Dzień dobry, na wielką prośbę agresora zamieszczam ten oto kawałek:
watch?v=xyNbHdXDZE0
Czekoladowy:
Giganci z CS pokazali, że są najlepsi
Szkoda, tylko że padło na Aplika...Wolałbym skasować kogoś lepszego i bardziej kulturalnego
Oczywiście, starcie z dedykacją dla Czeczena i MistycznegoKarczmarza
Moonmaker:
Pozdrowienia dla sojuszników z najlepszego sojuszu! Jedziemy z innowiercami! Pozdrowienia również dla Koczkina i ekipy z Vega!
Na początek parę cytatów złotoustego Aplika:
"Jednak zmieniłem zdanie - pozdrawiam Czekoladowego, spadł na 2 miejsce w ACS, ale coś mi mówi, że o top1 zahaczy, pewnie z moim udziałem, pytanie, po której stronie :D"
"Rozumiem, że żal ściska 4 litery, że straciłeś top1, ale tak jak pisałem - wrócisz na bank tam, gdzie Twoje miejsce."
"Graty się należą, tak w środku dnia ubić członka legendarnego sojuszu, najlepszego na wszystkich uniwersach, toż to wyczyn nie lada."
"W sumie no life pogratulował, więc życzę przeanalizowania wszystkiego i skupienia się na próbach moonowych, bo grać to trzeba umieć ;)"
Mi osobiście najbardziej do gustu przypadła ostatnia sentencja "bo grać to trzeba umieć" wiedzieliśmy, że mamy do czynienia z proelokwentnym i mega inteligentnym gościem...
Pomysłodawcą całej akcji jest Moonmaker, któremu chciałbym podziękować, Tutsi już chyba od 2 miesięcy była nieaktywna i szczerze mówiąc zaczynałem wątpić czy ktokolwiek się skusi, do wczoraj lot był na planetę, więc wszystko widzieliśmy na fali, pozostawała tylko kwestia opóźnienia...przecież leciał na nas sam cesarz wszechświata Aplik Szczegóły akcji pozostaną naszą tajemnicą, tak to wyglądało:
złom pozbierany przez nas 10 minut po bitwie
Nie wiem który już to złom tego Pana, straciłem rachubę, na usta same cisną się słowa "kończ Waść, wstydu oszczędź" ale nie bądźmy okrutni, dajmy mu szansę, wszak tylko on na całym uni wstaje w weekendy o 6 i zaczyna polowanie... w imieniu całego sojuszu, którego tak nie lubisz i któremu tak ubliżasz życzę Ci szybkiej odbudowy
"bo grać to trzeba umieć"
watch?v=xyNbHdXDZE0
Czekoladowy:
Giganci z CS pokazali, że są najlepsi
Szkoda, tylko że padło na Aplika...Wolałbym skasować kogoś lepszego i bardziej kulturalnego
Oczywiście, starcie z dedykacją dla Czeczena i MistycznegoKarczmarza
Moonmaker:
Pozdrowienia dla sojuszników z najlepszego sojuszu! Jedziemy z innowiercami! Pozdrowienia również dla Koczkina i ekipy z Vega!
Na początek parę cytatów złotoustego Aplika:
"Jednak zmieniłem zdanie - pozdrawiam Czekoladowego, spadł na 2 miejsce w ACS, ale coś mi mówi, że o top1 zahaczy, pewnie z moim udziałem, pytanie, po której stronie :D"
"Rozumiem, że żal ściska 4 litery, że straciłeś top1, ale tak jak pisałem - wrócisz na bank tam, gdzie Twoje miejsce."
"Graty się należą, tak w środku dnia ubić członka legendarnego sojuszu, najlepszego na wszystkich uniwersach, toż to wyczyn nie lada."
"W sumie no life pogratulował, więc życzę przeanalizowania wszystkiego i skupienia się na próbach moonowych, bo grać to trzeba umieć ;)"
Mi osobiście najbardziej do gustu przypadła ostatnia sentencja "bo grać to trzeba umieć" wiedzieliśmy, że mamy do czynienia z proelokwentnym i mega inteligentnym gościem...
