#14 Sariel666 [Elite] vs. assasin [DEV] - 466,8% - TOP 1 SOLO

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• #14 Sariel666 [Elite] vs. assasin [DEV] - 466,8% - TOP 1 SOLO

Takie tam top 1 Solo :top1:

Cesarz jest tylko jeden i chyba nikt nie ma wątpliwości kto nim jest :glaszcze:
    Posiadasz 15.169 punktów honoru i za to otrzymujesz tytuł „Cesarz Wszechświata“.

Obrońcy nie życzę odbudowy bo zachował się bardzo nie kulturalnie i podebrał 500 recków mojego złoimu :E
    Radzę wrzucić urlop bo będzie jechany puki nie odzyskam całości wraz z odsetkami a licznik bije na lichwiarski % 8-)

Dnia 23-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Sariel666 [Elite]

Mały transporter 2.073
    Lekki myśliwiec 3.828
    Ciężki myśliwiec 90
    Krążownik 251
    Okręt wojenny 296
    Pancernik 247

Obrońca assasin [DEV]

Mały transporter 78
    Duży transporter 271
    Lekki myśliwiec 670
    Ciężki myśliwiec 29
    Krążownik 165
    Okręt wojenny 218
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 558
    Sonda szpiegowska 598
    Pancernik 306

Po bitwie...

Agresor Sariel666 [Elite]

Mały transporter 854 ( -1.219 )
    Lekki myśliwiec 1.646 ( -2.182 )
    Ciężki myśliwiec 43 ( -47 )
    Krążownik 220 ( -31 )
    Okręt wojenny 289 ( -7 )
    Pancernik 247 ( -0 )

Obrońca assasin [DEV]

Mały transporter 0 ( -78 )
    Duży transporter 0 ( -271 )
    Lekki myśliwiec 0 ( -670 )
    Ciężki myśliwiec 0 ( -29 )
    Krążownik 0 ( -165 )
    Okręt wojenny 9 ( -209 )
    Statek kolonizacyjny 0 ( -1 )
    Recykler 0 ( -558 )
    Sonda szpiegowska 0 ( -598 )
    Pancernik 45 ( -261 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 15.393.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 56.726.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 28.204.400 metalu i 18.475.800 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    10.000.000 Metalu i 10.000.000 Kryształu
    11.508.800 Metalu i 4.711.200 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    21.508.800 Metalu i 14.711.200 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal: 11.307.800
    Kryształ: 9.581.200
    Deuter: -62.000
    agresor zyskał łącznie 20.827.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal: -30.091.000
    Kryształ: -21.264.000
    Deuter: -5.371.000
    obrońca stracił łącznie 56.726.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.3
    PONAD 400 ST ogame.pl
    PONAD 150 HoF ogame.org
    .LK. Forever

"W życiu nie ma nic gorszego niż przeciętność"

• Top 1 trzeba pogratulować ,bo jest czego. :brawo:
    I to tyle.
    Obrońcy Szo i rewanżu. :bicz:
    A złom to jest tego któremu rece całe wrócą z ładunkiem.
    A takimi wypowiedziami
    Obrońcy nie życzę odbudowy bo zachował się bardzo nie kulturalnie i podebrał 500 recków mojego złoimu :E
    Radzę wrzucić urlop bo będzie jechany puki nie odzyskam całości wraz z odsetkami a licznik bije na lichwiarski % 8-)

Agresor przyczynia się do wymierania unii .
  • Jak przeglądałem galaktykę w nocy widziałem złom po tej akcji atakującemu gratuluje sporego % szkoda że na sojuszniku.
    Mam nadziej ze assasin rozpocznie odbudowę a to że podebrał złom takie jego prawo wiele razy takie sytuacje mają miejsce. Groźby agresora pod adresem obrońcy są nie na miejscu i świadczą o jego miałkości intelektualnej :)
    Mam nadzieję że rozważy swoje podejście bo nie kopie się leżącego no chyba że jest się podrostkiem realizującym się jedynie w przeglądowej grze :)
    Na pohybel oszustom podatkowym !!
  • Gruby % gratulacje wyczucia.
    Zysk nawet bez tych 500 recy jest super.

