Rysiek [OCB] & melmax [OCB] & Lucyfer [OCB] & paniwidelec [OCB] vs. Rafii [Ronin] - 2 735,44% TOP 1 ACS

• Fidis

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rysiek [OCB] & melmax [OCB] & Lucyfer [OCB] & paniwidelec [OCB] vs. Rafii [Ronin] - 2 735,44% TOP 1 ACS

Do samego końca nie wierzyłam, że to się uda... Po kilkutygodniowej obserwacji byliśmy pewni gdzie Rafii zrobił fsa, gęsi poszły na księżyc, zaraz po tym jak zgasło światełko. Ptactwo niestety nie poradziło sobie z moonem, nam pozostało tylko szybkie doprecyzowanie naszych wcześniejszych obliczeń.

Dziękuję kolegom za lot - wreszcie może pozwolicie mi pospać ]:-D.

Starcie dedykuję mojej pani nauczycielce matematyki.

Pozdrowienia od nas dla OCB i znajomych.

Od Luca
    pozdro dla OCB, Szturman
    no i serdeczne pozdrowienia dla Webcia
    i dzięks za lot

Od Ryśka
    Co tu można napisać... Między sobą chyba wszystko już wyjaśniliśmy.
    ST na pewno kontrowersyjne, ale nie może być inaczej jak robią je noname bez żadnego wpisu w lidze złomiarzy :)
    Rafii już drugi raz w moich reckach, ale mam nadzieje że i tym razem zostanie odbudowany, ale z odwetem już chyba nie zdąży ;)
    Recki całości nie zebrały, ale ryzyko było tak duże że do ostatniej chwili nie byliśmy pewni czy lecieć, więc nie było mowy o pełnym synchro. Z mojej strony na to ST poszły TONY dexu.

Oprawa muzyczna: Melmax (skąd Ty wyciągasz te hity 0_0 )... a chciałam Denisa Roussosa ...

Dnia 27-01-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Rysiek [OCB]

Krążownik 7.977
    Lekki myśliwiec 94.733
    Okręt wojenny 264
    Bombowiec 250
    Niszczyciel 6.076
    Pancernik 3.877

Agresor melmax [OCB]

Lekki myśliwiec 50.726
    Ciężki myśliwiec 3.878
    Krążownik 501
    Okręt wojenny 1.009
    Niszczyciel 3.000
    Pancernik 3.908

Agresor Lucyfer [OCB]

Lekki myśliwiec 123.634
    Ciężki myśliwiec 5.136
    Krążownik 3.175
    Okręt wojenny 1.384
    Niszczyciel 2.472
    Pancernik 3.152

Agresor paniwidelec [OCB]

Lekki myśliwiec 15.695
    Krążownik 1.708
    Okręt wojenny 381
    Bombowiec 166
    Niszczyciel 1.732
    Pancernik 3.035

Obrońca Rafii [Ronin]

Lekki myśliwiec 55.402
    Ciężki myśliwiec 151
    Krążownik 4.194
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 1.007
    Sonda szpiegowska 137
    Bombowiec 23
    Niszczyciel 294
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 5.574

Po bitwie...

Agresor Rysiek [OCB]

Krążownik 7.941 ( -36 )
    Lekki myśliwiec 85.213 ( -9.520 )
    Okręt wojenny 264 ( -0 )
    Bombowiec 249 ( -1 )
    Niszczyciel 6.069 ( -7 )
    Pancernik 3.876 ( -1 )

Agresor melmax [OCB]

Lekki myśliwiec 45.460 ( -5.266 )
    Ciężki myśliwiec 3.661 ( -217 )
    Krążownik 499 ( -2 )
    Okręt wojenny 1.007 ( -2 )
    Niszczyciel 2.999 ( -1 )
    Pancernik 3.902 ( -6 )

Agresor Lucyfer [OCB]

