Dzien Dobry ! Przyszedł czas i na mnie =)
Imię: Michał
Mieszkam: Kalisz (okolice)
Studiuję: Warszawka (AON)
Rocznik: 94
Zainteresowania: Sport
Nie będę się rozpisywał Będziecie chcieli to zapytacie a ja chętnie odpowiem !
Pozdrawiam
ReV
Drakensang napisał(a):
Ave leniwcu
Oglądałeś Polowanie na czerwony październik? Niestety nie
Zadowolony z wakacji? Czy jeszcze rok akademicki trwa? Wakacje udane w 100%
Ulubione uniwersum? Niegdyś U44, obecnie nie gram
Ulubiony okręt? Pancernik
Ulubiona mitologia i dlaczego ta mitologia? Brak
Ulubiona postać z mitologii? Brak
Ulubiony bóg z mitologii? Zeus
Ulubiona książka? Nie czytam za wiele książek
Ulubiony przedmiot w szkole? WF ;D
Czemu ten kierunek studiów? Stosunki Międzynarodowe ? Interesuje mnie to, liczę na to, że po studiach znajdę dobrą prace ale na to chyba każdy liczy
Ulubiona postać z filmów Marvela? Spider-Man
Najmniej lubiana postać z tych filmów? Iron Man
Grasz eko czy flotą? Obecnie nie gram, ale lubię flotke
Czemu zielona strona mocy? Nie podoba mi sie pomarańcz :D
Czemu chcesz być w Teamie? Dużo czasu spędzam przed komputerem, lubię miec kontakt z ludźmi w realu jak i w internecie więc stąd chęc pomocy.
Drakensang napisał(a):
Czemu taki nick? Z racji tego, że na innych grach kiedyś jako mały gimbus dostawałem po tyłku:) teraz wrociłem i jest Zemsta Niestety nazw gier nie podam. A nick został :)
Indestructible napisał(a):
Ooo, czo on tutaj robi!
Przyszedłeś mi psocić w dziale, co? Pewnie !
Myślisz, że to tak ładnie? <; No oczywiście, że ładnie :D
Jak było na wakacjach? Dobrze:D pogoda różna ale na deski idealna każdego dnia :D
Zdjęcia porobiłeś? A co to za wakacje bez zdjęc ?: d
Pa! paa :*
Drakensang napisał(a):
Ulubiony sport? Windsurfing,rower,piłka nożna,pływanie
Ulubiony zwierzak? Psiak
Jesteś ścisły czy humanistyczny? human
kruszynka napisał(a):
Cześć łobuzie!
Ładnie to tak atakować zielonkowatością w moim CT? Ładnie ! Musi byc zielono !
Nie boisz się, że spotka Cię bolesna kara? Nie bo takie pomarańczki są mało groźne :>
Dlaczego lubisz Zeusa? Bo ma pioruny? Taak Błyskawice, jaram sie :D
Dlaczego irytuje Cię Iron Man? Płaskostopie twarzy ma:(
Lubisz pająki? Mogą byc: >
Na WFie wolałeś biegać czy w coś grac? Grac :>
W podstawówce jaką miałeś ocenę z WFu? od 4 klasy podstawowki 6tki :P
Jesteś raczej długo czy krótkodystansowcem? zależy w czym :)
Pokażesz foty z wakacji? Nie ulegam :D
Cola czy pepsi? Pij Pepsi będziesz sexi
Hot-dog czy hamburger? Burger
Wolałbyś zostać pożarty przez Ogra czy rozszarpany przez Tygrysa? Tygrysa :D
Mogę Cię pacnąć za to że mnie na Eri skanowałeś? Nie ;(
Ulubiona gra (nie komputerowa!) z dzieciństwa? W chowanego :D
Drakensang napisał(a):
Czytałeś Grę o Tron? Nie :)
Ulubiony przedmiot ścisły? Matma :O
Ulubiony przedmiot humanistyczny? Historia stosunków miedzynarodowych
Ulubiona gra? Komputerowa ? GTA
Ulubiony zespół sportowy? Fc Barcelona
Ulubiony gatunek muzyki? Trance, ale ogólnie to co wpada w ucho
