129) SOLO; Goku [IRON] vs Ruda [WIP] - 118223,79% TOP 4 SOLO uDraco + PB SOLO

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• aż mnie zaciekawił temat w did

1. backup dla rudej
    2.perm ban dla goku
    3. delejt z teamu tego wimsa

tak bedzie }:-D
    wróżbita maciej tak mowi
    A tak serio, to nie ma znaczenia czy jesteś papieżem, czy Barackiem Obamą, czy też Bono albo Bjork – niektórzy ludzie będą cię uwielbiać, a niektórzy nienawidzić. Możesz być kolesiem wałęsającym się po ulicach albo najsławniejszą osobą na świecie, to bez znaczenia. Niezgoda i opozycja są, niestety, częścią człowieczeństwa. Nie znam jeszcze artysty, który by nie zaznał jakiejś formy krytyki

Jared Joseph Leto
  • dla tego odszedłem z iron bo sprzedawałeś kolegów z buddy listy a teraz ten piękny wlot no graty skasować konto na banie
    no koledzy z iron czemu się nie wypowiadacie i sam goku widzę że nie ma nic do powiedzenia heh żenada

Ruda mam nadzieje że Ci przywrócą konto z przed złomu
    Shadow Company

Atakujemy nie dla tego że jesteśmy silni tylko że przeciwnik prowokuje swą słabością
  • Strzelec84 napisał(a):

dla tego odszedłem z iron bo sprzedawałeś kolegów z buddy listy
    Jesli to prawda to dobrze, ze ze mnie jeszcze jest mizerny zysk :P

Strzelec84 napisał(a):

no koledzy z iron czemu się nie wypowiadacie i sam goku widzę że nie ma nic do powiedzenia heh żenada
    Wlasnie tez mnie to zastanawia, ze poza Szturmanem i baabuu (sorki jesli kogos jeszcze pominalem) kazdy milczy jakby nic sie nie stalo a goka mozna zrozumiec, pewnie jest zajety wyjasnianiem calej tej sprawy dlatego tez milczy ;)

Zastanawia mnie jaki bedzie final calego tematu ale jesli wyjdzie tak jak mowi wiekszosc to dla Rudej nalezy sie backup jak nic. Mimo, ze za WIP nie przepadam ale zasady w tej grze obowiazuja kazdego bez wyjatkow.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kamil506 ().

• do 3x sztuka :E
    RW jak wiele innych, czyli poprostu pushy w wykonaniu goku, to kompletne DNO
    zmien tam wstep ze masz przyjemnosc przedstawic push na miare top4 :E
    [ciach]
    rudej przywrocenia statkow.
    a wimsowi wycieczke w kosmos z biletem w jedna strone.

---

Za trzecim razem post był niemal do zaakceptowania, aczkolwiek najbardziej flejmerską wstawkę zmuszony byłem wyciąć :>
    Proszę na przyszłość o bardziej kulturalne wypowiedzi. Póki co upominam, jeśli sytuacja się nie zmieni będę zmuszony do nadania ostrzeżenia.

14.03.15 - Mati
    U40 110 ST= 149 250% OFF
    U60 254 ST= 1 444 755% ON
    KONIEC U40
  • Szturman skoro takie masz zdanie o zasadach gry to czemu sam sie nie spushujesz, zeby postawic flote tak jak inni tylko narzekasz, ze postawil bys wiecej floty ale nie masz za co? Wspominajac o zasadach mialem na mysli prawo do backupa dla Rudej ale widze, ze trzeba wszystko tlumaczyc jak na lekcjach w szkole podstawowej.
  • Kamil506 napisał(a):

Szturman skoro takie masz zdanie o zasadach gry to czemu sam sie nie spushujesz, zeby postawic flote tak jak inni tylko narzekasz, ze postawil bys wiecej floty ale nie masz za co? Wspominajac o zasadach mialem na mysli prawo do backupa dla Rudej ale widze, ze trzeba wszystko tlumaczyc jak na lekcjach w szkole podstawowej.

Kamilu gdzie płakałem, że nie mam za co stawiać floty ? Nie spushuje bo mi się to nie podoba i tyle.

Nie pisałem o zasadach które Ty miałeś na myśli tylko ogólnie o zasadach gry wiec to chyba nie mi trzeba wszystko tłumaczyć Boszeee :P

Jakbyś czasem miał zamiar odpisywać znowu to może na pw napisz, Duch znosi Twoje mądre wiadomości to może i ja dam radę :D
  • To teraz ja dodam coś od siebie w tym starciu.
    Wydaje mi się że Ci się upiecze Goku Tym razem , nie ze względu na Ciebie tylko z tego powodu że w sprawę zamieszany jest Wims , który nałożył blokadę by odpowiadała Tobie nikomu innemu , bo wybrałem flotę rudej a miałeś też moją do wyboru , tylko pomyślmy ?? za duże straty tak ??? aa i jak tu tyle recków załatwić by podejrzeń nie wzbudzić i nie mieszać osób trzecich by o niczym nie wiedziały no tak racja... , doskonale wiedziałeś ze ban zostanie nałożony gdy ona będzie bez urlopu , a skad to mogłeś wiedzieć jeżeli nie od godnego dla Ciebie zaufania Wimsa.
    Tym starciem pokazałeś jakim jesteś pro elo , i ta reputacja pójdzie za Tobą na całe ogame , więc uaktualnij sobie swoje rekordziki , i dalej sobie lataj na swoje konta ekowe , będąc kryty przez Wimsa. tyle ode mnie , wierze ze Ciebie też sięgnie ręka sprawiedliwości , a karma wróci :)

Mogą mnie mieć za pushera , bo wiszę na pręgierzu za Twoje gówniane argumenty których Wims nie był w stanie sam podtrzymać , do tej pory Ten niby Go nie wie na jakiej podstawie bana nałożył chyba mu wszystkiego nie wyjaśniłeś , Team jakoś z tego syfu narobionego przez Ciebie i Wimsa musiał wyjść.
    Ale Ty jesteś gorszy ode mnie.

