---Webber--- napisał(a):
Dopiero teraz ludzie docenią jak dobre zmiany zaszły w następnych wersjach (nie licząc oczywiście funkcji premium).
Międzynarodowe uni w starym interfejsie
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
dawno nie rejestrowalem sie na uni
ale te mi sie fajnie klika bez bosterow
co do wygladu... nowe ogame jest lepsze
ladne przejrzyste ale antymateria wszystko psuje niestety cala zabawe kalkulacji liczenia kabinowania rywalizacji
moze to taki test GF czy nie wrocic z polityka do korzeni i nie zmienic antymateri na abonament albo udogodnienia ktore nie wnosza przewagi do rozgrywki
Chwytam liny zła, by opuścić mroczne dna
431.493 %Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NoName ().
-
Jak cos to FoxGame jest oficjalnie niedozwolone...
-
= Dhol = napisał(a):
Jak cos to FoxGame jest oficjalnie niedozwolone...
Ale za co
Ja chyba czegoś takiego używałem bardzo długo.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Fox ().
-
Mam problem z wejściem przez komórkę...wie ktoś gdzie może być przyczyna? nie wczytuje mi tej strony, ani chrome ani forefox...
-
komórka chrome polecam przeglądarkę na komórce
lub wypróbować na innych przeglądarkach
Już graczy 6.824
A ile jest sojuszy Polskich hihi ciekawe jakie zostaną na stałe -
Wgraj od nowa przeglądarkę.
Jeśli masz Android'a 5.0.1 Powinno wszystko śmigać na chrome, kolega używa iOS(system iphone'a) również bez zarzutów, tylko czasami czcionka się zlewa. -
Jest jakiś kanał IRC dla retro? najlepiej PL.
-
Windows Phone 8.1 i przeglądarka Surfy - śmiga autentycznie lepiej niż na pc
-
nie idzie nic budować 0 miejsc na planecie [ciach]
Moderator Tygrys`glodny:
Upominam za wulgaryzm. -
-
Pierwszy raz od 7-8 lat mam wrazenie ze na ktoryms uni moge zagoscic na dluzej ;). Do poczucia pełni dawnego klimatu brakuje jeszcze tylko opcji wyboru języka, jest w ogóle szansa na doczekanie się czegoś takiego?
-
M4ti napisał(a):
Daj screena Planeta matka ma 0/0 pól?
Jak to bug to lepiej załóż nowe konto, bo wątpie byś się doczekał na support na tym uni do poniedziałku, szkoda czasu na czekanie.
-
Hawok zakladaj nowe konto. Widać, że w bazie danych Twoja planeta nie została utworzona bo nawet nie ma nazwy ani współrzędnych. Zakładaj drugie konto
Gra jak widać ma błędy, ale i tak 7k graczy robi swoje, spam w sojuszu i czuć, że coś się dziejePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez M4ti ().
-
Hawok napisał(a):
M4ti napisał(a):
Daj screena Planeta matka ma 0/0 pól?
Jak to bug to lepiej załóż nowe konto, bo wątpie byś się doczekał na support na tym uni do poniedziałku, szkoda czasu na czekanie.
-
Założyłem drugie - działa
nick ten sam co tu, -
Dużo większy sukces odniosłoby EB gdyby zapowiedzieli normalnie start. Większość osób zobaczy, że serwer wystartował po 3 ,4 dniach i pomyśli nie ma sensu już zaczynać. To duża strata, im więcej graczy tym większy fun...
-
Eranos napisał(a):
Dużo większy sukces odniosłoby EB gdyby zapowiedzieli normalnie start. Większość osób zobaczy, że serwer wystartował po 3 ,4 dniach i pomyśli nie ma sensu już zaczynać. To duża strata, im więcej graczy tym większy fun... -
Eranos napisał(a):
Dużo większy sukces odniosłoby EB gdyby zapowiedzieli normalnie start. Większość osób zobaczy, że serwer wystartował po 3 ,4 dniach i pomyśli nie ma sensu już zaczynać. To duża strata, im więcej graczy tym większy fun...
