ACS : seven , ZbyszekNiszczarka[Kupcy] , Astrida , Ira [DOLAR] vs White Hand - 361 515,45% i 78 813,00%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
mnie proszę nie mieszać - ja się kont pozbyłem pod koniec tamtego tygodnia
-
Według mnie konto Zbyszka mogło powstac legalnie. Jeszcze jako Tsubasa był mega aktywny a w statach mocno nie szedł. Co do multi to to nie ma nawet dyskusji bo to akurat wie całe uni. Kwestia tylko czy multi czy zasiadanie. A samo starcie jeżeli było pushem to bardzo słabym bo:
złom leżał masę czasu
mogli polecieć flotą o wiele wiele ciekawszą a i zysk by był pewnie ze dwa razy lepszy
z tego co czytam lecieli na 1,5k GS wracających z ataku a White Hand miał sporo więcej więc chcieli mieć pewność
Oczywiscie mozna gdybać, że zrobili tak specjalnie żeby uwiarygodnić starcie, ale to juz według mnie zbyt grubymi nićmi szyte. No i kto widział, żeby Zbyszek leciał razem z Irą? Złożyli się na konto White Handa?
Czyli co, legend na urlopie a jego push konto przetapiane na zyletki w jego układzie? Poczekali by według mnie. Chociaż do czasu powrotu tych GS z ataku bo wtedy już Legends był bez u od kliku minut. -
szkoda mi meczyc klawiatury na tlumaczenie czegos w tym temacie wy wszysscy wiecie i tak wszystko lepiej kto od kogo za ile i po co ...
a tak na prawde g.... wiecie o tych starciach i przeszlosci mojego konta tak jak siedzialem 24h na dobe na poczatku i farmilem mt dt co budowalem eko to spoko ale jak juz sie dorobilem floty to wiekszosc z was doswiadczyla moich wlotow i co najlepiej powiedziec to byl push lub sprzedalem konto czyz nie ?? szkoda mi kasy na anty a co dopiero na konta ;/ -
legend chcesz temacik w did gdzie będą screeny, Twoje pw, przelewy i ogólnie TWARDE dowody na pushe? nie siedziales na banie tylko dlatego że kończyłem grę i nie chciało mi się smarowac ticketow a nie wciskaj tu jak farmiles iglakow...
-
POnury OutsideR napisał(a):
legend chcesz temacik w did gdzie będą screeny, Twoje pw, przelewy i ogólnie TWARDE dowody na pushe? nie siedziales na banie tylko dlatego że kończyłem grę i nie chciało mi się smarowac ticketow a nie wciskaj tu jak farmiles iglakow...
TAK TAK TY JESTES SWIETY ZA TO
BAN NIE JEST SLUSZNY NAWET W TYM PRZYPADKU MUSZE STANAC ZA ZBYSZKIEM BO MIMO TO ZE KLAMIE ZE GRA UCZCIWIE TO TO STARCIE JEST OK
MIALO TO WYGLADAC TAK
I AM LEGEND ZEZLOMOWAL SZYBKA FLO NA KONCIE KTORE KUPIL OD ARTKA
POTEM UWAGA NIBY NOWY GRACZ CO NIE OGARNIA NAGLE SLE ATAK NA ZBYSZKA CEL PRZEZ 2 GALE?
TAK ZEBY FLO WROCILA JAK LEGEND MOZE WYJSC Z URLOPU :d BO NIE ROZBIJAL 5K GS :d
A RESZTE MIAL SOBIE ZOSTAWIC NA INNY TERMIN :d
ZBYSZKA ZAPEWNIENIA ZE 70KK SURY UZBIERAL UCZCIWIE :d SA TAK BEZSENSOWNE JAK OPOWIESCI ZE GRA CZYSTO
TO MNIEJSZA CZESC KONT ZBYSZKA POSZLA NA PREGIERZ JEST ICH SPORO SPORO WIECEJ NP ALKOCHOLIK CZY MICHATEK CZY JAKOS TAK ZE ZA BASH NA GRUBYM
ALE SA JESZCZE INNE Z KTORYMI JAK ICH NIE FARMI TO PUSHUJE SIE NA HANDLU
O LEGENDZIE NIE CHCE MI SIE PISAC BARDZIEJ ZAKLAMANEJ OSOBY W TEJ GRZE NIE MIALEM OKAZJI POZNAC
JAK ON PISAL ZNAMY SIE OD 6 LAT NA 60 UNI 6 DNI GRALISMY RAZEM TYLKO SZKODA JAK PODOBNO POL ROKU TEMU W OGAME ZACZYNAL GRAC
A FLOTA NA JEGO KONCIE POWSTALA ZA KILKA K PLNI TO WIEDZA WSZYSCY
Moderator Indestructible:
Upominam; proszę używać caps locka, tylko do podkreślenia najważniejszych elementów wypowiedzi.10.05.2015 END! -
Te znawcy:D
wiecie jakie jest pojęcie pushu ?:P
ja i seven dostaliśmy bana z dupy bo byliśmy niżej, to po primo - ale to tylko pokazuje kto jest w teamie
stacie było czyste - ani zbyszek ani Ira nie powinni mieć bana.
a multi? brat był zgłoszony pierwszego dnia jak uni powstałoThe End
uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End
uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End
uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End
Uni68 Bociek [3 X] - The End
Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k% -
Nieogary mają swojego człowieka w teamie:D
Na szczęście niektórzy w teamie mają jakieś pojęcie o grze, dlatego liczę że jeszcze to ogarną.
Starcie było czyste na 100%. Ode mnie tyle.
W żaden sposób nie będziemy z wami polemizować, bo wy i tak wiecie swoje.
Bez odbioru"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"
WINTER -
Starrk vel Lord Pyrek napisał(a):
mnie proszę nie mieszać - ja się kont pozbyłem pod koniec tamtego tygodnia
no faktycznie sie kont pozbyłeś za to na forum Ci się rozmnożyły...
Nie ma nawet co czytać takich wypocin,
jak wam chłopaki wierzyć ??
jedna paczka do wzajemnego poklepywania się po plecach.
prntscr.com/6g72p3
Prawo niesie ze sobą obowiązek, a ci którzy nie wypełniają swoich obowiązków, nie zasługują na żadne prawa
Quantum - top 13 - OffPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Hlam ().
-
Chyba coś się kończy nowy GO i taka szybka akcja
Ten tydzien zapisze sie długo w pamieci niektorych -
tak masz rację RUDa że się zapisze BO TAKI NIEOGAR NIE MOŻE BYĆ GO, jgo indolencja i niewiedza jest porażająca i już nie będzie GO. TyleThe End
Dokładnie tak jak Amstel rzekł, mam podobne zdanie
Amatorka bierze się za rozstrzyganie starć, szkoda że z uczciwych graczy robi się oszustów, aby ulżyć wrzeszczącej gawiedzi. Choć osobiście uważam, ze grający na eridanusie etiud miał w tym osobisty interes.
pl1 jest bezwzględnym graczem, okrutnym i wiadomo było, że nie odpuści ale z takim samym podejściem traktuje zasady tej gry. Po tym jak przebiegało starcie i jak zostało 'wyszarpane' widać, że nie ma mowy o ustawce. Obrońca popełnił błąd, bezlitośnie został dojechany - jedyny miód dla jego duszy to widzieć swoich oprawców na pręgierzu. I oczywiście musiał znaleźć się jakiś idiota, który w to uwierzył. to jest tak proste.
-
bocieek napisał(a):
tak masz rację RUDa że się zapisze BO TAKI NIEOGAR NIE MOŻE BYĆ GO, jgo indolencja i niewiedza jest porażająca i już nie będzie GO. Tyle
Bociek, bociek nie tylko afera jest tutaj , na Draco też . Wszyscy czekamy na rozstrzygnięcie. Tylko że co jak co ale Legend coś tu konkretnie namieszał. -
Szpryc. napisał(a):
Cytat za "POnury OutsideR"
TAK TAK TY JESTES SWIETY ZA TO
poza tym ze zarobilem na quantum 450zl w 1,5 miesiaca na kontach to tak jak masz cos do mojej gry to dawaj, bo nie mam sobie nic do zarzucenia a tickety o oprogramowanie jakie na mnie lecialy odbily sie z tego co wiem bez echa tak jak i twoje zgloszenie o powiadamiaczu ktore pusciles ale nie o mojej grze tu rozmawiamy tylko o tej bandzie Ljon i multi czystych snów i zeby nie cytowac slow iry bylo cos w stylu "gram na jednej koncie, nie mam zgloszonej zadnej wspolnej gry bo nie potrzebuje kon t pomocniczych" czy jakos tak to bylo napisane -
Bociek, bociek nie tylko afera jest tutaj , na Draco też . Wszyscy czekamy na rozstrzygnięcie. Tylko że co jak co ale Legend coś tu konkretnie namieszał.
szpryc nie gadaj ze nie gralismy razem a w sierpniu wrocilem do gry po dluzszej przerwie ale tak tak mow wszystkim ze nie gralismy razem teraz i nie gramy razem bo moze masz jakis uraz do mnie z przed lat a co do zaklamania nie mam powodow do tego ... wszystkim mowie prawde co i jak bylo ...
a i nie mialem zamiaru nawet wtedy schodzic z urlopu tylko po rozmowie z Adamem zszedlem bo mu obiecalem ze zejde to zeszlem jaki bym mial interes aby robic tak jak mowisz ...
ale jak zawsze ty bedziesz wiedzial lepiej Szprycu...
Edit
przy locie na gsy moja flota cala zlomuje je spkojnie
zapraszam do skorzystania z speedsimaPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez pawcio2307 ().
-
Cały plebs tam gdzie być powinien i główny najczystszy i krystaliczny jak łza nasz top łan też w to zamieszany? No prosze, a tyle razy się wypierał. Hue hue hue. Teraz trzeba będzie ruszyć tyłek z domu i nie siedzieć na zasiłku sprzedając surke za kase. Smuteczek.