Lekki myśliwiec 110.842 ( -12.792 )
    Ciężki myśliwiec 4.812 ( -324 )
    Krążownik 3.167 ( -8 )
    Okręt wojenny 1.384 ( -0 )
    Niszczyciel 2.472 ( -0 )
    Pancernik 3.148 ( -4 )

Agresor paniwidelec [OCB]

Lekki myśliwiec 14.078 ( -1.617 )
    Krążownik 1.701 ( -7 )
    Okręt wojenny 381 ( -0 )
    Bombowiec 166 ( -0 )
    Niszczyciel 1.729 ( -3 )
    Pancernik 3.033 ( -2 )

Obrońca Rafii [Ronin]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    4.711.452 Metalu, 1.138.244 Kryształu i 4.396.724 Deuteru

Agresor stracił łącznie 126.417.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 885.657.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 163.548.900 metalu i 109.995.900 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 10.246.420 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    85.048.900 Metalu i 31.495.900 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal: -3.320.648
    Kryształ: -220.856
    Deuter: 3.915.724
    agresor zyskał łącznie 374.220 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal: -456.793.452
    Kryształ: -334.936.244
    Deuter: -104.173.724
    obrońca stracił łącznie 895.903.420 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.2
  • witam
    to taki HATTRICK na Ronin top 1 acs :D padl jeden Ronin wywala drugiego a zanim kto wie moze i reszte sojuszu =)
    to moj osobisty uklon w strone Martus :P OBIECAŁEM?? to masz =)
    sam do konca nie spodziewalem sie ile szacunku zdobede w tym dniu i uzannia
    webber

27.01.2016 11:49:25
    PRO poziom :D
    melmax
    27.01.2016 11:52:01
    dziekuje za uznanie... zabrzmialo prawie jak PODWYZKA;)

DOBERMAN27.01.2016 10:27:38
    Jedyny jego błąd, że tam siedział na tej 9 gali, 3 dni temu mu dokładnie pisałem - "Mam nadzieję że fsów nie robisz na 9 gali" powiedział że zleciał na 3 i robi raz z 3 raz z 2. WIęc jak dziś napisał że walicie mu moona na 9 i tam mu FS wraca to mi po prostu ręce opadły. Co do wyliczenia czasu, mam mieszane uczucia, mam przeczucie że już od jakiegoś czasu ktoś wynosi informacje. Skład Lucyfer Ty i PaniWidelec wygląda ładnie, pogratulowałbym szczerze gdyby swoich paluchów nie maczał w tym Pan melmax

PAN MELMAX ehhh z ust Dobermana brzmi wybornie

:D :D

nawiazujac do teori spiskowych w sojuszu Ronin nie bede ich na sile wyprowadzal z bledu jest mi to calkowicie na reke ze sie rozleca i czynnie sie do tego przyczynie
    z filmu moze wyciagna wnioski
    [ciach]
    gratuluje fajnego lotu do naStepnego obroncy....co tam chce ]:-D
    Moderator Indestructible:
    Upominam za wulgaryzmy w linku.
    "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana."

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez -----MELMAK-------- ().

• No dobrze, to teraz czas na komentarz z porządnymi argumentami.

Starcie miało miejsce w 9 galaktyce, na pozycji planety nr 4. Więc agresorzy:
    1. Musieli przewidzieć na którą pozycję na kolonizuj poleci Rafii.
    2. Rafii musiał momentalnie po FS przejść na inną planetę, kolonię, wyjść z konta. Do wyboru.
    3. Nawet wtedy Ogame robi 2-3 sekundy różnicy ponieważ po FSie strona przeładowuje się robiąc kolejną aktywność.

A jak wlecieli agresorzy? Co do sekundy.

A jak im się to udało?

Gratulacje. Zapewne to starcie idealnie nadaje się do KFZ.

Ptactwo niestety nie poradziło sobie z moonem, nam pozostało tylko szybkie doprecyzowanie naszych wcześniejszych obliczeń.

