Indestructible master of war & la louve rebelle'

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ave leniwcu,
    Ulubiona jednostka w Ogame?
    Ulubione uniwersum?
    Lubisz te zielone i paskudne trolle?
    However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
    “The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."
    GO - 2015-2016
  • Drakensang napisał(a):

Ave leniwcu, Nie, nie.. zaszła pewna pomyłka. :D Prezentacja Leniwca nosi tytuł MOD erator - Superman. :D Ja leniwcem nie jestem! Wypraszam sobie. :D
    Ulubiona jednostka w Ogame? A ja wiem? Pancerniki chyba najlepsze. :P
    Ulubione uniwersum? u69. :D
    Lubisz te zielone i paskudne trolle? Uwielbiam.. brać łopatkę i niszczyć te małe potwory. :P

• Czego nie lubi Tygrys?
    Tego:

?

Dlaczego w twojej sygnaturza biega pies a nie np. tygrys?
    Czy jadłas Ciap kapuche?
    Jak szybko znalazlasby odpowiedni pokoj w Ciap budynku? :)

/me drapie po szyjce
  • sanecrossek napisał(a):

Czego nie lubi Tygrys?
    Tego:

? Hmm, w sensie, że dentysty? Uwielbiam swojego dentystę, uwielbiam jak mi grzebie w paszczy i ciągnie za kolczyk. :D Ale gif zacny. :D

Dlaczego w twojej sygnaturza biega pies a nie np. tygrys? Hm, bo to jest pies obronny. :P Tygrysów nie wolno przemęczać. :D
    Czy jadłas Ciap kapuche? ee, a co to jest? :<
    Jak szybko znalazlasby odpowiedni pokoj w Ciap budynku? :) Wybacz Sancec, ale hm, o ciap nie będę w swoim CT pisać. <;

/me drapie po szyjce Kuurrczę, szyja to moja pięta Achillesowa! .me melts!

• "Wybacz Sancec, ale hm, o ciap nie będę w swoim CT pisać." :D
    The Clinical Information Access Portal (CIAP)-ich budynek ma wiele pięter i duzooo pokoi :)
    Ciap kapucha to:
    Mniejsza z tym :)

Dlaczego łóżko powinno być miekkie?
    Co może być zielone i mokre?
    Twój ulubiony dzień w roku?
    Dlaczego wiekszosc emotikonów sie uśmiecha?
    Dlaczego nie bierzesz udziału w quizach na IRC?

Post był edytowany 7 razy, ostatnio przez rqewfrsgdg ().

"Wybacz Sancec, ale hm, o ciap nie będę w swoim CT pisać." :D
    The Clinical Information Access Portal (CIAP)-ich budynek ma wiele pięter i duzooo pokoi :) I skąd niby miałam to wiedzieć? c;
    Ciap kapucha to:
    Mniejsza z tym :) Mniamuśne! Ale racja. <;

Dlaczego łóżko powinno być miekkie? Nie powinno, nie lubię spać na miękkim. Wolę twardo.
    Co może być zielone i mokre? Ogry, który wyszedł z kąpieli. :D
    Twój ulubiony dzień w roku? 1.06. :P Zawsze będę dzieckiem!
    Dlaczego wiekszosc emotikonów sie uśmiecha? W większości sytuacji ludzie się cieszą, a nie smucą. :D
    Dlaczego nie bierzesz udziału w quizach na IRC? Mam różne zmiany w pracy i każdy weekend pracuję. Nie mogłabym się regularnie pojawiać, bo w pracy trzeba.. pracować. ]:-D

Ojeje, jak słodko.<3

I jeszcze więcej słodyczy! <3 Więcej, więcej - .me to lubi. <3

• Jak szybko biega Tygrys?
    Co Tygrys lubi przegryzać w nocy gdy nie może spać?
    Jak szybko wstajesz z łóżka ?
    Wanna czy prysznic po długim dniu?
    Czy lubisz jak ktoś zabiera Ci zabawki? :)

/me bawi sie z Tygrysiem, a Tygrys gryzie :)

