Przyklejony zUy kUn [MNS] vs brovvarek [BIO] - 16742,95%

• Ursa

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• zUy kUn [MNS] vs brovvarek [BIO] - 16742,95%

Powiedziałbym, że to top 1 solo, ale niech już będzie. :>
    Moonkill, trochę zabawy z Bwolfami, mini błąd w reckach, sporo śmiechu i ciekawych zagrań. Ogólnie rzecz biorąc daliśmy radę. Lot przez galę z dodatkowymi atrakcjami w postaci podstawki i ataku w ten sam czas, wszystko wyjaśniło się w ostatnie 7s co dało efekt tego RW. Szkoda, że nie ma większych fajerwerków, ale i to dobre. ;)

Pozdr MNSy i szczególnie dziękuje za zgranie, i gotowość sojuszu - nie ma co, to RW powinno być sporym ACSem, jednak okoliczności na to nie pozwoliły.
    Sarmik, Cannabis, sorro, Bearni, Tabaluga, grizzly, Madzia - wielkie dzięki. :)

Wesołych Świąt Urso ;)

[center]Walka honorowa (+487.786)

Agresor zUy kUn [MNS]
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 45.466
    L.myśliw. 333.333
    Krazownik 11.111
    Panc. 44.444
    Niszcz. 10.000

Obrońca brovvarek [BIO]
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 4.020
    D.transp. 9.600
    L.myśliw. 36.790
    C.mysliw. 2.912
    Krazownik 16.937
    O.wojenny. 10.000
    Recykler 18.380
    So.szpieg. 2.032
    St.kolon. 2
    Bombowiec 3
    Panc. 3.000
    Niszcz. 18.929
    G.Smierci 61
    Sat.slon. 476
    Obrona:
    Wyrz.rak 2.500
    L.laser 4.524
    Plazma 10
    M.powloka 1
    D.powloka 1

Agresor zUy kUn [MNS]
    Flota:
    M.transp. 24.059 -21.407 (M: 42.814.000 K: 42.814.000)
    L.myśliw. 177.106 -156.227 (M: 468.681.000 K: 156.227.000)
    Krazownik 8.524 -2.587 (M: 51.740.000 K: 18.109.000 D: 5.174.000)
    Panc. 41.204 -3.240 (M: 97.200.000 K: 129.600.000 D: 48.600.000)
    Niszcz. 9.360 -640 (M: 38.400.000 K: 32.000.000 D: 9.600.000)

Obrońca brovvarek [BIO]
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 61.864.165 metalu, 26.559.516 kryształu, 97.168.816 deuteru.

Agresor stracił łącznie 1.140.959.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 4.979.738.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 1.018.730.100 metalu i 655.564.800 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 16742,95%
    Bilans agresora (M: 381.759.265, K: 303.374.316, D: 33.794.816, P: 718.928).
    Bilans obrońcy (M: -2.762.486.765, K: -1.833.872.116, D: -558.145.816, P: -5.154.505).
    Created by cuteConverter v 0.3.3 - Adam Woźniak
    [/center]
    Przykro mi, nie mogę ci pomóc, jestem Koniem

kUn telepata, trochę owsu i lata

<pasibrzuch> Ty kogo byś nie zezłomował to i tak będzie źle, bo to Ty ;)

<Sarmik> taa, jestes zwycieskim plemnikiem tego sojuszu

<Mind_war> ludzie maja do mnie szacunek

<Jezus> Nie mam pojecia
    <Jezus> Pytaj konia
  • Ładna akacja, wielka KUPA śmiechu i bojowe nastroje do samego końca, a nawet i po.
    Wyszło miodnie i jak już pisałam, trzeba opić kompotem z suszonych owoców.
    Gratuluję całej ekipie za zorganizowanie, no i przede wszystkim kUniowi za wykonanie.
    Dzięki za pozdrowienia :*
    % zacny.
    Do naSTępnego.
    Pokonanemu dużo prezentów i smacznych śledzików.