Szybkiego przetopu a obrońcy Szo
    10 przykazań gracza OGame
    1. ...
    2. ...
    3. ...
    4. ...
    5. ...
    6. ...
    7. Pamiętaj, współczuj temu kto zniszczył twoją flotę - prawdopodobnie nie ma nikogo poza OGame.pl
    8. ...
    9. ...
    10. ...ostatnie pozostawiam Tobie...
  • No cóż, ta gra nie wybacza błędów. Kiepsko puszczony fs i oto wynik. Tylko gratulować %.

"W takim razie będzie zemsta za to, że muszę zainwestować nie w to co chcę" :juzpotobie:

"Siema, jak się gra zdjąłem urlop,
    Spokojnie, same skany."
    ..........Powiedziała farma do farmy.
    :D

• Widzę że tu naprawdę im mniej się wpisuje w opisie ST tym chyba lepiej. Możecie się ze mną zgodzić lub nie ale takie jest moje zdanie, dla mnie gracz z klasą po złomie nie zbiera złomu i tyle. I ja nie straszę ani nie kopię leżącego, pisałem grzecznie do Assa żeby zostawił mój złom ( tak on jest mój a nie tego kogo recki wrócą bo to jest po prostu kradzież ) wybrał inaczej i poniesie tego tego konsekwencję a jak nie uda mi się odebrać tego co moje od niego to odbiorę od sojuszników :D

Życzę miłego dnia wszystkim ;]

ps. Astell znowu dzień na dtkach :}
    PONAD 400 ST ogame.pl
    PONAD 150 HoF ogame.org
    .LK. Forever

• Sariel napisał(a):

Widzę że tu naprawdę im mniej się wpisuje w opisie ST tym chyba lepiej. Możecie się ze mną zgodzić lub nie ale takie jest moje zdanie, dla mnie gracz z klasą po złomie nie zbiera złomu i tyle. I ja nie straszę ani nie kopię leżącego, pisałem grzecznie do Assa żeby zostawił mój złom ( tak on jest mój a nie tego kogo recki wrócą bo to jest po prostu kradzież ) wybrał inaczej i poniesie tego tego konsekwencję a jak nie uda mi się odebrać tego co moje od niego to odbiorę od sojuszników :D

Życzę miłego dnia wszystkim ;]

ps. Astell znowu dzień na dtkach :}

chłopie grasz od 2008 roku i takie dyrdymały piszesz? :D % ładny, stuknęło, nic o anty nie napisze, bo mam gdzieś jak kto gra, ważne są efekty, ale takie pisanie o złomie to no cóż ... proponuje znaleść najbliższą Ciebie ścianę i walnąć sobie baranka, może zmądrzejesz ]:-D

Cytat z klasyka: "Na mnie się nie lata ]:-D "
  • I po co ten hejt znowu, tak jak pisałem możecie się zgodzić lub nie ot co.
    Widzę że większość się nie zgadza no trudno, przeżyje to jakoś :quasi:

ps. konto na forum nie jest równoznaczne z rozpoczęciem gry w ogame
    PONAD 400 ST ogame.pl
    PONAD 150 HoF ogame.org
    .LK. Forever

• :fgrin: :fgrin: :fgrin:
    na pzcie powinieneś zostawić karteczkę z napisem "nie ruszać złom sariela" :fgrin: :fgrin: :fgrin: może nikt go nie ukradnie :fgrin:
    jak widzisz w tej grze każdy może sobie kupić flotę - nie tylko agresor
    jedni kupują pance inni recki kwestia gustu :fgrin: :fgrin: :fgrin:
    nie denerwuj się tak :glaszcze: kolejne 50 na allegro i sobie synchro zrobisz :fgrin: :fgrin: :fgrin:
    chyba że kolega z soja umówi cię z despero i za 50 sam do ciebie przyleci i na dexie zaoszczędzisz :fgrin: :fgrin: :fgrin:

obrońcy :xgszo:
  • Sariel proszę Cię

Sariel napisał(a):