Jak szybko biega Tygrys? Tygrys nienawidzi biegać, a biega tak szybko, jak wymaga tego pościg ofiary do pożarcia. ]:-D
    Co Tygrys lubi przegryzać w nocy gdy nie może spać? Nie jem nic w nocy. ;) Piję kakao. Właśnie teraz. Po ciężkim dniu i pracy, przed drugą w nocy tygryś pije kakao. <3
    Jak szybko wstajesz z łóżka ? Zależy jaką porą. :D Latem - bardzo szybko; przy wysokich upałach i psem, który dodatkowo grzeje, trzeba szybciutko wstawać. :D Co innego zimą.. zimą nie wstaję. :x
    Wanna czy prysznic po długim dniu? Zdecydowanie wanna. Wanna wygrywa zawsze, bez względu na dzień czy zmęczenie. Wanna!
    Czy lubisz jak ktoś zabiera Ci zabawki? :) Nie, nienawidzę tego. Nienawidzę też, gdy ktoś narusza moją przestrzeń - jakąkolwiek. Jestem bardzo terytorialna. <;
    Metry czy kilometry? (10) :) 10-cio km`owy spacer wygrywa wszystko. :D Pod warunkiem, że w wygodnych butach. :D

/me bawi sie z Tygrysiem, a Tygrys gryzie :) Zapamiętaj sobie, że tygryś gryzie zawsze. D: Nawet w zabawie. <3

• Metry czy kilometry? (10) - to takie nawiazanie do rozmowy z IRC,gdzie pytałem jaka masz odległosc od domu do miejsca gdzie uczeszczasz w dni robocze :)
    Co to za avatar/sygnatura?Dlaczego taka?
    Co powiesz do siebie gdy jutro wstaniesz?
    Kominek w zimie czy grzejnik?

Metry czy kilometry? (10) - to takie nawiazanie do rozmowy z IRC,gdzie pytałem jaka masz odległosc od domu do miejsca gdzie uczeszczasz w dni robocze :) Do pracy mam kilometry, chyba 8 jest. I jeśli miałabym wybierać, to chyba jednak km. Jakoś tak.. więcej czasu z ludźmi po drodze. :D
    Co to za avatar/sygnatura?Dlaczego taka? A nie podoba Ci się? Uwielbiam motyw 'sick love', szczególnie w wykonaniu AX7 w kawalku A Little Pieces of Heaven. <3
    Co powiesz do siebie gdy jutro wstaniesz? 'Kurcze, jutro już tam będę! Będę ze swoimi i będziemy się świetnie bawić! A później będzie tylko kac..' - dokładnie to. :D
    Kominek w zimie czy grzejnik? Chciałabym mieć kiedyś kominek.. <3

• /me głaszcze tygrysa za uchem
    Ave
    Czemu większość zielonych jest leniwa?
    Nie lepiej tygrysowi w pomarańczowym?
    Potrzebuje jakieś ładne futro na ścianę i się nie mogę zdecydować między niedźwiedziem, a tygrysem. Jakaś sugestia?
    Co sądzisz o tym paskudnym ogrze? Dobry jest tylko jako część posiłku, najlepiej z różna.
    Co sądzisz o przemiłym pomarańczowym smoku?
    Teraz zestaw pytań o Ogame:
    Ulubiony statek?
    Ulubiona technologia?
    Najlepsza konfiguracji uni?
    Styl gry?
    Najwyższe top?
    Wracając do normalnych pytań
    Ulubiony gatunek zwierzaka?
    Najlepsza rasa psa?
    Tygrys jest leniwy czy pracowity? Jak go można zmusić do pracy?
    Czemu zielona strona mocy?
    However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
    “The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."
    GO - 2015-2016

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Drakensang ().

• Drakensang napisał(a):