-
to tak nie działa, ban na tych kontach oznacza, że teraz sobie rozwijają inne pushówki, co widać po galaktyce, nagle po banie się taki ruch zrobił wśród słabszych kont
-
na wstepie wspomne ze juz nie gram na uni... tak sprzedalem wszystko co mialem i w porownaniiu do outsaidera to 450 zarabialem w tydzien
grac przestalem juz dawno dawno temu... pozniej to juz byl poprostu biznes... bylo duzo dziwnych decyzji GO/SGO... ale to co sie dzieje teraz to juz przebija nawet polskich politykow... robia co chca, zaslaniajac sie zasaami gry a nie znaja nawet ich podstaw... juz nie pierwszy raz jakis tepy go wsadzil bana za push z nizszym ttop niz osoba pushujaca wstawiaja bany na podstawie zglaszanych ticketow troli ktorzy wiedza lepiej a pozniej trzeba sie z debilami urzerac... tak z debilami bo innego okreslenia dla nich znalesc nie umiem... a gdzy w koncu jakis ban np. za push zostanie wyjasniony to sciagaja go tylkko z jednego konta a drugie dalej siedzi na banie (madre :D) takich przypadkow jest duzo... duzo za duzo... go sa glupi nie bojmy sie uzyc tego slowa... mozna by jeszcze duzo pisac o kompetencji go ale po co... oni wieda lepiej
ps. konto ktore powstalo w tydzien jest/bylo moje... zgarnalem za nie ladna kaske nie wiem co sie z nim pozniej dzialo... i malo mnie to obchodzi... nie powstalo po to by spushowac zs czy kogos tam innego powstalo dla kasy i tyle mozna by powiedziec sa z nego 2 korzysci... kasa i nieunikniony zlom dla zs, co bylo tylko kwestia czasu... i nie mam tu na mysli ustawionego starcia... raczej fakt iz chlopaki nikomu nie odpuszcza i dopadka kazdego... zazdrosniki wiedz lepiej i w ich kierunku szeroki usmieszek... ogame to kupa... im szybciej z niej wyjdziecie mniej bedziecie smierdziec
nie interesuje mnie co o mnie myslicie... nawet jak mialem wiecej niz jedno konto (miec - nie znaczy na nim grac...) to nigdy sie nie spushowalem i nigdy nikogo nie wystawilem wiec czuje sie dobzre... to chyba tyle... znikam stad. do zobaczenia gdzies tam, kiedystam... napewno nie tu
PS. efekt łiski -
otóż Artek napisał wszystko co było do napisania ja od siebie dodam że też wyciągałem w tydzień więcej niż ktoś tam napisał 450zł z całej swojej gry w tydzień pamięta ktoś gracza Slepagenia? najlepszy klient ever - takich sobie życzę więcej
i tak jak Artek pisał wiedziałem że nikogo nie oszukuje sprzedając surke po primo, a po drugie ona i tak wracała do nas w postaci metalu i kryształu z pz - taki urok gry. Że lepszy złomuje słabszych.
ale nie zmienia to wszystko faktu że jak GO może być osoba która nie zna definicji pushu? Jak mogłem dostać bana za psuh jak w momencie starcia miałem top91 a konto WhiteHand w top10 było? dla dobrych wszystkich graczy ten NIEOGAR ETIUD powinien odejść aby uniknąć błazenady w przyszłości i o to wnioskujemy.
A że dał nam bany bo jest naszą farmą na Eriadusie i jest orany dzień w dzień do zera - to wcale nie jest zemstaThe End
Skoro żeś sie nie puszował to może wyjaśnisz gdzie swego czasu znikały surowce z graczy benek, [ciach] i jeszcze jakaś krypta tam była w twoim układzie ale nicka już nie pamiętam. W czyim posiadaniu jest konto cien i kto tak szybko zaraz po porzuceniu planety wyczyścił gracza theGodfather ?
Upominam; podawanie koordynatów jest zabronione. -
i to ukazuje wasz poziom intelektualny... dodaj 1+1 i wszystko bedzie jasne....
skoro pisze ze sie nie puszowalem to musisz mi wierzyc na slowo... wystarcylo spojrzec w statystyki w tamtym okresie i wszystko bylo by jasne... (podpowiem ci ze moj przyrost byl rowny ZERO) zaden bystry dedektyw nie pomysli ze konta te byly w ukladzie zeby miec je pod ochrona... tylko od razu push... jakim tzreba by bylo byc debilem zeby wsadzac sobie konto z top 2xxx i je farmic? no prosze was... myslenie nie boli -
Tak jak wczoraj obiecałem raz na zawsze wyjaśnię skąd wziął się mój przyrost oraz pokażę linki do rw - dokładnie tak - ja to wszystko nazłomowałem a nie słałem sobie z kont ekowych - tym bardziej cieszy mnie ,że jest tylu niedowiarków którzy twierdzą ,że tego się zrobić nie da, wbrew przeciwnie, ja nie uważam tego za wielki wyczyn bo przez ten okres poświęcając więcej czasu i dysponując większą flotą + sporą ilością gsów, można było nafarmić 5 razy tyle.
Na wstępie zaznaczę - jak to "już pół uni wiedziało" ,że to ja grałem na koncie seven (bo od sierpnia 2014 nie gram tam już aktywnie choć konto jest nadal jest w moim posiadaniu)
oraz gram na koncie ZbyszekNiszczarka i grałem na nim wcześniej pod nickiem tsubasa.
Konto tsubasa dostałem w kwietniu 2013 jak miało 4kk pkt i top około 400, i to ja grałem w DS podczas wojny z ZS,
konto seven budowałem od zera , założyłem je w lutym 2013, to ja grałem przez długi czas w sojuszu SFA.
Surowce zacząłem zbierać niedługo po kontrze od artka w której zdublowała mi się flota - oraz po decyzji GO w której skasowali mi flotę "z nawiązką"
Grałem jeden dzień na jednym koncie drugi dzień na drugim (czasem zdarzały się wyjątki), surowce składowałem na koncie które było niżej w statystykach czyli na tsubasie
Dodatkowo nie odbudowywałem żadnych statków, w wyniku czego floty przez ten czas mocno się skurczyły, na tsubasie od maja do września 2014 ubyło ponad 7kk pkt na sevenie prawie 8kk pkt, potem długo urlopowałem bo nie miałem czasu na grę i wróciłem dopiero pod koniec roku.
ogniter.org/pl/201/statistics/…4-02-25:2014-10-17/100453
ogniter.org/pl/201/statistics/…4-02-25:2014-10-17/130105
Pokaż spoiler cconverter.adam85w.net/?action=base&id=015179017a Anotheros - większe
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=62770af4ed Sakura32
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=a303008aef Luqash
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=6e2d1493c6 space
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=0591535050 Apollinare
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=e3ab4a96ed Mysza
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=bace63092b Awers
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=6aac01db22 SpiceAndWolfPL
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=90927833a6 pienio
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=e7b3f845c1 marton22
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=dcc3f4ba66 VITO
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=7d10ab28c2 Al_Pacino
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d99cb39d11 zochan
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=9a740f9940 siemiq
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=818e59924b siemiq
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=f2913e52d9 siemiq
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=03eae61503 siemiq
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=575df6be6d prosik
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=c98d950b26 boypoland
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=a48a641e9a VITO 112D
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=9d010c1c7f heol1987
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=8ff3b3df2f GWARDZISTA
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=39087d4beb OutsiderR
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=8e61dd9abf AssasinAlien
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=59c847a15f GREATONE
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=538382b190 GREATONE
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=9307ee6d31 GREATONE
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=6d8cc46d9f manys55555
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=2836572a25 Mercedesu
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b396d77319 chudy - większe
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=dc88831520 Tayson
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=540cd9bf4a złomex
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=4ad452f9fa Wrog u bram
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=db23a87a8e stick
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=538e171df5 VITO 112D
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d17f89b115 Apollinare
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=47e4413e31 TikeMyson
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=a7071a9ad8 Mech
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=2d9da6b7b9 KotSasiada
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b390d38ac9 WWo
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=6c3d3efeb9 prosik
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=ccfe05c3d5 fil9o
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=e29d3958c6 Outs - tu st bez zysku ale też sobie obejrzyjcie, złom zaiwanił ten 2 posty wyżej pozdro
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=649016c09a VITO112D
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=84279568f9 mati21215
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=9cd3061c81 gfdsa01
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d9f817f256 seti20
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=69358a7eec Rico109
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b7350bddf4 Mech
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=2c56514993 ryszard
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=49b346ab98 fyb
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=3462bf2ca6 cesarz79
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b3cf9d3620 R3belz
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=adbf434671 Jornarileesh
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=07ce162132 pikla
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=451ace6f5b GWARDZISTA
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=750edc17e1 mati21215
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=e7c52528d6 prosik
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=9a016de331 chudy
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b83950bf9d chudy
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=a05e18786c Cube
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=bdd3e64a8e Patriotic
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=14a54cd9f4 Rudy102
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=a00931a615 Pampersik Kasiuni
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=db692b40c5 dlis - większe
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=91280ffe80 - JaRusH
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=4b4e2b20c2 dlis
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=ef4347eb9c dlis
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=47c7b54e1f dlis
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=f9a0699bc5 pimpus
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=3b87faeb18 dlis
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=dcdf040f78 dlis
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=6701e17499 dlis
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b604fe1171 dlis
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=883eba3edb mohikanin
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=05b008513d darheus
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=5e1cd2a14b pimpus
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=e6f7cb3a7a Geniusz
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=66fe1750e4 Mech
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=304a35ca9b Ojciec Mateusz
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=0848457abb mara jade
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=0d596509c0 piasek
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=e20ca68e31 Lens89
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=bc3f63537b Hydramist
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=268efdc7ef MrNobody - większe
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=4f89410a4f MrNobody
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=ddbd22ae8b Caylasine
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=96a9be96ed Pycckuu
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=db9c162eea Pycckuu
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=426d935e7b Pycckuu
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b36636150f WujekSamoZlo
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=21a80b2342 mohikanin
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b764c4d28a R3belz
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=000cfef7d3 Pampersik Kasiuni
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=e65818dec4 GWARDZISTA
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=3797e6d5dc JaRusH
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=770b7e4389 prosik
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=2707e3dcb6 Ciufa - większe
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=442565a45d chudy
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=9975a5cbd9 Matglow
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=8680096d9a Matglow
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=03b28f48d9 reyluke
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=e57020b9ac qla
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=1a2117a479 Caryca Marcysa I
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=0781bc902e Caryca Marcysia I
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=f3d65ad87b Paramonov - większe
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=3deedddc54 fil9o
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=1fdd760293 GWARDZISTA
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=ef21a30dff Matglow
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=09d4888b29 TikeMyson
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b35894f373 Apollinare
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=c72bcc0d96 manalia2007
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d35471fac2 Kendo
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=abb45e6207 pawello20
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b2cdf410fb Krol Malinq
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=5509e930c3 Harvest
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=aaeded7e66 MILF HUNTER
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d571428b85 dawka18
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=82bbdd794e Ancymon
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=09b7a842ac Ancymon
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=1931a08b1a Ancymon
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=87a42f60e1 Ancymon
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=5be7e301b7 Ancymon
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=7e1a8bc516 boxi0
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=1cb7afbbe2 Kroliczek
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=cffbb16e0f Lord
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=a5a8ad1ee6 darheus
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=ce53a001c3 Shanks
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=10ff6c64d6 dawka18
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=f8ed74406d dawka18
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=178abe7574 Ogrodnik
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=f16ac6a74f Happy
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b3636517d4 superstar
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=6191ce9c06 Gargul
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=9145d47660 cybul
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=f5583bdb17 Caryca Marcysia I
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=ed5f4c673e Mech
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=3bcf17fcd4 oludek - większe
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=5640397268 Grayknight
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=68ca40f877 gfdsa01
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d487c5592e VforVendetta
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b73bf1d09d Harvest
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=52557d9b35 Pampersik Kasiuni
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=3f0fa1e55a reyluke
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=f32143108f reyluke - zysk ujęty w wyższym starciu
