Przyklejony TOP 2 SOLO! UNI PEGASUS! Czekoladowy [C S] vs luznaguma [UMBRELLA] - 3068,66%

• Pegasus
  • TOP 2 SOLO! UNI PEGASUS! Czekoladowy [C S] vs luznaguma [UMBRELLA] - 3068,66%

Dzień dobry :rumieniec:
    Przyszedł na czas na podziwianie bitwy TOP 2 SOLO UNI PEGASUS :P Niedługo cała topka będzie moja :P

Tym starciem zamykam usta grupie nieudolnych i sfrustrowanych graczy sojuszu UMBRELLA. Możecie obrażać i kompromitować się dalej, ale zastanówcie się nad sobą! Pokazaliście już brak kultury i dobrego smaku! Także czas na zmiany! :P

Obrońca pogratulował i chwała mu, za to :)

Z pozdrowieniami dla wszystkich zacnych graczy tego uniwersum! Dawno nie miałem tak zapchanej skrzynki gratulacjami. Chyba wszystkich cieszy, to starcie ^^

Zapraszam na......Czeko....czeko....czekoSTEK:kocham:

[center]Starcie z 2014-08-15 18:18:03 następujących flot:

Agresor Czekoladowy [C S] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 265.654
    Krazownik 30.000
    So.szpieg. 5
    Panc. 21.008

Obrońca luznaguma [UMBRELLA] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 53.991
    Krazownik 2.117
    O.wojenny. 2.918
    Recykler 1.663
    Bombowiec 2.729
    Panc. 259
    Niszcz. 1.910

...po 3 rundach:

Agresor Czekoladowy [C S] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 241.871 -23.783
    Krazownik 29.263 -737
    So.szpieg. 4 -1
    Panc. 21.006 -2

Obrońca luznaguma [UMBRELLA] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 1.647.339 metalu, 58.499 kryształu, 322.980 deuteru.

Agresor stracił łącznie 116.676.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 988.746.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 209.166.600 metalu i 97.699.800 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 3068,66%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 124.664.939, K: 68.735.299, D: -1.181.020, P: 192.219).
    Bilans obrońcy (M: -612.720.339, K: -296.701.499, D: -81.352.980, P: -990.775).
    *Przy założeniu że agresor zebrał cały złom.
    Created by cuteConverter v 0.3.2.2 - Adam Woźniak[/center]

Reckowy edit ]:-D
    Zbiórka PZ:

16.000 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 320.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 209.166.600 jednostek metalu i 97.706.700 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 209.166.600 jednostek metalu i 97.706.700 jednostek kryształu.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Czekoladowy ().

• Smoczuś, niestety muszę przyznać Ci racje...
    Strata floty ugryzła głównie mnie, bo budowałem ją od zera i poświęciłem wiele czasu.

Przepraszam sojuszników, mój błąd.

Czeko, to chyba Twój pierwszy czysty złom odkąd grasz w OGame. Swoją drogą, to nieudolny jesteś Ty, bo ponoć najiększa lama (Rocky) spakował Cię na więcej i nie wybielisz się jednym ST.

Public Enemy, życz sobie czego chcesz, moje zdanie na temat tej sytuacji znasz...
  • Secik napisał(a):

Smoczuś, niestety muszę przyznać Ci racje...
    Strata floty ugryzła głównie mnie, bo budowałem ją od zera i poświęciłem wiele czasu.

Czeko, to chyba Twój pierwszy czysty złom odkąd grasz w OGame. Swoją drogą, to nieudolny jesteś Ty, bo ponoć najiększa lama (Rocky) spakował Cię na więcej i nie wybielisz się jednym ST.

Public Enemy, życz sobie czego chcesz, moje zdanie na temat tej sytuacji znasz...
    Ty kolego nigdy takiego st nie zrobisz, za to na boardzie jesteś kozak :D
  • lucca brasi napisał(a):

Secik napisał(a):

heh kozak? spokojnie zrobi takie st, może nie tak szybko, bo się nie pushuje jak ten pajac, mimo wszystko graty się należą, wyczucie czasu i pilnowanie to jednak jeden z najważniejszych czynników w tym st. Drugim czynnikiem jest jego flota wiadomo w jaki sposób zbudowana, gdyby klepał samodzielnie tego st nigdy by nie było, bo nie miałby na tyle floty żeby zdjąć go solo, idąc dalej tym tropem luca ośmieszasz się pisząc takie bzdury o Seciku.

Luźny SZO, pomożemy na pewno, tylko nie rób więcej tego typu błędów
  • Axerd2 napisał(a):

lucca brasi napisał(a):

Secik napisał(a):

heh kozak? spokojnie zrobi takie st, może nie tak szybko, bo się nie pushuje jak ten pajac, mimo wszystko graty się należą, wyczucie czasu i pilnowanie to jednak jeden z najważniejszych czynników w tym st. Drugim czynnikiem jest jego flota wiadomo w jaki sposób zbudowana, gdyby klepał samodzielnie tego st nigdy by nie było, bo nie miałby na tyle floty żeby zdjąć go solo, idąc dalej tym tropem luca ośmieszasz się pisząc takie bzdury o Seciku.

Luźny SZO, pomożemy na pewno, tylko nie rób więcej tego typu błędów

heh i to pisze koleś, który dostał kilka gongów na tym uni, po czym wraca, oczywiście na nowym koncie bo samemu trudno flotę zbudować ]:-D
  • Graty Czeko potężny wlot :D

Co wy macie z tym puhem? Szczekają gracze co sami na pręgierzu wiszą lub będą wisieć =)
    A sojusz Umbrella ma w swych szeregach graczy, których można palcami u jednej ręki zliczyć co nie mieli bana za to ;)

Tereth Ty też weź się ogarnij bo Twoje super eko jest w ten sam sposób zbudowane jak flota Czekoladowego :quasi:

HIPOKRYCI!! ]:-D
    Gram jako moonówka, a i tak jestem lepszy od was robaczki 8-)

by
    MoonMaker
  • smoczuś, widzę czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją mocną stroną :E , nigdzie nie napisałem że ja jestem pro elo czy coś tam, każdemu zdarza się popełniać błędy, a moje wynikały z braku wiedzy czyt. tzw. "skila" i nadal mam spore braki w stosunku choćby do Secika o którym pisałem czego Ty oczywiście nie wyłapałeś... ale cóż są mądrzy i mądrzy trochę inaczej. To, że dostałem konto i jakby 2 szanse świadczy raczej o czymś "więcej" czego się dorobiłem grając na starym koncie (bez pushów i od początku samodzielnie) i mówiąc szczerze jest to dla mnie zaszczyt że je dostałem :) Czy trudno zbudować flotę? Patrząc na czeko nie trudno :E

P.S. nadal mam lepszy bilans st niż Ty :)

wracając do tematu i Twojego czytania ze zrozumieniem, przeczytaj wstęp od czeko, a potem przeczytaj wypowiedź Seta mam nadzieję że zrozumiesz jej treść :E nazywacie nieudacznikami sojusz który st ma co najmniej 50x tyle co wy poprzez pryzmat jednego starcia, którego bohaterem jest notabene nowy gracz. Set zrobił dokładnie to samo, ocenił czeko przez pryzmat jednego starcia... więc teraz pomyśl jaki stosunek starć ma czeko, a sojusz UMBRELLA i wyjdzie Ci wtedy kto się myli :)

huh a się rozpisałem, luźny czego sobie tylko życzysz
  • Ojojoj...naprawdę wzruszyła mnie Twoja historia :E powinieneś się zgłosić do programu ukryta prawda albo dlaczego ja czy cuś w ten deseń :E

I przeczytaj co MoonMaker napisał. Popatrz na pręgierz i zobaczysz swoich kolegów z parasolek wiszących na nim za pushe ]:-D a jeśli chodzi o te Twoje wielkie i spektakularny ST w wykonaniu parasolek, to yyy... Latanie w środku nocy po bunkrach po to żeby zrobić jakieś marne ST to naprawdę pro gra ]:-D

Też mógłbym zarywać nocki przed ogame żeby złomować ale zasadniczo mam dużo ciekawsze zajęcia w tym czasie niż oszukanie Bfsów czy to na moonach czy bunkrach :E bo moje polowania nocne przez całą karierę na tym uni można policzyć na palcach obu rąk :E bo nie mam parcia na szkło jak co niektórzy :E

Aha i se miej lepszy bilans niż, naprawdę, możesz nawet mieć najlepszy na tym uni czego szczerze Ci życzę ale to nie zmienia faktu, że to parasolki dostały gonga od Czeko na 3k% a nie odwrót ]:-D

Późny edit: bo literówkę dopatrzyłem xD

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Smoczus ().