/me głaszcze tygrysa za uchem .me nieufnie paczy, ale z gardła wydobywa się pomrrruk..
    Ave Mruuumć!
    Czemu większość zielonych jest leniwa? Która większość? Proszę wymienić nicki, to chętnie odpowiem. :P Nie można generalizować! To tak, jak gdybym ja się pytała, czemu większość userów to trolle i inne niemiłe paskudy. <;
    Nie lepiej tygrysowi w pomarańczowym? Tygrys odnalazł swoje powołanie w niesieniu zieloności światu. :D Razem zresztą z Ogrzycą. :D
    Potrzebuje jakieś ładne futro na ścianę i się nie mogę zdecydować między niedźwiedziem, a tygrysem. Jakaś sugestia? Proponuję wybrać się do galerii i tam wybrać sobie jakiś wielki obraz/ewentualnie ogromną fotografię któregoś z tych zwierzą. ;) Zabijaniu dla 'itemków' w postaci futer, kłów czy innych organów zwierzątek mówię stanowcze NIE.
    Co sądzisz o tym paskudnym ogrze? Dobry jest tylko jako część posiłku, najlepiej z różna. Ostatnio gotowałam go z cebulką i wątróbką w garnku.. wyszedł wyśmienity. :D Paluszki lizać!
    Co sądzisz o przemiłym pomarańczowym smoku? .me jest Gryzkiem smoczkowym - a co za tym idzie, będzie bronił i tulił smoczka zawsze!
    Teraz zestaw pytań o Ogame: Może jednak nie? Nie jestem znawcą (ba, nie można mnie nawet laikiem nazwać) w dziedzinie OGame :x
    Ulubiony statek? bziumpf!
    Ulubiona technologia? bziup.
    Najlepsza konfiguracji uni? Pewnie speed. :D
    Styl gry? Z tego co czytam, to jeśli miałabym się w czymś odnaleźć, to chyba we flocie. :)
    Najwyższe top? Mniej niż zerooo.. :D
    Wracając do normalnych pytań No w końcu, bo już się męczyłam.. :<
    Ulubiony gatunek zwierzaka? Tygrys bengalski. ;3
    Najlepsza rasa psa? Owczarek staroniemiecki długowłosy. <3 Będę kiedyś takiego mieć, na pewno!
    Tygrys jest leniwy czy pracowity? Jak go można zmusić do pracy? O to musisz zapyta Ogrzycę. ;) Albo nie, bo powie, że jestem leniwa.. A to jest dalekie od prawdy. Wyrabiam się w wyznaczonym mi czas, nie przekraczam terminów, jestem aktywna i.. staram się być lepsza! tego lenistwem nie można nazwać.
    Czemu zielona strona mocy? Nigdy gra mnie nie pociągnęła, a.. chyba wypadałoby mieć naprawdę ogromną wiedzę i doświadczenie, żeby pójść na pomarańczka. :) Nikt gry nie rozumie niż gracz, który gra i gra.. i jest w tym dobry. :) Na forum w pewnym sensie wystarczy nauczyć się regulaminu i mieć hm.. specyficzne podejście do innych ludzi/tego co piszą. (;

• /me drapie tygryska za uchem
    Ave
    Bardziej przyjazny będzie tygrysek? I nie będzie już nieufnie patrzeć?
    Ulubiona książka?
    Ulubiony film?
    Czemu tygrys, a nie inny zwierzak? Lwy są ładniejsze niż tygrysy.
    GO - 2015-2016
  • Drakensang napisał(a):

/me drapie tygryska za uchem Nieładnie.. wyczuwam szantaż emocjonalny. :D
    Ave Hej, hej!
    Bardziej przyjazny będzie tygrysek? I nie będzie już nieufnie patrzeć? Tygrysy z natury są nieufne i nie zjedzą z ręki każdego, kto chciałby je karmić. :D Niemniej.. pracujesz na moją ufność. :D
    Ulubiona książka? Graham Masterton - Rytuał.
    Ulubiony film? Trylogia Władcy Pierścienia. :D
    Czemu tygrys, a nie inny zwierzak? Lwy są ładniejsze niż tygrysy. Nie, nie są. Zależy dla kogo. A tygrysem się po prostu urodziłam - tego się nie wybiera. c;

• /me drapie tygrysa za uchem
    Ave
    Czemu Tygrys ostatnio ciągle głodny? Niech zje jakiegoś trolla albo inną paskude.
    Ulubiony przedmiot w szkole?
    Tygrys jest ścisły czy humanistyczny?
    Co sądzi o smoku?
    GO - 2015-2016
  • Drakensang napisał(a):

/me drapie tygrysa za uchem .me paczy na Draka i zastanawia się, jaki ma interes. :>
    Ave Ave ja.
    Czemu Tygrys ostatnio ciągle głodny? Niech zje jakiegoś trolla albo inną paskude. Taka już moja natura. Był, jest i głodny będzie. <;
    Ulubiony przedmiot w szkole? Język francuski. :>
    Tygrys jest ścisły czy humanistyczny? Oczywiście, że humanistyczny. c; Do ścisłowca mi daaalekoo.
    Co sądzi o smoku? Tym z bajki o Szewczyku Dratewce? :?

