Halo halo jak to nie ma. EPIC jest bardzo fajnym sojuszempan Kajako napisał(a):
nie ma fajnych sojuszy
Międzynarodowe uni w starym interfejsie
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
jest spoko naprawdę bardzo dobrze, wielu starych znajomych wróciło, kilku topowych graczy na świecie można spotkać osobiscie zachęcam, bo tylko na Epicu mozna sprawdzić swoje umiejętności OG, wiem też że kilku graczy z europejskiej topki będzie tu rozgrywać nieoficjalny turniej, kilka osób umawia się na solówki ogejmowe więc będzie ciekawie uni jest młode więc zacząć jest jeszcze czas brak tylko dobrego borda
-
Co tu taka cisza...
Wszyscy się biorą za farmienie pewnie bo cały czas ktoś mnie uprzedza i wlatuje przede mną -
Bo troche lepiej jakbysmy mieli ST itp czyt. normalne podforum zrobione
Swoja droga mam 3k ale kto normalny lata na 6k mety...15k% w ST stan rok 2009
Uni1 - Wolfs Off - reaktywacja
Uni25 - BS - Off
Uni32 - Robotix - Off -
Ilu jest graczy?
Ile mają top 1-3?
Ile ma top 100?
Ile ma top 300? -
Starrk napisał(a):
Ilu jest graczy?
Ile mają top 1-3?
Ile ma top 100?
Ile ma top 300?
Jest 6.842 graczy
Top 1 - 3
1 - 144.256
2 - 99.327
3 - 98.475
top 100 - 49.890
top 300 - 38.939 -
I mnie, po tyyyyylu latach coś tu przygnało... Patrzę.... NIE WIERZĘ!!!
Już gram Tylko mam małe pytanie. Już coś poprzestawiałem i skin mi się zepsuł. Podrzucicie, proszę jego adres?
"Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet, a wróg przeceniać wady" -
15k% w ST stan rok 2009
Uni1 - Wolfs Off - reaktywacja
Uni25 - BS - Off
Uni32 - Robotix - Off -
Pięknie dziękuję
"Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet, a wróg przeceniać wady" -
.Furious.Man. napisał(a):
Starrk napisał(a):
Ilu jest graczy?
Ile mają top 1-3?
Ile ma top 100?
Ile ma top 300?
Jest 6.842 graczy
Top 1 - 3
1 - 144.256
2 - 99.327
3 - 98.475
top 100 - 49.890
top 300 - 38.939
Wiec Epic to porazka... -
Jaka porażka?
Odnowienie pięknego wspomnienie sprzed lat
No i mocno przegapiłem:/ Tak czy owak, będzie zabawa, chociaż trochę to potrwa.:P
-
Spoko, ja też zacząłem dopiero parę dni temu
Witajcie,
W zasadzie rzadko korzystałem z oficjalnego forum Ogame a tutaj dzisiaj, gdy przypadkiem dokopywałem się jakiegoś już archiwalnego wątku widzę info o reaktywacji - musiałem się zarejestrować :).
Grałem głównie na uni 2 i 15 - widziałem kogoś nawet z senatu (u15) - fajne czasem cofnąć się tak do przeszłości. -
Krzaku napisał(a):
Witajcie,
W zasadzie rzadko korzystałem z oficjalnego forum Ogame a tutaj dzisiaj, gdy przypadkiem dokopywałem się jakiegoś już archiwalnego wątku widzę info o reaktywacji - musiałem się zarejestrować :).