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=75ba52ed84 PanPopupek
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=1cfaab9de6 MIRAS1976
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=dc2bbf9f75 mysiorek76
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=6351525147 pronto210
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=3196f8d9f7 Pampersik Kasiuni
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=119137772d mara jade
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=104d1c5ca4 VforVendetta
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=adaedaf64d Szuter
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=4946408e21 baxsir
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=cf0107ec6e Opat
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=3e15847c6b Danielo
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=7b94fcaba3 VITO 112D
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=926a79ac85 fil9o - większe
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=27ec908904 PanPopupek
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=73b2dbeccf mati84
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=c19d353204 MIRAS1976
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=35527f74b9 Mercedesu
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=5f5cec91c7 Mercedesu
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=c1bddcf718 jinx
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=560be81736 Triss Merigold
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=bff5f3ef87 Triss Merigold
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=6db05fcdd1 Triss Merigold
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=bed347e6f9 flamaster
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=c8a86a2890 waltarjan
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=beb87c26a5 Mysza
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=c4bc1e25e5 tendanielos
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=c4bc1e25e5 tendanielos
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d6fc09acdd kkkxxx
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=7ba4a53210 VforVendetta
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=1206950920 puch89
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=fc8136bb09 b77
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b2f7a818f6 Matheon
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d4b3556c50 Daniel123
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d768c4d5b9 timisoreana
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=a0ff3dadb1 timisoreana
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=1923133052 timisoreana
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=bbb02f1d1a timisoreana
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=e7f8dc5b2c timisoreana
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=6c4b341449 songo k
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=0d07516f78 Czarekw1
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=4cb654166a Macieq
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=9848df6037 juggernaut94
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=75507fd565 MILF HUNTER
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d0b2f571e3 MySe
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=e80b8e411d Marco
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=a4955f06c4 przemek1212
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=4655973c91 space
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=2319070ee3 space
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=beec15ab9a space
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=67b5c01a63 space
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=31b398400c space
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=cdf663b32b kaszak
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=1d2f2728cf zmasakrujecie
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=096a764d10 zmasakrujecie
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=66deec9329 Daniel123
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=69c44d40e3 prosik
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=e81c19436b Mech
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=e54c00510e Rufferson
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b6541f192e Chiroptera
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=50f5b72304 urakerupaka90
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d3fed7efd5 kaszak
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=60eba90cc3 Luqash
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=da1a8d463d VforVendetta
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=524d055dcf M3entos1
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=1e49a3b69e fifi24
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=89952119b9 Daniel123
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=cf37039b03 Daniel123
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=638dbb2d1c Blackout
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=1ba81ef6c4 Menelaos
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=887259ee51 keny11
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=1aba53fe7d dareczekkk - większe
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=8b9b37ea82 fifi24
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=98daf8e16f prosik
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=885bc4c9f5 echo55
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=065db849f6 gil_kce i Basia
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=06a743d2b6 west
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=2aaab195a1 dareczekkk
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d5b2d76475 PandoraBox1
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=610bfdef20 PandoraBox1
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d6b5443d7e PandoraBox1
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=ea23f53ea4 PandoraBox1
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=908b9af254 Chiroptera
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=bb2e82ca05 makabi
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=29d878c9a6 AmstelL
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=7b520f7b97 AmstelL
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=18c8d268c0 Malina
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=b3a3b5135f Pampersik Kasiuni
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=3283ee748e zlotysnieg
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=8500a1a647 msciwy
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=695b23b1c3 Mercedesu
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=09118d4a57 lewis
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=93209d5b81 Yeod
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=5964e8d9e7 Garthel
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=ad39896011 Kendo
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=db082c1211 chudy
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=cda27017eb kaszak
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=4af05c2f57 DarthLosiu
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=7dfe39c38a gamedepender
edit: dorzucę wam jeszcze pare rw z kwietnia bo tych też nie przetopiłem wtedy
tutaj już tylko te z których wyszło ST lub ładny zysk bo nie chce mi się więcej wklejać
Pokaż spoiler cconverter.adam85w.net/?action=base&id=a24bdf42b6 gnida - większe
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=c501b25a2e Konan
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=9e47837ccf piter
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=c36d588883 boypoland
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=7d1d8ef359 Tak
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=ed6e601ad0 status
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=24a161b7ef poncyliusz
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=75fd14df56 Goofy
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d90fb13973 Outworld
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=227b4130dd Pampersik Kasiuni
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=252a7fa155 prosik
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=405ba81dcc Pablo92
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=62a97fa865 Misiu_Bysiu
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=32802cb066 boypoland
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=23085215af wilczek
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=e221630bde ojciecmateusz
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=46e8e087cb Miracle
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=eb181b0cfa Adrian211
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=905c41c9f8 Nicram
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=19dbe2662b reyluke
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=f926beed46 ravcio
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=d77e7b482f Cunilinctio
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=8856dc196f cisielekkk
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=4311df0667 Myster Cocodie
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=922bd01332 Matglow
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=8d6c47e8d6 MaciekWoz91
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=77b2940d61 Anahan
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=f72b52c249 fred151
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=1754da98bc Nicram
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=63a3ceffa6 kaper
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=ad4441990c sWm
cconverter.adam85w.net/?action=base&id=a4bbebcfb2 bagalabudzio - większe
Rw ustawione w kolejności konwertowania
Powodzenia dla tych którzy obejrzą wszystkie
Nicki podałem bo może ktoś będzie chciał sobie znaleźć swój
Wytłuściłem większe rw,
Rw poniżej 10kk zysku nie wklejam,
Farmienia Idlaków nie konwertuje.
W 95% te rw pierwszy raz ujrzały światło dzienne, wcześniej nikomu ich nie wklejałem.
Trochę dużo tych linków - wrzucam w spojler, coby było łatwiej przeglądać wątek.Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez mielek777 ().
-
hahaha....nie mam pytan co do Twojej uczciwosci.... fajny z Ciebie kolega
mortal kombat
dlaczego Ty nie masz perma ja sie pytam ??
lamiles dlissa i z tsubasy i z sevena - chyba o jedeno starcie za duzo wrzuciles do swojej "ściany chwały"
i widzisz Zbyszku-oszuście... mowiłeś że lot na White Handa to twój pierwszy z Ira - kłamałeś
kłamałeś, kłamiesz i będziesz kłamał...reprezentujesz to co powinno być na pręgierzu...
zakładam ze Ira nie wiedział że na tsubasie grasz Ty i zakładam że w tym starciu też nie wiedział że leci na...no własnie...czyje konto ? Twoje i Legenda ??
