Przyklejony Rysiek [OCB] & Snoopyfm [OCB] vs. fezzz [Ronin] - 2315,17% TOP 2 ACS

• Fidis

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rysiek [OCB] & Snoopyfm [OCB] vs. fezzz [Ronin] - 2315,17% TOP 2 ACS

Całe starcie należy się Melowi i Szkodnikowi. Jak by nie Oni ST by w ogóle nie było.

Ja mogę napisać tylko tylem. Mam nadzieje że wszystko zakończy się pozytywnie i nie osiągniemy efektu odwrotnego niż był zamierzony...

Od Snoopiego.
    OCB to nie tylko sojusz, ale rodzina. Pozdro dla wszystkich. Nerwy były, ale nie zawsze zysk się liczy. Pozdro dla kumatych.

Dnia 06-01-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Rysiek [OCB]

Pancernik 3.911
    Niszczyciel 6.074
    Okręt wojenny 242
    Krążownik 8.072
    Lekki myśliwiec 100.256

Agresor Snoopyfm [OCB]

Lekki myśliwiec 126.404
    Krążownik 9.858
    Okręt wojenny 1.311
    Niszczyciel 7.844
    Pancernik 5.804

Obrońca fezzz [Ronin]

Mały transporter 230
    Duży transporter 348
    Lekki myśliwiec 50.263
    Ciężki myśliwiec 13
    Krążownik 1.200
    Okręt wojenny 300
    Statek kolonizacyjny 4
    Recykler 926
    Sonda szpiegowska 70
    Bombowiec 300
    Satelita słoneczny 240
    Niszczyciel 2.500
    Pancernik 2.000
    Wyrzutnia rakiet 2.000
    Lekkie działo laserowe 801
    Działo Gaussa 100
    Działo jonowe 5
    Wyrzutnia plazmy 108
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Obrońca sztywnyy [Ronin]

Lekki myśliwiec 1

Po bitwie...

Agresor Rysiek [OCB]

Pancernik 3.910 ( -1 )
    Niszczyciel 6.074 ( -0 )
    Okręt wojenny 242 ( -0 )
    Krążownik 7.934 ( -138 )
    Lekki myśliwiec 94.390 ( -5.866 )

Agresor Snoopyfm [OCB]

Lekki myśliwiec 118.870 ( -7.534 )
    Krążownik 9.695 ( -163 )
    Okręt wojenny 1.309 ( -2 )
    Niszczyciel 7.844 ( -0 )
    Pancernik 5.802 ( -2 )

Obrońca fezzz [Ronin]

Zniszczony!

Obrońca sztywnyy [Ronin]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    3.860.752 Metalu, 0 Kryształu i 1.403.681 Deuteru

Agresor stracił łącznie 62.704.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 809.582.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 141.485.400 metalu i 90.032.100 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 5.264.433 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal: -42.539.248
    Kryształ: -15.657.000
    Deuter: 756.681
    agresor stracił łącznie 57.439.567 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal: -441.750.252
    Kryształ: -291.840.500
    Deuter: -81.255.681
    obrońca stracił łącznie 814.846.433 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.2
    ?

34 ST na OGame -> 15.042,48%

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ..:: RYSIEK ::.. ().

• Gratulacje panowie ubicia Fezza :E szkoda tylko że nie wyszło ta tak jak miało być;/ czasem tak bywa -_- ale jest i pozytyw tego starcia bo pokazało to zgranie jakie jest w sojuszu i wzajemną pomoc nie zważając na straty ;]

pozdrawiam i do następnego ]:-D
    -=51 razy w ST u35=-

PB Solo 4833,72%

PB ASC 3979,81%
  • straty czy nie zabawa byla przednia. troszke nerwow nie brakowalo. no coz starcie po prawidlowej stronie... gratki. dober przetapiaj czy co tam chcesz :) zawsze cos do st nastepnego bedzie ;)

P.s. nie lepiej bylo wam sie podstawic, anizeli palic tyle dexu?:) chyba ze szkoda wam bylo latajek by wspomoc lub uratowac sojusznika (lepiej go rozwalic niz ratowac jak to bylo w waszym przypadku)... az tak wazniejsze jest wasze ego od sojusznika?? ja mam te pewnosc iz gracze z OCB chocby mieli floty potracic podstawiliby sie. :)
    nie bier tego do siebie poniewaz jest to pytanie retoryczne... jesli odp z gory dzieki poniewaz mnie to zastanawia ;)
    strącone Gsy - 46
  • Panowie :xgraty: ! Bo mimo komplikacji akcja się udała. Złom jak złom raz się zbierze, a raz nie - nie zawsze zysk się liczy :)
    Z Waszym zapałem szybko odkujecie to sobie i jestem pewna że ten skradziony złom :bicz1: do Was wróci prędko ;)

Odrabiajcie straty i złomujcie dalej!

Obrońcy lizak!

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King
  • Czy przepalismy 50 mln czy ile to trudno... ST to ST a to ze nie ma zysku nie udalo sie wyszedl blad moze nie jeden.. a moze nie dwa... wazne ze jest jak jest... przeciez to jest gra i zabawa jednym slowem

DLA MNIE SOJUSZ OCB jest sojuszem jest wsparciem i sobie pomagamy a to jest najwazniejsze ale kto jak chce niech sobie gra :)

Pozdro

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Snoopers ().

• Gratulacje pięknego ,grubego STeka procent rewelacyjny ,Ronin w reckach tylko szkoda że nie w naszych

obrońcy oczywiscie Szo jeżeli będzie

a dla Pana który nie widzi dokładnej nazwy sojuszu i bawi się w przekształcanie nazwy taki przykładzik albo nauka co oznacza Ronin
    Rōnin (jap. 浪人?) – w dosłownym tłumaczeniu słowo rōnin oznacza człowieka-falę, który, tak jak ona, toczy się tam, dokąd wieje wiatr (dokąd powiedzie go los).
    i to chyba obrazuje sytuacje ,bo los fezza już znamy a jakie będą dalsze losy ?
    oby Wam wiatru wystarczyło ,bo tu nawet Wiatrak nie pomoże.
  • Gratuluję ekipie OCB zgrania no i chęci do działań wojennych, nowy rok tchnął nowe życie w sojusz, nowe twarze i nowe floty też zawsze dodatkowo motywują :) Widzę, że sojusz Ronin został już skreślony przez co niektórych z mapy Fidis, aż takiej tragedii myślę nie ma. Na razie śpimy i chyba potrzebny jest jakiś zapalnik i ożywienie w szeregach. Poczekamy, jak nic się nie zmieni to możecie nas pogrzebać żywcem - śmiało. Nikt do nikogo żalu nie ma - a Fezzz chyba nawet się cieszy, bo jak napisał "czuje teraz jakąś dziwną ulgę" :D

Fezzz nie wyraził chęci odbudowy i dał mi wolną rękę jeśli chodzi o surowce, co nieco poleciało po sojusznikach, a co nieco zostawiłem sobie - na poczet odbudowy utraconych satelit :P no i kilku wojennych jednostek, coby było czym po idlerach latać.

Jeszcze raz gratuluję agresorom ładnego % i życzę więcej szczęścia następnym razem, a Fezzowi powodzenia i wysokiego ranku w Fife Online :)

[ciach]

Pozdrawiam serdecznie wszystkich obecnych i do zobaczenia w galaktyce.
    Moderator Indestructible:
    Cytowany fragment wylądował w koszu, wiec tu też ciach.
  • nom przyznam się szczerze że ładnie to wyszło :) pomijając złom który wzbogacił Dobermana ale tak to już bywa, on zapewne pewnie też wie na co przetopić :P

co do fezza to nie miałem zbytnio okazji nawet wymienić 1 wiadomości ale podobno w porządku chłopaczyna :) to niech tam dobrze odpoczywa :)

i GS zrobi :P

pozdro
    40 razy w ST u35 łacznie 96495,45%