Wybacz ale po prostu nie lubię graczy którzy zdobywają topkę portfelem

Nie mam już rozmów z gg z Tobą jak zaczynałeś grać na jakimś uni .org bodajże i mówiłeś ile to anty kupicie razem ze swoim zasiadaczem za kase ze sprzedanego konta z innego uni.
    Szanuje Cię jako gracza, jesteś dobrym złomiarzem, ale nie graj świętego.
    Sprzedajesz konta za kase, kupujesz anty oporowo i jeszcze nie grasz/grałeś samodzielnie tylko z kumplem.
    Zrobiłeś super ST - gratuluje szczerze. Ale nie wchodź w dyskusję o czymś w czym sam nie jesteś święty bo psujesz swój wizerunek.
    Ogame, it's Only a GAME!

Ja, gdy GameForge mówi, że robi coś dla dobra graczy KLIK
  • Sariel jeszcze raz gratuluje kunsztu i wyczucia prawdziwego flociarza. Ty zarobileś sporo obrońca spadł o kilkaset pozycji a mimo wszystko chcesz go gnebic moim zdaniem zle podejście prezentujące tzw moralność Pani Dulskiej. Co do anty to miałem okazję grać jak jej nie było jednak to dzięki kasie od graczy kupujących anty reszta nie płaczącą może się cieszyć darmową grą sam jestem przedsiębiorca i wiem jak to działa NIKT dzisiaj nie robi nic za darmo warto o tym pamiętać. Niepotrzebnie sam deprecjonujesz to ST nie wywarzonymi wypowiedziami, może za jakiś czas sam do tego dojdziesz. Gratuluje obrońcy SZO i trochę dystansu bo to przecież tylko gra.
    Na pohybel oszustom podatkowym !!
  • % i zysk pierwsza klasa - naprawde gratki ...

ale trzeba miec prawdziwy talent zeby tak piekne starcie [ciach] tak słabym komentarzem.

edit ok 16 wbije jakis admin z forum i bedzie mial co robic w tym temacie ; )
    Moderator Indestructible:
    Upominam za pseudocenzurę.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Łowca Motyli ().

• Fluttershy vel ewka czy jak cie tam nazwali, nie każdy tak jak ty i gra po to by być farmą, w dodatku z milionem kompleksów do lepszych. Anty? Spojrz na nasze loty, spojrz na loty innych, gdzie np. niejaki arcol stawia za anty 60 nieszczar na obrone. Pozwalam sobie stwierdzić, że poziom twojej polaczkowości osiągnął szczyt - sama nic nie gram, ale jak ktoś jest lepszy to na pewno za hajs... ^^

Graty Sariel, mogles dodać ze ja cel znalazłem 8-) przetapiaj ^^
  • Nabuchodonozor napisał(a):

Fluttershy vel ewka czy jak cie tam nazwali, nie każdy tak jak ty i gra po to by być farmą, w dodatku z milionem kompleksów do lepszych. Anty? Spojrz na nasze loty, spojrz na loty innych, gdzie np. niejaki arcol stawia za anty 60 nieszczar na obrone. Pozwalam sobie stwierdzić, że poziom twojej polaczkowości osiągnął szczyt - sama nic nie gram, ale jak ktoś jest lepszy to na pewno za hajs... ^^

Graty Sariel, mogles dodać ze ja cel znalazłem 8-) przetapiaj ^^

No dobra ale 60 niszczar to nadal tylko 144k anty, jak to się ma do "ekonomów", którzy na początku wydawali myślę, że sumy liczone w tysiącach? No nijak, więc już dajmy spokój z tą anty, może niech każdy gra tak jak lubi i umie co? Zgodzisz się na pewno, że w pewnym momencie anty daje tyle co nic - pytanie czy jeszcze będziecie tutaj w tych czasach?

Co do złomu, tak jak napisałem, kompletnie się nie zgadzam, ja dostając złoma na uni gdzie złom z floty jest 70% zbierałbym ile mógł i liczył na rewanż i walkę dalej, Wy nie?
    ~650 ST na uni x1, #1 KFZ
  • Bitwa wspaniała, ale podejście agresora niewłaściwe.

