Toadie

• FA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cezarcfc napisał(a):

Jak to jest być starym? ;P O to zapytaj kogoś starego :P
      Czujesz że przyszedł już taki wiek, że wielu rzeczy, które nadal byś z chęcią robił już najzwyczajniej w świecie nie wypada?
      Np. pić alkoholu w nadmiernych ilościach? :> To co, tylko do 18 lat wypada się upijać? :P
      Odczuwasz już w kościach wiek? W czyich kościach?
      Ile spodziewasz się jeszcze pożyć teamowo? A kto to wie :>

OGame.pl
      Z Życia Uniwersów
      Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport

Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
    • Co ogr robi, żeby przetrwać ciężką zimę?
      Co planuje ogr na czas weekendu listopadowego?
      Ogr z różna czy duszony?
      Czemu pomarańcze są lepszym gatunkiem teamowców?
      However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
      “The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."
      GO - 2015-2016
    • Draken napisał(a):

Co ogr robi, żeby przetrwać ciężką zimę? Nie pamiętam już kiedy ostatnio była ciężka zima :P
      Co planuje ogr na czas weekendu listopadowego? Za daleko wybiegasz w przyszłość :)
      Ogr z różna czy duszony? W cebuli.
      Czemu pomarańcze są lepszym gatunkiem teamowców? :ban:

OGame.pl
      Z Życia Uniwersów

• hej zielonek :D

Dlaczego masz hl na cebulę skoro jej nie lubisz?
      Lubisz denerwować innych ludzi rzucając im jakieś ochłapy informacji a później patrzysz się jak próbują dojść o co chodziło?:D
      Jeżeli tak, nie sądzisz że jest to okrutne?
      Gdybyś mógł wybrać wolałbyś aby Cez przestał Cię swatać z pewną osobą czy wolałbyś aby Wisła w końcu zaczęła wygrywać?:P
      Zastanawiałeś się kiedyś "kurczę po co ja właściwie kibicuję tej drużynie"?
      Wolisz gdy człowiek jest marudą czy mendą?
      Jakiego słowa wg Ciebie ostatnio nadużywasz?
      Wysyłając emotkę ":*" do kogoś sądzisz, że mógłbyś tą osobę pocałować naprawdę, w realu? :P

Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
      moją ogejmową encyklopedią jest ciap! <3
    • Gdybyś mógł wybrać wolałbyś aby Cez przestał Cię swatać z pewną osobą czy wolałbyś aby Wisła w końcu zaczęła wygrywać?:P

Jeśli jest prawdziwym kibicem to myślę, że nawet by się z nią ożenił żeby Wisła na tron wróciła.

Jak to jest gdy wstajesz rano i śmierdzisz cebulo?
      Próbowałeś jakoś z tym walczyć?
      Myślisz że na starość będzie tylko gorzej?
      Wolałbym żyć 50 lat jako miliarder czy 200 jako żebrak? (Tak czy inaczej dalej śmierdziałbyś cebulo)
      Zapraszamy do quizów w dziale HydePark Forum Ogame.pl:

Naukowych, Rozrywkowych lub Quizu sportowego
    • kruszynka napisał(a):

