Bardzo dobrze, że konkurs powstał, wbrew pozorom na ogame dzieje się bardzo dużo, chociaż eventy mogłyby być częściej

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez mobdeep ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez The No One ().
The No One napisał(a):
mam nadzieje, że to tylko średnio głupie pytanie - gdzie można te 'pupeczki' pooglądać?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Almera ().
Legionistka - Bresia napisał(a):
Czy kobiety będą mogły głosować na kobiety też?:)
Ruda napisał(a):
Ciekawe czym będzie kierować się "publiczność"![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kamilek5456 ().
Legionistka - Bresia napisał(a):
Wow:) Ilu nam Panów przybyło:D
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ania26 ().
kamilek5456 napisał(a):
Nie sądźcie, że jestem powierzchowny, ale naprawdę podobają mi się piersi ostatniej kandydatki na Miss. Naprawdę, jestem pod wrażeniem. Bardzo kobiece kształty. Tak na marginesie, widzę, że ten konkurs jest jedną z ostatnich już prób wniesienia świeżości w tę wielowiekową stęchliznę OGame'a. Mam wrażenie, że to już CZAS. Tak czy owak, wszystkie Panie prezentują się znakomicie, aczkolwiek swoją osobistą kandydatkę już mam!Ruda napisał(a):
Ciekawe czym będzie kierować się "publiczność"![]()
![]()
Ruda napisał(a):
Cytat za "kamilek5456"
Cytat za "Ruda"
Ciekawe czym będzie kierować się "publiczność"
Nie sądźcie, że jestem powierzchowny, ale naprawdę podobają mi się piersi ostatniej kandydatki na Miss. Naprawdę, jestem pod wrażeniem. Bardzo kobiece kształty. Tak na marginesie, widzę, że ten konkurs jest jedną z ostatnich już prób wniesienia świeżości w tę wielowiekową stęchliznę OGame'a. Mam wrażenie, że to już CZAS. Tak czy owak, wszystkie Panie prezentują się znakomicie, aczkolwiek swoją osobistą kandydatkę już mam!
Ruda napisał(a):
To nie powód do takich osądów, zwłaszcza że ludzką rzeczą jest że wszyscy zwracają uwagę na wygląd.
Życzę koleżankom powodzenia
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kamilek5456 ().
kamilek5456 napisał(a):
Przepraszam, mam nadzieję, że nie poczułaś się gorsza, zawsze możesz pokazać swój biust, chętnie rzucimy okiem i wydamy klarowną, z pewnością satysfakcjonującą dla Ciebie i Nas wszystkich opinię.Nie traktuj tego jako atak, warto eksponować piękno póki jeszcze ono jest. Oczywiście nie chodzi o jakąś formę wyuzdania.
Nie obraź się proszę...Przepraszam.
Kittty napisał(a):
Hejka Wszystkim![]()
Miałam w ogóle nie wchodzić w dyskusje, ale tylko dodam coś od siebie.
Chciałam powiedzieć, że nie interesuje mnie zbytnio wygrana, ani na którym będę miejscu, bo dobrze wiem, że urodziwa to ja raczej nie jestem. A robię to tylko po to, żeby mieć fun z samej siebie
Pozdrawiam
kamilek5456 napisał(a):
Właśnie o Twój piękny biust mi chodziło![]()
Ruda napisał(a):
zwłaszcza że ludzką rzeczą jest że wszyscy zwracają uwagę na wygląd
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Almera ().
gonzo57 napisał(a):
Niestety, część zgłoszeń , jak widać jest nieuczciwa .
Nie trzeba specjalisty by zobaczyć, że kartka w ręce jest wklejona nieudolnie.
^Whisky^ napisał(a):
lol... faktycznie ...
![]()
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez ania26 ().