Od lat wyczekiwany, jeden z najpopularniejszych konkursów forumowych. Wszystkich zachęcamy do zgłaszania się i brania udziału w późniejszym głosowaniu
Mam oto zaszczyt przedstawić konkurs na:
Link do zgłoszeń oraz regulaminu: Miss Ogame 2015 - zgłoszenia
Link do zgłoszeń oraz regulaminu: Mister OGame 2015 - zgłoszenia
Mam oto zaszczyt przedstawić konkurs na:
Szanowni Panowie! Team Ogame.pl ma zaszczyt przedstawić konkurs, który ma na celu wyłonienie Miss OGame. Nasze wspaniałe kobiety, będące częścią naszej społeczności, będą miały możliwość pokazania się Wam z jak najlepszej strony. Pozwólmy płci pięknej okazać swe wdzięki, dzięki którym nie możemy się im oprzeć od zarania dziejów!
Szanowne Panie! To dla Was możliwość, aby pochwalić się przed całym forum OGame.pl swym urokiem, charyzmą i osobowością. Mamy nadzieję, że konkurs pozwoli Wam poczuć się prawdziwymi kobietami!
Szanowne Panie! To dla Was możliwość, aby pochwalić się przed całym forum OGame.pl swym urokiem, charyzmą i osobowością. Mamy nadzieję, że konkurs pozwoli Wam poczuć się prawdziwymi kobietami!
Link do zgłoszeń oraz regulaminu: Miss Ogame 2015 - zgłoszenia
Drogie Panie! Team Ogame.pl postanowił zorganizować konkurs, podczas którego nasi drodzy Panowie będą mieli okazję do zaprezentowania swoich wdzięków. Nie oszczędzajcie więc swoich gardeł, piszcząc na ich widok!
Drodzy Panowie! To idealny moment by ukazać się w całej, swojej okazałości naszym drogim Forumowiczkom! A może znajdą się chętne, które spróbują zawalczyć o Wasze serca!
Drodzy Panowie! To idealny moment by ukazać się w całej, swojej okazałości naszym drogim Forumowiczkom! A może znajdą się chętne, które spróbują zawalczyć o Wasze serca!
Link do zgłoszeń oraz regulaminu: Mister OGame 2015 - zgłoszenia
Jestem i mnie nie ma ^^