ech super rozwiazanie bylo by zrobic ankiete dla graczy
z tymi karami ,}tresc jaka powinna byc kara " chbya suppot nie nie obrazi ?

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Good Idea napisał(a):
a dla reszty, co zamiast pieniążków wolą wydawać nowe konta bez wiedzy Adminów
Good Idea napisał(a):
kara w postaci ustawienia kopalń na 36 lvl i brak możliwości budowania obrony/statków oraz color pink na czas nieokreślony...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Tori Black ().
Starsky2 napisał(a):
Cześć i czołem.
Dostałem konto na Librze dwa dni temu, jakieś top "tysionc pińcet" i szukam sojuszu.
Coś tam umiem, ale grać mi się nie chce, także nie liczcie na szybki awans w topce :P.
Mile widziane sojusze mocno spamerskie i luzackie :D.
P.S
Nie chcę do GEN, bo słyszałem, ze to geje i homusie.
Spike Spiegel napisał(a):
Wygasiło mi sie konto na u67 (było jeszcze z u11) i już też miałem nie grać. Jakoś tak z nudów zalogowałem się na Libre i początkowo tylko oserwowałem. Zauważyłem wiele starych mordek z innych uni i chyba zaczyna mnie wciagać znów.
pozdrawiam
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez capric ().
capric napisał(a):
Witam wszystkich po 8-10 latkachNie spodziewałem się, że jeszcze tu wrócę hehehehhe Grałem na Uni5 w OCToG. Jest tutaj ktoś ogóle z tego Uni?? Prócz Polepionego
którego już wyczaiłem
edit:
oooooo nawet konto na forum mi zostało, bo to mój pierwszy post po powrocie, a widzę że jednak już coś pisałem![]()
![]()
![]()
Mienso napisał(a):
capric napisał(a):
Witam wszystkich po 8-10 latkachNie spodziewałem się, że jeszcze tu wrócę hehehehhe Grałem na Uni5 w OCToG. Jest tutaj ktoś ogóle z tego Uni?? Prócz Polepionego
którego już wyczaiłem
edit:
oooooo nawet konto na forum mi zostało, bo to mój pierwszy post po powrocie, a widzę że jednak już coś pisałem![]()
![]()
![]()
Elo, grałem na U5 ponad rok, choć głównie lamiłem sobie w okolicach top1000![]()
Starsky2 napisał(a):
Z dniem 03.05.2016 od godziny 12:00 obowiązywać będą nowe progi:
u Libra - 800% solo 1200% ACS
Progi podnoszą szybciej niż ja klepię flotę :D.
Mam nadzieję, że te powiszą trochę dłużej.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ruda ().
kruszynka napisał(a):
Przypominam, że temat dotyczy sytuacji na uni LibraNa wspominki mamy osobny dział więc bez offtopu proszę
![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez capric ().
kruszynka napisał(a):
Przypominam, że temat dotyczy sytuacji na uni LibraNa wspominki mamy osobny dział więc bez offtopu proszę
![]()
PotarganyKrolikk napisał(a):
kruszynka napisał(a):
![]()
I w tym momencie DiD całkiem zdechnie .![]()
5 gości