A ja się pytam gdzie cycki dużej kobiety?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

Znając holiłudzkie produkcje na tronie zasiądzie Aegon, który przebaczy Denerys i będą wspólnie rządzić bo pokaże jej inną ścieżkę niż ścieżkę nienawiści

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Poka Bydlaka Smierdziela ().

OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport

OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Poka Bydlaka Smierdziela ().
Już się wydawało, że Cersei wykończy ostatniego smoka, a tu, punkt po punkcie, wybili ją w całości, razem z poplecznikami. Czyżby szykowała się wojna Starków z Targaryenami? Trochę za mało czasu, ale może być ciekawie, zwłaszcza, że teoretycznie ostatnia wojna skończona

Przez kogo? Przez Cersei. Popełniła błąd, popełniła ich zresztą wiele. Dla smoka byli takim samym mięsem armatnim, jak i inni. Szkoda, bo liczyłem trochę na bój ich i Nieskalanych, ale nie można mieć wszystkiegoPoka_Bydlaka napisał(a):
A co myślisz o potraktowaniu złotej kompanii, która była kreowana na oh i ah mająca w swoim zanadrzu 2000 koni,a ostatecznie zwaliła się na nich brama/mur?

Żeby w boju najpierw stracić tych żołnierzy, którym najwięcej trzeba płacićPoka_Bydlaka napisał(a):
I po co wychodzić poza mury skoro agresor nie miałam machin oblężniczych?
Poza tym agresor miał jedną, dużą i latającą machinę oblężniczą
Złota kompania nie obsadzała stanowisk skorpionów, więc mogła wyjść przed mury. Mieli przewagę liczebną nad Nieskalanymi, powinni w sumie atakować, a nie stać, no ale pewnie liczyli na frontalny atak.Dwa celne strzały w poprzednim epizodzie były. Daenerys nie doceniła zasięgu i celności skorpionów, tym razem nie poleciała na wprost, tylko manewrowała Drogonem. Czepiacie się braków w logice, a to akurat jest logicznePoka_Bydlaka napisał(a):
Jestem podziwu dla Danki jak szybko się uczy i umie cała flotę wziąć z flanki, kiedy to w poprzednim epizodzie Skorpiony strzelały z szybkością oraz celnością karabinu maszynowego.

OGame.pl
Z Życia Uniwersów
a zima się skończyła.1 gość