Pomysłodawcą całej akcji jest Moonmaker, któremu chciałbym podziękować, Tutsi już chyba od 2 miesięcy była nieaktywna i szczerze mówiąc zaczynałem wątpić czy ktokolwiek się skusi, do wczoraj lot był na planetę, więc wszystko widzieliśmy na fali, pozostawała tylko kwestia opóźnienia...przecież leciał na nas sam cesarz wszechświata Aplik Szczegóły akcji pozostaną naszą tajemnicą, tak to wyglądało:
Starcie z 2014-11-25 08:46:57 następujących flot:
Agresor aplik12 [NASA] (x;xxx;xx)
Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
Flota:
G.Smierci 72
Obrońca Tutsi (x;xxx;xx)
Flota:
M.transp. 2.457
D.transp. 800
So.szpieg. 2
Sat.slon. 69
Obrona:
Wyrz.rak 12.720
L.laser 4.345
Plazma 146
M.powloka 1
Obrońca luca brasi [CS] (x;xxx;xx)
Flota:
O.wojenny. 1.500
Recykler 1
Panc. 6.100
Niszcz. 1.030
Obrońca Czekoladowy [CS] (x;xxx;xx)
Flota:
Recykler 1
Panc. 15.000
Obrońca MoonMaker [CS] (x;xxx;xx)
Flota:
Niszcz. 1.500
...po 2 rundach:
Zniszczony!
Obrońca Tutsi (x;xxx;xx)
Flota:
M.transp. 2.303 -154
D.transp. 755 -45
So.szpieg. 2
Sat.slon. 67 -2
Obrona:
Wyrz.rak 11.863 -857
L.laser 4.085 -260
Plazma 135 -11
M.powloka 1
Flota:
O.wojenny. 1.408 -92
Recykler 1
Panc. 5.700 -400
Niszcz. 959 -71
Flota:
Recykler 1
Panc. 14.046 -954
Flota:
Niszcz. 1.390 -110
Obrońca wygrał bitwę!
Agresor stracił łącznie 720.000.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 148.060.000 jednostek.
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 124.859.400 metalu i 105.951.600 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca wynosi 2308,11%
Księżyc został dany!
Created by cuteConverter v 0.3.3 - Adam Woźniak
Flota:
G.Smierci 72
Obrońca Tutsi (x;xxx;xx)
Flota:
M.transp. 2.457
D.transp. 800
So.szpieg. 2
Sat.slon. 69
Obrona:
Wyrz.rak 12.720
L.laser 4.345
Plazma 146
M.powloka 1
Flota:
O.wojenny. 1.500
Recykler 1
Panc. 6.100
Niszcz. 1.030
Flota:
Recykler 1
Panc. 15.000
Flota:
Niszcz. 1.500
...po 2 rundach:
Zniszczony!
Obrońca Tutsi (x;xxx;xx)
Flota:
M.transp. 2.303 -154
D.transp. 755 -45
So.szpieg. 2
Sat.slon. 67 -2
Obrona:
Wyrz.rak 11.863 -857
L.laser 4.085 -260
Plazma 135 -11
M.powloka 1
Flota:
O.wojenny. 1.408 -92
Recykler 1
Panc. 5.700 -400
Niszcz. 959 -71
Flota:
Recykler 1
Panc. 14.046 -954
Flota:
Niszcz. 1.390 -110
Obrońca wygrał bitwę!
Agresor stracił łącznie 720.000.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 148.060.000 jednostek.
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 124.859.400 metalu i 105.951.600 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca wynosi 2308,11%
Księżyc został dany!
Created by cuteConverter v 0.3.3 - Adam Woźniak
złom pozbierany przez nas 10 minut po bitwie
Nie wiem który już to złom tego Pana, straciłem rachubę, na usta same cisną się słowa "kończ Waść, wstydu oszczędź" ale nie bądźmy okrutni, dajmy mu szansę, wszak tylko on na całym uni wstaje w weekendy o 6 i zaczyna polowanie... w imieniu całego sojuszu, którego tak nie lubisz i któremu tak ubliżasz życzę Ci szybkiej odbudowy
"bo grać to trzeba umieć"