Już jest oficjalne info. To będzie server który zostanie z czasem zamknięty czy normalny na zasadzie Eridanus czy Quantum ?
Międzynarodowe uni w starym interfejsie
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
I zobaczymy czy gracze mieli racje, że będą się serwery uginały jak stworzą uni bez anty i oficerów.
-
a jednak się da!!! a tyle kroć nam wpierano i wmawiano, że się nie da i nie będzie (niczym POlitycy polakom, że będzie lepiej)
Ja tam zamierzam grać i będę musiał ostro czatować na otwarcie, żeby się załapać na wolne miejscaemerytura podejście trzecie -
A ja będę złym prorokiem i powiem wam, że to uniwersum zrobi furorę tylko na starcie. Oczywiście będzie pewnie szał: łał, 40k graczy, jak za starych czasów! (tyle że teraz to będzie społeczność całego OGejma )
-
Zagram i ludzie którzy od lat nie grają już wiem, że też zagrają. Szkoda, że 1 serwer na całą społeczność, może chociaż będzie możliwość wyboru języka interfejsu? Tęsknie za napisem "Okręt Wojenny" w Epic Blue
Tak czy inaczej - super! Wyścig do pierwszego MT!!!Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez = Dhol = ().
-
Mam nadzieje że bedzie klasyczny 1x speed i stara mechanika gry, czyli widoczne fsy na kolonizuj i brak astro... to by było piękne
-
= Dhol = napisał(a):
Zagram i ludzie którzy od lat nie grają już wiem, że też zagrają. Szkoda, że 1 serwer na całą społeczność, może chociaż będzie możliwość wyboru języka interfejsu? Tęsknie za napisem "Okręt Wojenny" w Epic Blue
Tak czy inaczej - super! Wyścig do pierwszego MT!!!
Czy ja dobrze rozumiem, jeden serwer na wszystkie ogame językowe??? -
@bombek - dobrze rozumiesz. To jedyny sposób, żeby po pół roku wciąż tam grało więcej niż 2-3k ludzi
-
ja tam moge powiedziec iz zagram na tym uni , zwlaszcza ze to bedzie miedzynarodowe . kto z was planuje tam zawitac ? moze zrobimy tam sojusz Poland i bedziemy jezdzic po innych ?. ja za siebie moge powiedziec iz jestem dobrym graczem o stazu nie powiem nic gdyz by bylo mi wstyd hehe. bardzo chetnie zagram z wami na tym starym interfejsie i mam nadzieje ze pokazemy innym sojkom co to znaczy zgranie sojuszowe i bedziemy siali postrach w roznych galaktykach naszymy flotkami , dobra koncze bo juz pozno , mam nadzieje ze stare mordki jakies moje zobacze na tym nowym Universum BEZ ANTY i pokazemy razem co to znaczy Skill :). pozdrawiam all.TTG !
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Billie the kid ().
-
ORGAZM !! TAK TAK I JESCZE RAZ TAK do tego prosze zeby to bylo uni x1 i jestem w niebieWe Will Fight Till The End
Without Fear Without Pain
We Will Destroy Everything
Without Paing For The Thing
Fearless Fighters Till The End
Be With Us Or Die With Them -
-
-
Może załatają stare błędy, kto wie.
Mnie ciekawi czy będą moony, pancerniki, itp. -
Mari napisał(a):
Może załatają stare błędy, kto wie.
Mnie ciekawi czy będą moony, pancerniki, itp. -
Jak dla mnie super wiadomość.
Jeszcze może forum wróci do starego wyglądu i będzie można gwiazdkami oceniać starcia.
Ciekawe ile osób to jeszcze pamiętaMoje ST:
Solo: 66 ST - Suma: 57.825,33% - Best: 3.136,69%
ACS: 15 ST - Suma: 25.277,79% - Best: 14.345,66%
Od wódki rozum krótki,
ale pomysły przednie -
Nie chcę Was zmartwić, ale to nowe-stare Universum może nie mieć wsparcia ze względu na stary kod gry.
Naprawa błędów? Tylko takich, które uniemożliwiają grę.
Community Manager -
No to już wiemy w czym był haczyk... a tak się cieszyłem
Ja za uni CHAOS podziękuje -
Uni CHAOS + Uni wyłączymy kiedy chcemy (czyli wtedy kiedy wszyscy zamiast pompować kasę będą grać tutaj)
-
-
Powiem tak, informacje są wciąż niejasne.
Trzeba będzie wziąć pod uwagę współpracę z innymi operatorami, nadzór itp. Także możliwe, że za szybko gaszę entuzjazm. Pożyjemy zobaczymy :)
Community Manager -
ja tam bede na 100 %
Może, uda się sciągnąć starą gwardię, która zrezygnowała z gry wraz z wprowadzeniem nowego interfejsu
51 ST
81`242,71% -
Poważnie przemyślę powrót.
-
no brzmi ciekawie zobaczymy jak to będzie w praktyce aż się łezka w oku zakręciła jak niebieski interfejs zauważyłem
-
Te Uniwersum to ukłon w stronę graczy. Każdy ma już dosyć walki na portfele. Ludzie chcą prawdziwego widowiskowego Ogame, takiego jaki kiedyś był.
Serwery pełne po paru godzinach. Ciekawe czy tym razem tak będzie czy jednak ludzie zrazili się do Ogame i nie zaczną już gry. Możliwe, że stracili tylu graczy, że ciężko będzie odbudować tą relacje.
Poza tym kupowanie surowców za antymaterie, skracanie budynków czy badań to chyba najgorsze co nas teraz spotkało. -
Tak tak tak
i tyle w tym temacie
tylko szybkość mogli by coś zwiększyć bo na spidi 1 jakoś sobie tego teraz nie wyobrażamuni 25--> TOP 1 - END
Uni 39--> TOP 1 - END
Uni 1 --> TOP 7 - END
Uni 46--> TOP 2 - END
Uni 50 --> top 6 - END
Uni 60 --> top 6 - END
Fornax --> top 3 - END
Nekkar --> top 2 - END
Quantum --> top 2 - END -
Nie wierze w to aby wpuszczone zostalo uni bez nadzoru GO, bo jaki mialoby to sens ? Co do ustawien serwera... nie wiem czy predkosc x1 jest odpowiednia w obecnych czasach, moze kiedys, kiedy dostep do internetu byl troche bardziej ograniczony mialo to sens...obecnie kiedy mozna sie logowac co 10 min z telefonu...w pracy szkole czy gdziekolwiek to takie uni to jedynie raj dla gornikow, czyli automatycznie bardzo nieciekawe uni...
najlepiej by to wygladalo na predkosciach all x3 debris 50% o tym ze anty nie bedzie, juz wiemy, bez komandorow i innych smieci. Najlepiej jakby jeszcze nie było astro i gitara.
po co komu jakies pajaczanskie eksedycje a astro do tworzenia kolonii to tez klops jakich malo pal licho cale pancerniki, jedni uwazaja ze sie oplaca drudzy ze nie, niech sobie tam tworzy flote wg wlasnego uznania, zawsze to jakies urozmaicenieU9 AiR
U17 ASSASSIN
U18 ASSASSIN
U27 ASSASSIN
U28 M69
IZAR CO JA TU MOTYLA NOGA ROBIE??! -
Według mnie fajnie by było jak by było całkiem po staremu także jak by prędkość została standardowa czyli speed X 1 no i wiadomo bez astro
to że operatorzy muszą być to każdy wie bo inaczej będzie istny chaos i samowolka ale sam art pow że pożyjemy zobaczymy więc ja czekam na nowe uni i się pobawię :D mam nadzieję że serwer będzie się uginał od graczy oraz że nie wyludni się tak szybko jak pozostałe serwery :]UNI - Fidis - OFF top 30
UNI - Nusakan - OFF top 60 -
alkomat napisał(a):
Tak tak tak
i tyle w tym temacie
tylko szybkość mogli by coś zwiększyć bo na spidi 1 jakoś sobie tego teraz nie wyobrażam
Coś tam będzie można pograć
Ciekawe jak to poustawiają.
Jestem Najlepszy -
a cos wiadomo kiedy ma to ruszyc??
-
TAK TAK . [ciach] tak
super w koncu cos normalnego w nasza strone jezu ale by bylo fajnie jak bylo by x1 i inne podstawowe opcje jak w starym interfejsie na koniec bez kryjowek kantyn i licytatorow no i ofc bez astro . kurcze czekam z niecierpliwoscia na info odnosnie terminu. tylko zeby serwery wytrzymaly
Moderator Indestructible:
Upominam za pseudocenzurę.Rhea [OFF] - TOP 20 - [ZDI]
Xanthus [ON] - FOR FUN
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0