Międzynarodowe uni w starym interfejsie

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• "Wednesday, 28 October 2015, 19:08" Już prawie dwa miesiące minęły od ogłoszenia super turbo unii.. Ta wiadomość przyciągnęła uwagę tylu graczy.. ale oni już odpuścili. Śmiech na sali.
      Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • "
      25.11.2015, 13:03

Przepraszamy za tak długi czas oczekiwania. Dziś zaprezentujemy Wam, planowaną konfigurację nowego serwera:

Cytat

•Język: angielski
      •Prędkość ekonomii oraz flot: 1x
      •Brak ACS
      •Brak pancerników, stary koszt okrętów wojennych
      •Brak ekspedycji
      •Adres e-mail nie może być zmieniony
      •Hasło nie może być zmienione ani odzyskiwane
      •Serwer nie będzie dostępny za posrednictwem istniejących stron startowych (gracz otrzyma własny link rejestracyjny oraz do logowania)
      •Brak Antymaterii i innych funkcji premium
      •Brak banerów reklamowych
      •Brak Supportu (przykładowo: stracona flota, zapomniane hasło, konto zniknęło itp.)
      •Skiny: dozwolone na własne ryzyko gracza
      • Wspaniała zabawa w stare dobre OGame :)
      Oczywiście konfiguracja nie jest ostateczna i może jeszcze ulegać pewnym zmianom.

Serwer jest już konfigurowany, ale wymaga jeszcze pewnych testów z uwagi na adaptację niektórych ustawień, zwłaszcza tych dotyczących rejestracji i logowań.
      Powodem tych adaptacji jest bezpieczeństwo, które chcemy zapewnić.
      "

Mamy 28 grudnia. Mamy 28 grudnia ponad miesiąc od ostatniego info....a to było że już już testy i jedziemy. Więc ? Smoki powiesz cokolwiek ?
      Dałem sobie spokój na Japetusie czekam na to uni teraz...
      Pokażcie że traktujecie ludzi poważnie...
      Ex członek Yakuza na uni44.
      uni Capella - off
      uni Hydra - off
      uni Wasat - off
      uni Betelgeuse - off
      uni Japetus - off
      uni Merkur - off
      uni Rhea - ON
    • @Mari, jasne, że jest to możliwe.
      Ale brak jakichkolwiek informacji no jest trochę żenujący.
      Ale mnie tam po tylu latach z Gameforge akurat nie dziwi :P.
      Kiedyś już gdzieś to pisałem i się powtórzę, w wielu aspektach działalność Gameforge nadaje się na książkę pod tytułem "Sto jeden sposobów na zniechęcenie klienta do firmy".
      kertoip company
      przekręty to nasza specjalność.
    • zo

= Dhol = napisał(a):

Ta liczba nawet nie zbliży się do 14-15k. Sami zabili hype na to uni nie odzywając się już tyle czasu.

Nie masz racji. Uni bedzie zapelnione w pare godzin.

Wylewacie swoje zale, piszecie ze dlugo trzeba czekac itp a prawda jest taka ze i tak na tym uniwersum zagracie wiec zostawcie swoje zbedne komentarrze dla siebie :)
    • amen0688 napisał(a):

zo

= Dhol = napisał(a):

Ta liczba nawet nie zbliży się do 14-15k. Sami zabili hype na to uni nie odzywając się już tyle czasu.

Nie masz racji. Uni bedzie zapelnione w pare godzin.

Wylewacie swoje zale, piszecie ze dlugo trzeba czekac itp a prawda jest taka ze i tak na tym uniwersum zagracie wiec zostawcie swoje zbedne komentarrze dla siebie :)

Juz kolegę który ww zdanie napisał lubię,nie ma co się szczypać wszystko co napisałeś to prawda.Aczkolwiek jak wiemy,zanim to uni wystartuje jeszcze sporo tu lamentu będzie napisane ;)
      Uni47-top20THE END
      uni2.ro-top4-oddane

Uni51_top7-Oddane :P
      Uni Rigel- top40 Oddane

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Oki1 ().

• A doszły Was może informacje jak będzie przebiegać rejestracja? Drugie pytanie to czy będzie możliwość gry kilku osób na jednym IP (nie będzie supportu).

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • Czy wy karwasz macie problem z czytaniem ze zrozumieniem? Rozsiewacie kłamliwe ploty. Nie będzie SUPPORTU (Support= wsparcie dla graczy) Cytując Smoki "•Brak Supportu (przykładowo: stracona flota, zapomniane hasło, konto zniknęło itp.)" Nie ma to nic wspólnego z kontrolowaniem Uni. Jak coś wam się zbuguje, to nie bedzie plakania nad ramieniem GMa. A co do multi IP. Wiadomo, że 3/4 takich zgłoszeń jest kłamliwych i ludzie robią sobie multi konta na moonówki, bardzo korzystne wymiany surowców itp. Nie będzie zgłoszeń, będzie bardziej sprawiedliwie.