Prawo niesie ze sobą obowiązek, a ci którzy nie wypełniają swoich obowiązków, nie zasługują na żadne prawa
Quantum - top 13 - OffPost był edytowany 7 razy, ostatnio przez Hlam ().
-
jeśli RW nieuczciwe to czemu nie zostanie usunięte?
Dla działu ST ważne jest, że takie starcie w ogóle się odbyło na uni. Od rozstrzygania, czy starcie jest uczciwe/nieuczciwe jest GO/SGO/GA i zgodnie z Zasadami Gry kary odnośnie złamania zasad nadawane są w grze, a nie na forum. :) -
Czyli z dwóch kont jedno zrobiłeś.Gdzie tu uczciwość?Każdy niech pozakłada po 3 konta i śle surowiec w miarę mozliwości na konto,które jest aktualnie niżej.Po roku czasu robimy jedno z tych trzech kont i to ma być uczciwe?
-
Hlam napisał(a):
hahaha....nie mam pytan co do Twojej uczciwosci.... fajny z Ciebie kolega
mortal kombat
dlaczego Ty nie masz perma ja sie pytam ??
lamiles dlissa i z tsubasy i z sevena - chyba o jedeno starcie za duzo wrzuciles do swojej "ściany chwały"
i widzisz Zbyszku-oszuście... mowiłeś że lot na White Handa to twój pierwszy z Ira - kłamałeś
kłamałeś, kłamiesz i będziesz kłamał...reprezentujesz to co powinno być na pręgierzu...
zakładam ze Ira nie wiedział że na tsubasie grasz Ty i zakładam że w tym starciu też nie wiedział że leci na...no własnie...czyje konto ? Twoje i Legenda ??
Tak jak pisałem - czasem zdarzały się wyjątki gdzie nie grałem jeden dzień tu drugi tam.
Dlisa nie było wtedy wiele godzin i miał już 2 moony wyfarmione więc nie pozostawało nic tylko wyfarmić resztę.
Avers - pokaż mi miejsce w którym napisałem ,że lot na white handa to mój pierwszy z Irą - niczego takiego nie napisałem, owszem to ,że lecę z Irą jest dość wyjątkowe bo jesteśmy po przeciwnych stronach barykady ale już wcześniej łączyłem z nim siły w imię wyższego celu tak jak np przy dlisie.
Ira dowiedział się ,że na tsubasie gram ja niedługo po ST z dlisem , właśnie wtedy się ujawniłem - ale to już mało ważne.
roermond napisał(a):
Czyli z dwóch kont jedno zrobiłeś.Gdzie tu uczciwość?Każdy niech pozakłada po 3 konta i śle surowiec w miarę mozliwości na konto,które jest aktualnie niżej.Po roku czasu robimy jedno z tych trzech kont i to ma być uczciwe?
Nie zrobiłem z dwóch kont jedno, tak by było gdybym po prostu przetopił flotę z wyższego konta i zrobił jedną flotę z dwóch, jak widać flota na sevenie cały czas jest i to wcale nie mała, Nigdy nie miałem zamiaru jej rozwalać. Mogłem grać na jednym koncie dzień w dzień i wyszło by na to samo - różnica była by tylko taka ,że ryzykowałbym strącenie moonów - do czego zapewne by doszło i nie mógłbym składować surowca na jednej z planet bo zwyczajnie by ktoś to wyfarmił, a ładowności dość szybko by mi zabrakło.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez mielek777 ().
-
mielek777 napisał(a):
Dodatkowo nie odbudowywałem żadnych statków, w wyniku czego floty przez ten czas mocno się skurczyły, na tsubasie od maja do września 2014 ubyło ponad 7kk pkt na sevenie prawie 8kk pkt -
Czy ja gadam z kimś kto w ogóle gra w tą grę ?
Przetapianie surowca - to wrzucanie go w stocznie w celu wybudowania nowych statków.
floty się nie przetapia, flotę się po prostu rozwala w starciach i zazwyczaj na bieżąco się ją odbudowywuje poprzez przetopienie surowca - czego ja nie robiłem.
Do Aversa jeszcze - siedzisz na banie za nielegalne oprogramowanie który do niedawna był z miejsca karany permem i masz czelność wypominać mi uczciwość ?
Do Pana poniżej - eko w tym wszystkim to najmniejszy szczegół, bo na obu kontach praktycznie go nie ma , wydobycie to może z 30-40kk na dobę i to w sumie - do tego przy grze ufs surowce wydobywają się tylko przez kilka godzin. Co do zasięgu to też nie był taki rewelacyjny na tsubasie 9 lokalizacji, na sevenie tylko 5 (dużo lotek) - do 20 sporo brakujePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez mielek777 ().
