Przyklejony TOP1 ACS! OrionDisney i Piterere i WafeleQ i sloyek-koniec gry i asiulka [Disney] vs legolas76 i sloyek-koniec gry i Piterere i OrionDisney i WafeleQ [Disney] - 22470,85%

• Wasat [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• slojek napisał(a):

Jesteście zwycięzcami, jesteście najlepsi ,wszyscy czmychają przed wami jak myszy przed kotem

Slojek :brawo:

Jedyny mądry post w tym temacie ;]

Chociaż lepiej by pasowało "jak myszy przed kocurc'em" :E

ps. aż musiałem dodać do sygnatury niech każdy wie kim jest B S 8-)
    Wasat: [OFF] /kocurc [B S]/ #163 ST : 71490%
    Izar: [OFF] /kocurc [COCO]/ #53 ST : 4210%
    Tarazed: [OFF]
    /kocurc [DiR]/ #29 ST : 3139%

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kocurc ().

• Jak tak czytam większość postów, to zaczynam niektórym osobom zazdrościć. Zazdroszczę tego, że ogame wydaje się być Waszym jedynym problemem w życiu. Zacietrzewienie godne jednej z naszych partii politycznych.
    Podsumowania nie będę robić, bo jednak mi się nie chce. Osobiście dziękuję bardzo pff za zaproszenie mnie do Ronin, bo dzięki temu zostałem na uni i mogłem poznać dużo osób, które są warte poznania :) mam nadzieję, że kiedyś uda mi się spotkać z niektórymi z Was. Nr telefonu mam, więc jak będę w okolicy to spodziewajcie się telefonu :D
    Chciałbym wymienić wszystkie osoby, które miały okazję grać w Disney i PiM (bo historia tych sojuszy jak wiadomo jest ze sobą bardzo powiązana :)), aby w pożegnalnym temacie każdy mógł w jakiś sposób zaistnieć. Kolejność przypadkowa, oprócz pff, który jest założycielem :P
    dzięki za wspólną grę: pff, Piterere, Agawa, Silver, lonely wolf, Wredniak, Falka, Asiulka, WaF, matiti,waflak, malyZONK, asterix44, Made in Paradise, abakab, lawka, misio, profarmer, Razzr, aganei, Method, Batcat, Kruposz, eikahe, WTSK, kohan, Leser, rafi, spidi, sloyek, Legolas, skraq, Kosak, macielek, fireFighter, inso.
    Dziękuję również znajomym z innych sojuszu: Hide, kocurc, TakBywa, fadi, Riddick.
    Wszystkich, o których zapomniałem przepraszam.
    Tak wymieniając te osoby zdałem sobie sprawę, że to był kawał przyjemnie spędzonego czasu. Dziękuję pff, że na początku to pociągnął i stawał na głowie aby Disney się rozbudował, później z taką ekipą można było w ogień skakać :)
    Pozdrawiam wszystkich ogejmowskich przyjaciół i osoby z drugiej strony barykady - pamiętajcie to tylko kilka obrazków, najważniejsze w tym wszystkich jest dobra zabawa ludzie i to, aby pozostać człowiek dla drugiej osoby i być fair :)
    Życzę Wesołych Świąt wszystkim.

Pozdrawiam Orion

PS. Eru Iluvatar to ja :D
    Wasat: OFF
    Liczba ST: 64

• Orion napisał chyba jedno z najnormalniejszych podsumowań, chwała Ci ]:-D

PS. Jadłem w święta żurek, nie polecam -1/10. Wolałem zjeść coś mięsnego z kluskami.

PS2. Kiedy podbijamy procent? xD
    Piterere ^^

Gram:
    :roll:
    Grałem: U6, Wasat, Xalynth, Yakini, Deimos, Izar.

66 ST = 25324 % ;(

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Piterere ().

• O r i o n napisał(a):

Jak tak czytam większość postów, to zaczynam niektórym osobom zazdrościć. Zazdroszczę tego, że ogame wydaje się być Waszym jedynym problemem w życiu. Zacietrzewienie godne jednej z naszych partii politycznych.
    Podsumowania nie będę robić, bo jednak mi się nie chce. Osobiście dziękuję bardzo pff za zaproszenie mnie do Ronin, bo dzięki temu zostałem na uni i mogłem poznać dużo osób, które są warte poznania :) mam nadzieję, że kiedyś uda mi się spotkać z niektórymi z Was. Nr telefonu mam, więc jak będę w okolicy to spodziewajcie się telefonu :D
    Chciałbym wymienić wszystkie osoby, które miały okazję grać w Disney i PiM (bo historia tych sojuszy jak wiadomo jest ze sobą bardzo powiązana :)), aby w pożegnalnym temacie każdy mógł w jakiś sposób zaistnieć. Kolejność przypadkowa, oprócz pff, który jest założycielem :P
    dzięki za wspólną grę: pff, Piterere, Agawa, Silver, lonely wolf, Wredniak, Falka, Asiulka, WaF, matiti,waflak, malyZONK, asterix44, Made in Paradise, abakab, lawka, misio, profarmer, Razzr, aganei, Method, Batcat, Kruposz, eikahe, WTSK, kohan, Leser, rafi, spidi, sloyek, Legolas, skraq, Kosak, macielek, fireFighter, inso.
    Dziękuję również znajomym z innych sojuszu: Hide, kocurc, TakBywa, fadi, Riddick.
    Wszystkich, o których zapomniałem przepraszam.
    Tak wymieniając te osoby zdałem sobie sprawę, że to był kawał przyjemnie spędzonego czasu. Dziękuję pff, że na początku to pociągnął i stawał na głowie aby Disney się rozbudował, później z taką ekipą można było w ogień skakać :)
    Pozdrawiam wszystkich ogejmowskich przyjaciół i osoby z drugiej strony barykady - pamiętajcie to tylko kilka obrazków, najważniejsze w tym wszystkich jest dobra zabawa ludzie i to, aby pozostać człowiek dla drugiej osoby i być fair :)
    Życzę Wesołych Świąt wszystkim.

Pozdrawiam Orion

PS. Eru Iluvatar to ja :D
    Piękne zakończenie gry a jeszcze lepsza przemowa na koniec tego wszystkiego :rumieniec:

Pozdrawiam wszystkich Z Wasat i żałuje Orion że wyszło jak wyszło ale grało mi się z wami w Disney Rewelacyjnie ;]
    Pozdrawiam Rafii ;)
    "Ar­mia ba­ranów, której prze­wodzi lew, jest sil­niej­sza od ar­mii lwów pro­wadzo­nej przez ba­rana."