Przyklejony trzyon i #106 kocurc [B S] vs pianobeton [LEC-XX] - 2479,12% + zbiórka TOP 3 ACS !!!

• Wasat [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• trzyon i #106 kocurc [B S] vs pianobeton [LEC-XX] - 2479,12% + zbiórka TOP 3 ACS !!!

Wracało to polecieliśmy :E

trzyon brawo za wkrętkę, tak jak przeczuwałem na początku ale byłeś bardzo przekonywujący ;P
    Zysk nie najgorszy jak na dwóch :E

slojek masz odpowiedz na pytanie :

Od: sloyek
    Do: kocurc
    Temat: RE:RE:RE:RE:RE:RE:Nie dotyczy

a tak a propos jaki push znowu planujesz ..bo widzę ,ze variart odpalony?:)

A co do pianobetona to w jakimś ST napisał :

i kocura?:P może zacznie znów pisać ,że mu cele zabieram;p;p

No to się doczekałeś :D
    Trzeba było zostawić co nie Twoje ]:-D

Pozdrowienia dla Fanów :* Czas start ! ;]

[center]Starcie z 2015-02-07 14:52:53 następujących flot:

Agresor trzyon (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    Panc. 50.000

Agresor kocurc (x;xxx;xx)
    Flota:
    Panc. 10.000

Obrońca pianobeton (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 345
    D.transp. 93
    L.myśliw. 64.464
    Krazownik 6.514
    Recykler 4.625
    So.szpieg. 169
    Bombowiec 11
    Panc. 4.114
    Niszcz. 33
    G.Smierci 1
    Sat.slon. 304
    Razem: 80.673
    Obrona:
    Wyrz.rak 2.500
    L.laser 3.500
    C.laser 50
    Gauss 100
    Plazma 50
    M.powloka 1
    D.powloka 1
    Razem: 6.202

...po 5 rundach:

Agresor trzyon (x;xxx;xx)
    Flota:
    Panc. 49.831 -169

Agresor kocurc (x;xxx;xx)
    Flota:
    Panc. 9.970 -30

Obrońca pianobeton (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 13.472.051 metalu, 509.074 kryształu, 3.988.477 deuteru.

Agresor stracił łącznie 16.915.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 920.962.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 152.427.000 metalu i 95.484.600 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 2479,12%
    Bilans agresora (M: 159.929.051, K: 88.037.274, D: 1.003.477, P: 248.970).
    Bilans obrońcy (M: -520.111.851, K: -312.604.074, D: -90.313.477, P: -923.029).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    13.000 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 260.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 152.427.000 jednostek metalu i 95.488.200 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 152.427.000 jednostek metalu i 95.488.200 jednostek kryształu.

Created by cuteConverter v 0.3.4.1 - Adam Woźniak[/center]
    Wasat: [OFF] /kocurc [B S]/ #163 ST : 71490%
    Izar: [OFF] /kocurc [COCO]/ #53 ST : 4210%
    Tarazed: [OFF]
    /kocurc [DiR]/ #29 ST : 3139%

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez kocurc ().

• Tomisher napisał(a):

Ktoś zakosił większość złomu więc z 240 kk zysku zrobiło się krucho
    Ciekaw jestem czy ów cygan się ujawni

kucorc pałko, nikt nam złomu nie zakosił, jaja sobie z Ciebie zrobiłem :D
    masz tu raport wklej go:
    (13000) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 260.000.000. Na polu zniszczeń [ciach] znajduje się 152.427.000 jednostek metalu i 95.488.200 jednostek kryształu. Flota odzyskała 152.427.000 jednostek metalu i 95.488.200 jednostek kryształu.

Co do starcia fajnie mieć największą flotę, polecam ten styl życia, ludzie organizują jakieś gsy, ściągają moony, ty masz wywalone nic nie robisz, a na koniec i tak zgarniasz połowę zysku bo ich gównoflota nie daje rady ;P

Także dzięki za lot i pozdro dla sojuszników tych zwykłych i tych sfochanych :)

no i oczywiście:

Super Moderator Toadie:
    Ale koordy to usuwamy :)

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez CzarnyPan ().

• Z farmami nie rozmawiam :*

Prawda jest taka, ze flota trzyona zrobi wszystko solo, tutaj byłeś zbędny, lecz skoro niszczyłeś moona to Ci się należało ;) [ciach]

Super Moderator Toadie:
    Lekka prowokacja usunięta
    Piterere ^^

Gram:
    :roll:
    Grałem: U6, Wasat, Xalynth, Yakini, Deimos, Izar.

66 ST = 25324 % ;(

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Piterere ().

• Piterere napisał(a):

Z farmami nie rozmawiam :*

Prawda jest taka, ze flota trzyona zrobi wszystko solo, tutaj byłeś zbędny, lecz skoro niszczyłeś moona to Ci się należało ;) [ciach]

A po co niby sa acs'y geniuszu? Właśnie chyba po to aby w nich latać.
    Flota trzyona jest tak potężna, że mnie w pierwszej rundzie by połknął tylko różnimy się tym kolego, że to ja z nim jestem w sojuszu ]:-D
    To gra strategiczna i jeżeli lot z trzyonem może mi zapewnić 100 % powodzenia akcji + kilkukrotnie większy zysk logiczne jest to, że solo nie będę się wyrywał :E
    Ale ty tego nie rozumiesz, ty przecież latasz na minus pr0 masterze :]
    Wasat: [OFF] /kocurc [B S]/ #163 ST : 71490%
    Izar: [OFF] /kocurc [COCO]/ #53 ST : 4210%
    Tarazed: [OFF]
    /kocurc [DiR]/ #29 ST : 3139%

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kocurc ().