Niby dlaczego nie warto zakładać po 3-4 dniach? Tam nie ma anty, wszyscy grzecznie mają po kilkanaście pkt dopiero, można spokojnie nadrobić kilka dni. -
BeGAMER napisał(a):
Eranos napisał(a):
Dokładnie. Kiedyś się czekało nawet specjalnie po kilka dni i tylko szły pytania "3 gala już leci?". Bardzo szybko podgonią ci, którzy zaczną później. A i drugiego takiego uni nie będzie więc o ilość ludzi bym się nie martwił. Bardziej martwi mnie, że może przyjść syndrom znany chociażby z ostatniego Lineage 2 Classic, w którym po 1-2 miesiącach podjarki powrotem do starej gierki wszyscy ze znudzenia spakowali manatki i zniknęli i z 4 tysięcy graczy zostało z 200 -
= Dhol = napisał(a):
BeGAMER napisał(a):
Eranos napisał(a):
Dokładnie. Kiedyś się czekało nawet specjalnie po kilka dni i tylko szły pytania "3 gala już leci?". Bardzo szybko podgonią ci, którzy zaczną później. A i drugiego takiego uni nie będzie więc o ilość ludzi bym się nie martwił. Bardziej martwi mnie, że może przyjść syndrom znany chociażby z ostatniego Lineage 2 Classic, w którym po 1-2 miesiącach podjarki powrotem do starej gierki wszyscy ze znudzenia spakowali manatki i zniknęli i z 4 tysięcy graczy zostało z 200 -
a jak to jest w ogame jesli chodzi o granie na kilku kontach z jednego adresu IP? mam taki net lokalny, radiowke ze wszysycy mamy identyczne IP, a chcialem grac z moim kolega
na takich plemionach wykrywalo nam, ze oboje posiadami i korzystamy z tego samego lacza internetowego -
DzyntaMokry napisał(a):
a jak to jest w ogame jesli chodzi o granie na kilku kontach z jednego adresu IP? mam taki net lokalny, radiowke ze wszysycy mamy identyczne IP, a chcialem grac z moim kolega
na takich plemionach wykrywalo nam, ze oboje posiadami i korzystamy z tego samego lacza internetowego
A w ogame nie można grać na jedynym uni na dwóch kontach z tym samym IP. -
Fajnie jest się zarejestrować na starej wersji, podobnie jak fajnie jest wsiąść do małego fiata. Można wsiąść, przejechac się kawałek i koniec, na dłużej sie nie da. Tak samo to uni retro, fajnie sobie przypomnieć stare czasy, ale na dłuższą metę będzie się tu kiepsko grało.
Ja w każdym razie wysiadamTop1 Nusakan, Top1 EKO Nusakan -
Pół roku czekania i nie mogłem sie oprzeć... niedawno wrzuciłem kalisto na urlop ale nie mogłem odpuścić zarejestrowania się ^^. Zapraszam wszystkich ogarnietych graczy... do sojuszu N C z kalisto w składzie test, bryk, tetfol i Ci mniej ogarnięci czyli ja ^^. Powodzenia
Trochę informacji dla nie zarejestrowanych...
7.404 graczy
3 galaktyka się zapełnia
Wszyscy w top 10 po 11 punktów ( pięknie to wygląda bez anty ) - top 100 - 10 pkt.
Największy sojusz na uni - POLAND (graty M4ti ) - 139 osób.
==========================
PYTANIE ZA 100 punktów.... co to za pażdzierz?
Statek o dziwnej nazwie Gammaglider
Wymagania większe od GS-ów... a za jednym strzałem to cudo niszczy całe 5 ss?10 lat gry w Ogame...
200 Starć Tytanów...
Tysiące wspomnień...
N C - Kalisto, H GROUP u45,u49 - all top 10
Supek, DILDO VAGINS, The Suppressor
OGAME - OFF
( 2006 <- -> 2016 )Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Supek ().
-
-
jest jakas oficjalna lista ustawien serwera? ten acs szczegolnie mnie ciekawi
-
DzyntaMokry napisał(a):
jest jakas oficjalna lista ustawien serwera? ten acs szczegolnie mnie ciekawi -
"Universe settings are : 1x speed , non ACS , no DM
Universe duration: as long as possible"
board.origin.ogame.gameforge.c…server/8761-retro-server/[OFF] Libra - TOP6
[OFF] Polaris - TOP5
[OFF] Rhea - TOP1
[OFF] Uriel - TOP40
Kiedyś: min.: U1, U4, Rigiel, Deimos, Merkur i kilka innych.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 11
11 gości