• /me drapie Tygrysa za uchem.
    Lubisz historię?
    Wolisz napisać 10 stronnicowe wypracowanie, czy udowodnić coś matematycznie.
    Angielski czy niemiecki?
    Łacina czy greka.
    Będzie Tygrys we Wrocławiu, sam wie gdzie kiedy i gdzie?
    GO - 2015-2016
  • Drakensang napisał(a):

/me drapie Tygrysa za uchem. .me paczy podejrzliwie!
    Lubisz historię? Pewnie, od zawsze. Najbardziej starożytność. :P
    Wolisz napisać 10 stronnicowe wypracowanie, czy udowodnić coś matematycznie. Zdecydowanie wolę pisać - nie mam z tym absolutnie żadnego problemu. :D Matematyczne dowodzenie.. hm, nie, to nie dla mnie. ]:-D
    Angielski czy niemiecki? Nienawidzę niemieckiego, no język jest po prostu okropny!
    Łacina czy greka. Łacina, uczułam się jej nawet kilka lat. :>
    Będzie Tygrys we Wrocławiu, sam wie gdzie kiedy i gdzie? Tygrys jest zawsze i wszędzie, tam gdzie być powinien. c;

• /me drapie tygrysa za uchem
    Czemu Tygrys jest naughty? To słowo mi się niezbyt dobrze kojarzy.
    Ulubiony język obcy?
    Ogr czy smok?
    Czemu patrzysz na mnie podejrzliwie jak przychodzę z darami?
    GO - 2015-2016
  • Drakensang napisał(a):

/me drapie tygrysa za uchem Znowu? :P Lepiej karmić!
    Czemu Tygrys jest naughty? To słowo mi się niezbyt dobrze kojarzy. Ale mnie się dobrze kojarzy. :D Zwłaszcza jak zwraca się tak do mnie pewna osoba. :D
    Ulubiony język obcy? Francuuski.
    Ogr czy smok? Tygrys.
    Czemu patrzysz na mnie podejrzliwie jak przychodzę z darami? Każde dzikie zwierze jest nieufne wobec człowieka. :>

• Często jesz późno kolacje? Nie boisz się przytyć? :>
    Chodzą słuchy, że usypiasz na filmach. Prawda to? :P
    Jak wypracowanie idzie? :D
    Zawsze podczas pisania wypracowań masz taką imponującą aktywność na IRCu? :>
    Nie uważasz, że od około godziny masz jakby za mało HL na IRC? :D

Dobranoc Paskudo! ;*

OGame.pl
    Z Życia Uniwersów
    Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport

Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
  • Toadie napisał(a):

Często jesz późno kolacje? Nie boisz się przytyć? :> Tej, spamer - nie masz za dużo postów? Może Ci dostęp w MN zablokować, co? :D Czy późno jem kolację.. Hm, jak wracam do domu po 21:30 po całym dniu, to wypadałoby, żebym coś w końcu zjadła. :> Nie powiem, żeby to było zdrowe, ale powietrzem nie żyję. :P Poza tym - ja już bardziej nie przytyję! Nie to co Ty. :D
    Chodzą słuchy, że usypiasz na filmach. Prawda to? :P Naprawdę nie wiem, kto Ci takich głupot naopowiadał..
    Jak wypracowanie idzie? :D Skończone już. Zajęło mi dokładnie 3 godziny i 17 minut. Rekord.
    Zawsze podczas pisania wypracowań masz taką imponującą aktywność na IRCu? :> Tak, tak się objawia moja wena twórcza. :D
    Nie uważasz, że od około godziny masz jakby za mało HL na IRC? :D Oczywiście, że za mało. Powinnam mieć co najmniej 3 razy tyle!