Best Uni: Xalynth - Bonnie, Ursa - Madzia - Off 2012r.
    Best Sojusze: [GEN], [N-A], [SMURFS], [BlackSheeps], [JEDI], [YAKOOZA], [Black-Moon]
    Uni JaJnic - On - top 8 - Obsesja [BDSM] - najgorsze uni..
    Uni Norma - Off - top 32 - dramat [DZBANY]
  • No i ominie mnie Szo, a miałam nadzieję, że fatalna ekipa będzie miała więcej odwagi i wbije się w komitet powitalny, no ale czego ja oczekuję :D
    Fajnie było, trochę nerwówki na koniec, ale bym tego za nic w świecie nie zamieniła, wyszło jak miało wyjść, innej opcji nie przewidywaliśmy, pozostali mogli tylko patrzeć i zgrzytać zębami ;P

Gratki konik top łan bo tego śmiecia motaby liczyć nie powinniśmy, czas odświeżyć dział top starć na całego ]:-D

Fatuś, trzymam za słowo dzióbku :*
    Podrzuć własne marzenia swoim wrogom, może zginą przy ich realizacji.

[09:01] <PabLo> nie poczebuje laski pffff [09:01] <PabLo> sam se poradze
    [14:27] <cptK> kocham Cie [14:27] <cptK> wyjdz za mnie
  • Cannabis, a co ja takiego zrobiłem? :) Najpierw dowiedz się jak to wyglądało, a później oceniaj.

Graty. Do kolekcji wystawek, ustawek itp. itd. brakowało właśnie złomowanie buddy.
    Obiecać gostkowi pomoc by dostać buddy, po czym ustawić atak na niego.. to trzeba mieć parcie :) bez zasad, bez wstydu :)
  • Fatal jak myślisz? kto ściągnął moona? MNS czy BWOLF? Flota Brovvarka miała paść i padła, tylko akcja trochę inaczej wykonana bo jakieś leszcze się wcisnęły w nie swoje... A to Ty z koleżką... No to już wiesz, że następnym razem siedź na urlopie jak siedzisz to nie będziesz musiał płakać, że coś Ci nie wyszło... choć dziwi mnie, że jeszcze się łudzisz, że możesz być lepszy od Nas :D

21-GoW
    33-KoU
    Leo-MNS
    Ursa-MNS
    Wasat-MNS
    Antares-TAG
    Quantum-TTG
    Galatea-NFZ

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez (Cannabis) ().

• tak tak fatal jak zwykle zrobiony w... i jak zwykle nie nie jego nikt nie zrobil :P on tam nawet nie leciał :D
    I jak nie wiesz jak było to sie nie udzielaj bo twoje nieudolne oskarżenia jak i zreszta akcje tylko cie bardziej pogrążają :D

Graty Konik top2 solo :) Jak zwykle dobrze zgrana akcja sojuszowa :P no moze poza małymi niedociągnięciami :D

Żeby rozwiać wątpliwości to obrońca nawet nie chciał bysmy go bronili i wbrew temu co majaczy fatal nikt nie opbiecał mu obrony !
    Obrońcy powodzenia w realu !

10.03.2015:Cytat za "FaTaL1Ty":
    Nie zawracaj sobie nim głowy Joint :) Koleś nie potrafi zrobić synchro recków/symulować w speedsimie, a wydaje mu się że coś potrafi, latając na doczepki
    14.03.2015:TOP 1-Solo: zUy ares [MNS] vs Numer Raz (joint) [BWOLF] - 41943,47% + farming + pyskaty joint w rekach
    18.09.2015:TOP 2 solo; zUy ares [MNS] vs DrJoint [bwolf] - 40605,24% + zbiórka
  • Na wstepie pogratuluje zgrania sojuszu bo za to sie wam naley :) sporo deu poszło na to starcie Wam :)

