Panko i Andrzej82a i Poltergeist i riddi i Owocek [New] vs Smaka - 7697,93% - TOP 7 ACS

• Andromeda [2]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Panko i Andrzej82a i Poltergeist i riddi i Owocek [New] vs Smaka - 7697,93% - TOP 7 ACS

[center]''Stało, polecieliśmy, przestało stać''
    Dedykacja jak zwykle :) dla Irka, sojuszu New, NewA oraz SinCity z Uni 69 i znajomych

Taka sojuszowa zabawa do S&D

Flota z Księżyc ZEUS-2 dotarła do księżyca planety. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę.
    Szansa na zniszczenie księżyca: 14 % Szansa na zniszczenie GŚ: 43 %

Starcie z 02-13 19:04:38 następujących flot:

Agresor Panko [New]
    Broń 160% Tarcza 150% Osłona 160%
    Flota:
    D.transp. 1
    Panc. 38.470

Agresor Andrzej82a [New]
    Broń 170% Tarcza 170% Osłona 170%
    Flota:
    Panc. 22.000

Agresor Poltergeist [New]
    Broń 190% Tarcza 200% Osłona 190%
    Flota:
    M.transp. 1
    So.szpieg. 1
    Panc. 50.000
    Niszcz. 4.500

Agresor riddi [New]
    Broń 180% Tarcza 180% Osłona 180%
    Flota:
    Panc. 90.000

Agresor Owocek [New]
    Broń 170% Tarcza 170% Osłona 170%
    Flota:
    Panc. 52.695

Obrońca Smaka
    Broń 160% Tarcza 170% Osłona 160%
    Flota:
    M.transp. 2.205
    D.transp. 7.336
    L.myśliw. 78.811
    C.mysliw. 2.886
    Krazownik 20.394
    O.wojenny. 1.042
    Recykler 22.134
    So.szpieg. 17.251
    St.kolon. 1
    Bombowiec 189
    Panc. 922
    Niszcz. 4.221
    G.Smierci 48
    Sat.slon. 436
    Obrona:
    Wyrz.rak 1.325
    L.laser 223
    C.laser 25
    Gauss 17
    Jon 20
    Plazma 20
    D.powloka 1

...po 3 rundach:

Agresor Panko [New]
    Flota:
    D.transp. 1
    Panc. 38.118 -352

Agresor Andrzej82a [New]
    Flota:
    Panc. 21.793 -207

Agresor Poltergeist [New]
    Flota:
    M.transp. 1
    So.szpieg. 1
    Panc. 49.555 -445
    Niszcz. 4.457 -43

Agresor riddi [New]
    Flota:
    Panc. 89.181 -819

Agresor Owocek [New]
    Flota:
    Panc. 52.235 -460

Obrońca Smaka
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 8.935.369 metalu, 39.441.998 kryształu, 5.939.118 deuteru.

Agresor stracił łącznie 199.430.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 2.621.485.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 473.920.500 metalu i 295.872.300 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 7697,93%
    Bilans agresora (M: 410.065.869, K: 240.124.298, D: -28.950.882, P: 621.239).
    Bilans obrońcy (M: -1.518.956.519, K: -932.688.948, D: -219.408.318, P: -2.671.054).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    3.800 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 76.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 473.920.500 jednostek metalu i 295.872.300 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 38.000.000 jednostek metalu i 38.000.000 jednostek kryształu.

38.000 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 760.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 434.200.500 jednostek metalu i 256.152.300 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 434.200.500 jednostek metalu i 256.152.300 jednostek kryształu.

Udało się zebrać 472.200.500 metalu i 294.152.300 kryształu.

Created by cuteConverter v 0.3.4.1 - Adam Woźniak[/center]
    Nie dyskutuję z idiotą, bo najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu,
    a potem pokona doświadczeniem.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez sokojny ().

• Negrolakes38 napisał(a):

Już widze jak forumowi zazdrośnicy wchodzą i im patrzały strzelają. Gratuluję Panowie pięknej akcji. Jest moc jest, jest.