kruszynka napisał(a):
Widzę, że byłeś "kujonem" z WFu Znaczy że raczej wysportowany z Ciebie ludek? O to to Marcik pytaj Nie mnie oceniac
Czy na WFie lubiłeś rzucać piłką lekarską? rzadko kiedy rzucalismy ale było spoko :D
A w co lubiłeś grać na WFie? Siatka, Kosz czy Noga? Noga :D
Lubiłeś grać w "dwa ognie"? Wiesz w ogóle co to za gra? Pewnie Gra w zbijaka zawsze na poziomie Ale nie z dziewczynami bo to raz dostanie i płacz :D
Co do dystansu pytałam o biegi...a o czym w pierwszej chwili pomyślałeś? Pomyslalem o rowerku, basenie, BOŻENIE no i bieganiu Zalezy jak z bieganiem , biegam na razie po 3 km bo do 12 min chce zejśc Ale kiedys chce machnąc maraton 10tke w 56 min zrobiłem juz :D
Czemu nie ulegasz? Jak można Cię zmusić do uległości? Ulegam tylko jednej kobiecie No i wczoraj Marcik bo zdj chciała
Wolisz majonez czy musztardę? Musztarde, a najlepiej sos kebab z Develey-a
Dlaczego wolisz rozszarpanie przez Tygrysa? Przecież to bardziej będzie bolało? Jesteś masochistą? Tygryski są słodkie oj tam jak za szyje chwyci to nie poboli za długo
W chowanego miałeś kiedyś tak dobrą kryjówę że nie mogli Cię znaleźć i sam w końcu z niej wyszedł W sumie nie miałem tak, zawsze jak nas kumpel szukał to nie mogł znaleźc i jechał do domu Zawsze chowałem sie z czymś do jedzenia wiec miałem zajęcie.
kruszynka napisał(a):
Ej! Ominąłeś jedno pytanie! Wybacz taak mnie również :D
Drakensang napisał(a):
Ave
W jakiej formie ogr jest najbardziej smaczny? Nie mam zielonego pojęcia :D
Lubisz smoki? Gdybym napisał, że nie lubie to by mi jedna osoba nosek podsmażyła :D
Pamiętasz te czasy kiedy Madzia była zwykłym modem? Nie pamiętam, bo jak grałem kilka lat wstecz to nie wchodziłem na forum ;O
Pamiętasz czasy sprzed UniFusion Andro, Barym i Capelli? Pamiętam Czasy jak było u1 :)
Drakensang napisał(a):
Lubisz sprzątać bałagan zrobiony przez innych użytkowników forum? Od tego jestem ale nie lubie
Wolisz oglądać siatkówkę, czy piłkę nożną? Piłke
Jesteś bardziej leniwy czy pracowity? Zalezy od sytuacji :)
kruszynka napisał(a):
hej ReV! Hej Kruszka :)
Gdzie jesteś i co Cię tak mało ? Mialem sporo na głowie w ostatnim czasie i nawet sama widzisz nie odpisałem, mam nadzieje ze wybaczysz : ) !
Jesteś zadowolony teraz ze swojego dostawcy internetowego? Teraz to rewelacja jest :D
Masz już plany na Sylwestra? Plany mialem od początku z moja 2 połówką bo jak to by miało byc inaczej :>
Napisałeś już list do św. Mikołaja? Listu nie pisałem bo nie jestem typem ktory coś chce Wystarczą mi święta z bliskimi a prezent to tylko dodatek :)
A myślisz, że takie łobuzy jak Ty mają szansę na inny prezent niż rózga? "Jak dbasz tak masz" :D
Lubiłeś lepić bałwany w dzieciństwie? "> Pewnie Szczególnie gdy ktoś zbudował to było poźniej "Z Buta wjeżdżam" :D
RevenGee napisał(a):
Mialem sporo na głowie w ostatnim czasie i nawet sama widzisz nie odpisałem, mam nadzieje ze wybaczysz : ) !