Według myślenia agresora nie mam prawa zbierać nawet złomu po sondach, które rozbijają się w układach.
    Jest to co prawda "niewielka" hiperbola, ale na tym wyraźnie widać błąd w rozumowaniu.

Co do anty to jak ktoś chce to niech kupuje, nam nic do tego. Chociaż lepiej by było bez ;P

Assasin nie łam się i stawaj na nogi :E Nie takie gongi ludzi dostawali :D

Sally
  • bardzo ladny % oraz Zysk Ci wyszedl , Sariel nie wdawaj sie w dyskusje z hejtami bo to nie ma sensu , kazdy widzi Twoje steki a wiadomo ze byle kto nie zrobi tyle STEKOW co Ty. co do anty to powiem krotko , nikt nikomu w portfel nie powinien zagladac i tyle w tym temacie :D szybkiego przetopu zyczy Ci byly sojusznik Nightm4r3 Ps: nie macie czasem konta do oddania jakiegos ? z checia bym zagral z wami w ELICIE ;P jak co to priv
    TTG ! :popcorn:
  • O Wielki Sarielu... jak Ci zwykli gracze mogą wylewać na Twoją skromną personę tyle goryczy... Coż w tym złego, że grasz ze znajomym? Przecież to tylko same plusy bo i STejków można zrobić więcej... Ludzie powinni zrozumieć, że mają praktycznie ostatnią chwilę podziwiać Twoje ogromne zdolności, bo maksymalnie dwa tygodnie i zostanie tylko ślad na allegro.... Ale nie martw się... są tacy co dalej będą Cie pamiętać.... bo na Kalisto niezłą farmę mi zostawiłeś. Dziękuje i gratuluję.
    10 lat gry w Ogame...
    200 Starć Tytanów...
    Tysiące wspomnień...

N C - Kalisto, H GROUP u45,u49 - all top 10
    Supek, DILDO VAGINS, The Suppressor

OGAME - OFF
    ( 2006 <- :roll: -> 2016 )
  • Gratuluję bo % jak i zysk zacny mimo nie kompletnego złomu :) Dołączę się do minusowania za postawę obu Panów

Co do zlomu to zapewne mało kto zostawia atakujacemu jeśli się zaloguje i ciekawe czy Ty tez byś zostawił jeśli dostałbyś gonga i miał okazje :P Tak czy inaczej nie jest to powód do jakichś tam gróźb i obrażania innych :P Tym bardziej, że Jesteś w topce to mógłbyś jakiś poziom trzymać :)

To uni jest zbiegowiskiem prze różnych graczy z wielu uni tak wiec na pewno będzie tu ciekawie :)

Atakującemu przetopu a obrońcy odbudowy ;)
  • Niski poziom z tymi groźbami, oj niski... Gratulacje % ale zachowane żałosne. Warto czasem pomyśleć jak człowiek zachowałby się w danej sytuacji. Trzeba było wysłać recki idealnie żeby były, jak nie ma na to czasu to ryzyk fizyk, można przewalić złom. Obrońcy SzO a atakującemu więcej pokory w grze bo za 2 dni może sam tu zawitac, róźnie bywa, nie ma co byc pysznym. Miłego :)
  • Sariel, Sariel... Nic się nie zmieniłeś takiego jak Cię pamiętam z Fornaxa taki jesteś do dziś... Będą tu chłopaki mieli niezły "ubaw" z Tobą ;]
    Ja bym z bólem serca złom zostawił, ale nie każdy ma zapał żeby od zera podnieść się po złomie, bo jak mniemam przynajmniej odzyskana kapeczka odbuduje część strat i chęci do dalszej gry co jest chyba ważniejsze niż pozostawienie konta na urlopie :? a Ty deklarujesz jeszcze zemstę... Raczej sobie odpuści rywalizując z TOP 3

Cóż za błędna interpretacja honoru i godności o zbieraniu swojego własnego złomu zarazem ;) poza tym takie wartości reprezentuje się w życiu, a nie w grze wirtualnej tu można być kim się chce. Czy ja nie zaprzeczam właśnie sam sobie? :quasi:

Graty starcia i trochę dystansu chyba że rzeczywiście to był żart ]:-D