hej zielonek :D hej zepsuta zielonka :P

Dlaczego masz hl na cebulę skoro jej nie lubisz? A bo ja wiem, kiedyś uznałem, że się przydaje i tak zostało ;)
      Lubisz denerwować innych ludzi rzucając im jakieś ochłapy informacji a później patrzysz się jak próbują dojść o co chodziło?:D No przecież tak nie robię nigdy! Prawie nigdy :P
      Jeżeli tak, nie sądzisz że jest to okrutne? Nie, nie moja wina, że niektóre osoby są zbyt ciekawskie :P Albo nie pamiętają o co same pytały :>
      Gdybyś mógł wybrać wolałbyś aby Cez przestał Cię swatać z pewną osobą czy wolałbyś aby Wisła w końcu zaczęła wygrywać?:P Dziwne wymysły ceza mnie co najwyżej śmieszą, więc pewnie, że wolałbym wygrane Wisły. Wiele bym dał, żeby Wisła znowu była najlepsza.
      Zastanawiałeś się kiedyś "kurczę po co ja właściwie kibicuję tej drużynie"? Nie. Mogę się wkurzać patrząc na grę czy wyniki, ale nie wyobrażam sobie żebym mógł przestać im kibicować. Za długo już to trwa i mam zbyt wiele dobrych wspomnień związanych z Wisłą żebym nagle uznał, że czas przestać i zacząć kibicować innej drużynie.
      Wolisz gdy człowiek jest marudą czy mendą? Zależy jak bardzo marudzi albo jak bardzo mendzi. A najgorzej byłoby jakby ktoś łączył obie cechy.
      Jakiego słowa wg Ciebie ostatnio nadużywasz? Zależy czy na IRCu czy w życiu prywatnym, bo tu i tu jest inaczej :D Jest takie jedno które zbyt często wypowiadam w chwilach zdenerwowania, ale napisać go nie mogę, bo bym musiał sam sobie potem posta edytować i dać upomnienie :(
      Wysyłając emotkę ":*" do kogoś sądzisz, że mógłbyś tą osobę pocałować naprawdę, w realu? :P Widzisz do jakich osób czasem to wysyłam i jeszcze o to pytasz? Za kogo Ty mnie masz? :<

Cezarcfc napisał(a):

Gdybyś mógł wybrać wolałbyś aby Cez przestał Cię swatać z pewną osobą czy wolałbyś aby Wisła w końcu zaczęła wygrywać?:P

Jeśli jest prawdziwym kibicem to myślę, że nawet by się z nią ożenił żeby Wisła na tron wróciła. No bez przesady :>

Jak to jest gdy wstajesz rano i śmierdzisz cebulo? Obwąchujesz mnie rano? :O Trochę pedalskie... Czyli w Twoim stylu niestety...
      Próbowałeś jakoś z tym walczyć? Tak, czosnkiem. Polecam.
      Myślisz że na starość będzie tylko gorzej? Nie wiem. Starość to od trzydziestki, a mi do tego jeszcze sporo brakuje! :P
      Wolałbym żyć 50 lat jako miliarder czy 200 jako żebrak? (Tak czy inaczej dalej śmierdziałbyś cebulo) 50. Akurat umarłbym w okolicach osiemdziesiątki, starczyłoby tego. A jako miliarder mógłbym sobie kupić Wisłę Kraków ^^

OGame.pl
      Z Życia Uniwersów

• Toadie napisał(a):

kruszynka napisał(a):

Lubisz denerwować innych ludzi rzucając im jakieś ochłapy informacji a później patrzysz się jak próbują dojść o co chodziło?:D No przecież tak nie robię nigdy! Prawie nigdy :P

Czy od kłamstw rośnie Ci coś jak u Pinokia np. nos? :E

Toadie napisał(a):

kruszynka napisał(a):

Jeżeli tak, nie sądzisz że jest to okrutne? Nie, nie moja wina, że niektóre osoby są zbyt ciekawskie :P Albo nie pamiętają o co same pytały :>

pfff! Pamiętasz wszystkie pytania jakie kiedykolwiek komuś zadawałeś?:P nie cwaniakuj! -_-

Toadie napisał(a):

kruszynka napisał(a):

Wolisz gdy człowiek jest marudą czy mendą? Zależy jak bardzo marudzi albo jak bardzo mendzi. A najgorzej byłoby jakby ktoś łączył obie cechy.

Masz kogoś konkretnego na myśli? :D Jeżeli nie, to czy uważasz że gorszy byłby marudzący Cez czy mendowaty Mati? :D

Toadie napisał(a):

kruszynka napisał(a):

Jakiego słowa wg Ciebie ostatnio nadużywasz? Zależy czy na IRCu czy w życiu prywatnym, bo tu i tu jest inaczej :D Jest takie jedno które zbyt często wypowiadam w chwilach zdenerwowania, ale napisać go nie mogę, bo bym musiał sam sobie potem posta edytować i dać upomnienie :(

Oj :D Ale oby dwa słowa (IRCowe i realowe) są zakazane na forum?:>
      Dużo przeklinasz czy raczej starasz się zastępować przekleństwa ich łagodnymi odpowiednikami np. "motyla noga"? :D

Toadie napisał(a):

kruszynka napisał(a):

Wysyłając emotkę ":*" do kogoś sądzisz, że mógłbyś tą osobę pocałować naprawdę, w realu? :P Widzisz do jakich osób czasem to wysyłam i jeszcze o to pytasz? Za kogo Ty mnie masz? :<

A myślisz, że skąd mi się to pytanie wzięło? ]:-D No więc? :P
      Nawet po pijaku nie? :>

Cezarcfc napisał(a):

Jak to jest gdy wstajesz rano i śmierdzisz cebulo? Obwąchujesz mnie rano? :O Trochę pedalskie... Czyli w Twoim stylu niestety...

Lubisz dużo czosnku w potrawach czy jak ktoś przesadzi to już tego nie zjesz?
      Wierzysz/wierzyłeś, że czosnek jest dobrą ochroną na wampiry?
      Zjadłbyś w czasie grypy/przeziębienia chleb z samym czosnkiem gdybyś wiedział, że na drugi dzień będziesz zdrów jak ryba? Robiłeś tak kiedyś?

Cezarcfc napisał(a):

Myślisz że na starość będzie tylko gorzej? Nie wiem. Starość to od trzydziestki, a mi do tego jeszcze sporo brakuje! :P

Aż mam ochotę przeklnąć! >_> Walnął Cię ktoś kiedyś w jajka tak że padłeś na ziemię z bólu? Jeżeli nie, chcesz tego doświadczyć? :juzpotobie: A może wolałbyś elektrody? :E

Cezarcfc napisał(a):

Wolałbym żyć 50 lat jako miliarder czy 200 jako żebrak? (Tak czy inaczej dalej śmierdziałbyś cebulo) 50. Akurat umarłbym w okolicach osiemdziesiątki, starczyłoby tego. A jako miliarder mógłbym sobie kupić Wisłę Kraków ^^

Jesteś miliarderem, kupiłeś właśnie Wisłę Kraków. Jakie byłyby Twoje pierwsze decyzje w sprawie tego klubu?

Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
      moją ogejmową encyklopedią jest ciap! <3
    • kruszynka napisał(a):

Czy od kłamstw rośnie Ci coś jak u Pinokia np. nos? :E
      Żeby tylko nos :> Ale ja prawie nie kłamię!

kruszynka napisał(a):

pfff! Pamiętasz wszystkie pytania jakie kiedykolwiek komuś zadawałeś?:P nie cwaniakuj! -_-
      A skąd wiesz, że nie pamiętam wszystkich? :> Poza tym tak jak Ci mówiłem, Mati z miejsca wyłapał manipulację w mojej odpowiedzi, Ty nie :P Sama jesteś sobie winna :P

kruszynka napisał(a):

Wolisz gdy człowiek jest marudą czy mendą? Zależy jak bardzo marudzi albo jak bardzo mendzi. A najgorzej byłoby jakby ktoś łączył obie cechy.Masz kogoś konkretnego na myśli? :D Jeżeli nie, to czy uważasz że gorszy byłby marudzący Cez czy mendowaty Mati? :D
      Uuuuu, trudne pytanie. Wybór jak między dżumą a cholerą... Nie wybiorę. I na szczęście nie mam nikogo konkretnego na mysli, bo gdybym trafił na taka osobę to bym chyba od razu uciekał gdzie pieprz rośnie :P

kruszynka napisał(a):

Jakiego słowa wg Ciebie ostatnio nadużywasz? Zależy czy na IRCu czy w życiu prywatnym, bo tu i tu jest inaczej :D Jest takie jedno które zbyt często wypowiadam w chwilach zdenerwowania, ale napisać go nie mogę, bo bym musiał sam sobie potem posta edytować i dać upomnienie :(Oj :D Ale oby dwa słowa (IRCowe i realowe) są zakazane na forum?:>
      Dużo przeklinasz czy raczej starasz się zastępować przekleństwa ich łagodnymi odpowiednikami np. "motyla noga"? :D
      Nie no na IRCu chyba żadnych niecenzuralnych słów nie nadużywam ;) Zastępowanie łagodnymi odpowiednikami mi nie wychodzi, bo jak mnie coś wkurzy to muszę sobie dla złagodzenia nerwów rzucić jakimś mocniejszym słowem i już ;)

kruszynka napisał(a):