~650 ST na uni x1, #1 KFZ

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez PsujeObrazki ().

• wez wrzuc na forum
    to
    Dziś w nocy odbyło się niszczenie moona Rafikowi, moon nie padł. Rafi jednak prze tym jak gąski wleciały napisał czas powrotu swojej floty. Jak pisze na koncie był jeszcze 30 minut po tym jak posłał FSa, więc żadne liczenie kolonizacji nie wchodzi w grę. W magiczny sposób czas ten otrzymali gracze OCB którzy wlasnie na niego lecą - sprawdzałem aktywności dziś rano i na koncie byłem Ja, Rafik, Zeff, Aro i Protomax - siebie odrzucam i Rafika również, Zeff raczej też się sam nie chciał zezłomować, pozostają więc 2 osoby które mogły podać czas przypalonym boczkom. Więc czy osoba która doniosła może chociaż pochwalić się swoim osiągnięciem, czy do końca będzie robiła za cichą ciotę ?
    z dopiskiem
    "bez takich insynuacji proszę panie doberman"

please!
    12:58
    Ja
    ok sie robi;)

bravo OCB !! obroncy zmiany sojuszu :roll:
    "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana."
  • Co to jest KFZ - KURDE FLOTA ZNIKNELA?

No nic polecial flociarz ktory siedzial na tej gali caly czas szczesliwi czasu nie licza a jednak i tak wiadomo ze ktos podal ten czas... bo przeciez jak mozna by bylo obliczyc gdzie takie polmuzgi..... z OCB moga to zrobic przeciez nie ma nawet szans,

gdzie Snoop co nie ogarnia niczego, tylko sie czepiac potrafi gdzie MELMAX ktory jest tak malo ogarniety ... ze ja pitole... do tego RYSIEK ktory siedzi 24 na dobe i przeciez nie ogarnal by takiej akcji a do tego PANIWIDELEC... no jak przeciez ona to w tej grze to tylko umie wyslac DT albo MT
    no coz

zycie...

ach tyle szalenstwa tyle wszystkiego a to tylko ST no coz czekamy na wiecej , moze jakas kontra w STRONE NASZA... powodzenia
  • Snoopers napisał(a):

Co to jest KFZ - KURDE FLOTA ZNIKNELA?

No nic polecial flociarz ktory siedzial na tej gali caly czas szczesliwi czasu nie licza a jednak i tak wiadomo ze ktos podal ten czas... bo przeciez jak mozna by bylo obliczyc gdzie takie polmuzgi..... z OCB moga to zrobic przeciez nie ma nawet szans,

gdzie Snoop co nie ogarnia niczego, tylko sie czepiac potrafi gdzie MELMAX ktory jest tak malo ogarniety ... ze ja pitole... do tego RYSIEK ktory siedzi 24 na dobe i przeciez nie ogarnal by takiej akcji a do tego PANIWIDELEC... no jak przeciez ona to w tej grze to tylko umie wyslac DT albo MT
    no coz

zycie...

ach tyle szalenstwa tyle wszystkiego a to tylko ST no coz czekamy na wiecej , moze jakas kontra w STRONE NASZA... powodzenia

Oczywiście, że mogliby wyliczyć ale po prostu nie ma możliwości by trafić co do sekundy, to zbyt duże ryzyko zakładać widełki po przeładowaniu strony na 1, 2, 3 sekundy od razu z góry więc nie piernicz głupot.

