Wargorek [Elite] vs. osiem [PonyClub] - 805% za ANTY

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty starcia w sumie to obu stronom bo TOP 1 solo wpadło, a i obrońca za mocno nie ucierpiał, to również i SzO zarazem dla obu graczy 8-)

To i coś napiszę jeszcze. Jak to jest bo nie wiem gracz leci do końca, co chyba MOŻNA nazwać odwagą, bo podjął ryzyko (nie mylić z głupotą, chyba że wywróżył z magicznej kuli antyobronę) a mimo to miesza się go z błotem i zarzuca brak skilla, no wnioskuję, że raczej w jednym celu - potrzeba zaspokojenia się na forum za ciągłe farmienie lub po prostu gdyby nie zmalował uszczypliwego posta to by mu 4 litery urwało, bo jakże by nie skorzystać z takiej okazji ?(

A druga strona medalu, kto ma kasę ten rządzi - chyba tak to działa więc ludzi, którzy wykorzystują umiejętnie pieniądz dla władzy nie można nazwać tchórzami, lub że nie mają honoru, a tutaj tak się robi, jednym słowem hipokryzja tym bardziej w tej głupiej grze, gdzie takie działania są w granicach zasad ustalonych przez Gameforge Panie Wargorek. Ale cóż żal czasami bierze górę nad rozsądkiem ;)

pozdrawiam
  • Starrk napisał(a):

Gutek1989 napisał(a):

Zenada dla obroncy

obrona za anty ciekawe co by zrobil jak by nie bylo anty :)

zycze chlopaka szo dla obu

niech lepszy przetapia lzomek :)

Gdyby nie było anty, to obrońca nie miałby się przed kim bronić, bo agresor nie postawiły za anty kopalń, z których potem wyrosła flota, ot co :)
    Chyba troche przsadzasz- mam 2X flote uni a nie wydałem ani złotówki na to. Po 10 budzików w nocy na początku uni przez 2 czy 3 tygodnie zeby postawic kolejna kopalnie, odebrac flote z farmy itd i da sie. A i mając flote kilka razu gorszą mógł polecieć na 1000 dtków ;)
  • Heheheh coś mi sie wydaje , że to z cyklu "przyganiał kocioł garnkowi.." :D
    Gratsy Wargorek kontry i ochoty na cos lepszego niz BFS,
    wielkie zdiwko jak dla mnie co do obrońcy, że są jeszcze tak zdesperowani ludzie,
    żeby dla cyferek wydać tyle pieniedzy ,ile trzeba zeby obrone skrocic i to na moonie xD

Co poniektórzy chyba zbyt poważnie traktują tą grę i tyle.
    Wargorek ,odrobisz w chwile a osiem, hm..
    Nie życze nic bo nie lubie antychrystów ;)

Xalynth [N-A] OFF 99 ST
    Cygnus [N-A] TOP 1 OFF 141 ST
    Izar [N-A] OFF 30 ST
    Quaror [N-A]
    OFF 68 ST
    Dorado [TOR]
    ON 48 ST
  • Huh, cóż za starcie.

W sumie nie rozumiem czemu to się tutaj znalazło bo z tytanami to niewiele wspólnego ma ;)

Oczywiście dla obrońcy nagana za antyobronę...nie trawię tego no ale cóż... w tym przypdaku...

Wymieniłem z atakerem dość sporo PW, tak jak na początku wydał mi się spoko gościem, tak po jakimś czasie doszedłem do jednoznacznego wniosku, że bardziej pewnego siebie i bezczelnego gracza to dawno nie spotkałem niestety...zero szacunku do rywali i dystansu do tej gry. Może i dobrze, że tak się stało bo zdecydowanie przyda się tutaj lekcja pokory i zmiana podejścia typu "ja jestem miSZCZem a wszyscy inni to lamy".

Mimo wszystko Sz.O dla obu.
  • Po pierwsze to starcie wygrał agresor i to on powinien je wystawiać jak już.
    Przy remisie zwycięzcą starcia jest gracz który miał mniejsze straty i jeśli nie jest to rw do wojny to odbudowana obrona i zebrany złom sie do tego nie wlicza.
    Po drugie mamy kolejnego pajaca!!!
    Nie mam nic przeciwko uzywaniu antymaterii.Niech kazdy z pieniędzmi robi co musie podoba i nic nikomu do tego.
    Ale wystawianie tego na forum jest zwykłym pajacowaniem.
    To tak jak by ktos proby moonowe wstawiał bo próg sie zgadza.
    senwiatraka

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez m.o.u.s.i.k ().