Międzynarodowe uni w starym interfejsie

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• All packed up and ready to go!

Parę starych numerków gg się odezwało, wszyscy zamierzają startować, wiec tylko czekać na otwarcie.

Oby tylko nie okazało się, że wszyscy tęskniliśmy za czymś, co się okaże w praktyce neigrywalne i "odrzuci" nas swoim archaizmem;.

EDIT:
      Jeżeli nic nie spieprzą z kodem, to powinny działać też stare konwertery tj Gotenks, Takana, czy Formatron. Nostalgia :D

Łącznie 176 ST

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Starsky2 ().

• amen0688 napisał(a):

Na jaka konfiguracje liczycie?

prntscr.com/8xp1rc

Czy ktos potrafi to wytlumaczyc? Mam nadzieje ze nie wymyslili nowych udogodnien za pomoca pieniazkow.

wydaje mi sie ze oficerzy ;D wiec tragedi nie ma na epicblue byli wlasnie tylko oni :D
      We Will Fight Till The End
      Without Fear Without Pain
      We Will Destroy Everything
      Without Paing For The Thing
      Fearless Fighters Till The End
      Be With Us Or Die With Them
    • Kurcze generalnie to już miałem sobie tą grę odpuścić na wieki.
      Ale fakt że to będzie międzynarodowe uni, bez takiego znaczenia anty nadaje smaczku :)
      Pytanie jaka prędkość będzie bo 1x nie ma sensu, biorąc pod uwagę że technologia poszła przez te lata do przodu i każdy ma neta w komórce.
      OFF: U1Top50|U33Top5|U41Top3||FornaxTop10|NekkarTop30|OrionTop30|VegaTop30|IzarTop10|JapetusTop15
      MagnuS

• NewPlayer napisał(a):

Kurcze generalnie to już miałem sobie tą grę odpuścić na wieki.
      Ale fakt że to będzie międzynarodowe uni, bez takiego znaczenia anty nadaje smaczku :)
      Pytanie jaka prędkość będzie bo 1x nie ma sensu, biorąc pod uwagę że technologia poszła przez te lata do przodu i każdy ma neta w komórce.

nie kazdy ma neta w kom :(
      Rhea [OFF] - TOP 20 - [ZDI] :evil:
      Xanthus [ON] - FOR FUN :E
    • rom3k napisał(a):

NewPlayer napisał(a):

Kurcze generalnie to już miałem sobie tą grę odpuścić na wieki.

nie kazdy ma neta w kom :(

I nie każdy ma czas wchodzić na ogame przez ten kom, nawet jak ma neta.
      Także prosimy nie uogólniać ;)

Swoją drogą co to w ogóle za argument, że jest net w komórce. Większy speed to nic innego jak potrzeba większego nolifienia i zaglądania co 10min na konto, a to kto co i jak to zamierza robić to już sprawa drugorzędna.

Mam nadzieję, że wszystko będzie po staremu, bo nie przypominam sobie żadnych speedów w tamtym czasie i złapanie przeciwnika nie polegało na tym, że ktoś nie mógł się zalogować przez 10min na konto tylko trzeba było zwyczajnie swój cel przechytrzyć żeby go złapać, tzw. SKILL wchodził w grę a nie tylko fart bo kogoś akurat nie było na koncie przez chwile ;p

ps.
      Czyl jednak geologi i inne takie będą? Ja pamietam czasy jak był tylko komandor i jeszcze wcześniej jak chyba nawet tego nie było? W każdym razie wszystko po komandorze to już była zwyczajna równia pochyła w stronę pay2win.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Fox ().

• Na chwilę obecną nie zdradzimy szczegółowej konfiguracji, ale jedno jest już pewne - będzie to świat
      BEZ Antymaterii.

A na starym designie oficerowie byli za pln, a nie antymaterie, wiec obrazki sie zgadzaja.
    • u66juras napisał(a):

Na chwilę obecną nie zdradzimy szczegółowej konfiguracji, ale jedno jest już pewne - będzie to świat
      BEZ Antymaterii.

A na starym designie oficerowie byli za pln, a nie antymaterie, wiec obrazki sie zgadzaja.