Tak, tak króliczku - wszyscy tu wchodzą i zazdroszczą tej niesamowicie wysublimowanej akcji :]

W biznesie to się nazywa oszustwo "na słupa". Tu mi wygląda dokładnie tak samo - ktoś sobie kupuje/przejmuje konto. Najpierw w niewiarygodnie debilny sposób leci dużą częścią floty na podstawkę (jakiż ten riddi szybki i sprytny, że zdążył, choć paliwa nie miał :E ), a teraz jak rozumiem ten sam słup w podobnie infantylny sposób zrobił sobie fs-a, a ten super team NEW ma tak błyskotliwe umiejętności, że to od razu przewidział i czary-mary flota w reckach :]
    Jakoś Panowie innych flot nie potraficie wytropić od UF, a czasami trafia się Wam BFS. A tu proszę. No nie mam słów. Od zera do bohatera XD

Dla mnie to jest zwykłe oszustwo zrobione na podstawionego "słupa" i tyle.
    A króliczek z avka Waszego klakiera pokazuje wypiętą część ciała i mówi nam wszystkim - "My wiemy że to wałek, Wy wiecie że to wałek, ale i tak możecie pocałować New w zadek"

Żeby nie było - Atakierom i Obrońcy gratulacje dobrej zabawy
    Winnetou jest moim idolem XD
  • graty takiego dobicia ...
    w ten oto sposób pokazaliście ile jesteście warci razem wzięci ...
    konto urlopuje przez dłuży czas , nagle przez godzinkę w dziale oddam w sumie bardziej powinien nazywać się sprzedam ...
    konto schodzi z urlopu i co leci ponad 20k pc na pare k dt ?
    mogliście to zrobić w bardziej finezyjny sposób a nie pushować się od tak i wstawiać jeszcze tutaj ...

ciekawy jestem ile jeszcze się takich imba pro akcji w stylu push NEW zrodzi ...
    no ale powodzenia jeżeli tak gracie i sprawia Wam to taką przyjemność i radość to spoko :)
  • Kolejna Śmierdzaca akcja, ale najwazniejsze ze przetopione, pozbierane i zainwestowane. W najgorszym przypadku bedzie kilka dni wolnego (ban) w co szczerze wątpię.
  • Miałem się nie wypowiedzić ale zebrane fakty i pw od Smaka przesłane przez znajomego sprawiają że przemilczeć sprawy się nie da....

To że gra daje możłiwość oszóstw to już wiemy od dawna , ale takiego wałka do s&d to już dawno nie widziałem, choć coś mi świta że podobna akcja na uni 68 chyba miała miejsce z częściowo tą samą ekipą. Koledzy robili akcje pod lighta , smaka dostaje rekompensate za straconą flotę a koledzy raz maja %, dwa może kąsneli by Lightmana... i w dodatku niby legal... chłopaki ogarnijcie się a Tobie smaka jak najszybszego wyjścia z uni
    Sojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers

Universum: Wezn

• Shax napisał(a):

Jest finezyjnie... tym razem zdjęli moona dla wiarygodności :]

Resztę niech ocenia go ;]
    wiadomo no trochę tak , ale mogli np z miesiąc kogoś na nim posadzić żeby podbudował flotkę i wtedy całość zdjąć ,a nie na raty :)
    większy % i w ogóle byliby bardziej postrzegani na uni :P a tak teraz wszystkim dowodzą że się pushują :)
    a tak podzielone że 1 leci i riddi się podstawia , 2 niby z moona zdjętego ...
    fajnie jest ,świat się kręci , przetapiajcie i szybkiego bana
  • dzieki Panowie za locik i przednia zabawe 8-) mam nadzieje ze przepal na 70kk wody nauczy pewne osoby nie wkladac poluszkow miedzy drzwi i futryne ]:-D co do wypowiedzi graczy pokroju laski to uwielbiam jak gracze ktorzy nie zrobili tu ani jednego RW daja rady jak powinno sie dobierac flote do ataku... angelsin co do twojej wypowiedzi to nie znajac sytuacji starasz sie wysnuc wnioski, ale niestety ci to nie wychodzi....

wszyscy ktorzy maja jakiekolwiek zastrzezenia do RW, chyba wiedza gdzie takie rzeczy nalezy zglosic, i mam nadzieje ze jesli w ciagu 2-3 tyg nikt z atakujacych nie bedzie mial bana za push to poprzez wzglad na wasz wlasny honor ( to pojecie pewnie lasce jest obce bo jak wiemy zwierzatka nie maja honoru) z taka sama ochota napiszecie w tym ST przeprosiny, chociaz to pewnie zludne nadzieje ...
  • Tak zastanawialiśmy się z chłopakami po pierwszym waszym pushu na tym koncie kiedy drugi raz się spushujecie i w sumie długo nie trzeba było czekać. Bez gratulacji bo i czego tu gratulować...
  • Procent calkiem niezly, tego mozna pogratulowac.
    Wykonanie, no coz. Po zdjeciu kulki to powinna byc egzekucja, klamanie i skamlenie do obroncy nie jest konieczne, ale kto zrozumie trzecia lige. Obronca mial male kulki, zakladam, ze padly one w max szostej probie? Bo o to, ze bylo ich wyslanych wiecej jestem dziwnie spokojny.

