98% aktualnych kozaków odpadnie na starcie bo nie będzie anty
ST=181
Starrk napisał(a):
@up - wgrają ostatnią wersję Epic Blue. Będzie zarówno aktywność przy moonach jak i pc/bomby
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Fox ().
S a n g r e a l napisał(a):
ale dziwne to niby uni miedzynarodowe ale jezyk jeden...
Kajmann napisał(a):
Czekamy i czekamy i czekamy , a team jak zwykle daje d...
Wzmianka o wspanialym uni padla juz kilka tygodni temu i nadal zero informacji
Kasai tylko nie pisz prosze ze wiecie tyle samo co my , czyli jak zwykle nic nie wiecie
GF pewnie zastanawia sie teraz jak wyjsc z tej sytuacji i nie otwierac tego uni
Jak dla mnie to jakas paranoja jest
Starrk napisał(a):
Ja to do starej gwardii powiem, żeby się tak nie paliła do powrotu. Właśnie miała miejsce międzynarodowa łapanka na serwerach OGame. O co chodziło? Jeśli jesteś "za bardzo" (wg GF) aktywny, to dostawałeś bana za skrypty/bugusing bez możliwości odwołania/wyjaśnienia. Każde uniwersum wrze, bo wyjaśnienia pod postacią "aktywność niemożliwa dla człowieka" używana do każdego flociarza (ba, do farmiącego ekonooba też!) co najmniej zasługuje na miejsce w kabarecie. Zapraszam do zapoznania się z DIDami. Ta gra przestaje mieć sens. GF właśnie ugryzło rękę, która jeszcze karmiła ten umierający projekt. Po tej akcji mi się osobiście odechciało zaczynać granie na nowym uni.
Prezes Dyzma napisał(a):
98% aktualnych kozaków odpadnie na starcie bo nie będzie anty
kasai napisał(a):
Kajmann napisał(a):
Czekamy i czekamy i czekamy , a team jak zwykle daje d...
Wzmianka o wspanialym uni padla juz kilka tygodni temu i nadal zero informacji
Kasai tylko nie pisz prosze ze wiecie tyle samo co my , czyli jak zwykle nic nie wiecie
GF pewnie zastanawia sie teraz jak wyjsc z tej sytuacji i nie otwierac tego uni
Jak dla mnie to jakas paranoja jest
Dlaczego obwiniasz team ? My jedynie przekazujemy informacje od GFu. Nic nowego na ten temat nam nie wiadomo. Dodałam dziś 'nowego' screena do tematu o Epic Blue.
O dacie otwarcia brak nowych informacji.
Wątpię aby GF się teraz z tego wycofało. Byłby to spory strzał w kolano. Inne społeczności, tak samo jak Wy, też czekają na to uniwersum.
Tak ciezko raz na jakis czas napisac : Sorry ale narazie zadnego info od GF nie mamy
NoName napisał(a):
gdyby powstalo uni w nowej szacie o podobnych zasadach co stare uni mysle ze zainteresowanie bylo by podobne do tego servera
Sally:) napisał(a):
Może to uniwersum to ma być prezent świąteczny
A tak na poważnie to dajcie im czas. Ludzie mają duże wymagania co do tego świata, więc chcą go pewnie dopracować (nie niszczcie mi bajki pisząc, że naiwny jestem).
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Feargeat ().