Wargorek [Elite] vs. osiem [PonyClub] - 805% za ANTY

• Wargorek [Elite] vs. osiem [PonyClub] - 805% za ANTY

Z tego co musicie wiedzieć to była kontra na 1k dt z surka wracajaca z ataku i tego defa na tym moonie nie było :)
    Zebrałem 32kk

Tak to ja jestem zwykłym graczem z anty :(

Mam nadzieję, że masz jeszcze dużo jej i nie, nie chcem znać szemranych sposobów :E

Dnia 10-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Wargorek [Elite]

Duży transporter 577
    Lekki myśliwiec 10.098
    Krążownik 1.543
    Okręt wojenny 571
    Pancernik 691

Obrońca osiem [PonyClub]

Mały transporter 902
    Duży transporter 1.371
    Lekki myśliwiec 6.198
    Krążownik 870
    Okręt wojenny 56
    Statek kolonizacyjny 2
    Recykler 600
    Sonda szpiegowska 5
    Lekkie działo laserowe 8.957

Po bitwie...

Agresor Wargorek [Elite]

Duży transporter 104 ( -473 )
    Lekki myśliwiec 187 ( -9.911 )
    Krążownik 1.046 ( -497 )
    Okręt wojenny 571 ( -0 )
    Pancernik 691 ( -0 )

Obrońca osiem [PonyClub]

Mały transporter 71 ( -831 )
    Duży transporter 276 ( -1.095 )
    Lekki myśliwiec 614 ( -5.584 )
    Krążownik 478 ( -392 )
    Okręt wojenny 54 ( -2 )
    Statek kolonizacyjny 1 ( -1 )
    Recykler 178 ( -422 )
    Sonda szpiegowska 0 ( -5 )
    Lekkie działo laserowe 776 ( -8.181 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 59.733.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 74.291.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 55.758.500 metalu i 24.762.500 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal: -42.511.000
    Kryształ: -16.228.000
    Deuter: -994.000
    agresor stracił łącznie 59.733.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal: -49.415.500
    Kryształ: -23.237.500
    Deuter: -1.638.000
    obrońca stracił łącznie 74.291.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.3
  • Poczytaj chłopaku zasady może najpierw zanim zaczniesz się wypowiadać. :noob:
    Dzwon to dzwon nie wiele brakło i by się Wargor przebił i chwała mu za to bo widział że stocznia jest na moonie a leciał dalej.
    A złom no cóż kto zebrał i ile zebrał sprawa drugorzędna.
    PONAD 400 ST ogame.pl
    PONAD 150 HoF ogame.org
    .LK. Forever

"W życiu nie ma nic gorszego niż przeciętność"

• Browar on nie musi sie pucowac bo sami polowalismy na wargorka ;) no i gdzie ta Twoja flota ktora szykuje sie na nas? Bo u Ciebie slysze tylko echo jak Ciebie skanuje, a w statach floty jestes gorszy od moonowke.. Buduj te eko i laduj dalej hajs. Potem zbuduj dla nas flote to sie spushujemy na Tobie:p
  • ehhh co tu duzo pisac... to byla koniecznosc i musialem ja wprowadzic w zycie...
    Sariel, skoro Wargor widzial stocznie to nie mogl ruszyc lepetyna i zawrocic ? przeciez wiedzial ze kisze sporo sury - moze chcial czesciowa egzekucje :D

tu dla wszystkich ofiar co sie pluja o anty !!
    scr.hu/0lvy/nzea0

co d strat to ll sie odbudowaly dzieki czemu jestem na lekki minus w tym rw a ogolnie po nocy na spory plus

dziekuje dobranoc
  • Hahaha wargorek jakis ty smieszny... i my niby placzemy xD. Ty to na pewno "pokazales" klase i jak pisalem wczesniej mozgu za anty nie kupicie a to rw zal jak nie wiem po cholere to w ogole wrzucales mysleles ze ze komus bedzie przykro?? Idz sobie dalej plakac i uzalac nad soba ze tyle floty za anty poszlo w piach ;). A teksty w stylu "Masz jakies dowody na to ze moja flota wyrosla z anty ?" Wsadz sobie w kieszen. Rozmawiam z ludzmi i slepy tez nie jestem wiec teraz by byc w topce na ogame albo wydajesz anty albo sie pushujesz.

Obroncy zycze SzO mimo ze nie pochwalam takich rw ;)
    Agresorowi natomiast zycze by zaczął uzywac troche tych szarych komórek o ile je ma i paczki chusteczek ;]
  • Jak ja "kocham" te kupo-burze pod większymi STarciami i czytać jak się obie strony obrzucają błotem... Na starszych uni zarzuca się kupowanie kont pod złom, na młodszych jak tu używanie Antymaterii... Ja się zawsze odnoszę z szacunkiem do drugiego gracza.