RevenGee napisał(a):
Plany mialem od początku z moja 2 połówką bo jak to by miało byc inaczej :>
RevenGee napisał(a):
"Jak dbasz tak masz" :D
RevenGee napisał(a):
Lubiłeś lepić bałwany w dzieciństwie? "> Pewnie Szczególnie gdy ktoś zbudował to było poźniej "Z Buta wjeżdżam" :D
kruszynka napisał(a):
Wybaczam! Ale czy to oznacza, że już wszystko pozałatwiałeś i będziesz obecny? Czy znowu będziesz budował napięcie ponad miesięczne aby odpisać? Średnio ale bede sie starał odpisywac :)
I jak się plany udały?
Lubisz w ogóle Sylwestra? Bawisz się nadal petardami?
Miałeś kiedyś śmieszną lub przykrą przygodę z petardami? ">
Co do planów to świetnie Choć narty nie wypaliły z powodu braku śniegu Lubie A fajerwerki oczywiście że muszą być:)
A jak dbasz? Mam nadzieję, że dobrze? "> Oczywiście grzecznyn jak Aniołek:D
hahah Ty niszczycielu bałwanów! Zdenerwowałeś się kiedyś jak ktoś Ci tak w Twojego bawanka butem wjechał?
Wywaliłeś się kiedyś na zamarzniętej dróżce przy świadkach? Jeśli tak to czy zacząłeś śmiać się sam z siebie czy uciekłeś czym prędzej zawstydzony?:>
Haha tak zdenerwowałem A co do upadku to nie Ale przypomniala mi sie sytuacja na basenie jak w przebieralni zobaczyłem dziewczyne która sie poslizgneła i wywaliła na plecy Widzialem wszystko i ona widziała, że widze Nie chciała byś zobaczyć jej miny na zywo :D
To na razie tyle ale ja tu jeszcze wrócę! Mam nadzieje :D
kruszynka napisał(a):
Ha! Jestem! Bój się!:P Hejo ! Nie boje
Szybko wpadłam do Ciebie co nie? Jak sie nie ma co robić to sie siedzi ciągle no co!
Masz jakaś herbatkę i ciasteczka dla odwiedzających? Mam pierniki z marmeeeeladooo i soczek :D
Czy lubisz zające? Tylko zając to zając pamiętaj ! Mogą być :D
Co zamierzasz dzisiaj porabiać? wybierasz się na jakiś kocyk pod drzewkiem czy raczej siedzisz w domu z nadzieją, że upały szybko miną?
A nawiązując do naszej rozmowy.. ostatnio przetestowałam pewną rzecz więc jest już sprawdzona i dobrej jakości Mogę Ci podarować, chcesz?:P Dziś? Troche mam pracy bo sesja nadchodzi i wypada coś poczytać więc plener odpada Jutro do domku więc jakiś rower/basen coś obowiązkowo A co do tego testowania to wiesz... ja wole nietestowane a teraz potrzeba mi bardzo :(
Wiesz, że nowe to zawsze niebezpieczeństwo rozczarowania, no nie? E tam od razu rozczaarowania, lubie riziko :D
Czy zapuszczałeś kiedyś brodę? Nie bo moja dziewczyna by mi obcieła ją razem z głową :(
Jeśli tak to czy czułeś się jak Papa Smerf? Nigdy :D
Zostawiłeś u mnie emotkę / Czy łatwo Cię rozdrażnić/zdenerwować? "> To było ostrzeżenie! WIedziałem ze poruszysz temat przetestowanych a nie nowych tych tamtych :>
Bywasz agresywny? Hm, jak gram w czołgi :D
Uważasz, że jesteś srogim moderatorem czy raczej takie ciepłe kluchy? Jak ktoś przewinił, kara musi być
I ja też tu jeszcze wrócę! UWAŻAJ! Pfi sie nie boje ale czekam :D