-
Graty Zbyszek za cywilną odwagę do publicznego przyznania się do multi. Uczciwe to nie jest, bo np. 20+ planet to większy zasięg (dla flo) i większe wydobycie (dla eko), a czegoś takiego nie da się (praktycznie) zrobić na jednym koncie (20+ planet). Niemniniej, argumenty związane z rywalizacją z ZS do mnie przemawiają i masz we mnie wiernego kibica
Panom Art81 i bocieek nie pogratuluję odwagi, bo wygląda na to, że głównie chcieli się pochwalić, kto ma większego... -
Adasia znowu zbanowali na forum wiec wstawie kilka slow od niego . Co do szczekaczy forumowych szkoda na Was mojego czasu . To co wyprawiaja ostatnio czlonkowie teamu (widze ze lapanka do tego "zaszczytnego" grona wkroczyla chyba do gimnazjum ) coraz bardziej przypomina walenie banow na oslep - jest ticket , no to ban . Bez sprawdzania czy tez wogole jakiegokolwiek pojecia o rzeczach ktore w takim przypadku powinny byc sprawdzone . Ban za multi - hahaha dla gracza ze stalym IP - pewnie logi wskazywaly ze byl wlasciecielem tych kont . Bo to wlasnie chyba jest multi prawda ? Jeden gracz grajacy na kilku kontach , chcialbym zobaczyc jak to jest mozliwe ze stalym IP i bez proxy :P. Ban za Push - wlepiony wszystkim jak leci pomimo ze konta (oprocz Adasia) atakujace byly nizej - . Push jest wtedy gdy kozysci z konta slabszego czerpie konto mocniejsze . Gratuluje GO znajomosci zasad gry , ale to juz nie pierwszy raz . Podobna sytuacja na elektrze - na wszelkie wyjasnienia jedna odpowiedz " stracia zostaly dokladnie sprawdzone" tlumaczac na zwykly jezyk " ban jest sluszny bo ja tak uwazam i [ciach]"
Tyle z mojej strony , czas na czesc Adasia :
Witam
pisze tego posta z uwagi ze moje konto na forum zostalo tam zbanowane - pare h
wczesniej przed nalozeniem blokad na konto w grze.
Dzieki luck za zamieszczenie - chodz pewnie szacowny moderator i tak to usunie
tak jak czynil to w Twoim przypadku.
Opisze moze od poczatku cala akcje - rozumiem ze GO ETIUD nie potrafi sobie
wyobrazic jak taka akcja mogla wygladac
w mojej opini jego pojecie o grze jest zerowe ( chodz akcja wcale do trudnych
nie nalezala )
napisze w punktach zeby latwiej mogl ogarnac - bo z tego co widze bardziej
interesuje sie gra na nowym uni , czy tez forum niz tym czym powinien zajmowac
sie w teamie
dalej laskawie oczekuje az przeanlizuje starcie.
1. o akcji dowiedzialem sie od zbyszka po poludniu tego samego dnia kiedy
starcie zostalo wykonane
2. jako ze gram na nowym uni nie za bardzo chcialem schodzic z u i cokolwiek
robic zwlaszcza ze nie znany byl % lotu tych gsow
a kontra na wiele % nie za bardzo mi sie widziala - z uwagi na dlugi czas
oczekiwania - duzo prob , duze straty w dexie - ktorego na koncie na ta chwile
praktycznie nie mam
ze juz nie wspomne o tym ze flota obroncy mogla sie PODWOIC - jak juz to nie
raz sie zbywalo - i caly tenczas (ktorego nie mialem poszedl by na marne)
a w takim przypadku wg interpretacji TEAMU starcie jest wynikiem bledu gry.
powod 2. flota obroncy byla spora i nie jest to taka prosta sprawa skontrowac
taka flote w calosci
3. nie mialem pojecia ile sury moze miec na koncie obronca i co moze przetopic
- BO NIE GRAM AKTWNIE na uni quantum od pol roku? albo i dluzej -
o czym zreszta swiadcza przyrosty (czyli ich brak )
i kazdy kto gra na tym uni - doskonale wie ze tak jest . nie gram bo nie
jestem w stanie fizycznie grac na 3ech uniach x5 FLOTA.
przez gre rozumiem gre - bo moja gra jest diametralnie rozna od waszej - ja
nie mowie tu o jakis zsylkach sury i innych bredniach ktora wy uznajecie za
gre.
jak powinna wygladac gra wglebiac sie nie bede - wystarczy spojrzec na ilosc
zniszczonych punktow flot czy na quantum czy na elektrze czy w
ranku top 10 graczy z wszystkich uniwersow na calym swiecie
4.razem ze zbychem (tak wiem dziwne - pewnie dla wiekszosci ze polecialem ze
zbyszkiem ) ustalilismy ze najlepsza opcja bedzie kontra
poprzedzona najlepiej niszczeniem moona na zywca
5.no i zaczela sie obserwacja - z niej wynikalo ze gosc nawet nie pilnowal
wlotu gsow w swoj cel ( mial minuty) szybka decyzja niszczymy moona , jak
odswiezy to trudno
6. niszczenie moona mialo na celu dwie rzeczy - POZNANIE % wracajacych gsow ,
jak juz sobie poslalismy niszcz -
to przy okazji poslsalem na drugiego moona - bo istniala spora szansa
ze bedzie lecial tam stacje - tak zrobilo by wiekszosc doswiadczonych graczy
- mowie o obroncy
oraz latwiej przeprowadzac atak z fali i widziec kto moze sie podstawiac (
akcji ze spadajacym moonem nie licze)
7.obronca lognol na jakies 30 min do dolotu niszcz - poszla fala czyszczaca
zeby utrudnic mu obrone .
8 moon spadl pojawily sie oczekiwane gsy wracajace po 3 .
9.wracala tez glowna flota z pz - 30 pare minut do powortu - lot mialem tam z
60 usow - poderwanie calej floty + turboreckow nie jest taka prosta sprawa w
moim przypadku
poatym trzeba bylo to przeliczyc na predce kuklem kto jest w soju byl bociek
na eri , kaska zdjac u nie mogla szpryc off , fundi sie nie odzywal , reszta
tez off
bociek zareagowal najszybciej sciagnol u i UDALO sie doalczyc krk - MIAL PRZEZ
GALE startnelismy
10. zawracac chcialem 3 krotnie podczas tego lotu z uwagi na to ze jakby ktos
zadal sobie trud i wpisal liczby w sima widzial by ze spada mi spora czesc
floty a gsy przezywaja
i jestesmy na -20kkk albo cos w ten desen - uwazam ze nikt tego nawet nie
sprwadzi i nikt nie wpisze tego w konwerter - no ale latwiej napisac obelzywy
post na forum
niz sprwadzic fakty
badz tez latwiej jest nalozyc blokade niz rzetelnie przyjzec sie podanym
informacja .
podczas liczenia - ( a sim nie liczyl tego za szybko w koncu udalo mi sie
wklepac odpowiednie sloty i odpowiednie techy ) - bo tak PODZIAL SLOTOW MA
ZNACZENIE .
i wynik bitwy byl diamteralnie inny - dlatego polecielismy dalej - ja rozumiem
ze GO nie ma o tym
pojecia (bo on powienien umiec wykrywac oszustwa a juz nie koniecznie znac sie
na mechanice gry- chodz sa to PODSTAWY!)
