Przyklejony SOLO; Angel [FenikS] vs morpheus [hYBRIS ] - 1629,97% + zbiórka TOP 1 SOLO !

• Taurus [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• SOLO; Angel [FenikS] vs morpheus [hYBRIS ] - 1629,97% + zbiórka TOP 1 SOLO !

Znowu nowa nazwa sojusza ale zlom i tak laduje w reckach Feniks'a ]:-D

Można powiedziec ze cierpliwosc popłaca :)

Pozdroweinia dla soja i buddy ^^

[center]Starcie z 2014-06-15 06:00:49 następujących flot:

Agresor Angel [FenikS] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 45.304
    C.mysliw. 31
    Krazownik 7.684
    O.wojenny. 1.000
    Panc. 5.466

Obrońca morpheus [hYBRIS ] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 11.284
    D.transp. 775
    L.myśliw. 18.215
    C.mysliw. 349
    Krazownik 1.857
    O.wojenny. 950
    Recykler 2.140
    So.szpieg. 45
    St.kolon. 1
    Panc. 1.669
    Niszcz. 518

...po 6 rundach:

Agresor Angel [FenikS] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 25.911 -19.393
    C.mysliw. 23 -8
    Krazownik 6.994 -690
    O.wojenny. 994 -6
    Panc. 5.457 -9

Obrońca morpheus [hYBRIS ] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 0 metalu, 489.690 kryształu, 4.522.305 deuteru.

Agresor stracił łącznie 98.787.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 486.859.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 101.692.200 metalu i 61.304.400 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 1629,97%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 29.125.200, K: 37.089.090, D: 3.007.305, P: 69.222).
    Bilans obrońcy (M: -266.407.000, K: -180.132.690, D: -45.331.305, P: -491.871).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    6.600 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 132.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 101.692.200 jednostek metalu i 61.304.400 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 70.695.600 jednostek metalu i 61.304.400 jednostek kryształu.

1.801 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 36.020.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 30.996.600 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 30.996.600 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.

Udało się zebrać 101.692.200 metalu i 61.304.400 kryształu.

Created by cuteConverter v 0.3.2.1 - Adam Woźniak[/center]
  • Dużo szumu było, korki od szampana jeszcze latają po galaktykach. Już pewnie nawet wszystkie możliwe przyszłe wojny wygraliście.
    Natomiast ja widziałem coś zupełnie innego, a widziałem sztandary OUT i INFAMOUS leżące na śmietnikach, a przy tych sztandarach leżących na kartonach jeszcze wczorajszych sojuszników / braci.
    Zrobiliście coś co w przypadku FenikS nigdy by nie nastąpiło i nie nastąpi, a piszę to do Was szare owieczki nowego tworu, że nie znacie dnia ani godziny a wylądujecie na śmietnisku taurusa.

(Musieliśmy zatrudnić dodatkowy personel, aby odpisywać na podania złożone do FenikS)

A teraz do rzeczy
    Gratuluję agresorowi bo jest czego, a że go lubię i ufam to pogratuluję mu jeszcze raz. BRAWO
    Życzę odbudowy morfeuszowi bo dobry z niego ogejmowy zawodnik i szkoda aby mały błąd wykluczył go z naszej rywalizacji.
    Ja wiem, polokoktowcy nas nie kochają. Ale my ich będziemy tak długo kochać, aż oni nas wreszcie pokochają
    - Szyszkownik Kilkujadek

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Nabu san ().

• Wydaje mi się, że nie puszymy się w swoich ST, i tak też jest tym razem, bo nie warto
    Zapamiętajcie tą nazwę bo będziecie ją krzyczeć po nocach ;P
    Krzyczymy :)

Gratulacje Largo, robisz to jakby od niechcenia, a pobiłeś kolejny własny rekord. Całe podium Twoje, a na dodatek pobiłeś top1 ACS :)
    Bilans przepiękny, jak na takie osiągnięcie.
  • Gdy rano odpaliłem OG od razu rzuciło mi się w oczy, że coś tu nie gra. Jedno kliknięcie w staty i wszystko było jasne. Zadawałem sobie tylko pytanie ile% i cierpliwie czekałem na RW.
    Gratulacje Angel. Od dawna wiadomo, że ta gra wymaga cierpliwości i determinacji, najwyraźniej ani jednego, ani drugiego, ci nie brakuje. I są efekty.

A teraz ja dorzucę swoje trzy grosze na temat nowego sojuszu.
    Już podczas S&D stało się jasne, że coś musi się zmienić aby przełamać hegemonię Feniksa. Czy ten krok okaże się słuszny? Czas pokaże. Ale mam wrażenie, że ogniste ptaki są za każdym razem o krok z przodu. Dużo do życzenia pozostawia też styl w jakim zawiązaliście nowy sojusz . Zostawić na lodzie po połowie z każdego sojuszu? Kiepsko. Nie mniej życzę wam powodzenia.

P.S. Teraz czekam na nowy topic w dziale Wojny ;)
  • Nabu ale sie rozpisałeś, o tych kartonach, Tusk podobno szuka nowych złotoustych co by swój smrodek ukryc. A tak naprawde to dzieciak z ciebie, co jak dostanie ferming to rakietuje jak jakas gimbaza, napisze ci tak żebys zrozumiał "żal.pl".
  • rabin napisał(a):

Nabu ale sie rozpisałeś, o tych kartonach, Tusk podobno szuka nowych złotoustych co by swój smrodek ukryc. A tak naprawde to dzieciak z ciebie, co jak dostanie ferming to rakietuje jak jakas gimbaza, napisze ci tak żebys zrozumiał "żal.pl".
    to chyba nie miejsce do wylewania swoich "żalów" ;(
    akurat to Twój sojusz czy ex sojusz.. czy nie wiem jak Was nazywać bo niby Ci sami ale nazwa inna, niby troszkę inni .. ale Ci sami.. wpuścił we mnie w sumie chyba z 1000 rakiet w ciągu kilku dni i jakoś nie pobiegłam się poskarżyć ...
    ja osobiście nie wiem jak się zachowują osobnicy określani przez Ciebie "gimbazą" ... poczułam się staro.. a nie biegają się czasem żalić i skarżyć bez sensu to tu to tam? potwierdź bądź zaprzecz, wydaje mi się, że jesteś obeznany w tym temacie.

zbędny spam, w takim piękny topiku

gratulacje Angel, nie mogę się napatrzyć na to piękne ST, wciąż do niego wracam i wracam:)
    a nawet życzę "zbitemu" szybkiej odbudowy* :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Anek ().

• rabin napisał(a):

Nabu ale sie rozpisałeś, o tych kartonach, Tusk podobno szuka nowych złotoustych co by swój smrodek ukryc. A tak naprawde to dzieciak z ciebie, co jak dostanie ferming to rakietuje jak jakas gimbaza, napisze ci tak żebys zrozumiał "żal.pl".

Wyżej srasz niż dupe masz :)
    Jak jesteś astronautą, pozdrów nasze ego tam