Natomiast Tobie Riddi proponuje zebys staral sie unikac uzywania slow ktorych nie rozumiesz. Zacznij moze od nauki interpunkcji, dodawania (70kk? brawo), pozniej otrzymany wskutek prawidlowego dodawania wynik odejmij od ilosci surowcow, ktora uzyskalem dzieki Tobie i moze nawet postaraj sie wyciagnac wnioski. Analize szans na powodzenie tego czy owego naprawde zostaw, nie ogarniesz.

Jeszcze taka mala uwaga do wszystkich. Zakladanie, ze wszystkie ST New to ustawki pusze etc. jest rownie naiwne jak to, ze kazdy push jest wykrywany. Wiekszosc tych raportow jest czysta, ten najprawdopobniej (mam na mysli zgodnosc z zasadami gry) tez.
  • riddi01, widzę, że jesteś człowieczkiem niedoinformowanym i do tego zwykłym ignorantem :]
    Po pierwsze - ja akurat tu zrobiłem trochę ST, bo to uni jest po UF, więc spokojnie możemy zaliczyć moje ST z Barym. A teraz mi się nie chce i tyle. Ale uwierz, że skład floty umiem układać,
    Po drugie - nie wiem jakie szkoły ukończyłeś, ale laska to nie jest zwierzątko :E
    Jeśli do tej pory byłeś przekonany, że laska to zwierzątko, to albo jesteś "męską szowinistyczną świnią" (to w przypadku, jeśli tak myślisz np. o ładnej dziewczynie), albo ... nie, to drugie nie nadaje się do druku, bo tu grają też niepełnoletni :E
    Tak czy inaczej riddi - ucz się ucz :]

BTW, ciekawe dlaczego Smaka się nie wypowiada i czy w ogóle ktoś zna tego Ktosia?
    Winnetou jest moim idolem XD

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Laska ().

• Pokaźny %, gratki panowie,
    więcej takich pushy Wam życzę :P
    Jordanek vel. KochamPaskude
    * * * * *
    uni Libra
    * * * * *
    „Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę.
    Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo. Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy...
    ...Moc mnie wyzwoli"
  • Laska napisał(a):

Po drugie - nie wiem jakie szkoły ukończyłeś, ale laska to nie jest zwierzątko :E
    Dokładnie! Widzisz, jednak i my potrafimy się zgodzić. Ja również uważam, że to nie jest zwierzątko. Czasami używam tego słowa rozmawiając z dziewczynami poznanymi na imprezie, które później idą ze mną do mojego mieszkania. W sensie w momencie, w którym mówię im co mają zrobić :)

Jeżeli chodzi o ST, to nie każdy wie wszystko i nie ma co się tutaj tłumaczyć, ale pamiętam podanie i pamiętam co riddi napisał. Niech każdy sobie myśli, że to push. ACS niczego sobie i jeszcze raz gratulacje dla was Panowie za to:)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kamil-9096 ().

• Chociaż zapisałem się w histori uni narazie urlop poniewaz straty mam gigantyczne a rekompensata za ta akcje jest wrecz zerowa liczylem na mocniejsze wsparcie ale jak wiecie nie mialem sojuszu i nikt by mnie nie wybronil a mogli mnie ludzie wybronic bo loglem sie jakies 100min przed atakiem wiec nawet bym zlom pozbieral caly i potem bym sie podzielil ale co mialem zrobic musialem sie z ludzmi ulozyc szkoda ze nasz nieobecny w RW ktory flote zawrocil sie nawet nie wypowiedzial sie bo to mial być jego pogrzeb a nie moj. Teraz tylko EKO moge grac nic wiecej :( bo floty sie nie da odbudowac z tego co dostalem mialo byc wiecej ale nie dostalem tyle ile powinnem dostac 2 moony sciagniete u mnie.