Tyle ode mnie w tym patologicznym starciu
  • Gratulacje, od zawsze miałeś racje, że ta gra polega na wykorzystywaniu szczęścia, twoje szczęście nosi nazwę WIMS :D. Teraz jest jasne skąd te przyrosty, nagłe liczenia PZ, przypadkowe niszczenie konkretnych moonów, powinieneś polecieć za multi Goku & Wims jeszcze :D. Możesz zaktualizować topkę, wkońcu długo wyczekiwane Top5 na WIPie :D
  • Witam Społeczność

Zacznę od początku, a więc przez moją niewiedzę czy też brak znajomości regulaminu (mimo, że nigdzie w nim nie jest napisane, że to co zrobiłem jest jego jakimkolwiek łamaniem, a pręgierz odświeżać mogę bo nie jest ingerencją w samą grę, ani powiązaniem ze stroną w grze) udało mi się zrobić piękne Starcie na graczu Ruda, wykorzystując całą mechanikę tej gry. Jej drugą połowę Marcusa już wcześniej spakowałem w recki to kupił 2 konto. Każdy walczy jak umie, jedni się pushują, drudzy kupują konta, nie mi to oceniać. Proszę o każdą stronę by patrzyła na siebie bo niewielu z was gra uczciwie. Dodatkowo obie osoby do dziś słusznie wiszą na pręgierzu za push w końcu para to para :) Przez pryzmat czasu jednak żałuję, że do tego Starcia doszło, nie dlatego, że w temacie przeważnie udzielają się osoby, którym pręgierz nie jest obcy lub też tacy, którzy sami od „0” do niczego by nie doszli, czy też tacy, którym konta na forum zostały zablokowane, o grze nie przypominając. Tak samo Każdy z was wypowiadających ma mniej lub więcej za uszami, począwszy od u60. Wiele osób wtedy miało do was pretensję o adminkę Lwicę, takie chodziły słuchy. Jednak wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy, ale trzeba z nich wyciągnąć wnioski, do tego dochodzi fakt, że to tylko gra. Dlatego też naprawdę nie sądziłem, że to tak będzie wyglądało i pociągnie za sobą takie konsekwencje. W tej grze chodzi o to, aby złomować wrogów, tylko do tego dążyłem w locie na Rudą, dla mnie to była sytuacja tak samo jakbym leciał na wyklikanego pzta itp. nie mając pojęcia, ani się zastanawiając, że działam na szkodę graczy/Teamu. Jednak jakbym mógł cofnąć czas wiedząc, że ucierpią na tym gracze/Team nigdy bym się na to nie zdecydował. W tamtym momencie uważałem, że wyszło mi coś naprawdę genialnego, a teraz uważam, że krytykę wywołaną przez te Starcie muszę przyjąć na klatę ze względu na całą społeczność. Przede wszystkim w rozmowie z GA Kasia321 oraz Art.-em zrozumiałem jak bardzo przez fakt zezłomowania wroga można zaszkodzić innym. Tylko dlatego tego Starcia żałuję oraz przyjmuję do zrozumienia decyzję Art-a. Tylko ten co nic nie robi błędów nie popełnia. Jestem razem ze społecznością OGame od wielu lat. Nigdy praktycznie nie byłem na pręgierzu, a nie raz dochodziłem do sprawiedliwości z wykrywaniem nieprawidłowości nawet jeżeli wchodzą w to dobra osobiste.

W tym miejscu chciałbym Przeprosić Społeczność OGame, że osiągając takie ST popełniłem błąd i były to działania na szkodę graczy i Teamu, której nie chciałem więc z tego miejsca Przepraszam. Przede wszystkim GO Wims-a, że znalazł się w tej sytuacji, do której doprowadziłem tym nieszczęsnym atakiem. Nigdy nikomu nie życzę źle nawet wrogowi bo wierzę, że każdy ma zapisane tam wyżej co go czeka i nie odnoszę się do gry tylko do życia realnego. Kontynuując, Przepraszam resztę Team-u OGame.pl oraz graczy, którzy myślą rozsądnie i bez zawiści o zaistniałem sytuacji.

Proszę o zamknięcie tematu, wystarczająco dużo zostało napisane jak i skomentowane.
    Każdy ma prawo myśleć o tej sytuacji jak chce, tego nikt wam nie zabroni.
    Dla mnie Ważne jest to jak było naprawdę i kto przez to ucierpiał, dlatego napisałem tą wiadomość, pozostaje mi po tym tylko niesmak i PB Solo.

Dziękuję za poświęcony czas.
    Goku
    ST 169 1 104 816 % :gszo:

PB SOLO 66 686,35%
    PB ACS 369 507,5%

UDRACO - 567 593,2 - 94 ST
    U1 - 9693,37 - 10 ST
    U50 - 73 165,47 - 10 ST
    U67 - 9937,6 - 4 ST
    UAndro - 18 326,18 - 3ST

TOP 1 ACS uAndro
    TOP 3,5 ACS u50