A myślisz, że skąd mi się to pytanie wzięło? ]:-D No więc? :P
      Nawet po pijaku nie? :>
      Nie ma na świecie takiej ilości alkoholu :>

kruszynka napisał(a):

Lubisz dużo czosnku w potrawach czy jak ktoś przesadzi to już tego nie zjesz?
      Czosnek tylko w małych ilościach.

kruszynka napisał(a):

Wierzysz/wierzyłeś, że czosnek jest dobrą ochroną na wampiry?
      Nigdy nie wierzyłem w wampiry.

kruszynka napisał(a):

Zjadłbyś w czasie grypy/przeziębienia chleb z samym czosnkiem gdybyś wiedział, że na drugi dzień będziesz zdrów jak ryba? Robiłeś tak kiedyś?
      Nie ma mowy, nie tknąłbym czegoś takiego nawet jak w zamian miałbym chorować miesiąc.

kruszynka napisał(a):

Cezarcfc napisał(a):

Aż mam ochotę przeklnąć! >_> Walnął Cię ktoś kiedyś w jajka tak że padłeś na ziemię z bólu? Jeżeli nie, chcesz tego doświadczyć? :juzpotobie: A może wolałbyś elektrody? :E
      Nie, nie i nie :D

kruszynka napisał(a):

Cezarcfc napisał(a):

Jesteś miliarderem, kupiłeś właśnie Wisłę Kraków. Jakie byłyby Twoje pierwsze decyzje w sprawie tego klubu?
      Takich decyzji byłoby bardzo dużo. Na pewno najpierw zwolniłbym zarząd, sztab szkoleniowy, scoutów itd. Nie chciałbym w Wiśle nikogo związanego z TS, SKWK czy trenera z przeszłością korupcyjną. A potem powoli przywracałbym Wiśle świetność pakując w nią kasę jak Abramowicz w Chelsea :>

OGame.pl
      Z Życia Uniwersów

• Miałbyś 50 lat życia nie 50 lat od teraz czyli wykitowałbyś w 50 urodziny, zmienia to Twoją odpowiedź? :>
      Jeśli jest prawdziwym kibicem to myślę, że nawet by się z nią ożenił żeby Wisła na tron wróciła. No bez przesady :>

Mowisz o ładowaniu kasy, a nawet tyle nie byłbyś w stanie poświęcić dla swojego klubu?
      Aż tak bardzo lubisz życie w samotności?:>
      Jak Ci się podobał "hit na szczyscie tabeli"? :D
      Zapraszamy do quizów w dziale HydePark Forum Ogame.pl:

Naukowych, Rozrywkowych lub Quizu sportowego
    • Cezarcfc napisał(a):

Miałbyś 50 lat życia nie 50 lat od teraz czyli wykitowałbyś w 50 urodziny, zmienia to Twoją odpowiedź? :> Ale musiałbym zacząć od 0 lat, więc niech będzie ;)

Mowisz o ładowaniu kasy, a nawet tyle nie byłbyś w stanie poświęcić dla swojego klubu? No bo bez przesady! Kasa to tylko kasa :P
      Aż tak bardzo lubisz życie w samotności?:>
      Jak Ci się podobał "hit na szczyscie tabeli"? :D Przekonał mnie, że wygram piwo w zakładzie. Co do samego meczu, to Wisła powinna była wygrać, ale nie jest źle.

OGame.pl
      Z Życia Uniwersów

• Kto twoim zdaniem wygra LM? A kto LE?
      Lamborghini czy Ferrari?
      Ulubione dziesięć książek?
      Ulubione dziesięć filmów?
      Są jakieś zalety w byciu FA?
      However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
      “The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."
      GO - 2015-2016
    • Draken napisał(a):

Kto twoim zdaniem wygra LM? A kto LE?
      LM wygra Real Madryt, a LE tradycyjnie Sevilla, ale to tylko jeśli skończą na 3 miejscu w grupie w LM. Jeśli tak się nie stanie, to LE wygra ktoś z trójki Villarreal, Inter lub MU.

Lamborghini czy Ferrari?
      A jaki model? :>

Ulubione dziesięć książek?
      Tylko 10? :D Spróbuję :)
      Brandon Sanderson - Siewca Wojny, Elantris, cykl Archiwum burzowego światła, cykl Ostatnie Imperium - nie umiem wybrać bo wszystko co on pisze jest świetne
      Robert M. Wegner - Opowieści z meekhańskiego pogranicza - mój ulubiony polski autor
      Andrzej Pilipiuk - Kroniki Jakuba Wędrowycza, właściwie to wszystkie tomy od 1 do 4 są super
      George Orwell - Rok 1984
      Aldous Huxley - Nowy, wspaniały świat
      Joanne Rowling - Harry Potter, cała seria
      Antoine de Saint-Exupéry - Mały Książę
      Wojciech Cejrowski - Gringo wśród dzikich plemion
      David Gemmell - Cykl trojański
      Terry Pratchett - Cykl Świat Dysku, wszystkie te części dotyczące Straży, Rincewinda lub Moista. Te o ŚMIERCI też są ok. Jeśli koniecznie ma wybrać jedną, to Piekło Pocztowe.
      I moja ulubiona lektura ze szkoły ;)
      Astrid Lindgren - Dzieci z Bullerbyn

Ulubione dziesięć filmów?
      Aż 10? ;) Też spróbuję.
      Stowarzyszenie Umarłych Poetów
      Matrix
      Gran Torino
      Leon zawodowiec
      Skazani na Shawshank
      Epoka Lodowcowa
      Więzień Nienawiści
      Jak rozpętałem II wojnę światową
      Chłopaki nie płaczą
      Tożsamość Bourne'a

Są jakieś zalety w byciu FA?
      Pewnie, szpan straszny, laski na to lecą!

OGame.pl
      Z Życia Uniwersów

• Cześć cebulaku!

Wymień jedną zaletę i jedną wadę bycia zakochanym.

Jaka byłaby Twoja wymarzona praca?

Jaką najbardziej dziką rzecz odwaliłeś na imprezie? :>

W czym Ciebie nikt nie pokona?

Grając w piłkę nożną byłeś bardziej zawodnikiem bazującym na sile, szybkości czy technice?

Dobranoc!
      ex SMod ZŻU, MN
      ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
      mirela jest wspaniała!
      Pręgierz (*)
    • Ave Ogrze!
      Ogr woli sci-fi czy fantasy?
      Czytał ogr Akta Harry'ego Dresdena?
      Szybki i mały samochód, czy coś większego i pewniejszego?
      Ulubiona potrawa na wigilię
      Nietypowo jak na mnie, i pewnie mnie smok zaraz zje, ale jakie są zalety bycia Modem? P.S. Ciap, nie planuje nim być, tylko się pytam a twoje teorie można spalić na stosie.
      GO - 2015-2016
    • Mati napisał(a):

Cześć cebulaku!

Wymień jedną zaletę i jedną wadę bycia zakochanym. Zaleta: ogólnie przyjemne uczucie być zakochanym. Wady: a po co mam się tu wad doszukiwać? :P

Jaka byłaby Twoja wymarzona praca? No i tu jest kłopot, bo jak się zastanawiam, to umiem się doszukać wad nawet w sytuacji, kiedy miałbym mnóstwo kasy i nie musiałbym pracować, dlatego jakiejś wymarzonej pracy nie mam.

Jaką najbardziej dziką rzecz odwaliłeś na imprezie? :> A bo ja wiem, jestem bardzo spokojny po alkoholu, co najwyżej zbyt gadatliwy. Dlatego nic nie odwalałem, przynajmniej nie przesadzałem ;)

W czym Ciebie nikt nie pokona? Gdzieś słyszałem, że nieważne jak dobrym by się było w jakiejś dziedzinie, to zawsze znajdzie się jakiś chińczyk który zrobi to samo 2x lepiej i 3x szybciej.

Grając w piłkę nożną byłeś bardziej zawodnikiem bazującym na sile, szybkości czy technice? Raczej na myśleniu na boisku i nieustępliwości, a z tych co napisałeś, to na technice. I jeszcze na refleksie, bo jak trzeba było bronić, to w tym byłem dobry.

Dobranoc! Dobry den!