Co do reszty to pisze bardzo rzadko jakos niemam checi na przekomarzanie sie :) ale takie małe ziarnko gorczycy do tego ST

Po pierwsze zdjeliscie moona to fakt :) ale daliscie ciała nie ustawiajac ataku :P zeby zdjac flote a ja z Rafałem sie wam w parade wpakowalismy :P
    Wiem mialo byc duzo zysku z tej floty i z surki która woziła ale jakos troche inaczej to wam wyszło :P
    nie znam sie na regulaminie i powiem ze niewiem jak to oceniac, czy kupione konto czy podarowane jakos mało mnie obchodzi :P

Jedno co chce to powiem ze na obrone leciał zUy_konik czescia floty i sarnikowa :) - czyli gracze byli na buddy :P
    A ta flota co złomowała to reszta floty naszego kochanego zUy_kunia :P (bronie i złomuje )

Jakby na to nie spojrzec to starcie powinno byc klasyfikowane jako usatwka :) ale zabawy i radochy z Rafałem mielismy co nie miara ze troche Wam to piekne ST potrafilismy zapaskudzic :)

Jeśli ktoś chce widzieć jak to na fali wyglądało to obrazek mogę podesłać :)

Ulises
    Qu chwale DSM
  • Uli, nie przekręcaj mi nicka, to po pierwsze.
    Brovarek dał nam buddy po paru kopniakach na pw, w życiu gościa w buddy nie miałam (nawet nie wiedziałam, że lata takim kombajnem - nie moje tereny), parę chwil po wysłaniu floty gość wykopał buddy, zrobiłby to szybciej, rw miałby fatalny.
    Co do przepałów, gdyby mi zależało na kitraniu dexu to bym to robiła, ale świadomość, jaką Wam przyniosłam radość jest dla mnie wystarczająca, postaram się przynosić Wam takiej radości coraz więcej :)
    Podrzuć własne marzenia swoim wrogom, może zginą przy ich realizacji.

[09:01] <PabLo> nie poczebuje laski pffff [09:01] <PabLo> sam se poradze
    [14:27] <cptK> kocham Cie [14:27] <cptK> wyjdz za mnie
  • malyszu napisał(a):

ale zabawy i radochy z Rafałem mielismy co nie miara ze troche Wam to piekne ST potrafilismy zapaskudzic

chciał bym zobaczyc ta wasza radoche ]:-D trwała kilka godzin z rana jak lecieliscie na atak i tyle po :D swoja deoga gadasz o przepale a ile wy przepaliliscie i nie macie z tego nic ?

a no i kazde konto zezlomowane przez MNS jak zwykle kupione :D nie tylko jestesmy najlepszym sojuszem ale i najbogatszym :D :D :D :D

10.03.2015:Cytat za "FaTaL1Ty":
    Nie zawracaj sobie nim głowy Joint :) Koleś nie potrafi zrobić synchro recków/symulować w speedsimie, a wydaje mu się że coś potrafi, latając na doczepki
    14.03.2015:TOP 1-Solo: zUy ares [MNS] vs Numer Raz (joint) [BWOLF] - 41943,47% + farming + pyskaty joint w rekach
    18.09.2015:TOP 2 solo; zUy ares [MNS] vs DrJoint [bwolf] - 40605,24% + zbiórka

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez sorro02 ().

• Z reguły nie lubie jak ktoś wącha gówno a wmawia wszystkim że to róże ale skoro wszyscy tu zainteresowani mieli bekę, ubaw po pachy czy też 8h radochy to pozostaje życzyć więcej takich akcji w nowym roku ! Obrońcy szybkiej odbudowy, mimo że surki na start po odjęciu strat i kosztów lotu pewnie nie wiele zostanie :D max na 1 DT ^^
    pozdro

PB Solo | PB ACS | Top 1 ACS Uni28
    :top1: Top1 Złomiarzy Uni28 :top1: