TOP 1 SOLO : RBA [CNP] vs RAFBUKU [DSM] 2147,04% bez zbiorki :(

• Betelgeuse

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP 1 SOLO : RBA [CNP] vs RAFBUKU [DSM] 2147,04% bez zbiorki :(

Jako że okolice moich 7 moonów nieco się znudziły, postanowiłem zainwestować grosika, szkorzystać z eventu i relokować jedną z planet w duże okolice pana z prawej strony RW.

Nie był to mój absolutnie żadny cel, przenosząc sie w tą lokację miałem na uwadzę inne ciekawe flotki ;)

Poranne skanowanie i loty były bardzo owocne w okolicy, jeszcze rano nie spodziewałem się tego co się stanie. Standardowo skanuje cała okolicę, patrzę RAFBUKU stoi zacną flotą.. Miałem kilka kolonii w okolicach jego, ale skanując je nigdy nie widziałem żadnej poważnej floty.. w przeciwieństwie do tego dnia.

Myślalem, że przygotowałem przeniesioną kolonię na lot całej floty, jednak poranne loty, choc obfite w złomek nie dały mi za wiele dexu dlatego troszkę brakło..

Pomyślałem sobie, co mi tam, a trzeba w końcu kiedyś podnieść całą flo. Sprzedałem przywiezioną porannym farmieniem surke za dex i poleciałem.

Przez cały lot byłem raczej pewny kampienia Rafbuka, wiec nie spodziewałem się pozytywnego efektu wlotu.

No i kolejne zaskoczenie, czyli konsensus opowieści:

[center]Starcie z 2015-06-06 14:18:21 następujących flot:

Agresor RBA [Chłopaki Nie Paczom] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 7.612
    L.myśliw. 66.006
    C.mysliw. 1.000
    Krazownik 11.314
    O.wojenny. 2.766
    Panc. 5.838

Obrońca rafbuku [DSM] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 2.432
    D.transp. 55
    L.myśliw. 25.447
    C.mysliw. 324
    Krazownik 1.296
    O.wojenny. 608
    Recykler 2.563
    So.szpieg. 1.891
    St.kolon. 2
    Bombowiec 716
    Panc. 3.748
    Niszcz. 101
    G.Smierci 4

...po 6 rundach:

Agresor RBA [Chłopaki Nie Paczom] (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 5.392 -2.220
    L.myśliw. 46.180 -19.826
    C.mysliw. 774 -226
    Krazownik 10.644 -670
    O.wojenny. 2.681 -85
    Panc. 5.709 -129

Obrońca rafbuku [DSM] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 23.639.591 metalu, 4.696.824 kryształu, 9.577.123 deuteru.

Agresor stracił łącznie 125.939.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 673.230.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 126.923.400 metalu i 87.780.900 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 2147,04%
    Z czego 367,99% z floty agresora, a 1779,05% z floty obrońcy.
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Created by cuteConverter v 0.3.6 - Adam Woźniak[/center]

Obrońca choć pogratulował na dosłownie pare minut po wlocie, pomimo zapewnień że kończy gre, wiosłował sobie złomek z PZków.

Lipa była taka, że nie spodziewając się owocnego RW nie organizowałem brakujących 3k recków :)

Po wlocie i ogłoszeniu potrzeby recków szybciutko zgłosił się do pomocy Gremlinek dla którego ten ST jest główną dedykacją ! Nie tylko za głupie recki, ale za całokształt którym ostatnio reprezentuje CNP. Sylwek jesteś niesamowity, oby tak dalej !

Niestety ktoś zapierdzielił 3,3k recków złomu. Dlatego szczególne pozdrowienia ślę dla tej osoby!! Do zobaczenia w moich reckach niedługo !

Pozdrawiam oczywiście najlepszy na uni sojusz CNP który powoli zapełnia STejkami całe strony boarda :)

Pozdrowienia dla Krecika który wykręcał tyle ST że nie nadążałem komentować, dla Dill'a którego 2 potężne TOP 1 solo z niniejszą chwilą stały się TOP 2 i TOP 3 :)

Zysku nie ma jest FUN !!! GRAMY DALEJ !!
    Armia baranów prowadzonych przez lwa jest silniejsza od armii lwów prowadzonych przez barana...

]:-D Real Bad Angel <:
    :bicz: CNP :juzpotobie:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NS-SeVeN ().

• Wisz co w pierwszej chwili miałem napisać

RBA ?? a kto to jest RBA ...hm....

Gdy zobaczyłem % to odechciało mi się wogle pisać bo ja zapycham borda jakimiś tam średnio wysmażonymi STejkami a Ty walisz odrazu z grubej rury :(

A tak na poważnie to gratuluje :graty: w końcu jakiegoś zajefajnego ST i to jeszcze TAP ŁAN :D i jeszcze w południe zastanawiałem się czemu awansowałem do top 30 :)

Kurna Barcelona 1 -0 dobra wracam do finału eh.....

Obrońcy pakiet :gszo:
  • Od wczoraj kilkakrotnie odwiedzałam tą stronkę i nie wiedzialam co napisac:)
    Tupnięcie bylo tak duże że piwo się wylalo:P
    Graty RBA ,% powala na kolana ,śliczne starcie:)
    Chylę czoła :bdb:
    "Od pierwszego dnia wiosny do ostatniego dnia zimy,
    Niech na każdym stole bukiet kwiatów stoi.
    Kształtem, barwą, wonią chore serce koi."
    Zoyka
  • plywak napisał(a):

Aż się chce wrócić i polatać jak widzę tyle CNP po dobrej stronie :P

ładną flotę nazbierałeś :) gratulacje za % :)

lataj dalej :D

To wracaj ,bo bez Ciebie to nie ten sam klimat ;)

Rba graty graty i jeszcze raz graty .... Fajnie ,że rządzimy w statach działu st ;)
    To co na plus to przetapiaj a złodzieja znajdziemy ;)
    :kwiat: HellGirl :kwiat:
    :top1: AFERA - Nekkar :top1:
    :fkiss: /CNP - Betelgeuse :fkiss:
    Miss Ogame publiczności 2015
  • Piękna bitwa!! Wielkie graty Stary. Szkoda tych recków, ale Nie jesteś w plecy, wiec jest dobrze. Emocje przy złomowaniu są bezcenne :) a top 1 solo, to już wogóle :)

Przetapiaj na jeszcze silniejszą flotę i jedziemy dalej.

Obróncy SZO, choć pewnie już nie pogra :(