BTW - obu stronom SZO, bo obie poniosły straty. Tyle ode mnie!
    Uni Pegasus - OFF
    Uni Deimos - OFF
    Uni Ganimed - URLOP
    Uni Libra - ON
  • Osiem dostałeś kontrę to chciał dolecieć, ja bym pewnie zawrócił ale tam spiny nie ma, on odbuduje ty odbudujesz i gramy dalej.
    Bawią mnie natomiast wpisy nieudaczników typu ten koleżka Kihuj czy jak mu tam co pewnie w zyciu ST nie zrobił,
    i wszyscy wedle jego mniemania musza flote za anty budować, co jak co ale tu pkt w zniszczonych mówią same za siebie kto skąd ma surowce.
    PONAD 400 ST ogame.pl
    PONAD 150 HoF ogame.org
    .LK. Forever

"W życiu nie ma nic gorszego niż przeciętność"

• Takie starcie to i ja coś napiszę.
    Po części trafił swój na swojego. I nie wmówicie mi chłopcy z elite, że antymateria wam obca.
    Z pewnością już nie musicie jej używać ale przypomnijmy sobie początkową fazę gry..
    Za pieniążki kupowane surowce , za surowce postawiane kopalnie a z kopalń postawiona flotka w mig :quasi: a teraz za pieniążki ldl :roll:
    Mimo wszystko starcie beznadziejne. Nawet mnie nie cieszy. Jedynie fajny jest bilans obu Panów ;( no i może Wargorek powinien to wyzbierać ale cóż.
    Nie pozdrawiam. Bez odbudowy.
    Edit.
    Aaa i nie to, że Was nie doceniam bo tłuczecie tam nie źle ale powoli i Was wytłuką tą samą metodą a wtedy ja ... :cisza:
    Edit.2
    A tak wgl to proponuje autorowi tematu go usunąć :glaszcze:
    :juzpotobie: Proceder :juzpotobie:

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez NoweKonto ().

• Taka prawda, że teraz 90% topki użwa anty, choćby na głupiego handlarza, więc to jest czymś naturalnym. A jak kto jej używa to już kwestia indywidualna.

Co do RW to nie ma tutaj wygranego, bitwę niby wygrał agresor, ale wliczając zebrany złom i 70% odbudowanej obrony obrońca wychodzi na lekki plus.
  • Wybraniec_Losu napisał(a):

W zyciu takich akcji nie zrobisz jak My w Elite.

no wlot na moona na którym pojawiła się stocznia, ryzykując wszystko jest akcją zasługującą na podziw :D

Bawi mnie jedno.Nic do Ciebie Wargor nie miałem, ale mam niezłą beke z tego starcia :D Zalatuje taką hipokryzją.Dobrze wiesz o co chodzi i ile wydałeś. Pewnie z importu wszystko.A Ty masz tupet i sapy do osiema o to że użył tego co Ty.W tytule ST widzimy piękny napis: za anty.Rozumiem, że w każdym kolejnym ST przy swoim nicku też taki napis umieścisz? :D Mała nauczka, a osiem-niezła nocka dzisiaj, graty :D
    Takie uni, nie zawsze ten kto ma teoretycznie większe straty naprawde je ma.
    Sz/o choć to i tak są straty rzędu 1 dnia lub mniej dla obu.
    u7 OFF
    Zagadra OFF
    Hyperion OFF
    Libra OFF
    Galatea ON

Kupię DEUTER - ZA KRYSZTAŁ - KLIK

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez John Rambo ().

• Sariel napisał(a):

Osiem dostałeś kontrę to chciał dolecieć, ja bym pewnie zawrócił ale tam spiny nie ma, on odbuduje ty odbudujesz i gramy dalej.
    Bawią mnie natomiast wpisy nieudaczników typu ten koleżka Kihuj czy jak mu tam co pewnie w zyciu ST nie zrobił,
    i wszyscy wedle jego mniemania musza flote za anty budować, co jak co ale tu pkt w zniszczonych mówią same za siebie kto skąd ma surowce.

Serio myslenie na prawde nie boli popatrz sobie na profil użytkownika forum i dopiero wtedy wypowiadaj sie na temat tego czy ktos kiedys zrobil st czy nie ;).
    Co do przeinaczenia nicka to swiadczy tylko o Twoim ilorazie inteligencji ktory zapewne jest juz tak niski ze sie o niego potykasz ;). Sami zaczynacie w dziale wojny bo ja stwierdzilam tam po prostu fakty i podalem statystyki a wy z glupkowatymi tekstami wylatujecie. Radze natomiast usunac ten temat bo serio wstyt w ogole bylo to zamieszczac. Dodatkowo powiem Ci ze takie starcia jak chocby to tutaj z ktorych wlasnie macie zniszczone punkty militarne raczej nie przemawiaja na wasza korzyść ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kihaku Sureiyaa ().

• Kihaku Sureiyaa napisał(a):

Sariel napisał(a):

Osiem dostałeś kontrę to chciał dolecieć, ja bym pewnie zawrócił ale tam spiny nie ma, on odbuduje ty odbudujesz i gramy dalej.