Grałem głównie na uni 2 i 15 - widziałem kogoś nawet z senatu (u15) - fajne czasem cofnąć się tak do przeszłości.Unii 15 - OiM, UoS, Senate
Uni62 - UoS
Ogame Retro - CSM -
Już niecałe 5 tysięcy graczy a epicu. Coraz gorzej
-
hm spóźniłem się ze startem i liczyłem że po rejestracji zobaczę co najmniej 5 cyfwą liczbe graczy a tu nawet nie 5kUni 8 HoA Top 600 Off
Uni 20 PzWl Top 400 Off
Uni 33 M.A/HoA Top 10 Off
Uni 47 Bractwo Top 40 Off<: 189 st okolo 95k% <: -
Mefistofeles napisał(a):
hm spóźniłem się ze startem i liczyłem że po rejestracji zobaczę co najmniej 5 cyfwą liczbe graczy a tu nawet nie 5k -
Czyli tak troche im nie wypaliło to Uni. A szkoda liczyłem na większe zainteresowanieUni 8 HoA Top 600 Off
Uni 20 PzWl Top 400 Off
Uni 33 M.A/HoA Top 10 Off
Uni 47 Bractwo Top 40 Off<: 189 st okolo 95k% <: -
Normalnym jest, ze wiele osob sie zarejestrowalo tylko po toaby sprawdzic jak wygladalo stare uni, skoro na samym poczatku bylo nawet chyba 12k graczy. Mysle jednak, ze brak ACS i ulatwien zniechecilo spora czesc nowych graczy. Uni cieszy sie wieksza popularnoscia u starszch graczy.Jestem i mnie nie ma ^^
-
Jedyną znaczącą wadą było jest i będzie w mojej ocenie brak acs. To akurat było jedno z najważniejszych i najfajniejszych zmian w ogame, jaką wprowadzono. Tutaj zaś niestety topka szybko się zabetonuje i tyleUnii 15 - OiM, UoS, Senate
Uni62 - UoS
Ogame Retro - CSM -
Pełna zgoda. Brak ACS to jednak spora wada. Niemniej zabawa przednia.:)
-
O kurtyna ale przegapiłem otwarcie Ale już zakładam konto i od razu ze dwa multi do pushu
Jakby ktoś znajomy był to pisać pw, dodamy się do buddy, a po jakimś czasie was zezłomujeST- 88368% -
Już to niestety mówiłem kiedyś. W dzisiejszych czasach Epic na tych zasadach nie ma niestety sensu. Myślę, że najbardziej chodzi tutaj o prędkość rozgrywki i brak acs. Czymś wspaniałym byłoby uni Eko x 4, flota x 3 i ACSki. Oczywiście bez anty Pomarzyć dobra sprawaLIBRA - ON
-
Dla mnie zaś konfiguracja jest idealna. Nie wiem czy pamiętasz jak wszystkie uni były x1 i dopiero uni50 x2 speed. Stare ogame dla starych graczy jest jak miód na serce, czekałem na to latami, jak widzę te wszystkie czarno białe obrazki to aż się łezka w oku kręciST- 88368%
-
Ale marudzicie, co poniektórzy.. Dobrze jest, jak jest!
Pancerników też nie ma i jest dobrze
A jak szukacie szybkich światów to są jeszcze ugamelle jakieś x 10.000 Polecam co mniej cierpliwym, bo ten świat to spokojna integralna część życia każdego gracza będzie z czasemST- 88368%
-
Spóźniłem się ponad tydzień, ale i tak się fajnie gra, mega zajawka wspomnienia wróciły everythings x1 pozdrawiam EPIC
-
Choć przez chwilę można sobie przypomnieć i poczuć namiastkę klimatu z dawnych lat, za którym wszyscy, którzy się tu zalogowali tęsknili.U9 TOP 145 OFF
u56 TOP 85 OFF [Emeryci]
Xanthus TOP 2 ON [Sprite] -
Witam wszystkich! Na blue epic gram od około miesiąca(?), w latach 2005-2008 grałem na Uni14 pod nickiem maxi2005 - taki też posiadam nick obecnie. Moje konto na forum zostało zbanowane za rzekomy spam, więc musiałem założyć nowe. Na początku mam do szanownych graczy kilka pytań w kwestiach technicznych: Czy możecie mi powiedzieć jak zaimplementować owe spolszczenie oraz czy są jeszcze jakieś legalne i działające nakładki na przeglądarki? Jakiego kalkulatora obecnie korzystacie?
Będę wdzięczny za udzielenie jakichkolwiek odpowiedzi, pozdrawiam.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez maxi20005 ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 8
8 gości