Trafiliście bo rafi wkleił czas na sojuszowy i go dostaliście, tyle, koniec tematu, po co ta ściema? Skoro już decydowaliście się na taką akcje to po co teraz ściemniać?
  • Ja bylem po za domem, nie bylo mnei w akcji w akoncu mialem deuteru tyle ze szok... na 9 gali i nie polecialem a moze czekalem na kontre ktorej nie mialo prawa byc.. no coz ;)

tak to wlasnie jest, MY NIC NIE MOZEMY WY TEZ NIE

ale ST sie same tworza

tak kazdy kombinuje jak sie da.. MY jestesmy biedni nie stac NAS na super anty pakiety drogie nie stac NAS na jakies konta , nawet zaczalem wiecej pracowac po WASZYCH SUGESTIACh aby miec troche na anty ale pech chcial ze nazbielraem znowu z PZ na tych smiesznych galach

GRATULACJE SIE NALEZA a jakiego macie kreta to ja nie wiem... oj nie wiem naprawde, jesli jest KRET to ciezki temat, a moze jakies konto oD NAS JEST U WAS .. tez nie wiem

to tylko gra chjopcy :P to tylko gra nikt nie chce ujac MISTRZOWI WEBEROWI I DOBERMANOWI szacunek zawsze mialem do stylu gry ale wlasnie NONAME jak to napisales WEBCIu nic Ci nie jest w stanie zrobic a moze jednak ?

Tutaj jest tak , albo masz multum deueteru i bedziesz robic fsy konkretne, albo w koncu usniesz... i flota moze zniknac :) chyba ze pobudka co 2 godziny da rade to ogarnac :)
  • "wez wrzuc na forum
    to
    Dziś w nocy odbyło się niszczenie moona Rafikowi, moon nie padł. Rafi jednak prze tym jak gąski wleciały napisał czas powrotu swojej floty. Jak pisze na koncie był jeszcze 30 minut po tym jak posłał FSa, więc żadne liczenie kolonizacji nie wchodzi w grę. W magiczny sposób czas ten otrzymali gracze OCB którzy wlasnie na niego lecą - sprawdzałem aktywności dziś rano i na koncie byłem Ja, Rafik, Zeff, Aro i Protomax - siebie odrzucam i Rafika również, Zeff raczej też się sam nie chciał zezłomować, pozostają więc 2 osoby które mogły podać czas przypalonym boczkom. Więc czy osoba która doniosła może chociaż pochwalić się swoim osiągnięciem, czy do końca będzie robiła za cichą ciotę ?
    z dopiskiem
    "bez takich insynuacji proszę panie doberman"

please!
    12:58
    Ja
    ok sie robi;)

"

----_--------------------------------------

Właśnie łosiu sam wydałeś się że to nie wyliczanka a zwykly cynk od sojuszowej mendy pomógł wam walnąć Rafiego i kto wie kogo jeszcze!

Nawet sojuszowe rozmowy wam w całości wkleja!
    Żenada!!!
    "Skrobak"
  • Gratulować nie ma czego, Rafika odbudujemy szybciutko.

Skoro wszystko było tak doskonale wyliczone to po co było moona niszczyć :) Rozumiem jeszcze zaryzykować lot przez kilka układów, ale takie ryzyko bujając powiedzmy 6k niszczarek Rysiaczka przez gale ? :) Nie róbcie kozłów z poważnych ludzi.

Jedyne czego można pogratulować to umieszczenia kreta w sojuszu przeciwnym.
    Teraz wyjaśniły się złomy na sztywnym i reszcie chłopaków, statusiki, wiadomości i jakże cenne info dzisiejszego poranka - godzina powrotu floty z FSa. Gratulować i bić brawa bo Ronin padł, w jaki sposób przecież nieważne. Żenująca z Was gromada, a z każdym kolejnym starciem robi się coraz bardziej żenująca, bo każde kolejne jest bardziej chamskie i pozbawione kultury. Myślałem, że Pan Melmax już osiągnął dno - ale jak się okazuje dalej kopie w mule, wypada tylko złożyć wyrazy współczucia.

