ACS; i am legend [ZLY SEN] vs. Ruda [DSP] & Sky is Over [ZSP] & Ira [DOLAR] ~ 469.379,91% - TOP 1 ACS - OBRONA

• Quantum [1]
  • no dobra...teraz ja się wypowiem, kolejność gratulacji przypadkowa:

Ira - nie tłumacz się, gratki i przetopu tak żebyś znowu wrócił na top 1, bo teraz to mamy jakiegoś klauna na szczycie statystyk.
    AmstelL - nie żałuj sd, będą kolejne edycje, a "legenda" po tym starciu pozostanie. Może legend odbuduje się na kolejne s&d :D
    Ruda...żal mi Twoich paznokci, bo pewnie mało ich zostało po starciu :P no i podzwiam Twoje cojones że się zdecydowałaś na tą akcje i w tym składzie. SZACUN!

Legendowi - no cóż, rutyna gubi najbardziej. A Twoja porażka wynika z tego że nie doceniłeś przeciwnika, tyle razy próbowałeś takiej akcji że Ruda musiałaby być....totalnie nieogarnięta żeby tego nie wykorzystać.

Migotka - nie denerwuj się, złość piękności szkodzi :P

ZbyszkowiZłodziejowi - kij w oko, wiedziałem że popuscisz w majty i postawisz Rudej lotke....hahaha. Nie zawiodłeś mnie. Umiejętności = 0

No to chyba wszyscy godni uwagi w tej fajnej akcji.

p.s. Legend, tak między nami....
    [ciach] monitor jak zobaczyłeś rw ?
    Moderator Indestructible:
    Upominam za pseudocenzurę.

Prawo niesie ze sobą obowiązek, a ci którzy nie wypełniają swoich obowiązków, nie zasługują na żadne prawa

Quantum - top 13 - Off

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Avers ().

• aversie :)
    tak jak pisalem wzielem to na klate :) siedzialem na skypie z migotka i jeszcze jednym ziomkem:D i widzieli moje podejscie po tym gongu :D zero smutku zero łez :D hehe :)

czy rutyna hmm nie koniecznie raczej zapewnia obroncow :) z amstelm pisalem 15 minut przed starciem :)
    ira powiedzial ze poleci tylko na moja stojaca flote

obejrzalem wszystko co jak cale dsp na u to nie mial kto sie podstawic ale zapewniania ktore mialem nie byly nic warte :)

wiec biore to na miekko:)

jesli chodzi o same rw jesli obroncy by ze mna nie rozmawiali to bym nie polecial ale bylo inaczej :)

GL HF :)
  • Legendzie... ja Ci powiedziałem jedynie, że jesteśmy razem w teamie sd i że jesteś nam potrzebny:)
    Jakbym CI powiedział do czego, to fakt.... pewnie byś nie poleciał.
    Dlatego ugryzłem się w język :d

Zapewniałem Cie co najwyżej, że możemy razem latać. O tym że na Ciebie nie polecę, mowy być nie mogło :)
    A co tam sobie dopowiedziałeś, to twoja rzecz.

Odbudowa widzę idzie pełną parą.
    tak trzymać :)

"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"

WINTER
  • Dzień dobry!

Niektórzy chyba zapomnieli, że na forum obowiązują pewne zasady, które między innymi zabraniają swobodnej dyskusji w działach do tego nieprzeznaczonych. Dlatego też, kilka postów zostało z tematu usunięty. Jeśli dalej chcecie prowadzić ogólną dyskusję - zapraszam do działu DiD. Mogę Wam nawet te posty tam przenieść - oczywiście po uprzednim wyciachaniu wszystkich obraz.

Zalecam przeczytać Regulamin Forum jeszcze raz!
    Tygrys

• To ja z innej beczki może:

Po pierwsze to ogromne gratulacje dla obrońców bo % to mizaga.
    Po drugie samo przygotowanie akcji poezja ogame bo: DSP na urlopach, szybka flota Iry pewnie do wyskanowania (jakby co) a same szybkie Amstella i Rudej nie starczyły. Uśpienie czujności agresora kapitalne.
    Po trzecie udało się ocalić tę surę przed SAMI WIECIE KIM.
    A po czwarte to szlag mnie trafia na zysk, który wynosi 1,5 raza więcej niż całe moje konto.

Co do kontrowersji to nie mnie oceniać i myślę, że nikomu oprócz osób biorących udział w starciu ewentualnie ludzi z sojuszów osób biorących udział w starciu.

Reasumując to chapeau bas Ruda, zaryzykowałaś całą flotę i się opłaciło. Zamiast drinów to Szampan się należy :]
    Legends widać wziął dwa wdechy i odrobi to po jakimś czasie. Wtopy to część tej gry. Odbudowa idzie bardzo sprawnie, więc czekam na zemstę.
  • Gratulacja dla wszystkich obroncow, wynik bitwy rewelacyjny wiec nawet po tak dlugiej nieobecnosci na uni (i forum) wypada zjarzec i sie wpisac ;) Przepraszam tylko Marlene ze tak pozno :P samamu by sie chcialo wrocic do klikania ale coz..

Jeszcze raz, ogromne Gratulacje procentu, zysku, checi do gry i wszystkiego innego, co bylo niezbedna by do tego starcia doszlo :)