Farmer [Arkadia] vs. no name ~ 3149,32%

• Sirius

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Farmer [Arkadia] vs. no name ~ 3149,32%

Od momentu zdjęcia urlopu systematycznie obserwowałem to konto. Dwa dni temu około 13 zrobiłem małe rw na poziomie 50%, obrońca wiosłował i zebrał połowę złomu. Dla mnie to był jednak dowód, że konto jest słabo pilnowane.
    Dzisiaj w nocy po restarcie. Przy przeglądaniu kilkunastu celów okazało się, że pozostała po poprzednim starciu flota jest ok 70 układów ode mnie. Dokłądając trochę lm lub krążków mogłem się przebić przez obronę, dla mnie jednak ważniejszy był zysk na starciu, stąd też świadoma decyzja o remisie z dużym zyskiem. Na dobitkę lecieć niestety już nie miałem czasu, a zresztą byłem pewien, że ktoś to za mnie zrobi. Niestety pomyliłem się całe Uni śpi.
    Długi lot i bum, a to efekty:

Dnia 22-11-2015 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Farmer [Arkadia]

Okręt wojenny 20.460
    Niszczyciel 4.543
    Pancernik 18.790

Obrońca no name

Mały transporter 29.184
    Duży transporter 1.482
    Lekki myśliwiec 102.276
    Krążownik 4.719
    Okręt wojenny 208
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 3.722
    Sonda szpiegowska 356
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 4.020

Po bitwie...

Agresor Farmer [Arkadia]

Okręt wojenny 20.117 ( -343 )
    Niszczyciel 4.536 ( -7 )
    Pancernik 18.739 ( -51 )

Obrońca no name

Mały transporter 0 ( -29.184 )
    Duży transporter 0 ( -1.482 )
    Lekki myśliwiec 0 ( -102.276 )
    Krążownik 0 ( -4.719 )
    Okręt wojenny 0 ( -208 )
    Statek kolonizacyjny 0 ( -1 )
    Recykler 0 ( -3.722 )
    Sonda szpiegowska 0 ( -356 )
    Gwiazda Śmierci 1 ( -0 )
    Pancernik 0 ( -4.020 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 25.790.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.102.047.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 195.912.900 metalu i 119.019.600 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    196.242.900 Metalu i 119.475.300 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal: 178.857.900
    Kryształ: 111.940.300
    Deuter: -870.000
    agresor zyskał łącznie 289.928.200 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal: -635.658.000
    Kryształ: -389.197.000
    Deuter: -77.192.000
    obrońca stracił łącznie 1.102.047.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.1

PS
    Do wszystkich hejtujących (u których mam wyraźnie spec względy, gdyż nie odpuszczają, żadnego mojego wpisu) i innej maści zazdrośników. Pierwszy skan moona zrobiłem o 3.20, bez żadnej aktywności na moonach i planetach pokonanego. Atak nastąpił o 5.59. Złom leżal ponad 2 godziny. Do godziny 10 obserwowałem aktywność pokonanego, w tym czasie nikt nawet nie przeskanował pokonanego. Na moonie pozostała 1 GS i 6,5kk dexu nikt tego nie zaatakował do momentu włączenia urlopu na koncie. Ludzie czy wy jeszcze gracie czy potraficie tylko mleć jęzorami.
  • Reasumując- no name oddał konto, jak to ujął 'w dobre ręce' twierdząc, że nowy właściciel na pewno pojawi się po prawidłowej stronie w dziale ST- po czym ten zaufany 'ktoś' wpada na BFSie zaraz po zdjęciu urlopu, po czym zapewne wieczny urlop... No cóż, to sobie 'ktoś' pograł :)
  • Oldskool Farmer napisał(a):

