Przyklejony Top 2 ACS; pluszowy, cudok89, Daro_UAE [FenikS] vs SaTuK91 [EOTS]- 2226,78%

• Sirius

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Top 2 ACS; pluszowy, cudok89, Daro_UAE [FenikS] vs SaTuK91 [EOTS]- 2226,78%

geneza starcia:

23.00 powrót z Mazur po całodniowej hulance
    23.30 otwarcie Perły puszkowej i 100 skanów na potencjalne moony tych co pić lubią
    23.40 jeden cel pozytywny z brakiem aktywności - czekam (dzisiejsze demoty +wiocha)
    23.55 decyzja że lecę + pw do kilku kolegów co siedzą + druga Perła puszkowa
    23.58 cudok wraca do kompa z piwem i zgłasza chęć lotu - startujemy
    00.14 Daro wraca do kompa z drinkiem - dołącza się
    00.20 Daro zasypia nad klawiaturą (budzi się rano)
    00.30 cudok idzie spać mówi że będzie za godzinę (przysypia i budzi się rano) + trzecia Perła puszkowa
    00.30 - 02.40 skany co kwadrans moona SaTuKa coby Graf i okolica myślała że SaTuK jest "on"
    02.40 łubudu - Ballantines+cola
    02.45 idę spac na godzinę (budzę się rano)

Starcie 02:40:51 następujących flot:

Agresor pluszowy

Flota:
    Krazownik 12.222
    Panc. 9.743
    Niszcz. 896

Agresor cudok89

Flota:
    Krazownik 5.001
    Panc. 3.323

Agresor Daro_UAE

Flota:
    Krazownik 1.481
    O.wojenny. 232
    Panc. 1.225
    Niszcz. 348

Obrońca SaTuK91

Flota:
    M.transp. 5.796
    D.transp. 610
    L.myśliw. 47.028
    C.mysliw. 513
    Krazownik 4.177
    O.wojenny. 1.687
    Recykler 4.336
    So.szpieg. 814
    St.kolon. 5
    Bombowiec 25
    Panc. 2.463

...po 4 rundach:

Agresor pluszowy
    Flota:
    Krazownik 10.825 -1.397
    Panc. 9.742 -1
    Niszcz. 896

Agresor cudok89
    Flota:
    Krazownik 4.371 -630
    Panc. 3.322 -1

Agresor Daro_UAE
    Flota:
    Krazownik 1.295 -186
    O.wojenny. 232
    Panc. 1.225
    Niszcz. 348

Obrońca SaTuK91
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 2.382.311 metalu, 5.071.725 kryształu, 636.615 deuteru.

Agresor stracił łącznie 64.347.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 736.766.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 144.521.700 metalu i 78.156.600 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca wynosi 2226,78%

Bilans agresora (M: 102.584.011, K: 67.657.325, D: -3.819.385, P: 166.422).
    Bilans obrońcy (M: -439.801.311, K: -250.022.725, D: -55.032.615, P: -744.857).

*Przy założeniu że agresor zebrał cały złom. - zebrał i się cieszy :)

Podziękowania dla chłopaków że chcieli się przeleciec ze mną
    Pozdrawiam Naszą Feniksową Ekipę
    Pozdrawiam Feniksów z Zagdry co nowe ToP 1 ACS właśnie zrobili
    Współczuję Grafowi bo mi tu zasugerował że znowu jakieś konto kupiłem/ukradłem żeby je złomnąć
    Bidny chłopak nie stać go widocznie i zazdrości
    Mnie stać - a co ! Kupuję i złomuję - taki jestem :D

Każdy z kim mieliśmy styczność odciska ślad na naszej duszy.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez pluszowy ().

• dzięki za wspólny lot :)

było trochę strachu bo w moim przypadku był to lot przez galę ale udało się i to najważniejsze :)

ale pluszak nie oszukuj przecież dokładałem się na kupno konta satuka he he , a pamiętam jak gadałem z satukiem ( na Riglu kiedyś chwilowo byliśmy w jednym soju ) że ma większą flotę niż ja i pewnie niedługo mnie złomnie a on napisał że prędzej ja jego :E
    co do mojego zaśnięcia to nie dodałeś pluszak że na 15 min przed dolotem się obudziłem i kontrolowałem sprawę he he

jeszcze raz dzięki za lot i do następnego 8-)
  • Bardzo się cieszę z tak owocnego złomowania XD

Raz jeszcze gratulacje fajnej akcji, oby takich więcej !

Każda z nich podnosi chęci do gry i tak ma być !
    Gracz : cześć , mam prośbe abys przestała skanowac moje gospodarstwo :) , z góry dzieki

Gracz : lub przestał ,
    sorki

Ostatnio nic bardziej mnie nie rozbawiło :D
  • piękne starcie, gratuluję, cudowny % XD ajajajaajjjjjj
    :roll:

@Edit: było tego dużo, ale po co to robić :| niech zostanie jak wyżej.
    Jeżeli jesteś w trakcie wojny upewnij się, że nikt nieproszony do niej nie dołączy. - Ashleigh Brilliant.
    Ten post był edytowany 2,3,4 razy, ostatnio przez "kogoś" (Dzisiaj, 16:31)

Osoba, która nie potrafi dodać swojego posta raz - jest nazywana zwykłym partaczem/amatorem.
    Edytuj posta 1 raz, NIE 100 razy cymbale.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Logi-tech ().

• Przepraszam bardzo ale ja to konto wymieniłem jakies półtora miecha temu z Korneliusem na Wasat.
    Więc to nie ja grałem na nim, ale widzę nick został ten sam;/;/

Tutaj daje link do rozmowy PW z Korneliusem

zapodaj.net/7e929b95f18f7.png.html
    Nie ma nic ważniejszego na tym świecie niż lojalność i miłość, poza lojalnością i miłością miedzy zbirami

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez SaTuK91 ().

• A zrobie mala ryske na tym krysztalowym rw. Napoczatku myslalem ze pluszak ustawil wszystko moze dlatego ze ma jedyna flote z tej 3 ktora da rade sam zlomnac lae jak zobaczylem daro wszystko bylo jasne. Jeszcze grajac w feniks wspominal ze klika na wasat jak wiadomo satuk wymienil wlasnie na wasat a jak jeszcze dochodzi wspolrzedne gdzie walnol 1g 255 uklad jedyna planeta satuka blisko daro ale jak wiadomo daro musialby chyba dziesiec razy wleciec zeby zezlomowac satuka to poprosil kolegow z soju nie musial martwic sie ktos sie lognie i przypadkiem jakis sasiad kontre mu walnie mozna bylo spokojnie leciec nawet 100 ukladow (pluszowy) i sie nie wartwic ze ktos cos wykombinuje teraz mnie zastanawia czy to ST bylo jedyne na przekrecie bo ghost dostal zloma i do dzis sie nie pojawil nawet telefonow od sojusznikow nie odbiera. Czego to sie nie zrobi dla kilku milionow surki.

P.S Komorka ty tam pocichu w gacie nie narob idz na swoje uni i tam poszukaj komu to mozna przypucowac moze na konto jakies sie zalapiesz:)

Wasz oficer polityczny;)
  • Jak na Ruska przystało słabo operujesz Polszczyzną ... :-/

Twoje teorie śmieszą po za tym to tylko ja kupowałem konta i je złomowałem :P

Co do Ciebie jesteś nadal sierotą na tym uniwersum przy "moich" kupionych kontach nadal starcia są w rekordach od Marca ? gdzie te obiecane złomowanie Feniksów ?
    Bełkoczesz i nic nie robisz :wrr: