ech super rozwiazanie bylo by zrobic ankiete dla graczy z tymi karami ,}tresc jaka powinna byc kara " chbya suppot nie nie obrazi ?
uni Libra - dyskusja ogólna
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Good Idea napisał(a):
a dla reszty, co zamiast pieniążków wolą wydawać nowe konta bez wiedzy Adminów
[ciach]
Good Idea napisał(a):
kara w postaci ustawienia kopalń na 36 lvl i brak możliwości budowania obrony/statków oraz color pink na czas nieokreślony...
WUT??
Weź ty mnie to wytłumacz, bo ja nie rozumiem
Moderator kruszynka:
Upominam za wulgarny skrótKupie DeuterPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Tori Black ().
-
W takim razie i ja się przywitam...nie grałem w tą grę lata świetlne...ale czas zabić odrobinę nudy w domu po pracy wiec hir aj em
Pozdrawiam serdecznie
Peace! -
Cześć i czołem.
Dostałem konto na Librze dwa dni temu, jakieś top "tysionc pińcet" i szukam sojuszu.
Coś tam umiem, ale grać mi się nie chce, także nie liczcie na szybki awans w topce :P.
Mile widziane sojusze mocno spamerskie i luzackie :D.
P.S
Nie chcę do GEN, bo słyszałem, ze to geje i homusie.
Łącznie 176 ST -
Witam unii :]] zauważyłem tutaj sporoo znajomych ryjków xD mr moherowa niania xDD oby tylko sars tutaj siee nie wkupił to pogram dłużej xDD!
-
Starsky2 napisał(a):
Cześć i czołem.
Dostałem konto na Librze dwa dni temu, jakieś top "tysionc pińcet" i szukam sojuszu.
Coś tam umiem, ale grać mi się nie chce, także nie liczcie na szybki awans w topce :P.
Mile widziane sojusze mocno spamerskie i luzackie :D.
P.S
Nie chcę do GEN, bo słyszałem, ze to geje i homusie.
to wbijaj
u38 - ELITE 22xST=10529%
u54 - IMMORTALS 13xST=134% -
Aż taka stypa, że nie ma o czym dyskutować?
-
Wygasiło mi sie konto na u67 (było jeszcze z u11) i już też miałem nie grać. Jakoś tak z nudów zalogowałem się na Libre i początkowo tylko oserwowałem. Zauważyłem wiele starych mordek z innych uni i chyba zaczyna mnie wciagać znów.
pozdrawiam -
Spike Spiegel napisał(a):
Wygasiło mi sie konto na u67 (było jeszcze z u11) i już też miałem nie grać. Jakoś tak z nudów zalogowałem się na Libre i początkowo tylko oserwowałem. Zauważyłem wiele starych mordek z innych uni i chyba zaczyna mnie wciagać znów.
pozdrawiam
Witamy
DiD umar tylko kampią i paczają w gale -
To piszcie coś!
Jak mawiają w wojsku: martwy DiD hańbą twojego batalionu!
Uni bez butthurta, shitstormu i innego flame'u w DiDzie jest takie... niecodziennie :D.
Łącznie 176 ST -
Witam wszystkich po 8-10 latkach Nie spodziewałem się, że jeszcze tu wrócę hehehehhe Grałem na Uni5 w OCToG. Jest tutaj ktoś ogóle z tego Uni?? Prócz Polepionego którego już wyczaiłem
edit:
oooooo nawet konto na forum mi zostało, bo to mój pierwszy post po powrocie, a widzę że jednak już coś pisałemUni 5 - off - OCToG
Libra - on
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez capric ().
-
dlaczego nie merkur? świeższe uni[OFF] Libra - TOP6
[OFF] Polaris - TOP5
[OFF] Rhea - TOP1
[OFF] Uriel - TOP40
Kiedyś: min.: U1, U4, Rigiel, Deimos, Merkur i kilka innych. -
Za długo trza by było czekać aż się farmy wykształcą Tutaj 3 tygodnie i w połowie stawki Patrzałem gdzie na nowych uni coś się dzieje i chyba tutaj mimo wszystko najwięcej Przeżyłem wymieranie Uni5 i pamiętam że nieciekawie się tam pod koniec grało.Uni 5 - off - OCToG
Libra - on
-
capric napisał(a):
Witam wszystkich po 8-10 latkach Nie spodziewałem się, że jeszcze tu wrócę hehehehhe Grałem na Uni5 w OCToG. Jest tutaj ktoś ogóle z tego Uni?? Prócz Polepionego którego już wyczaiłem
edit:
oooooo nawet konto na forum mi zostało, bo to mój pierwszy post po powrocie, a widzę że jednak już coś pisałem
Elo, grałem na U5 ponad rok, choć głównie lamiłem sobie w okolicach top1000 -
Mienso napisał(a):
capric napisał(a):
edit:
oooooo nawet konto na forum mi zostało, bo to mój pierwszy post po powrocie, a widzę że jednak już coś pisałem
Elo, grałem na U5 ponad rok, choć głównie lamiłem sobie w okolicach top1000
Witam No mi się udało tam troszku dłużej grać ale to głównie zasługa fajnego sojuszu, w którym był fajny klimatUni 5 - off - OCToG
Libra - on
-
Pamiętam, nawet sporo OCTog, MoonMak, TRIADA, Elitte5, SHEN... to były czasy Lepiej pamiętam nazwy topowych sojuszy niż moich własnych, coś tam mi świtają nazwy HELL i Dar_He Osobiście skończyłem przygodę w reckach Kornika
-
Przypominam, że temat dotyczy sytuacji na uni Libra Na wspominki mamy osobny dział więc bez offtopu proszę
Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
moją ogejmową encyklopedią jest ciap! -
Z dniem 03.05.2016 od godziny 12:00 obowiązywać będą nowe progi:
u Libra - 800% solo 1200% ACS
Progi podnoszą szybciej niż ja klepię flotę :D.
Mam nadzieję, że te powiszą trochę dłużej.
Łącznie 176 ST -
Starsky2 napisał(a):
Z dniem 03.05.2016 od godziny 12:00 obowiązywać będą nowe progi:
u Libra - 800% solo 1200% ACS
Progi podnoszą szybciej niż ja klepię flotę :D.
Mam nadzieję, że te powiszą trochę dłużej.
Taka ciekawostka... na Draco progi nie były zmieniane od 2013 roku .. czyli po przedostatniej UF
tj. 1k% SOLO, 1,5k% ACS dla uni, które jest jednym z najstarszych x2 na PL OG (to porównanie dla x2 flo)
speed x5 flo to tylko 2k% SOLO i 3k% ACS... najstarsze x5
Any questions?
Podnosi się progi tam gdzie nie trzebaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ruda ().
-
oj tam,oj tam czepiacie się[OFF] Libra - TOP6
[OFF] Polaris - TOP5
[OFF] Rhea - TOP1
[OFF] Uriel - TOP40
Kiedyś: min.: U1, U4, Rigiel, Deimos, Merkur i kilka innych. -
kruszynka napisał(a):
Przypominam, że temat dotyczy sytuacji na uni Libra Na wspominki mamy osobny dział więc bez offtopu proszę
Ależ więcej się to już nie powtórzy
P.S.
Chyba żebyUni 5 - off - OCToG
Libra - on
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez capric ().
-
kruszynka napisał(a):
I w tym momencie DiD całkiem zdechnie .Odcięli aniołom skrzydła
bo dawały wolność.
Odarli z ich szat
gdyż za piękne były.
Obrzucili je błotem
bo białą skórę miały
Teraz stoją
Ranne, nagie, brudne
lecz nadal doskonałe...
Potargany Królikk - Anioły >>U9<< OFF
Maku - LegionX >>Fornax<< OFF
Tokiha_Mai - Wiaara >>Kassiopeia<< OFF -
PotarganyKrolikk napisał(a):
kruszynka napisał(a):
I w tym momencie DiD całkiem zdechnie .
A my po to żeby je łamać
Co inaczej bez nas by robili ??Uni 5 - off - OCToG
Libra - on
-
Witam wszystkich serdecznie.
Nie sądziłem że powrócę do ogame, ale pojawiłem się tu po ponad 10 latach.
Od razu przejdę do rzeczy:
czy jest temat na forum o rekordach unii Libra? A jeśli nie, to czy ktoś może je przedstawić? Zamierzam pobić przynajmniej jeden z nich
Pozdrawiam serdecznie.Be Careful What You Wish For
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości