Przyklejony Top 6 SOLO : wegi [Umbrella] vs Pirat [Llamas] --2875,79 % + zbiórka

• Pegasus
  • Top 6 SOLO : wegi [Umbrella] vs Pirat [Llamas] --2875,79 % + zbiórka

Flotę Pirata ujrzałem pierwszy raz i od razu udało mi się ją złapać na bfsie :)
    naprawde świetnie się pilnował ,wiele razy jej szukałem do dzisiaj bez skutku ,powodów dlaczego flota stała nie znam
    Pirat zalogował się parę min po starciu ,i tu chciałbym zaznaczyć że zachował się bardzo zacnie (ode mnie ukłony)
    pogratulował ,zaproponował następujący układ, ja zawracam dofarm on nie zbiera złomu (postawa godna naśladowania)
    życzę mu szybkiej odbudowy (choć mówił mi że nie będzie ) i jeszcze raz WIELKI SZACUN
    Wielkie dzięki dla Axerda za pożyczkę recków (nie mogłem wysłać więcej floty oraz recków gdyż zabrakło mi oktanów )
    Dzięki również dla kostka za dotrzymanie mi towarzystwa podczas lotu :P
    Pozdrowienia dla wszystkich chłopaków z Umbrelli i Nasa :)

Starcie z 2015-05-31 02:34:02 następujących flot:

Agresor wegi [Umbrella] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 200.000
    Panc. 10.498

Flota:
    So.szpieg. 3

Obrońca Pirat [Llamas] (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 8.431
    D.transp. 4.527
    L.myśliw. 29.722
    C.mysliw. 246
    Krazownik 1.739
    Recykler 5.431
    So.szpieg. 2.604
    St.kolon. 1
    Panc. 6.140
    G.Smierci 1

...po 6 rundach:

Flota:
    L.myśliw. 157.099 -42.901
    Panc. 10.465 -33

Flota:
    So.szpieg. 1 -2

Obrońca Pirat [Llamas] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 5.234.566 metalu, 5.234.566 kryształu, 5.234.567 deuteru.

Agresor stracił łącznie 174.411.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 892.129.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 162.797.700 metalu i 124.780.800 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 2875,79%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 37.319.266, K: 84.773.866, D: 4.739.567, P: 126.833).
    Bilans obrońcy (M: -418.200.566, K: -376.947.566, D: -112.684.567, P: -907.833).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    10.000 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 200.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 161.777.700 jednostek metalu i 123.762.300 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 100.000.000 jednostek metalu i 100.000.000 jednostek kryształu.

4.500 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 90.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 61.777.700 jednostek metalu i 23.762.300 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 61.777.700 jednostek metalu i 23.762.300 jednostek kryształu.

Udało się zebrać 161.777.700 metalu i 123.762.300 kryształu.

Created by cuteConverter v 0.3.6 - Adam Woźniak
    Bycie OGNiowcem to wyzwanie,któremu większość nie jest w stanie stawić czoła.To jest naprawde bardzo trudna ścieżka, ale prowadząca na sam szczyt.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez MEN X ().

• Ładne starcie :) Widzę, że Wegi nie zwalniasz. Moje ostatnie chęci na polowanie skończyły się na wysyłaniu fsa o 3 w nocy bo przypomniałem sobie o spotkaniu z klientem o 9 rano dnia następnego :P

Graty starcia, Pirat faktycznie się dobrze pilnował i życzę szybkiej odbudowy :)

Pozdrawiam
    Wisior
  • Gratulowałem na pw , Gratki lecą też ode mnie na boardzie :)

Dlaczego flota stała , niech to pozostanie moją tajemnicą , zalogowałem sie 30 min po starciu , widzialem lecący dofarm który by dotarł po 1h 30min do mnie , wiedziałem że reki Wegiego wpadną za jakąś 1h - 1h 30 min i tu sie zastanowiłem , bo zebrać złom i surę z moona bym w całości zebrał , miałem dopalacze na 94h i trochę sury na planecie a na moonie mi zostało ponad 60kk mixa , poszedł szybki przetop , reki coś tam wzieły i odpuscilem . Myslę sobie gość zarwał noc to niech ma ten złom , świnią nie będę :D

Pierwsza myśl była taka , że odbudowy nie będzie ale przespalem się i zmieniam zdanie , odbudowa będzie czy szybka tego nie wiem ale odbiorę to co moje.
    To mój 3 złom od parasolek i to był ten ostatni ktory coś przewazył .
    Tylko niech w przyszłości któraś parasolka mi nie pisze na pw , dlaczego ? co ja Ci zrobiłem ? i takie tam teksty , odpowiem tak mi Wegi napisał :
    Nic się nie martw to tylko cyferki :)

Jeszcze raz Graty wyczucia czasu i chwili i miłego przetopu , ja ze swej strony moge tylko przeprosić mój sojusz i tyle w tym temacie :D
  • Gratulacje Wegi, stary przebiegły lisie :) Fajny zysk, idealne wyczucie czasu, szacuneczek.

Obrońcy za postawę zarówno bezpośrednio po złomie jak i po deklaracji na forum, życzę błyskawicznej odbudowy. Najłatwiej jest zakończyć grę i okazać się eunuchem. Pokazałeś, że masz jaja, odbuduj flotę, acz niekoniecznie złomuj mi ziomali. Są tacy, którzy bardziej zasługują na unicestwienie.
  • Zamiast szybkiego ,,graty, ładna akcja, dorwałeś go'' napiszę tak:
    Przede wszystkim szacun za poziom wypowiedzi i reakcji Pirata (masz rację za wegim, to tylko cyferki ale jednak boli jak ich ubywa).
    Każdemu kiedyś, prędzej czy później trafi się tak, że nie będzie mógł zająć się flotą - to pewnik (wiem to z autopsji, chociaż odrobina szczęścia sprawiła, że póki co nikt w moim przypadku tego nie wykorzystał), dlatego powód bfs jest moim zdaniem nieistotny.
    Po drugie, szacun dla wegiego - ma ciąg i skill - tego nikt nie podważy i jest jednym z najlepszych (jeśli nie debest) flociarzy tego unii.
    Nie sztuka mieć flotę, sztuka potrafić ją wykorzystać.
    Obu graczom życzę powodzenia - Piratowi jednak odbudowy floty a wegiemu naSTępnych wypracowanych okazji i nieprzespanych nocy! ;(
    Edyta: Pirat, ja tam Ci nic nie zrobiłem... ;P
    Lasciate ogni speranza...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Hawatt ().

• po pierwsze to wielkie graty Wegi :P ladny % zysk bla bla bla nie wazne :D
    dzieki za dzieki xd i pamietaj ze wisisz dex za wyslane a pozniej cofniete recki bo jednak Axa beda predzej xd
    sam flote Pirata wyskanowalem bodajze 3 dni temu ale ze w miare daleko a i paliwa malo to sie zbytnio nie przygladalem :D moze jednak trzeba bylo :) usuwam wiec z notatek :) waze ze w soju zostalo :P
    ladna postawa po bitwie Piracie :) chwali sie :) zycze szybkiej odbudowy :)
    a co do Ciebie Viking to nie jest powod dzieki ktoremu twoje niszczarki dalej stoja :) powod ten zachowam dla siebie :P
  • Wegi aaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! :E
    PROCTOCOMFORT - to nie jest niebieska tabletka, to czopek doodbytniczy O_O
    Mówiłem, zapisywałem , prosiłem nie mieszaj nie mieszaj. Ty swoje i oto mamy efekt ;D
    Gratki, kolejnego soczystego stejka, który powisi dłuższą chwile w dziale menu.
    Zysk spory więc przetapiaj na kolejne latajki, i złomuj dalej bo o gwałcie w Twoim wieku można zapomnieć ;P

Piratowi szybkiej odbudowy i wielki szacunek za postawę :super:
  • tyle złomu na PZ

Na tych współrzędnych znajduje się teraz 162.797.700 metalu i 124.780.800 kryształu.

a obronca mowi ze nie zbiera......... wtf ?

dziwne ? co ?

pozdro :D " title=":>" style="font-size: 0.8em;">

ilość zrobionych moon'ów: 77
    ilość zniszczonych moon'ów: (4.11.15)
    wszystkich moich wrogów pozdrawiam środkowym palcem [;