Serio myslenie na prawde nie boli popatrz sobie na profil użytkownika forum i dopiero wtedy wypowiadaj sie na temat tego czy ktos kiedys zrobil st czy nie ;).
    Co do przeinaczenia nicka to swiadczy tylko o Twoim ilorazie inteligencji ktory zapewne jest juz tak niski ze sie o niego potykasz ;). Sami zaczynacie w dziale wojny bo ja stwierdzilam tam po prostu fakty i podalem statystyki a wy z glupkowatymi tekstami wylatujecie. Radze natomiast usunac ten temat bo serio wstyt w ogole bylo to zamieszczac. Dodatkowo powiem Ci ze takie starcia jak chocby to tutaj z ktorych wlasnie macie zniszczone punkty militarne raczej nie przemawiaja na wasza korzyść ;)

Pomyslalem i nie widze za bardzo zebys błyszczal na librze w tym dziale ,chyba ze ci chodzi o te kilka ktore zrobiles przez 10lat ogolnie :E a skoro nie ogarniasz zniszczonych pkt militarnych to napij sie czegos na poprawe koncentracji skup mocno i przeczytaj jeszcze raz 8-)
  • Nie rozumię tej spiny jeden budował na start eko za anty drugi postawił bunkier za anty jeden i drugi wydaję na gre wiec o co ten płacz. Zagrywka niefajna ale atakier spodziewał sie tego widząc sure i stocznie na moonie. Szkoda mocnej floty rozbitej ale straty po pol rozłożonę wiec tak źle to nie wyglada eko mocne szybko się odbudujesz. A Elite w spinaniu się po forum przodujecie a szkoda bo macie mocny skład lepiej udowadniać to w st niż na forum Pozdro.

Skracanie stoczni powinno być wyłączone jak są prowadzane dzialania wojenne na danej planecie :) Ale Gameforge doskonale wie ile im to daje kasy :)
    Więc pretensję kierować do gameforga a nie gracza który korzysta z mozliwości jakie im daje ta chora gra. :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dradax ().

• Wstawianie takiego ST to jak zrobienie filmiku salta, gdzie na końcu trafia się twarzą w krawężnik. Można, ale po co? Przecież to tylko wstyd i każdy się śmieje.

Agresorowi odbudowy, bo farmy są potrzebne na tej uni.

Jestem zepsuty? Czy to zepsuty świat?
    On mnie naprawi? Czy ja go naprawić mam?
    Nikt nie jest święty, wolny od wad.
    Wolność zabija, tak samo jak jej brak.
  • Gratki dla Was za wole walki bo starcie to...wstyd ale to sprawa agresora

Dajcie już spokój Elitom bo nie widzicie ze chłopaki graja dla ST i byle co wstawia.Licza sie liczby ST ;)
    Do tych z Elit bo tak psioczycie o anty itp ale cos Wam zdradzę tylko nie mówcie nikomu

Nie ważne jak zaczynasz ale jak kończysz

Nie jeden z Was wyloduje w rekach albo konto sprzeda wiec kto jak kto ale co niektórzy z Was to wogole nie powinni się odzywać i bardzo mnie cieszy wypowiedz o tym ze na forku każdy idiota cos ustrzeli-pewnie tam tez kozaczyłeś jak tu ;) na ufs
    Agresor niech nauczy się pokory i logicznego myślenia bo w wyszczekanym sojku jest-nie powiem;)
  • Czy mi się wydaje, czy to pierwsza jakaś pyskóweczka na uni większa? :D
    Na razie to i tak spokojne uni:)
    Wargorkowi graty kontry i BSZO
    kamo graty obrony i BSZO.
    Ważne że coś się dzieje.
    To ogólnie była dość ciekawa nocka.

"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"

WINTER
  • Dradax napisał(a):

Nie rozumię tej spiny jeden budował na start eko za anty drugi postawił bunkier za anty jeden i drugi wydaję na gre wiec o co ten płacz. Zagrywka niefajna ale atakier spodziewał sie tego widząc sure i stocznie na moonie. Szkoda mocnej floty rozbitej ale straty po pol rozłożonę wiec tak źle to nie wyglada eko mocne szybko się odbudujesz. A Elite w spinaniu się po forum przodujecie a szkoda bo macie mocny skład lepiej udowadniać to w st niż na forum Pozdro.

Podpiszę się pod tym :) Większość topki na początku gry wydała kilkadziesiąt albo i kilkaset zł na anty i nikt teraz nie placze ale jak ktoś teraz wykorzysta ANTYMATERIE do obrony to płaczą jak nigdy, anty to anty i wiadomo, że nie ładna obroną w ten sposób ale nie jest zabroniona i jesli było widac stocznie na moonie to dla spokoju lepiej było zawrócić :P

Nie mniej jednak gratuluję kontry i jajec :D

No i atakującemu odebrania co swoje ;)