Wciskanie ciemnoty z wyliczeniami - dobre, jak Wy nawet recków poprawnie nie potraficie wysłać.
    Z mojej strony to ostatni komentarz w stronę waszego sojuszu na forum i w grze.
  • to jest ta slynna KULTURA o ktorej tak ciagle wspominasz...Fezz juz raz pyskowal i zle sie skonczylo teraz zmienil konto na forum w grze i pyskuje dalej;)
    wasze teorie spiskowe sa lepsze od moich zainspirowalem was heheheh
    brakuje najwazniejszego pytania... ILE DAŁEM ;) lub ILE WZIOŁ :D jak weber zlomuje Lucka na statusach do czego sam sie przyznal kupuje konta od zielnika aby sie pushowac to jest CACY:D jak inni zakombinuja to jest nie cacy;) TYPOWA RONINOWA KONSEKWENCJA =)
    takie ,,wpadki,, u tak klasowego gracza ...przypadek ?(

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez -----MELMAK-------- ().

• a ja zebrałem dzisiaj ponad 30k anty :P

Gratuluje starcia bo było o nim głośno od pewnego czasu - wystarczy zerknac na zapowiedzi w poprzednich ST. Co do wyliczania czasu to ja polecam przesledzic kilkanascie ST na roznych unii by zobaczyc ze tak naprawde nie trzeba miec kreta w sojuszu by dobrze obliczyc - wystarczy ze jest ktoś kto obserwuje. A i to czy kolonizuj na pozycje od 1-15 to przeciez mozna policzyc a potem wynik widac po aktywnosci i skanach. Tutaj jeszcze obronce zawiodło to że robił FSy z pewną rutyną, wiec niech nikt tutaj nie maci wody co do lewizny. Sam na Gemini wyliczalem kilka takich atakow wiec o co chodzi... Koledzy zainstalujcie AntiGame - tam sa linki do kilku narzedzi które każdemu sie przydadza... jesli za malo to tak jak ja przewertujcie ogame.org i zobaczycie co i jak sie liczy...

Obroncy SzO bo z zebranym PZ i wsparciem sojuszu napewno bedzie

Grupie ATAKUJACEJ , moim Sojusznikom, zycze jak najwiecej takich zgranych zespolowych akcji - Fun był przedni :)
    Pozdrawiam
    gward

TWÓJ 1% MOŻE POMÓC!!!
    ODZWIEDŹ STRONĘ http://www.shd.org.pl/ I ZOBACZ JAK MOŻESZ POMÓC

JA POMOGŁEM - TERAZ KOLEJ NA CIEBIE
  • Tak się bawi OCB, zaczęło się sprzątanie śmieci.

27.01.2016 21:28:29 GO Sideswipe KSF 06.02.2016 21:28:29 Multikonto (5/5)(I) + Bash (I) na Rafii - poprawka
    27.01.2016 21:28:23 GO Sideswipe gogus 03.02.2016 21:28:23 Multikonto (4/5)(I)
    27.01.2016 21:28:20 GO Sideswipe ward 03.02.2016 21:28:20 Multikonto (3/5)(I)
    27.01.2016 21:28:17 GO Sideswipe darcy 03.02.2016 21:28:17 Multikonto (2/5)(I)
    27.01.2016 21:28:14 GO Sideswipe Bosman 03.02.2016 21:28:14 Multikonto (1/5)(I)

Bosman prosił żebym nie mówił, chciałem zachować dla siebie info - ale widzę że sam się wmieszał w całą sprawę więc chyba wybaczy - chyba doli za zniszczone gęsi nie dostał.
    Dalej wciskajcie ciemnotę swoim sojuszowym osiołkom żeby wypisywali farmazony na forum, aby poklask był tej nędznej ustawki.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *Doberman* ().

• *Doberman* - nie kojharze tych ludzi z sojusz ale swiezak jestem tutaj :::)
    A może i nie - pamietasz osoby które były w sojuszu , tak w Twoim sojuszu...