Dobranoc Paskudo! ;* Kudłatych snów, warstwiasta kuleczko. ;*

• Indestructible napisał(a):

Często jesz późno kolacje? Nie boisz się przytyć? :> Tej, spamer - nie masz za dużo postów? Może Ci dostęp w MN zablokować, co? :D Czy późno jem kolację.. Hm, jak wracam do domu po 21:30 po całym dniu, to wypadałoby, żebym coś w końcu zjadła. :> Nie powiem, żeby to było zdrowe, ale powietrzem nie żyję. :P Poza tym - ja już bardziej nie przytyję! Nie to co Ty. :D
    Czyli doszłaś już do takiego stanu, że bardziej przytyć się nie da? Że tak powiem: "grubo" :D A blokadę dostępu do MN możesz załatwić, fajnie mi się będzie smodować :P

Indestructible napisał(a):

Nie uważasz, że od około godziny masz jakby za mało HL na IRC? :D Oczywiście, że za mało. Powinnam mieć co najmniej 3 razy tyle!
    Mam nadzieję, że Marvin to czyta, a jak nie to mu na pewno przekażę, że Ci za mało :>

Jeszcze raz dobranoc, pasiasta wredotko :P

OGame.pl
    Z Życia Uniwersów
    Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport

Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
  • Gryzku mój!
    Co ta paskuda robi mojemu Tygryskowi?
    Ulubiona postać historyczna i dlaczego ona?
    Jakbyś mogła żyć w dowolnym państwie z przeszłości, które byś wybrała i dlaczego?
    Ulubiona piosenka?
    Ulubiony zespół?
    Ulubiony gatunek muzyki?
    Wolisz dłuższy dzień, czy dłuższą noc?
    GO - 2015-2016
  • Toadie napisał(a):

Czyli doszłaś już do takiego stanu, że bardziej przytyć się nie da? Że tak powiem: "grubo" :D A blokadę dostępu do MN możesz załatwić, fajnie mi się będzie smodować :P Mam to w genach, że już bardziej nie przytyję. :D I nie, przemyślałam to, nie odetnę Ci dostępu do MN, bo wtedy już byś w ogóle nic nie robił!

Mam nadzieję, że Marvin to czyta, a jak nie to mu na pewno przekażę, że Ci za mało :> Wiedziałam, że z Ciebie jest sadysta..

Jeszcze raz dobranoc, pasiasta wredotko :P No chyba nie!

Draken napisał(a):

Gryzku mój! Trzeba zacząć od tego, że Gryzkiem, to ja jestem dla smoki i nikt więcej się tak do mnie nie zwraca, albowiem dla reszty owej społeczności przedstawiam się jako Tygrys`glodny.
    Co ta paskuda robi mojemu Tygryskowi? Jak mniemam wyżej wyjaśniłam już kwestię 'Gryzka' i kwestię 'mojego', teraz możemy przejść dalej.. A mianowicie, paskudy robio to, co jedynie potrafio, czyli paskudzo, obrażając słodie tygrysiaste tygryski.
    Ulubiona postać historyczna i dlaczego ona? Joanna D'Arc, bo.. bo tak. :D
    Jakbyś mogła żyć w dowolnym państwie z przeszłości, które byś wybrała i dlaczego? Średniowiecze. Mogłabym mieć konia. I na nim jeździć. I mieć długi warkocz, i miałabym swojego 'przydupasa' zwanego giermkiem.
    Ulubiona piosenka? Ostatnio, Disturbed - Sound of silence.
    Ulubiony zespół? Odpowiedź na to pytanie znajduje się na pierwszej stronie tego PCT.. Disturbed ofc.
    Ulubiony gatunek muzyki? Meetal. ]:-D
    Wolisz dłuższy dzień, czy dłuższą noc? Zdecydowanie dłuższą noc!

• Mari napisał(a):

Witaj Cześć. <;
    Czy będziesz grał na nowym uni, konkretnie chodzi mi o to uni bez anty, oficerów i na starym interfejsie? Tygrys jest tygrysem-kobietem. :> I nie, nie będę grała, bo nie mam czasu. :>
    Na jaką cechę najbardziej zwracasz uwagę u ludzi(może być cecha charakteru, wyglądu, itp.)? Na szczerość w oczach. :>

sanecrossek napisał(a):

Pozdrawiam :) Tygryś też!