• Tomisher napisał(a):

Piterere napisał(a):

Z farmami nie rozmawiam :*

A po co niby sa acs'y geniuszu? Właśnie chyba po to aby w nich latać.
    Flota trzyona jest tak potężna, że mnie w pierwszej rundzie by połknął tylko różnimy się tym kolego, że to ja z nim jestem w sojuszu ]:-D
    To gra strategiczna i jeżeli lot z trzyonem może mi zapewnić 100 % powodzenia akcji + kilkukrotnie większy zysk logiczne jest to, że solo nie będę się wyrywał :E
    Ale ty tego nie rozumiesz, ty przecież latasz na minus pr0 masterze :]
    Dlatego też uznałem ten lot jako solo ale nie Twoje :) Śmiać mi się chce, jak odpisujesz z takim przejęciem i zaangażowaniem. Myślałem, że już się nauczyłeś brać coś na klatę, ale chyba się pomyliłem :E Poluźnij te portki które masz na sobie albo weź przykład z trzyona, który ma wywalone na wszystko, będziesz lepiej postrzegany :)

Każdy lata jak lubi, więc mi to tam lotto czy polecę na minus czy na plus, dla mnie to jest zabawa jak i dla Ciebie więc nie musisz próbować mnie obrażać bo to świadczy o Tobie ;)
    Piterere ^^

Gram:
    :roll:
    Grałem: U6, Wasat, Xalynth, Yakini, Deimos, Izar.

66 ST = 25324 % ;(

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Piterere ().

• Piterere nie masz racji, to nie jemu się należało, tylko mi się udało wcisnąć, bo równie dobrze mógł polecieć solo, miałby trochę mniejszy zysk ale za to % większy, na szczęście ma za sobą ten okres kiedy wolał % niż zysk :P
    ja i tak byłem blisko więc raczej nikt by się nie podstawił i tak

i po co znowu te wszystkie zaczepki z obu stron, weźcie przykład ze mnie, jak dostaje głupie wiadomości ciągle od tych samych osób jak np. pajac malo, to nawet nie otwieram :P
    w sumie dalszą treść takich dyskusji można przewidzieć na 5 postów do przodu, a i tak na koniec mod wyrzuci :)

• Piterere napisał(a):

Dlatego też uznałem ten lot jako solo ale nie Twoje Śmiać mi się chce, jak odpisujesz z takim przejęciem i zaangażowaniem. Myślałem, że już się nauczyłeś brać coś na klatę, ale chyba się pomyliłem Poluźnij te portki które masz na sobie albo weź przykład z trzyona, który ma wywalone na wszystko, będziesz lepiej postrzegany

Każdy lata jak lubi, więc mi to tam lotto czy polecę na minus czy na plus, dla mnie to jest zabawa jak i dla Ciebie więc nie musisz próbować mnie obrażać bo to świadczy o Tobie
    Piter ma racje, nie ma sensu spinać dupki kocurze. Więcej dystansu do gry i powinno być lepiej.Szkoda, że dzisiaj mnie nie złapałeś tyle paliwa się zmarnowało :E A dla obrońcy :gszo: , bo spoko ziom.
  • Łał. Niezłe starcie. Piano dopiero co się odbudował, farmił aż wióry leciały, a tu zaliczył kolejnego klapsa. Gratulacje dla atakujących, dla obrońcy wytrwałości w odbudowie a dla wszystkich - nie ma co kruszyć kopii o jakieś stateczki, strategie itd. które i tak nie istnieją. :D
    nicram WASAT TOP 70 sojusz Hollows [OFF]

nicram GANIMED TOP78 sojusz DarkBlue [OFF]
    66 ST
    nicram HYPERION TOP85 sojusz KGB [OFF] 3 ST - zabity przez wersję 6.0
  • Gratuluje. Procent robi wrażenie.Kocucrc dotrzymał słowa co do starcia. A dofarm pozostałych gdzie? Trzyon wrócił i rządzi, Czarny pan, król Wasatu jest tylko jeden ;p
    "Kropla miłości znaczy więcej niż ocean rozumu"
  • tak więc witam:))

Z jednej strony dziękuję kocurc za ściągniecie mi moona ze swojego konta variart:) a z drugiej strony pograł by jeszcze. Ale czas wrócić do realu:)

Jeszcze trochę i bedziecie sami na sibie latac bo nikogo nie będzie z waszymi nie czystymi zagrywkami:):)

Pozdrawiam kumpli z realu tj: KostuchPL, cicinio, cyniu105, chycu a także Reine, Zoonka, ruskiego ,shakiego :)

trzymajcie się:))
  • No cóż, była flota, nie ma floty, procent fajny, i chyba tyle w temacie, gratulowac tak finezyjnego starcia chyba nie wypada,

Jedyne co mogę dodać to chyba tylko to że w tym hymnie pochwalnym ku czci "Czarnego Pana", "króla Wasatu", coby nie umniejszać Jego Wielkości zabrakło jeszcze "Ozdobo Pręgierza"

Piano SzO, jeśli zdecydujesz się na dalszą grę

Zresztą, jak to kończysz, wisisz mi przecież pożyczke recków, hehee

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Legolas 76 ().

• Piano jak jednak zdecydujesz się na odbudowę, to na FSy dziel flotę. W dobie teleporterów to nie jest wielki problem. Poza tym nie będą Ci przecież zdejmowali paru moonów.
    nicram WASAT TOP 70 sojusz Hollows [OFF]

nicram GANIMED TOP78 sojusz DarkBlue [OFF]
    66 ST
    nicram HYPERION TOP85 sojusz KGB [OFF] 3 ST - zabity przez wersję 6.0