221.746 Kryształu i 3.704.858 Deuteru

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 73.935.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 36.321.600 metalu i 15.267.700 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 7.334.161 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal: 38.129.157
    Kryształ: 15.932.937
    Deuter: 4.861.367
    agresor zyskał łącznie 58.923.461 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal: -53.695.557
    Kryształ: -22.476.237
    Deuter: -5.097.367
    obrońca stracił łącznie 81.269.161 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.3

[13:51] <+Mati> Wladza dla moderatorow, precz z GO!

:xfa: Rekrutacja MOD :xfa:

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Ruda ().

• Graty Marlen:D
    przynajmniej coś na ciepło, z wieczora.
    Przetapiaj, na jakieś pożyteczne obrazki.
    Minus jest taki, że im bardziej się rozkręcisz, tym trudniej będzie coś znaleźć :D
    Dzięki za dedy:)

"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"

WINTER

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez AmstelL ().

• Zgadza się, nieodebrany bo i są rzeczy ważniejsze jak gra. Co do obserwacji to pierwszy raz ujrzałaś te komary na skanie i od razu przyfarciło no ale jakby nie patrzeć obserwacja. Ciesz się rudy pomocniku z zysku, jak jest z czego. Pewnie chlopcy w sojuszu są dumni z ciebie :) Nie odbieraj tego jak ataku na siebie, po prostu gratuluje utarcia mi nosa bo jest czego i na przyszlość mimo wszystko lepiej opóźnić no chyba, że znalaś moj status to wtedy nie musiałaś :)
    Dalszych obserwacji zyczę tobie a sobie kasacji konta :)
    Kłam­stwo nie sta­je się prawdą tyl­ko dla­tego, że wie­rzy w nie więcej osób.
  • Chwila Prawdy napisał(a):

Zgadza się, nieodebrany bo i są rzeczy ważniejsze jak gra. Co do obserwacji to pierwszy raz ujrzałaś te komary na skanie i od razu przyfarciło no ale jakby nie patrzeć obserwacja. Ciesz się rudy pomocniku z zysku, jak jest z czego. Pewnie chlopcy w sojuszu są dumni z ciebie :) Nie odbieraj tego jak ataku na siebie, po prostu gratuluje utarcia mi nosa bo jest czego i na przyszlość mimo wszystko lepiej opóźnić no chyba, że znalaś moj status to wtedy nie musiałaś :)
    Dalszych obserwacji zyczę tobie a sobie kasacji konta :)

Nie będę nikogo pouczać, na czym polega obserwacja, ważne ze jest skuteczna i osiagnęłam co chciałam.
    Będąc flociarzem w tej grze, każdy zysk na + cieszy, więc nie wiem dlaczego tak gorzko o tym mówisz. Sam będąc po lewej stronie i widząc raport na zielono byłbyś zadowolony z zysku. "Chłopcy" ... :P nie gram dla nich, tylko dla siebie. Nie mam parcia, cyferki to dodatek to czegoś zupełnie realnego i przyjemniejszego ;)
    Lot mój drogi, był opóźniony - nie pozwalam sobie na takiego typu wpadki :) co do statusów... no comment :) obraża mnie samo to stwierdzenie.

Odbudowy życzę.

[13:51] <+Mati> Wladza dla moderatorow, precz z GO!

:xfa: Rekrutacja MOD :xfa:
  • Dobra, miałem juz nie pisać ale jeszcze maznę kilka slów, wyskanowałaś - polecialaś - zrobiłaś 500%, gratulacje jak najbardziej bo trzeba mieć wyczucie aby zezlomować flotę do 1h po powrocie ale nie mow mi o obserwacji tej floty jak ją pierwszy raz na oczy widzialaś :) Po prostu przyfarciło za 987456325242 skanem, ot taka obserwacja ;) Osiągnęłaś jak najbardziej to co dla flociarza jest istotne, no może % mały ale to mój błąd, że komarow byla taka liczba ( na przyszłość się poprawię ), najważniejsza obserwacja ;) Ja cieszę się z raportów na czerwono ale z tych gdzie powstają przy okazji moony ;) Flociarz wyciska maksymalny zysk jeśli już leci, ty straciłaś bo zostawilaś chociażby na moonie prawie 4kk dexu a wolałaś zbierać pzta na raty gdzie za drugim podejściem zebrałaś ok 3kk metalu które zostało :) Nie chcę zabierać ci z tego lotu radośći ale jeszcze dodam co do opóźniania, może i opoźnilaś ale już nie zeskanowałaś przed wlotem :) Dodam jeszcze, że nie zebrałaś całego złomu bo "ukradłem" trochę metalu na DT :)
    Mimo wszystko gratuluję, bo nie chcę psuć otoczki tego St bo jakby nie patrzec to jestem w nim a po której stronie to najmniej ważne;)
    Pozdrawiam i Życzę dużo obserwacji i większych % ;)

edit.

Dodam jeszcze, że jestem wredny, podły i czepiam się wszystkiego :)
    Kłam­stwo nie sta­je się prawdą tyl­ko dla­tego, że wie­rzy w nie więcej osób.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Chwila Prawdy ().

• graty udanej akcji
    znowu trochę podskoczysz w cyferkach bo ostatnio się coś opusciłaś ;P
    przetapiaj na kolejne zabawki i wskakuj do ścisłej topki flociarzy
    obrońcy Szo jeżeli będzie

Poślij gamonia po flaszkę, to ci taki gamoń tylko jedną przyniesie.