Z tą prędkością x1 to trochę przegieli, dobrze, że nie 0,5 :D. Uważam ze speed x2 to minimum i maximum. PZ większy też by uatrakcyjnił grę (np. 50%). Co do reszty to w miare w porządku, no i pytanie czy server na X czasu czy na wieczność

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().
[MesaJah] napisał(a):
@kasai
Brak expedycji... Co za tym idzie ... Brak astrofizyki?
Skoro brak astrofizyki to kolonizacja będzie sie rownież odbywać starym sposobem?
Kto pierwszy dobije do kolonizatora i go osiedli ten ma planetę tak?
Z tego co pamietam był limit 9 planet tak?
kasai napisał(a):
Doszła ciekawa informacja- dla jednych dobra, dla innych wręcz przeciwnie.
Na tym uniwersum nie będzie ACS. Czyli wszelkie opóźnianie floty oraz podstawki odpadają![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Fox ().
Fox napisał(a):
No więc właśnie, jeśli brak ACS i opóźniania to po mojemu bezwzględną koniecznością jest brak aktywki na moonach, inaczej to nie będzie miało sensu, a ktoś tam się dowiedział, że to będzie wersja z aktywką na moonie tak?
Szkoda tylko, że jest to takie jakby uni na próbę lub w stylu prywatnego serwera... zero supportu (będziecie chociaż łapać oszustów?), brak zmiany maila/hasła no i oczywiście brak reklam, co oznacza, że serwer zostanie pozostawiony graczom samym sobie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez SoloTM ().
smoki napisał(a):
Zapraszamy do zapoznania się z planowaną konfiguracją uniwersum Epic Blue
Uniwersum specjalne inne niż wszystkie!
Nicola napisał(a):
To dobra wiadomość, że uni będzie mieć stary interfejs, ja wracam do gry po 5-letniej przerwie Zastanawia mnie czy będzie jakieś do tego międzynarodowe forum?
Mienso napisał(a):
Mgliście pamiętam czasy bez ACS. Ale jeżeli nie będzie aktywek na moonie to będzie ciekawie.
Puszczasz atak i wiesz że najgorsze co może się zdarzyć to kontra
Z tego co pamiętam to kiedyś ogólnodostępne statystyki zaczynały się od top1000. Jak było 15k graczy na serwie to każdy właśnie cisnął, żeby być chociaż w tym top1000![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez querc ().