Gratulacje za nerwy ze stali. Nie ma płaczu nad straconymi punktami, za to motywacja do gry będzie większa po tym starciu.
jeszcze raz gratulacje
jeszcze raz gratulacje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
tarak napisał(a):
nie wiedziałem że [D P] jeszcze może taki % wykręcić
Dejavu napisał(a):
Jak było tak było, nie ma o co drzeć kotów.
Można by się rozpisywać ale po co. Szkoda tylko że nie którzy zachowują się jak chorągiewki na wietrze
ale tak to już bywa w tej grze. Raz się liże dupkę jednemu raz drugiemu.
Sojusznik... sojusznik to mało powiedziane jest dla mnie najważniejszy i zrobiłabym to po raz drugi gdyby była taka potrzeba.
Jedyny kac po tym starciu to NN którego bardzo lubię i cenie, wielu topowych flotowców nie dorasta mu do pięt.
Rozmawialiśmy na parę minut przed starciem.
i tak na koniec, sz/o dla wszystkich )
Myślę że najwyższa pora zakończyć ten temat, dzięki Waszej nie ocenionej pomocy powstało parę pięknych statków
- 36 k pięknych błyszczących pancerników
- 50 k lśniących LMów
- 80 cudownych gdakających gęsi
- 5 k śmigających krążków
Wszystkim darczyńcą bardzo dziękuję za pomoc, gdyby nie Wy, odbudowy prawdopodobnie by nie było
To był dobry moment na poddanie się i skończenie z tym nałogiem.
Dzięki Wam tu jeszcze jestem i trochę się ze mną pomęczycie
Szczególne podziękowania należą się Niszczycielowi i darqo którzy wspierali mnie do ostatniego dnia odbudowy.
To było bardzo ważne.
Jestem Wam ogromnie wdzięczna i bardzo dziękuję
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Arshen ().
GSy które z takim sposobem latania padną prędzej czy później - kto teraz Cię obroni?
Smuci mnie postawa jednego z obrońców (zwrócisz nam teraz 5kkk surowca? :P)
mayster napisał(a):
noname, to dp wbiło nóż w plecy mrocznemu jeżeli chodzi o krótką historii uni i od tego zaczął się konflikt, gdyby nie, to kto wie,
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NoName ().
von eliminator napisał(a):
gratulacje akcji
no mroczny pokazałes jaja gratuluje
torba urwana ale żyjesz
jeszcze raz gratuluje
Zakaveli napisał(a):
Robiłeś ankiete na uni, że 80% ma mnie za nooba?
Tyka napisał(a):
Ludzie ! jakie to będzie miało znaczenie za lat kilka, czy ktoś z kimś był po słowie, kochał się czy nienawidził, czy sie lubił czy sie czubił...
Pozostanie jedno : W Y N I K !
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez White Adam ().
Zakaveli napisał(a):
Twoja ekipa leciała bo nawet nie umiecie zrobić symulacji i widzieliście inny wynik więc kogo chcesz tu oszukać? Ale ja jestem noobem przecież . Chcesz możemy porównać swoje osiągnięcia w grze od łączenia a potem się wyzywać.
znamek napisał(a):
Zakaveli napisał(a):
Twoja ekipa leciała bo nawet nie umiecie zrobić symulacji i widzieliście inny wynik więc kogo chcesz tu oszukać? Ale ja jestem noobem przecież . Chcesz możemy porównać swoje osiągnięcia w grze od łączenia a potem się wyzywać.
Giermek nie ma co tu się pocić za bardzo TY jesteś wielki i tak to zostawmy. Wiedzieliśmy dokładnie jaki będzie wynik , ale jest jedna BARDZO WARZNA sprawa która w tej grze stanowczo nas a ciebie poróżnia : Po nas to spłynęło bo mamy satysfakcję że Gąski kolegi ocalały, satysfakcję że udało się cokolwiek wymodzić by popsuć Wam humor , ty natomiast wczoraj na IRCU jak byś mógł to byś pękł ze złości bo również sporo floty straciłeś a scenariusz był inny .
Wyszło fajnie i oby dalej do przodu , kolejna kartka historii zapisana K*O*L*O*R*O*W*O
Zakaveli napisał(a):
Napisał gracz co kupuje konta do złomowania
znamek napisał(a):
Zakaveli napisał(a):
Napisał gracz co kupuje konta do złomowania
Giermek obrażasz mnie kmiotku , nie kupowałem kont i nie zamierzam, natomiast o twoich PUSH-ach zabrakło by czasu klikać
No ale skoro jazda się zaczyna bo ściska ci złość poślady to co powiesz lamko na to :
13:21
matiq
kontrujcie eko, jest na fali bo lecimy na planete, puściła lama w 1 slocie wszystko, chyba na 100%
13:22
zakaveli
daj koordy = )
heh
BaranQ napisał(a):
Boże, jesteś tak dwulicowa, że gdybym nazwał Cię po imieniu bana bym dostał oddasz DP surowce które dostałaś na odbudowę?
Własnie tym RW pokazałaś gdzie masz tą wdzięczność Szkoda tylko chłopaków, że taką żmije na własnej piersi wychowali
1 gość