Do wszystkich hejtujących (u których mam wyraźnie spec względy, gdyż nie odpuszczają, żadnego mojego wpisu) i innej maści zazdrośników. Pierwszy skan moona zrobiłem o 3.20, bez żadnej aktywności na moonach i planetach pokonanego. Atak nastąpił o 5.59. Złom leżal ponad 2 godziny. Do godziny 10 obserwowałem aktywność pokonanego, w tym czasie nikt nawet nie przeskanował pokonanego. Na moonie pozostała 1 GS i 6,5kk dexu nikt tego nie zaatakował do momentu włączenia urlopu na koncie. Ludzie czy wy jeszcze gracie czy potraficie tylko mleć jęzorami.
    Farmer, gramy - ale czy "mieć" jęzorami przy tym nie wolno?, graczy których nie boli komentowanie Twoich pushów/nie pushów nazywasz "hejtującymi" ? NIE schlebiaj tak sobie. Generalnie już mam na Cie gdzieś (niechcę Twojej lotki w układzie :} czarna Twa krowa wystarczy), pushuj się ile potrafisz, robisz to dobrze. Może dasz korki? to przy okazji... ale teraz zajmę się naszym (wulgaryzm) wymiarem sprawiedliwości, naszych (wulgaryzm) GO operatorów. Dać Wam władzę, to guzik z nią robicie! 3/4 tych naszych "zacnych" (wulgaryzm) operatorków. W sumie, co ja piszę???? Jakie "dać Wam władzę"? Skoro (wulgaryzm) to jedna (wulgaryzm) onkel firma jest. (wulgaryzm) sami siebie wybrali, Jeden (wulgaryzm) wie, na jakich zasadach siebie wybraliście.To nie gracze kupujący anty zniszczyli ogame, a Wy to zrobiliście - zapytasz (wulgaryzm) dlaczego? Ano dlatego, że ustaliliście tak regulamin pod siebie, że to się w pale nie mieści. Bez odbioru.

PS. Farmer - gratulacje starcia! co do czasu skanowania to uwierzę, bo o tej porze zazwyczaj skanujesz (pewnie za oceanem siedzisz). A co do legalności to już w ogóle
    [ciach] to... skoro nie ma Cię za to w pręgierzu, to starcie legane. Dobranoc

Super Moderator Dziuba:
    Uzywanie wulgaryzmow na forum OGame.pl jest zabronione
    Jeżeli jesteś w trakcie wojny upewnij się, że nikt nieproszony do niej nie dołączy. - Ashleigh Brilliant.
    Ten post był edytowany 2,3,4 razy, ostatnio przez "kogoś" (Dzisiaj, 16:31)

Osoba, która nie potrafi dodać swojego posta raz - jest nazywana zwykłym partaczem/amatorem.
    Edytuj posta 1 raz, NIE 100 razy cymbale.
  • Podoba mi się ta logika - obrońca podwiosłował trochę złomu, ale resztę zebrałem to znaczy, że konto jest słabo pilnowane. Otóż ja też zrobiłem na próbę małe RW na no name i mi obrońca też zabrał złom, a aktywka pojawiła się znienacka jak biegunka - ale to raczej oznacza, że się kampi i konto jest pilnowane. Obstawiałem też że, konto padnie temu komu ma paść. Czy to RW wyszło bo tak było ustalone, że miało być, czy też faktycznie jest czyste nigdy się nie dowiemy. Ja skanów po tamtym ataku zaprzestałem. Uni zaspało jak słusznie zauważył atakujący, ale to na pewno dlatego że każdy rozsądnie myślący uważał, że dobicie no name jest już odgórnie ustalone. Farmer - ja chciałbym wiedzieć skoro grasz sam na koncie, co bierzesz? Bo zrobić RW o 13 i co noc skanować po 3 to nie jest normalne. Ja po zarwaniu nocki co najmniej dwa dni odsypiam.

mond entmannen [4]
    My jsme Borg. Odpor je marny, budete asimilovani !

^obserwator^ napisał(a):

NAJLEPSZE EKO???.... TWOI SĄSIEDZI :D
  • Buhahaha O_O . Ja [ciach] co za wałki tu idą. Wiedziałem że [ciach] resztę floty jak sprawa trochę ucichnie (i tak długo czekałeś :D ). Bo byłeś za cienki ;P aby ją na raz zdjąć dlatego ją podzieliłeś ]:-D . Takich wałków to długo nikt nie przebije. Pewno masz znajomości u GO skoro na żywca jedziesz takie pushe. :E

Super Moderator Dziuba:
    Upominam za pseudo cenzurę
  • Wiesz Karpiku, to co robisz to nawet nie hejt, a zwykłe kłamstwo,

Tyranozaurus Jack napisał(a):

Otóż ja też zrobiłem na próbę małe RW na no name i mi obrońca też zabrał złom,

w statystykach zarówno w GameStats i Ogniterze jedyny spadek wartości flot wynika z mojego małego RW które odbyło się 19.11.2015 o godzinie 12.15 API cr-pl-119-c0ad8bbbaca296ff694515cd422f2756b93267d1, w pozostałych dniach nie było żadnego spadku wartości flot u no name. Jeżeli się mylę to podaj proszę Twoje równie dokładne dane starcia i nie ściemniaj, że już tego nie masz albo coś podobnego. Kłamać też trzeba umieć.

Solo
    powtarzam, skorzystaj z narzędzia jakim jest dragosim, czy podobny. Znasz wartości flot i zrób symulację, a przekonasz się, że na tym uni są trzy floty, które były w stanie rozbić całą flotę no name w jednym starciu i jedną z nich jest moja flota. Gdybym kupił to konto to na pewno bym go nie dzielił chociażby po to żeby mieć TOP 1 ST solo, nie do pobicia przed unifusion.

Jasne mam znajomości u GO, a może nawet sam nim jestem w swojej sprawie, i zapewne wszyscy się na ciebie uwzięli i stale za tobą chodzą niewidzialni ludzie. To się nazywa paranoja i to się dosyć skutecznie leczy w dzisiejszych czasach. Polecam wizytę u lekarza.

pozdrowienia.
  • Po pierwsze primo farmiku to trochę szacunku, klasę człowieka widać po jego wypowiedziach, ja cię nie obrażam jakimiś głupimi zdrobnieniami, ani nie zarzucam ci kłamstwa bo za rękę nie złapałem - ale spokojnie mogę zejść do twojego poziomu. Moje wypowiedzi konstruuje w sposób merytoryczny i bez jak to nazywasz hejtu jedynie podając fakty. Po drugie primo - chętnie bym udostępnił to RW, ale niestety nie zostawiam farmingów na skrzynce więc tego po prostu nie mam. To było rw na poziomie kilkunastu recków więc wystarczy wybudować parę DT i nie ma śladu w punktacji, trzeba być trochę nierozgarnietym żeby na statsach ze stron co są odświeżane nieraz co kilka dni opierać zarzuty. Po trzecie primo ultimo, chcesz dyskutować, a nadal nie odpowiedziałeś mi na moje pytania, ale że jesteś nierozgarnięty (a to już wcześniej ustaliliśmy) nie będę wymagał czytania ze zrozumieniem. Miłego wieczoru i życzę ci tego top1 bo widzę, że statystyki cię jarają jak nikogo :)

p.s świetnie jest zejść do takiego poziomu :D :D :D :D :D

mond entmannen [4]
    My jsme Borg. Odpor je marny, budete asimilovani !

^obserwator^ napisał(a):

NAJLEPSZE EKO???.... TWOI SĄSIEDZI :D
  • Starcie jest czyste, na koncie nie grał już noname tylko nieznana mi osoba. Szkoda, że resztki tej floty tak skończyły. NO trudno bawimy się dalej.

@Farmer myślę, że flot zdolnych rozbić tę flotę było 5 a nawet 6.

Nie mniej, gratuluje kolejnego dobrego starcia! Masz zacięcie - chyba jako ostatni na uniwersum :O
  • SoloTM napisał(a):

Buhahaha O_O . Jaco za wałki tu idą. Wiedziałem że resztę floty jak sprawa trochę ucichnie (i tak długo czekałeś :D ). Bo byłeś za cienki ;P aby ją na raz zdjąć dlatego ją podzieliłeś ]:-D . Takich wałków to długo nikt nie przebije. Pewno masz znajomości u GO skoro na żywca jedziesz takie pushe. :E

czekal az kolejne osoby ktore lubia byc po 3 beda na urlopie zeby wiedziec ze nie grozi mu gwizdniecie celu :)

ps graty za push :) rosnij kiedys bedzie wiekszy % z ciebie

Sirius mode on
  • Graty Farmer =)

Jak czytam te wszystkie śmieci odnośnie pushu to mam wrażenie, że ich autorzy to zwykłe trolle, a Farmer odpisując tylko je karmi.
    Zlej ich stary ciepłym moczem i jak nie nakarmisz trolla to w końcu umrze ;P
    O mnie też mario pisał że mnie pushuje zukow i że GO nic z tym nie robią bo są ustawieni. Nawet nie odpisywałem na takie śmieci bo skoro gość uważa że wysyłka surowców od silniejszego gracza do słabszego to push to nie zna zasad gry i nie warto mu odpisywać ]:-D
  • No i widzisz Krysiek, sam sobie strzeliłeś w kolano :brawo: :bdb: :noob:
    Jeżeli jesteś w trakcie wojny upewnij się, że nikt nieproszony do niej nie dołączy. - Ashleigh Brilliant.
    Ten post był edytowany 2,3,4 razy, ostatnio przez "kogoś" (Dzisiaj, 16:31)

Osoba, która nie potrafi dodać swojego posta raz - jest nazywana zwykłym partaczem/amatorem.
    Edytuj posta 1 raz, NIE 100 razy cymbale.
  • Dawno mnie tu nie było, ale widzę że niewiele się znieniło :D

Pozdro z zaświatów.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
    Jeśli pomogłem, daj lajka :thumbup:
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------