Co do startu Uni to Smoki trochę tak pisała jakby uni miało wystartować lada tydzień, natomiast Art od początku gasił zapał. Albo szybko i do dupy, albo poczekamy i pogramy jak należy.
      Hear Me Roar!
    • Ludzie, którzy bredzą o braku kontroli chyba faktycznie nie ogarniają o co chodzi. Ja pytam o support / zgłoszenia / grę na wspólnym IP, ponieważ zamierzam grać wraz z narzeczoną i pojawia mi sie problem :E

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().

• Ja tam nigdy nie wierzyłem w takie grania z żoną, narzeczoną, psem czy kotem. Może tak jest, może nie. Aczkolwiek chyba będziecie mieli problem bo od tego był support, tak więc broń w dłoń i pojedynkować się...albo jedno będzie musiało grać na telefonie...
      Hear Me Roar!
    • mam pytanko będzie farmienie sondami? :)
      Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja.
    • Nie moge sie doczekac. Z ciekawosci wbilem na Kalisto po dobrych paru latach przerwy. Jestem kompletnie zawiedziony co sie teraz wyprawia z ta gra. Mam nadzieje ze epic blue bedzie mialo ten urok chociaz ACS moglby byc ! :) Panie i Panowie czekamy ;>
      Hiena u6 - top 100 off
      Kenichi u59 - top 50 off
      Kenichi u 66 - top 15 off
      Kenichi u 26 - top 31 on ;D

KIll them all :E !
    • Ja mam tylko nadzieję, że Gameforge przynajmniej otworzy owe universum. Nie liczę na jakieś natychmiastowe newsy, bo wpisy z hasłami 'już, teraz, zaraz' komuś się z czymś pomyliły.

Wiele lat temu ogame wyglądało inaczej, grało się dla czegoś innego. Dziś nie widzę siebie na universach, gdzie topkę osiąga się za pomocą jakiejś antymaterii. Czemu ? Bo gra traci smak, kiedy wygrywa ten, który ma kasę. Nie byłoby to dla mnie problemem, aby wpakować kupę kasy, ale po co ?

Epic blue to ostatnia szansa na przytrzymanie ogame - maniaków z przed Chrztu Polski, bo są i tacy jak ja - zaglądacie tutaj z czystej ciekawości, sentymentu, itd. Czekam na to uni jak każdy, aby sobie poklikać, tak jak to miało miejsce 8 - 10 lat temu w stare, z nadzieją - dobre ogame. Czy to nastąpi ? Tylko wtedy, jeśli Niemcom się zachce, bo ja mam nieodparte wrażenie, że jedyne sugestie, które są czytane przez twórców tej i innych gier z Gameforge pochodzą z niemieckiego odpowiednika forum. Nie będzie to uni dochodowe, a kiedyś jakoś można było utrzymać sie z reklam i komandora. I ja takiego komandora kupiłbym nawet na rok, niech mają poczucie, że jednak coś można z tego wyciągnąć.

Niech moc będzie z Wami, niekoniecznie antymateria.
      W stanie spoczynku.
    • Generalnie to nawet nie antymateria zniszczyła OGame. Zrobiła to pazerność, bo sami komandorzy nikomu nie przeszkadzali i ludzie dalej grali.
      Kolejny problem pojawił sie gdy zaczęło sie cudowanie z parametrami unii. Powinni zmienić jedynie formułę unii standardowego z speed x1 na x2, debris z 30% na 50% i cacy. Do tego raz do roku ankieta i wypuszczanie unii specjalnego.
      Modernizacja gry jest dobra, ale poszła w stronę pazerności.. ACS, PC, zakrzywiony wszechświat, ekspedycje etc raczej nikomu nie przeszkadzają.

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().

• Wszystko było dobrze do momentu kupowania surki. Pamiętam jak jeszcze kiedyś kiedyś jak wchodziła anty ludzie się śmiali, żeby nie płakali teraz bo zawsze GF mogło wprowadzić kupowanie sury za prawdziwy hajs...i się spełniło. Hajs musi się zgadzać, chociaż myślę, że więcej by było z komandorów i dopalaczy, niż obecnie z kupowania sury. Co do uni to czekamy, zobaczymy czy w ogóle powstanie, bo już ktoś wspominał, że nie jest to takie proste...żebyśmy się jeszcze z ręką w nocniku nie obudzili.
      Hear Me Roar!