- dlatego niech sobie to sam sprwadzi - albo zapyta kogos kto wie.
padla flota zlom lezal - w miedzy czasie skanilem ruda z uwagi ze recki byly
kompletnie nie dogarane i zbieralismy NA 2 razy!
byla mozliwosc kradziezy zlomu , widzialem czesc jej reckow na 3 gali - czyli
tam skad miala najblizej ( miala przez gale) - nie mialem czasu
zajmowac sie dalej akcja bo jak mowie gram
na pare uni , uznalem ze nic juz i tak wiecej nie zrobie - bo dexu brak , wiec
olalem poszukiwania reckow innych ludzikow zlecajac to zbyszkowi i bockowi .
nastepnym krokiem bylo uwalenie gsow wracajacych z ataku - to juz byla
formalnosc i tyle .
11. na ten lot legend chcial dodac sonde - na co sie nie zgodzilem
bo po 1. akcja byla nasza , po 2. podzial zysku by sie skomplikowal bo licze
to za pomoca konwertera
a po co dokladac sobie roboty.
po sporym czasie udalo mi sie dopchac do GO ETIUD'a ktory poinformowal mnie ze
i am the legend to moj sojusznik - ja nie wiem czy to celowa zagrywka ze
strony GO
czy cokowliek w kazdym razie jest to nieprawda - rozumiem niewiedze - ale
niech sie nie upiera przy swoim tylko sprwadzi czy aby napewno legend moim
sojusznikiem jest
czy kiedykolwiek gralem z nim w sojuszu - podpowiem NIE! - odszedlem z ZS w
momencie jego ataku oraz kaski na whisky .
po jakims tam czasie przygarneli sobie legenda do sojuszu i tyle . - pisze o
tym tylko i wylacznie dlatego - ze wg GO to ze i am legend jest moim
sojusznikiem jest glownym
powodem nalozenia blokady - JA SIE PYTAM NA JAKIM UNI ON JEST MOIM
SOJUSZNIKIEM? gdzie ja z nim razem gram? i co ja czy tez zbyszek mamy z nim
wspolnego?
jest jeszcze 2 powod - niejaki once above all - konto stark costam z forum to
ponoc moj znajomy ;D haha
na jakiej podstawie tak twierdzi nie wiem - jedyne kontakty flot pomiedzy mna
a nim to moje ataki na niego - jeden zlom na 200 gaskow czy tam ile - mam to
gdzies w konwercie
i tyle - kazdy kto gral na tym uni wie o tym doskonale - no ale tak przychodzi
sobie nowe GO i taka bajeczke sobie wymysla - bo TRYZMA MU SIE TO KUPY .
.. wg mnie po lakonicznej rozmowie z go - oraz tym ze obronca NIE PILNOWAL
WLOTU GSOW - sadze ze gral tam albo jakis kompletny nieogar - albo ten caly
once above all
czyli Starrk vel Lord Pyrek z forum - SA TO MOJE PRYZPUSZCZENIA BO FAKTOW KTO
TAM GRAL NIE ZNAM! - wiec jesli sie myle to bardzo przepraszam
sadze tak dlatego ze kiedys uwalilem mu wlasnie gsy w nocy ktore poslal na
atak co ciekawe NA PODSTAWCE - nawet nie logowal i nie spwrawdzal - tak tez
bylo i w tym przypadku
POMIJAM FAKT ZE OD STARCIA NIE MINELO 72godziny i moglbym odeslac surowiec
graczom slabszym - JAK TO CZYNILEM PRZEZ DLUGI DLUGI CZAS co widza w swoim
panelu
ale skad moze o tym GO ETIUD wiedziec .
pomijam rowniez fakt ze obecenie ten Go jest na urlopie od teamu - rozumiem
kazdy ma prawo na wypoczynek czy jakiekolwiek nie sa powody tego urlopu
ale wyglada to tak
NAKLADA BLOKADE , NIE ODPISUJE NA TICKETY i ucieka na urlop . sory no ale
gdzie tu sens gdzie logika ?
takie sa fakty
tyle odemnie - kompletnie odechcialo mi sie grac w te cyfry - operator gry
przeszedl sam siebie
1. cale zycie gralem uczciwie ani jednego pusza ani czegokowliek i co nagle
przychodzi nowy GO i daje bana z kapelusza taaa:D- na podstawie wydumanych
opcji
ze ten i ten to moj znajomy - FAKTYCZNIE MASZ POJECIE KTO JEST MOIM ZNAJOMYM a
KTO NIM NIE JEST ... zwlaszcza ze ile tu jestes miesiac? czy nawet nie wiem .
i na koniec - mam nadzieje ze po wielu godzinach przegladania panelu i
ciezkiej pracy uda Ci sie wreszcie ustalic ze starcie zrobilismy na niejakim
white hand a nie na legendzie
oraz ze legend moim sojusznikiem NIE JEST i NIGDY NIE BYL.
tyle odemnie
dzieki luck za wstawienie .
Upominam za pseudocenzurę. Ponadto kolorowanie całych postów jest zabronione, dlatego wyszczególniony tekst wrzuciłam w cytat.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0