krzysiekr napisał(a):
Marcus napisał(a):
Hmm odbudowac ?? Dla kogo ?? żaden flociarz z flotą która może coś zdziałac przeciwko mg/iron w sojuszu nie gra aktywnie i grać już nie będzie. Więc po co ?
Odbudowałem sie po 2 mniejszych gongach , teraz już nie widzę sensu .
I tak trzymaj nie wracaj.
Zgadzam się z przedmówcami, że niczego nie zbudowałeś. I niczego do ogame nie wniosłeś. Poza wkurzeniem niektórych graczy.
Kiedyś handlowałem paliwem jedynie z twoim zojuszem... Były stare kontakty z czasów przed UF. Większość tych ludzi miałem po UF w buddy.
Poinformowałem was o tym jak na mnie lecieliście, ale ty razem z bzdetem mieliście to "w poważaniu", odpowiadając zdawkowo "że nie mi". Miałeś gdzieś ludzi ze swojego soja, którzy mi zaufali mając mnie w buddy. Twoim hasłem było "liczę się tylko ja i nikt po za mna- jestem w gromadzie szczurów uczesniczących w wyścigu ".
Napisałem, że ciebie też dorwą. I tak się stało za sprawą "po części" moją, gdyż od tamtego czasu handluję paliwem z osobami, które skasowały twoją flotę.
Powodzenia nie w Realu bo teraz to już Auchan, ale na wyprzedażach w innych sieciówkach.
PS: Mój przedmówca pisał o kilku twoich wtopach w tym roku. Ja widziałem jedną, ale za małą by się tak cieszyć jak z tej tutaj.
Nic nie wiesz o historii WIP więc sie nie wypowiadaj Nie zbudowałem ? zbudowałem więcej niż Ty może nie tutaj ale na dawnym uni 60 gdzie jak kończyłem grać oddałem konto w najlepsze ręce które mogłem wybrać.Ale szanuje Twoje zdanie masz prawo tak uważać.
Znowu wracasz do tego tematu złoma na Tobie ??
To zapytam tak , Masz Goku w buddy sprzedajesz mu paliwo , a markusa już nie , i markus ma na Ciebie nie polecieć bo zaopatrzasz w paliwo gracza Goku ??? nicki są przykładowe (nie chce nikogo urazić), proszę Cię... żałosne.
Postaw taką flote jaką ja postawiłem Na uni 60 od zera lub chociaż połowę tej co padła teraz i utrzymaj ją dłużej niż rok , wtedy możesz sie wypowiadać na temat flotowców. A jak nie to wracaj do kopalni i narzekaj że ktoś Cie pojechał z sojuszu gdzie masz jakiegoś gracza w buddy i sprzedajesz mu paliwo
Odnośnie tematu , jeszcze raz gratuluje.