Draken napisał(a):

Ave Ogrze!
      Ogr woli sci-fi czy fantasy? Fantasy, nie przepadam za książkami sci-fi.
      Czytał ogr Akta Harry'ego Dresdena? Nawet o czymś takim nie słyszałem.
      Szybki i mały samochód, czy coś większego i pewniejszego? A nie lepiej średni? :>
      Ulubiona potrawa na wigilię Zdecydowanie zupa grzybowa z suszonych prawdziwków.
      Nietypowo jak na mnie, i pewnie mnie smok zaraz zje, ale jakie są zalety bycia Modem? P.S. Ciap, nie planuje nim być, tylko się pytam a twoje teorie można spalić na stosie. Skąd wiesz, że nie planuje? :> A zalet brak.

OGame.pl
      Z Życia Uniwersów

• Ruda napisał(a):

Czy istnieje postać z książki/filmu, z którą zamieniłbyś się miejscami? Trudne pytanie, bo ciekawych postaci o których czytałem są tysiące. Z tego co mi przychodzi do głowy to Lord Vetinari ze Świata Dysku byłby ciekawy, ewentualnie jeszcze ciekawszy mógłby być Jakub Wędrowycz ;)

OGame.pl
      Z Życia Uniwersów

• Ruda napisał(a):

Lubiłeś dokuczać dziewczynom w szkole? Hmmm, czy lubiłem... Raczej nie przesadzałem z tym, ale uczciwie mówiąc to święty nie byłem :P
      Bawiłeś się z rówieśnikami w bitwy śnieżne? No ba, żeby tylko z rówieśnikami :D Jak jacyś starci chcieli się napierniczać na śnieżki, to zawsze byłem chętny. Takie bitwy były super :)
      Jaki zimowy sport jest Twoim ulubionym? Jazda na nartach. A jeśli chodzi o oglądanie w tv, to może hokej?
      Deska czy narty? Narty, bo na desce nie miałem nigdy okazji jeździć.
      Byłeś już na stoku? Nie, od lat nie jeździłem :(

OGame.pl
      Z Życia Uniwersów

• Jak wygląda sprawa z łyżwami? Jeździłeś/próbowałeś jeździć?
      Jak nazywała się mama Muminka zanim urodziła Muminka? :>
      Która kreskówka była Twoją ulubioną i dlaczego?
      Na imprezach jesteś tą osobą bawiąca się czy tą która wszystkich odwozi? ;P

[13:51] <+Mati> Wladza dla moderatorow, precz z GO!

:xfa: Rekrutacja MOD :xfa:

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Ruda ().

• Ruda napisał(a):

Jak wygląda sprawa z łyżwami? Jeździłeś/próbowałeś jeździć? Nie miałem okazji, ale jeśli to nie jest dużo trudniejsze od jazdy na rolkach to dałbym radę :)
      Jak nazywała się mama Muminka zanim urodziła Muminka? :> Trudne! Pewnie nie miała imienia, dopiero istnienie muminka zdefiniowało sposób w jaki inni się do niej zwracali.
      Która kreskówka była Twoją ulubioną i dlaczego? Kapitan Jastrząb. Na nic nie czekałem tak bardzo jak na nowy odcinek Tsubasy. Co tam się nie działo, te strzały kiedy piłka leciała przez kilka minut, bramkarze broniący strzały ciosami karate, te emocje. Wstyd się przyznać, ale jak zobaczyłem kilka lat temu, że dostępne są odcinki na youtube, to wszystkie sobie obejrzałem. I nadal mi się podobało :D Może to dlatego, że od dziecka uwielbiam piłkę i raczej mi to nie przejdzie.
      Na imprezach jesteś tą osobą bawiąca się czy tą która wszystkich odwozi? ;P Nie jestem imprezowiczem, no ale bez przesady, miałbym nie pić kiedy inni piją? :P Rok temu pierwszy raz w życiu dałem się w coś takiego jak odwożenie wrobić. Nigdy więcej.

OGame.pl
      Z Życia Uniwersów

• Ruda napisał(a):

Lubisz sprzątać? No oczywiście, że nienawidzę :]
      Jaką karę przyznasz cezowi za swoje kłamstwa i dziwne wyobrażenia na niektóre sprawy? :> Tu żadna kara nie pomoże bo to jest przypadek absolutnie beznadziejny. W moim przypadku on już od przynajmniej półtora roku nie chce przestać, tylko zmienia co chwilę swoje wersje (naliczyłem przynajmniej 4) :> Pozostaje olewać i śmiać się z jego urojeń, bo w sumie są coraz głupsze :D
      Wolisz filmy obejrzeć w domu czy prędzej wybierzesz się do kina? Wiadomo, że w kinie fajniej, ale z drugiej strony nowe filmy są kiepskie a starych w kinie nie puszczają.

