Cześć Sajd
W sumie dawno mnie tutaj nie było.. wybacz to niedopuszczalne zachowanie
Wolisz słuchać muzyki z mp3, CD etc. czy chodzić na koncerty?
Wolisz wsłuchiwać się w melodię czy raczej ważniejsze są dla Ciebie słowa piosenek?
Czy nadal masz żal do mnie i smoki za tą zielonkowatość? Czy już nam wybaczyłeś?
Miewasz dołujące dni, że nie chcesz z nikim rozmawiać? Jeśli tak, jak lubisz spędzać takie dni?
Wolisz całki czy równania kwadratowe?
Lubiłeś zadania z bryłami?
Myślisz, że masz wyobraźnię przestrzenną?
Czy idąc w obcym mieście na jakąś ulicę potrafiłbyś na podstawie punktów orientacyjnych trafić z powrotem do punktu startu? Czy jednak musiałbyś zapytać o drogę?
Lubiłeś uczyć się wierszy na pamięć? Pamiętasz jeszcze jakiś?
Gdybyś stał w kolejce do Pana Boga i mógł wybrać 3 cechy swojego charakteru i 3 cechy z wyglądu jakie byś wybrał?
Czy masz zamiar pić cydr razem ze smokiem w listopadzie? Czy wolisz inny napój?
Jak się czujesz nie będąc już najmłodszym spośród pomarańczek?
Na razie to tyle
Ale ja tu jeszcze wrócę!
W sumie dawno mnie tutaj nie było.. wybacz to niedopuszczalne zachowanie

Wolisz słuchać muzyki z mp3, CD etc. czy chodzić na koncerty?
Wolisz wsłuchiwać się w melodię czy raczej ważniejsze są dla Ciebie słowa piosenek?
Czy nadal masz żal do mnie i smoki za tą zielonkowatość? Czy już nam wybaczyłeś?

Miewasz dołujące dni, że nie chcesz z nikim rozmawiać? Jeśli tak, jak lubisz spędzać takie dni?
Wolisz całki czy równania kwadratowe?
Lubiłeś zadania z bryłami?
Myślisz, że masz wyobraźnię przestrzenną?Czy idąc w obcym mieście na jakąś ulicę potrafiłbyś na podstawie punktów orientacyjnych trafić z powrotem do punktu startu? Czy jednak musiałbyś zapytać o drogę?
Lubiłeś uczyć się wierszy na pamięć? Pamiętasz jeszcze jakiś?

Gdybyś stał w kolejce do Pana Boga i mógł wybrać 3 cechy swojego charakteru i 3 cechy z wyglądu jakie byś wybrał?

Czy masz zamiar pić cydr razem ze smokiem w listopadzie? Czy wolisz inny napój?

Jak się czujesz nie będąc już najmłodszym spośród pomarańczek?
Na razie to tyle
Ale ja tu jeszcze wrócę!

No też raz czy dwa się zobaczyło jakiś odcinek, ale nie przypadło mi to do gustu. Póki co nasz nowy nabytek wydaje się być w porządku. :)
Ewentualnie chyba wstrzymywanie oddechu.
Rekrutacja MOD
Nikt nas nie lubi.
chętnie zobaczę !
No jak mówię, ulubionego to raczej nie miałem. :)