Wiesz w tej wirtualnej rzeczywistosci OGAME kazdy moze być każdym , Ja Melmaxem, Melmax Widelcem, Ty Bosmanem, Bosman Tobą... Gram w ta gre od 2006 roku z kilkoma przerwami ale takich jazd , takich podejrzen jak te od czasu ojawienia sie antymaterii to nigdy wczesniej nie było. Gdzie ta zabawa, gdzie zdrowy rozsadek.. Ludziku opanuj si i zaakceptuj rzeczy jakimi są . Dzisiaj złoma dostał ktoś od Was, jutro zezłomujecie kogos u nas (czego wam nie zycze) ale podejdzcie do tego jak do gry :)

Jka ja sie ciesze ze w Clash of Clans nie ma takich jazd :)
    gward

TWÓJ 1% MOŻE POMÓC!!!

• No chyba jednak nie grasz, naprawdę nie pamiętasz ekstremalnych sytuacji z np. u12 czy u7? Przecież dzisiaj ogame jest umarłe, wtedy na każdym kroku ktoś miał szpiega u kogoś w sojuszu, na każdym kroku były jakieś afery, ludzie ćpali po to by więcej wytrzymać w grze, rozpadały się związki, ludzie tracili prace, oblewali szkołę, na forum jesteś od 2007 i chcesz mi napisać, że nie znasz takich przypadków? Bo było ich mnóstwo. Ludzie pisali pożegnania, w których stwierdzali, że ich życie przez ogame stało się koszmarem :)

Co do starcia - nadal będę się upierał, że:
    1. Nie zaryzykowaliby lotu przez galę za tyle deu na czuja.
    2. Po FSie jest 1-2s reloadu strony więc atakujący mogli wlecieć 2-3s po Rafim, ile wlecieli? 1 sekundę.

Doberman wkleił multi, a Ty piszesz, że każdy może być każdym - co to ma do rzeczy? Bosman pomagał przy RW śląc GSy na niszcz, wcześniej prosił o telefon i mnie i Dobermana by współpracować tylko po to by potem iść do OCB by wbić nóż w plecy, taki to gracz jest wspaniały. Dodatkowo ostatnio Ward wtopił na graczu Klimek i też Doberman dobrze dodał dwa do dwóch łącząc konto Ward z Bosmanem - miło wiedzieć, że mam kolejną gsówkę w układzie :)

"Ludziku" - to starcie jest brudne i nie miałbym z tym żadnego problemu bo sam takie robiłem gdyby nie fakt, że OCB chce z kupy zrobić snickersa i nadal wypiera się tego brudu w tym starciu.

• dobciu nie rób z szamba perfumerii , sam grasz w ten sposob jak mowisz , sam latasz na on/off pushujesz sie kupujesz konta. jednym slowem NIE MA GRACZY UCZCIWYCH sa tylko przyłapani lub nie.
    jak widac na załaczonym obrazku o Dobcia....RENKI OPADAJOM i sami mieliscie u nas agenta... nie rozumiem o co sie spierasz ?? ty bys z takiej okazji nie skorzystał?? WATPIE :D
    zapraszacie do pokera dajecie znaczone karty a potem sie ludzie dziwia ze ktos kogos oszukuje SORY TAKA GRA TAKIE KLIMATY
    ]:-D
    sztywny POL roku schlany robiliscie mu FS uciekalscie flotami podobnie z GS iron mike.... wszedzie widzicie tylko nie u siebie.
  • Kotuś gram i kojarze nick :) od U18 latam a na forum zarejestrowałem sie jak trzeba było zadac pytanie o falange :P

Najlepiej niech wyowiedza sie poszkodowany i Osoba która cytujesz w swoim poscie powyzej.

Zycze spokojnej nocy i owocnych łowów:)

ps. Jak masz skila i szukasz wsparcia sojusznków którzy Cie nie zawioda złóz podanie do OCB - Tutaj PiS* rządzi :)

*polecisz i spadniesz
    gward

TWÓJ 1% MOŻE POMÓC!!!