OGame.pl
      Z Życia Uniwersów

• No to typuj gałganie!

Podobnie jak w zeszłym roku:

Kto wg Ciebie:
      a) spadnie z Ekstraklasy?
      b) zostanie królem strzelców Ekstraklasy?
      c) zostanie królem strzelców Bundesligi?
      d) zostanie nowym trenerem Barcelony?
      e) zastąpi Wengera w Arsenalu? A może Arsen zostanie?

Jak wg Ciebie:
      f) będą wyglądały półfinały LM?
      g) będą wyglądały półfinały LE?
      h) poradzi sobie reprezentacja w czerwcowych meczach?
      i) zakończy się finał Pucharu Polski (zapewne zagrają Lech i Arka)?
      j) będzie wyglądał finał Ligi Młodzieżowej? :D

Czy wg Ciebie:
      k) Krychowiak zmieni klub w letnim okienku?
      l) Milik wywalczy sobie miejsce w podstawowym składzie Napoli w tym sezonie?
      m) Szczęsny wyjdzie w podstawowym składzie na czerwcowe miejsca reprezentacji?
      n) Wiśle uda się jeszcze przekroczyć 30 tysięcy widzów na meczu domowym w tym sezonie?
      o) Głowacki, Brożek, Boguski, Załuska zostaną w Wiśle na kolejny sezon? Kto ma największe, kto najmniejsze szanse?
      ex SMod ZŻU, MN
      ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
      mirela jest wspaniała!
      Pręgierz (*)
    • Mati napisał(a):

No to typuj gałganie!

Podobnie jak w zeszłym roku:

Kto wg Ciebie:
      a) spadnie z Ekstraklasy? Górnik Łęczna i Arka Gdynia
      b) zostanie królem strzelców Ekstraklasy? Marcin Robak
      c) zostanie królem strzelców Bundesligi? Lewandowski
      d) zostanie nowym trenerem Barcelony? Jeśli ktoś w tym klubie myśli to Jorge Sampaoli
      e) zastąpi Wengera w Arsenalu? A może Arsen zostanie? Zostanie, co rok słychać, że niby odchodzi a zostaje.

Jak wg Ciebie:
      f) będą wyglądały półfinały LM? Nie wiem jakie będzie losowanie, więc podam zespoły które awansują: Real Madryt, Atletico Madryt, FC Barcelona, Borussia Dortmund
      g) będą wyglądały półfinały LE? Jak wyżej, Schalke 04, Olympique Lyon, Manchester United, Celta Vigo.
      h) poradzi sobie reprezentacja w czerwcowych meczach? A to nie tylko z Rumunia gramy? Wygramy (2:0, albo 2:1)
      i) zakończy się finał Pucharu Polski (zapewne zagrają Lech i Arka)? Wygrana Lecha
      j) będzie wyglądał finał Ligi Młodzieżowej? :D Real z takimi słabeuszami. Jak im tam, Barceloną.

Czy wg Ciebie:
      k) Krychowiak zmieni klub w letnim okienku? Oczywiście
      l) Milik wywalczy sobie miejsce w podstawowym składzie Napoli w tym sezonie? Nie.
      m) Szczęsny wyjdzie w podstawowym składzie na czerwcowe miejsca reprezentacji? Niestety nie.
      n) Wiśle uda się jeszcze przekroczyć 30 tysięcy widzów na meczu domowym w tym sezonie? Mam taką nadzieję po meczu z Lechem, bo jeszcze dwa dni temu odpowiedziałbym, że nie ma szans.
      o) Głowacki, Brożek, Boguski, Załuska zostaną w Wiśle na kolejny sezon? Kto ma największe, kto najmniejsze szanse? Zostaną wszyscy. Największe szanse ma Arek, najmniejsze Boguś.

OGame.pl
      Z Życia Uniwersów