Na ta chwile pozostane sam na serwerze bez pomocy poniewaz kto mnie przyjmnie. ODnosnie za akcje z moimi pancernikami poslalem tyle bo liczylem ze przeciwnik dosle armie teleportem a tu widze ze sie schowal za kolega ktory nie wiadomo skad sie pojawil ja troszke tez nawalilem bo zabraklo mi slotow floty i przez pomylke zawrocilem skan ^^ i to sie zemscilo :) Teraz jedyne co mi pozostaje to wymienie sie kontem na jakies konto gornicze i granie w spokoju bez zadnej polityki i cwaniackich zagrywek. Mialem szanse sie wybronic ale jestem sam na serwerze i musialem sie ulozyc z atakujacymi bo powrot floty jak i ich atak byl w tej samej sekundzie w dwoch ascach :)

Mam nadzieje ze osoba badz osoby co byli w drugim ACS ktorych nie ma w RW wypowiedza sie ^^
    Wiem ze ludzi z drugiego ACS nosi na krzesle :D

Pozdro i PS szukam konta EKO ^^ bo to co sie dzialo na tym uni to sie w glowie nie miesci i akcje takie ze sam Obama by stwierdzil ze trza sie skitrac gdzies armia i przezimowac ^^
  • O proszę, nawet pomyśleliście żeby założyć konto dla Smaki na forum i żeby bardziej uwiarygodnić to dodaliście jego wypowiedź, ma chłopak wreszcie swój pierwszy post :] bardzo mi się podoba słowo "armia" :E
    Chyba wstawie swoje konto do działu oddam bo widzę, że na was można zarobić ;) jak to SD się nie skończy permami to można zamknąć Andro. Ciekawe kiedy kotlet sprzeda konto i Migdal, ale pewnie to trzymacie na koniec SD albo następną edycję.
  • Gratki ST
    ale rzeczywiście to niewyobrażalne, aby nie mieć konta na boardzie... potem w cudowny sposób je założyć... następnie w cudowny sposób stracić flotę kilka dni po założeniu konta na boardzie i napisać swojego pierwszego posta pod własnym laniem... i to takiego cudownego, trochę pogmatwanego, ciekawym swojskim językiem pisanego i mega rozbudowanego :D

Nie wiem, nie oczerniam, ale to takie śmieszne wszystko :P

edit:
    o a ten fragment o wymianie kontami na górnicze jest git :D
    Konto z 7kk w tym ponad 6kk to eko, chce wymienić na górnicze?
    Ale urwał!! :D :P :D

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez SeboSky. ().

• Nie wiecie kiedy obrońca zejdzie z urlopu? Trochę mi się dłuży, bo paczke pomocy przygotowałem :} Już nawet nie chce obiecanej pomocy? Złoty chłopak - idealny do złomowania.

Podobno chciał grać eko :D chetnie tez bym zobaczył jego dalszą aktywność, bo 1 wpis to słabo 0_0

wcześniej głupio rozbija sie o new wysylając na jakies smieci nieproporcjonalnie duzą flote, a teraz natychmiast po pierwszym złomie znowu new go dobija mając oczywiście czas na dostojny lot w pełnym ekwipunku - ręce opadają, bo już bardziej klasycznego holywood nie widziałem - normalnie oskar

atakującym oczywiscie gratuluję finezji - dzieki ze jesteście, bo człowiek zawsze się może upewniac ze nie jest z nim na tym świecie tak źle
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    tatkojmb

• Wielkie gratulacje. % robi wrażenie.
    Fajna ekipa w locie, więc wszystkim z osobna gratuluje jeszcze raz za to i inne ST (nie chce już mi się wpisywać w pozostałych - leniwy jestem).
    Swoją drogą to strasznie dużo mamy na uni stróżów cudzej moralności...
  • Jest tu ktoś kto mógłby zająć się oszustwami tego kłamliwego i bezczelnego zespołu ???Tej zgranej pusherskiej ekipie proponuje krótkiego trzydniowego bana bez urlopu
    To jest przesada z ich strony , przejmowanie kont ,ustawiane RW pod S/D , podstawianie sie na forum pod innych graczy , krótko mówiąc to bezczelni oszuści inaczej tego nie można nazwać
  • speedo72 napisał(a):

Jest tu ktoś kto mógłby zająć się oszustwami tego kłamliwego i bezczelnego zespołu ???Tej zgranej pusherskiej ekipie proponuje krótkiego trzydniowego bana bez urlopu
    To jest przesada z ich strony , przejmowanie kont ,ustawiane RW pod S/D , podstawianie sie na forum pod innych graczy , krótko mówiąc to bezczelni oszuści inaczej tego nie można nazwać

Cos jeszcze ? :) my tylko tak umiemy grac i tak robic bedziemy. Wszystko legalne :*