• Dwa gamonie smerfy znowu jeden przez drugiego grają hejnał na cześć parodii. W zasadzie parodiując samych siebie.

"A pokaż dalej rozmowę, a ty też tak robiłeś, a ty sie pushujesz, a ty też miałeś wtykę, a ty konta kupujesz, a ty, a ty, a ty ... "

Rysio pisze

Kod źródłowy

1. ale ryzyko było tak duże że do ostatniej chwili nie byliśmy pewni czy lecieć

A jego kolega z załogi na to

Kod źródłowy

1. nie rozumiem o co sie spierasz ?? ty bys z takiej okazji nie skorzystał?? WATPIE

Istny hymn na cześć próżności.
    Pora kończyć ten kabareton bp zbliżam się niebezpiecznie do poziomu morza agresorów, w sumie żeby dotrzeć do Melmaxa musiałbym mieć łopatę.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *Doberman* ().

• ..:: RYSIEK ::.. napisał(a):

Doberm widzę że lubisz manipulować zdaniami wyciętymi z kontekstów :)
    Moja wypowiedź wycięta z ST, plus druga wycięta z? Co jeszcze ciekawego nam tutaj sklecisz? Łańcuchy na choinkę też robisz?

Gdzie ta cała rozmowa z Bosmanem?

Ale przecież każdy widzi kontekst. Ty napisałeś, że akcja jest kontrowersyjna, Melmax daje wprost do zrozumienia jak powstało RW i tylko widelcowa [ciach] napisała w ST głupotę o liczeniu z kolonizuj :quasi:
    Upominam za obrazę.
  • Widzę że gnój powstały w waszej oborze próbujecie przenoeść do naszej. Chyba nie macie takiego dużego wózka.
    Doberman i jego manipulacje są cudowne, ale jak się tresuje ludzi, pozdrowienia dla Łowc imigrantów, to barany idą za nim.
    Ciśnijcie dalej te wasze "wycinki" i sklejajcie je tak aby wyszło na wasze.

[ciach]

edit:

Jak dober nie chce wkleić całej rozmowy z Bosmanem to ja coś wkleje :)

Aro - to interes roninów
    Ekobot - cel bosmana

Tyle z Waszych faktów, a w zasadzie mitów

[ciach]
    Upominam za obrazę.
    ?

34 ST na OGame -> 15.042,48%

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez ..:: RYSIEK ::.. ().

• Celem jestem bo mnie wyzwał bosman z multikonta i czekał aż zrobie to samo aby napisać donos do GO :D Śmiałem się z tego bo co innego zrobić jak ktoś gra na kilku kontach dziwnym trafem jak napisałem że wyzwij mnie z głównego konta bosmanie to zrobił się miły nagle :D Robiąc fuzje Czytajac forum OCB czesto go pozdrawiało a ten koleś okazuje się dnem totalnym 8-) knuje spiski ale zakładaj 6 konto i walczymy ...haha
  • O 24 zdjęto mi bana na forum.
    Nadrobiłem trochę i powiem tylko jedno...
    Szkoda, że z tego Uni zrobił się taki syf...
    Gdzie tu zabawa?
    Tu są same oskarżenia, spiski, spięcia, wyzwiska, pojazdy po kimś...

Piosenka o tym Uni :(

Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy
    swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię
    Jego jak siebie samego.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mariusz85 ().

• Skoro Bosman to taki typek co gra na pińcset frontów to pewnie OCB już wiedzą gdzie "zaginął" złom od Rafiego 8-)

Aro - to interes roninów
    Ekobot - cel bosmana

Tyle z Waszych faktów, a w zasadzie mitów

Mam wrażenie, że wy tak bardzo zabrnęliście w to, że wierzycie w wyliczone kolonizuj, że teraz to po prostu jesteście tego pewni mimo, że było inaczej :E Przecież to podchodzi pod jakiś news na jakimś serwisie psychiatrycznym :E