To prawda, ale w sumie oficerowie nie zniekształcają gry w taki sposób jak antymateria (zakup surowców w początkowej fazie gry, przeklikanie budynków, badań, floty, obrony itd.).
    • mam dla was zla wiadomosc , te uni moze byc uni eventowe . czyli na krotki czas niestety, wszelkie info co dalej na ten temat podam wam , na niemieckim forum az wrzy od tego jak to by mialo by byc eventowe , chyba nikt nie chce grac na uni krotkim ale pozyjemy zobaczymy jak czegos wiecej sie dowiem to dam wam znac , moje lamki prosze o pw jesli by chcialy grac ze mna :D bo ja na pewno tam zawitam nawet jesli to bedzie uni na miesiac :D. pozdrawiam was mordy
      TTG ! :popcorn:
    • @u66juras - to, że takie uni zarobi na swoje utrzymanie jest bardziej niż oczywiste, biorąc pod uwagę fakt, że będzie uniwersum międzynarodowym. Ale jeśli słupki w firmie nie będą się zgadzać z zyskiem z uniwersów otwieranych co chwilę, to nie ma co liczyć na to, żeby Epic Blue został na dłużej, jeśli miał być planowany jako serwer eventowy.
    • To bez sensu jezeli maja zrobic server eventowy na starych zasadach i co dadza speed x1 albo x2 i otworza server na max 2 miesiace? To sie zwyczajnie nie kalkuluje.
      Jezeli beda chcieli tak zrobic to jedynie na wysokim speed x5 albo x6 a to bedzie lipa totalna i nie wypali im server.
      Poczekajmy, zobaczymy co wymysla. Jezeli bedzie wszystko na starych zasadach 1 server na wszystkie panstwa bez anty i bez limitu czasowego to trzeba sie szykowac, bo 1 godzina i bedzie ful server ludzi :)
      Powstawaj nieustannie, aż owce przemienią się w lwy.
    • Muszę przyznać, że takiego ruchu ze strony GF się nie spodziewałem.
      Stary interfejs ? Jedno z odwiecznych życzeń starych wyjadaczy właśnie się spełni.. pytanie tylko na jakich warunkach.
      Bardzo możliwe, że będzie to pewna próba która da jakieś wskazania co do kolejnych universów.
      Oby to fajnie wypadło. Poobserwuję :]

since 2005

PL (17, 36, 50, Orion, Ganimed, Cosmos), ORG (23), DE (Antares, Orion), US (Libra).

..always look on the bright side of life..

• amen0688 napisał(a):

Can1 napisał(a):

shen Lu napisał(a):

pamieta ktos jak sie sondami szpiegowskimi planety grabilo?

no i nawet wiem kto na to wpadł :D

amen0688 napisał(a):

Czas pokaze kto jest najlepszy na swiecie w te klocki,czekam z niecierpliwoscia

wydaje mi sie ze to nie ulega zadnym watpliwosciom :) ja zycze sobie jak najwiecej obcokrajowcow w moich okolicach :) bede emigrowac na zarobek :D :D

Obyś tylko nie trafił na ruska longabe choć wątpię że bez antymaterii też będzie taki dobry.
      Gralem z longiem na Eridanusie w sojuszu ktory zalozylem i uwierz mi amen , long potrafi grac i bez anty ;P Mam nadzieje ze namowie go na gre na tym serwerze ;P
    • Nimlien będziesz grał na tym uni?

Wracając do tematu zarejestruje się zobaczyć ile będzie online z ciekawości.
      Moim zdaniem może paść rekordowa ilość.
      Są też złe nowiny, oni tego wcale nie robią dla graczy.
      To jest dla kasy, po pierwsze będzie full uni to kupią oficerów na pewno a po drugie wzmocnią reklamę i popularność samej gry, przyjdą nowi gracze, którzy być może skuszą się na jeszcze inne uniwersa na których jest antymateria i można ją kupić.
    • Ja również pojawię się na tym uni po 7 latach przerwy :).
      Starzy znajomi, którzy mają zamiar również wystartować - pisać na PW.
      Mam nadzieję tylko, że termin otwarcia uni będzie ogłoszony wyjątkowo z jakimś większym wyprzedzeniem.
      Pozdrawiam.