MadOFF [K K K] vs Maurycy [ - ] - 12020,85%

• Andromeda [2]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• MadOFF [K K K] vs Maurycy [ - ] - 12020,85%

Starcie następujących flot:

Agresor MadOFF [K K K]
    Flota:
    Mały transporter 23.842
    Lekki myśliwiec 620.924
    Krążownik 31.874
    Okręt wojenny 1.346
    Pancernik 22.194
    Niszczyciel 4.733

Obrońca Maurycy [ - ]
    Flota:
    Mały transporter 13.338
    Duży transporter 3.326
    Lekki myśliwiec 156.955
    Ciężki myśliwiec 5
    Krążownik 23.000
    Okręt wojenny 2
    Recykler 15.443
    Sonda szpiegowska 11
    Statek kolonizacyjny 10
    Bombowiec 7
    Pancernik 13.300
    Niszczyciel 2.000
    Gwiazda Śmierci 21

...po 6 rundach:

Agresor MadOFF [K K K]
    Flota:
    Mały transporter 14.668 -9.174
    Lekki myśliwiec 382.686 -238.238
    Krążownik 30.359 -1.515
    Okręt wojenny 1.315 -31
    Pancernik 21.741 -453
    Niszczyciel 4.618 -115

Obrońca Maurycy [ - ]
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 48.091.916 metalu, 48.091.916 kryształu, 48.091.916 deuteru.

Agresor stracił łącznie 1.088.323.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 3.257.769.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 762.523.200 metalu i 439.562.100 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 12020,85%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 25.368.116, K: 196.128.016, D: 36.541.916, P: 258.038).
    Bilans obrońcy (M: -1.804.588.916, K: -1.221.772.916, D: -375.682.916, P: -3.402.045).
    *Przy założeniu że agresor zebrał cały złom. #zebrane
    Created by cuteConverter v 0.3.2.2 - Adam Woźniak
    ~650 ST na uni x1, #1 KFZ

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez PsujeObrazki ().

• nie ma tu czego gratulowac, spushowal sie kupionym kontem, czekalem kiedy sie pojawi w ST, mi by bylo wstyd takie cos wystawic, no i jeszcze nowe konto na forum zalozyl to tego mega gownianego ST, masz gosciu tupet

to konto pod nazwa BRZOZA bylo w sojuszy TOXIC dlugi czas na uBarym i po UF na Andro, od samego poczatku UF gracz BRZOZA mowil o braku czasu na granie i o checi sprzedania konta. nastapilo to na przelomie kwiatnia i maja. efekty sprzedazy/zakupu konta widac na powyzszym rw

:ban:

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ChesterPLUK ().

• Tak, kupiłem konto by się spushować po półrocznym urlopie, dodatkowo z flotą, którą ledwo zezłomowałem, a pozostałe ponad 300kk surowca poszło sobie na urlop. Brawo chester, mistrz logiki.

no i jeszcze nowe konto na forum zalozyl to tego mega gownianego ST, masz gosciu tupet
    Stare dostało bana wczoraj. Masz gościu dobre informacje :E

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez PsujeObrazki ().

• nie pytalem ile byles na urlopie bo kolo nosa mi to lata, takie sa fakty, konto bylo z flota, w czasie jego urlopu zostala zmieniona nazwa i na Twoje szczescie flota stala w ukladzie :D uwielbiam takie zbiegi okolicznosci

BAN na forum i jeszcze do kompletu w grze powinno byc :) coraz wiecej tych zbiegow okolicznosci :D

EOT

---

Bez wulgaryzmów proszę!

20.07.14 - Mati

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ChesterPLUK ().

• No i widzisz, masz beznadziejne informacje i jeszcze zarzucasz tutaj push. Po pierwsze - nie znałem nawet składu floty tego konta, tylko pkt, po drugie - to nie był BFS, po trzecie - może wróć lepiej do farmienia idlerów bo potrafisz tylko to.

Zawsze zachowywałeś się jak kretyn na barym, szczególnie jak dostawałeś złoma, zawsze było ch3st3r = dobry cel na duży farming, a tutaj zgrywasz super gracza i próbujesz dopisywać niestworzone historie?

• Webber nigdy kont nie kupował, więc skąd nagle takie podejrzenia? A poza tym cały wywód o tym, że konto było w toxic itd. nie prowadzi nijak do Agresora. Co ma piernik do wiatraka?
    Chesterku, jak puszczasz bąka, to przynajmniej wytłumacz z sensem, dlaczego " title=";>">
    Ponawiam graty dla Agresora ]:-D
    Winnetou jest moim idolem XD
  • ohy i ahy dla finezyjnego bezapelacyjnie wspaniałego gracza z uniBarym jakim jest MadOFF po prostu tutaj brak słów ażeby opisać to jakże piękne starcie ja nie wiem dlaczego Pan ChesterPLUK się tak oburza skoro zbiegi okoliczności jak najbardziej istnieją pewni gracze są jak najbardziej tego przykładem

JESZCZE RAZ GRATULUJĘ prze wspaniały graczu takiego wlotu

Ch3ster my tam wiemy swoje jak i połowa tutaj uni nie ma co komentować bo i tak wszystko się rozeszło po kościach po prostu MadOFF jest pro graczem i co poradzisz

ale za słowo "kretyn" jakie użył w twoim kierunku w swojej jakże delikatnej wypowiedzi to osobiście bym to zgłosił :D tylko co to da ...
  • Macie problem to idźcie do operatora, wklejcie przyrosty z infuzy, niech sprawdzi wszystko i tyle. Płaczecie tutaj na forum, a obrońca ostatnio zdjął urlop i dzielnie uciekał mi surowcami, których nie udało się sfarmić z planety na moona i z moona na planetę, może napiszcie do niego by się tutaj wypowiedział, moja korespondencja z nim wyglądała tylko tak:

[ciach]

I takie komentarze i insynuacje gościa, który lata tylko na idlery i gościa, który nawet nie ma ani jednego tematu z jakimkolwiek tytanem są zabawne ale do czasu, idźcie ze swoimi domysłami do GO.

Najlepiej dodajcie jeszcze jak wiele banów za push złomowy miałem w przeszłości, jaką to mam złą historię, pomogę Wam: 0 - naprawdę świetny pomysł bym wydawał pieniądze na konto na uni na którym nie gram, złomował je i wracał na wieczny urlop, geniusze.

---

Screen z kordami ciach.

29.07.14 - Mati

• oj oj oj drogi pro graczu nigdy w życiu cię nie oskarżam o jakiś tam puszek
    przecież jesteś wyjątkowym graczem po co ta spina webber-ku

przecież nawet laska napisał webber dlaczego zmieniasz nick jak oszalały graj pod jednym i będzie sympatycznie nie uważasz XD

przy okazji pozdrów Gibona o ile masz z nim kontakt :XP:
  • zabawny inaczej jak słodko yhmmm ...
    może i grasz na tym nicku od wielu miesięcy może i od wielu lat jak i pokoleń
    ale po połączeniu uni może posiadasz drugie konto jak nie i trzecie czwarte itp itd NIE OSKARŻAM tak sobie głośno myślę ... XD