Shax napisał(a):
Jestem za leniwy... Poproszę o odpowiedź :f Hmm, a Ty myślisz, że u mnie to jest tak łatwo? Lenistwo ma swoją cenę. c;
Wanna czy prysznic ? Zdecydowanie wanna. Planuję remont łazienki.. i chcą mi wtrynić prysznic - będę walczyć do ostatniej kropli krwi!
Relaksacyjna kąpiel na tak czy na nie ? To jest coś, co funduje sobie codziennie. Godzinna kąpiel, przy muzyce.. No świeczki od święta. :D
Słuchasz radia ? jakiego ? Jak jadę do pracy, czy szkoły, to z reguły włączam open.fm na rockową stację. :P
Ulubiony zespół muzyczny ? To tez już było! Nic się raczej nie zmieniło, Disturbed na pierwszym miejscu. c;
Indestructible master of war & la louve rebelle'
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Indestructible napisał(a):
No właśnie nigdzie mnie nie chcieli zawieźć W sumie to chcieli się chyba dowiedzieć pod jaki adres mi wysłać dyplom wzorowego obywatela - no bo wzięli ode mnie dane, nawet widziałem jak z dowodu sobie przepisywali! Zdziwiło ich wtedy trzech facetów w marynarkach siedzących na parkingu przy torach Zdziwiło? A co to znaczy, że ich coś/ktoś zdziwił? Jak można zdziwić policjanta?
Ano zdziwili się, że ktoś o 8:30, zaraz po egzaminie, poszedł pić piwo na parking, a jak oni podjechali to nikt z pijących żadnego piwa przy sobie nie miał
Chociaż większe zdziwienie było w innej sytuacji, gdy o 2:03 pewien policjant na tekst 'pan pokaże to piwko' zobaczył połóweczkę bez zakrętki [opowieści z czasów 'kiedy to Mati był tu smodem]
A kto powiedział, że Ty nie możesz potwierdzać? Aczkolwiek jakbym wkleił Davida i nie wspomniał o Ogru to by się obraził. A obrażony Ogry to nie jest dobry pomysł! Po pierwsze, to myślisz, ze Toadie czyta moje CT? (Tak, tak - czyta :D) Po drugie, to dziękuję za pozwolenie, w końcu to moje CT, hyhy. A po trzecie, obrażony Ogr, to najlepsze co Cię może spotkać, ha! Hyhy, Toadie i tak Cię kocham.
A po czwarte to czemu on nie ma CT? Chyba trzeba mu założyć, nie?
Nie jest słabe. Ja też nienawidzę kupować prezentów. W sumie dostawać też nie, bo wtedy mam takie uczucie, że powinienem się zrewanżować - a to znów wymaga inwencji w wymyślaniu co by tu kupić... Błędne koło! o i to jest właśnie ta choroba, na którą i ja cierpię. Czy czujesz się teraz raźniej? Z pręgowanym czworonogu przy boku?
Nad Lyonem się nigdy nie zastanawiałem w sumie... W sumie myślałem często o pograniczach Francji i Monako Ogólnie całe Lazurowe Wybrzeże bym zwiedził Czyli.. zostaniesz moim kompanem do podróży? Mati, tylko jak my na to wszystko zarobimy?
No jak? Mogę Ci załatwić u mnie na wydziale jakąś pracę, dobrze płacą za wykonywanie pomiarów Jak będzie ciepło to całkiem przyjemne!
Jakieś dwa pytanka by się przydały, żeby dobry przykład dać! Hm, nie jesteś smodem, nie musisz dawać przykładu. Ja Cię nie zmuszam!
A jak bym był smodem to musiałbym dawać przykład? To chyba byłem słabym smodem :c
Strzelałaś kiedyś z jakieś broni? Z wiatrówki, do paintballa albo chociaż procy z gumy od majtek? Jak wrażenia? Yup, pewnie, że tak. T. ma dwie wiatrówki i pistolet, często strzelamy sobie na grillach/piknikach. Powiem szczerze, że nawet mi wychodzi. A kiedyś nawet zajęłam pierwsze miejsce w konkursie strzeleckim na jakimś pikniku.. Wygrany kask z logiem "Łódź" mam do tej pory.
Kask może i ładny, ale to logo pewno go szpeci :P
Dziękuję, tyle na dziś Dobranoc Kocurze? ;*
Nie śpimy, zwiedzamy, do oporu!
No i bonus +2!
Pytałem czy jest jakaś kuchnia, której byś nie spróbowała... A jest jakiś kraj do jakiego byś nigdy nie pojechała?
Jaką sławną osobistość (poza ceziem) chciałabyś poznać?
Teraz dobranoc!
-
Postanowiłam, że posta nr 3999 spłodzę w tym oto temacie, bo o dziwo na tyle stron nie pozostawiłam po sobie tutaj żadnego śladu. Smutne
Dlaczego tak długo muszę czekać na zdjęcie! Do tego czasu tygrys przemieści się na drugą, fajniejszą stronę
Czy to prawda, że białe tygrysy są najfajniejszymi tygrysami ?
Czy myślisz, że będę musiała niedługo odpisać w moim CT ?
Może zrobię Tobie prezent na święta i to zrobie
Czy tygrysy lubią słuchać muzyki? Czy tylko pomrukiwania
Jestem i mnie nie ma ^^ -
Mati napisał(a):
Ano zdziwili się, że ktoś o 8:30, zaraz po egzaminie, poszedł pić piwo na parking, a jak oni podjechali to nikt z pijących żadnego piwa przy sobie nie miał
Chociaż większe zdziwienie było w innej sytuacji, gdy o 2:03 pewien policjant na tekst 'pan pokaże to piwko' zobaczył połóweczkę bez zakrętki [opowieści z czasów 'kiedy to Mati był tu smodem] Hm, no to to, że zobaczył połóweczkę, to.. chyba gorzej? ;o To Mati był SModem? :D
A po czwarte to czemu on nie ma CT? Chyba trzeba mu założyć, nie? Miał założyć po awansie.. Awans był, a CT nadal ni ma.. Ciekawe co mi zrobi, jak ja mu założę?
No jak? Mogę Ci załatwić u mnie na wydziale jakąś pracę, dobrze płacą za wykonywanie pomiarów Jak będzie ciepło to całkiem przyjemne! Zdecydowanie nie fascynuje mnie stanie przy skrzyżowaniach i liczenie przejeżdżających pojazdów, par example. :D
A jak bym był smodem to musiałbym dawać przykład? To chyba byłem słabym smodem :c] Ponawiam.. Kocur był SModem? No moim zdaniem, powinien dawać przykład.. Byle jaki, ale powinien!
Kask może i ładny, ale to logo pewno go szpeci [.me po cichu zgadza się z Kocurem..] Nie no! Co Ty mówisz Mati! Logo piękne!
Nie śpimy, zwiedzamy, do oporu! Zwiedzamy? Hmm, to gdzie tym razem wylądujemy palcem na mapie? c;
No i bonus +2! Ło bosz, zobacz, która godzina.. Ładnie to tak tygrysa męczyć? :[
Pytałem czy jest jakaś kuchnia, której byś nie spróbowała... A jest jakiś kraj do jakiego byś nigdy nie pojechała? To zależy czy musiałabym za to sama płacić.. Bo jeśli wycieczki byłby darmowe, to chyba grzechem byłoby nie spróbować. c; Do Rosji mnie nie ciągnie.. no i chyba nawet za darmo bym nie pojechała. :D
Jaką sławną osobistość (poza ceziem) chciałabyś poznać? Skąd wniosek, że chcę poznać cezia? Hmm.. kogo chciałam, to poznałam. Brakuje mi jeszcze tulenia do Ogra, ale myślę, że nadarzy się niedługo jakaś okazja i będę mieć przyjemność tulić to warstowe (jak cebula.. :D) ciałko. :D
Teraz dobranoc! Zdecydowanie czas iść spać! Miłych Myziu! ;*
kasai napisał(a):
Postanowiłam, że posta nr 3999 spłodzę w tym oto temacie, bo o dziwo na tyle stron nie pozostawiłam po sobie tutaj żadnego śladu. Smutne Bardzo proszę.. możesz u mnie płodzić do woli. A czemu Cię jeszcze nie było? Boś leniwcem jest i nawet w swoim CT Ci się pisać nie chce! Wstyd!
Dlaczego tak długo muszę czekać na zdjęcie! Do tego czasu tygrys przemieści się na drugą, fajniejszą stronę Na cycuszki? Hm, nie planowałam robić tam tattoo.. W planach jest teraz kolejny, na biodrze. A zdjęcie.. odpiszesz w CT, to Ci kociaka pokażę. :D
Czy to prawda, że białe tygrysy są najfajniejszymi tygrysami ? Nie? Ja jestem tygrysem bengalskim i zdecydowanie jestem najfajniejsza.. prawda? c;
Czy myślisz, że będę musiała niedługo odpisać w moim CT ? Zobaczymy, czy powyższy szantaż coś da.. Jeśli nie, to chyba będę musiała użyć metod.. terroru indywidualnego!
Może zrobię Tobie prezent na święta i to zrobie kasai dobroduszna? Zrobisz spóźniony prezent Mikołajkowy i odpiszesz w trybie natentychmiast. :D
Czy tygrysy lubią słuchać muzyki? Czy tylko pomrukiwania Od mrrruczenia to jestem ja. c; Myślę, że dobrze mi to wychodzi nawet! A co do muzyki.. pewnie, że tak! Z reguły cięższe kawałki. c;
Też chcę modkową emotkę. ;x -
A po czwarte to czemu on nie ma CT? Chyba trzeba mu założyć, nie? Miał założyć po awansie.. Awans był, a CT nadal ni ma.. Ciekawe co mi zrobi, jak ja mu założę?
Jaką sławną osobistość (poza ceziem) chciałabyś poznać? Skąd wniosek, że chcę poznać cezia? Hmm.. kogo chciałam, to poznałam. Brakuje mi jeszcze tulenia do Ogra, ale myślę, że nadarzy się niedługo jakaś okazja i będę mieć przyjemność tulić to warstowe (jak cebula.. :D) ciałko. :D
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Lenistwo ma swoją cenę. c;
To ją podaj, bo wątpię tak nieskromnie żeby nie było mnie stać
Masz fejsa ? grasz tam w coś ?
Kulturystyka czy fitness ?
Czego nie zrobiłabyś nigdy w życiu ? -
Toadie napisał(a):
Jeśli chcesz się przekonać jaka będzie reakcja to jest tylko jedna opcja, załóż Nie chcę robić niczego wbrew Tobie. c; Jeśli nie chcesz, to nie zakładaj. Pozwalam Ci. :D
Też mam taką nadzieję, ale za tą cebulę to sobie kiedyś kłopotów narobisz, a wtedy niestety bez kar cielesnych się nie obejdzie Dobra, dobra - ile razy ja to już słyszałam.. Tylko grozisz jak cezio. :D
Shax napisał(a):
To ją podaj, bo wątpię tak nieskromnie żeby nie było mnie stać Musisz zapłacić za to swoją duszą.
Masz fejsa ? grasz tam w coś ? Hrhr, na szczęście nie mam. :D
Kulturystyka czy fitness ? Zdecydowanie fitness. Kulturystyka, phi.
Czego nie zrobiłabyś nigdy w życiu ? Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie. c; W ekstremalnych sytuacjach ludzie robią niewyobrażalne rzeczy.. -
Tigerusek
Jak powinna wyglądać romantyczna randka ?
Gdzie Jesteś jak Cie nie ma ?
Odnalazłaś sens życia czy ciągle poszukujesz ?
Starasz się planować swój czas, czy raczej idziesz na żywioł ?
Czego ze swoich obowiązków nie lubisz najbardziej ?
/me daje Tigeruskowi na dobranoc kubek gorącego kakao na rozgrzanie -
Gootek napisał(a):
Tigerusek ]:-D Guucio? :>
Jak powinna wyglądać romantyczna randka ? Hm, gdzieś to pytanie było zadawane.. Nie wiem nawet, czy Ty go nie zadawałeś. Poszukaj, leniuszku!
Gdzie Jesteś jak Cie nie ma ? Tygrys`spiucha. Albo hm.. co mogę robić.. o, pracować!
Odnalazłaś sens życia czy ciągle poszukujesz ? Chyba nadal jestem zagubionym tygrysiem i błądzę na drogach życia. Ale znajdę kiedyś tą jedyną, słuszną drogę!
Starasz się planować swój czas, czy raczej idziesz na żywioł ? Nie planuję, bo później jest tylko gorzkie rozczarowanie.. Staram się żyć z dnia na dzień, bez jakichś dalekich prognoz życiowych. :)
Czego ze swoich obowiązków nie lubisz najbardziej ? Jakich obowiązków? Domowych? NIENAWIDZĘ zmywać. :X
/me daje Tigeruskowi na dobranoc kubek gorącego kakao na rozgrzanie Wiesz, co uwielbiam. .me gryz Gootka w ucho na dobranoc! -
Jakie śliczne tygryski ^^
Lubisz kotki? :P -
Rosska napisał(a):
Jakie śliczne tygryski Hrhr, dziękuję! Sama robiłam - moja krew. Nie wiem tylko, czemu jeden syberyjski, a drugi bengalski.. to znaczy, że z dwóch samców gny pobrane! :O
Lubisz kotki? Tylko te duże, gryzące i z pazurkiem. <3 -
Kiedyś zajmowałam się grafiką, chyba muszę do tego wrócić, żeby stworzyć sobie coś nowego :P
W jakim programie się bawisz? :D -
Rosska napisał(a):
Kiedyś zajmowałam się grafiką, chyba muszę do tego wrócić, żeby stworzyć sobie coś nowego No widzę, że się wczoraj wieczorem nie nudziłaś. ładnie Ci wyszło. ;)
W jakim programie się bawisz? Bawię to za dużo powiedziane.. Działam na własny użytek, w gimpie. Na grafikę - na naukę trzeba mieć sporo czasu i cierpliwości. Ja ani jednego, ani drugiego nie mam. :> -
A dziękuję bardzo, ale mi jakoś nie do końca się podoba. No ale to pierwsze podejście po jakichś 2 latach
Ja Gimpa jakoś nie potrafię ogarnąć :o
Tak mi się podobają te Twoje tygrysy, że chyba sama sobie coś z kiciusiami zrobię
Wolisz krótkie pytania czy raczej takie, na które można się rozpisać?
Tych drugich ode mnie nie oczekuj, bo nie jestem zbyt kreatywna, haha -
Rosska napisał(a):
A dziękuję bardzo, ale mi jakoś nie do końca się podoba. No ale to pierwsze podejście po jakichś 2 latach :P Jak na taką długą przerwę, to nieźle Ci to wyszło. ;)
Ja Gimpa jakoś nie potrafię ogarnąć :o A ja jakoś nie mogę przekonać się do photoszopów praczów, corelów i tych innych. :X
Tak mi się podobają te Twoje tygrysy, że chyba sama sobie coś z kiciusiami zrobię Z kiciusiami.. dobrze. Byle nie z tygrysami, bo .me jest tygrysiem i tygrysie moje są. :D
Wolisz krótkie pytania czy raczej takie, na które można się rozpisać? Zdecydowanie wolę pytania, na które nie wystarczy odpowiedzieć jednym zdaniem. :)
Tych drugich ode mnie nie oczekuj, bo nie jestem zbyt kreatywna, haha Nie chodzi o kreatywność. Chyba raczej o samo podejście.. o to, czy chce się nabić posty, czy spróbować poznać drugą osobę. (; -
Pamiętam jak kiedyś coś próbowałam robić w PS'ie, niby wychodziło, ale jakoś nie przypadł mi do gustu Ja używam takiego programu jak PhotoFiltre, mało osób o nim słyszało.
Co sprawiło, że postanowiłaś złożyć podanie na moderatora? -
Rosska napisał(a):
Pamiętam jak kiedyś coś próbowałam robić w PS'ie, niby wychodziło, ale jakoś nie przypadł mi do gustu Ja używam takiego programu jak PhotoFiltre, mało osób o nim słyszało. Też przyznam, że o nim nie słyszałam, bo się zwyczajnie tym nie interesuję na co dzień.
Co sprawiło, że postanowiłaś złożyć podanie na moderatora? Odpowiedź znajduje się na pierwszej stronie mojej prezentacji.
cy_siu napisał(a):
Jak tu trafiłaś? Tu? W sensie, że na forumka do S&D, czy na modka? Do S&D zaciągnął mnie buleon szukając pomocy do policzeń. <; A o to, że jestem modkiem.. to trzeba mieć pretensje do mojego Ogra. -
A hoj Tigerusek
Tigerusek dalej jest w szoku ?
Co dostałaś od Mikołaja ? Czy Mikołaj był jako prezent czyt. zjadłaś go
Czym jest dla Ciebie odwaga ?
Ulubione ciasto na święta ?
Niezbędnik, który masz zawsze przy sobie ?
Uważasz, że ten rok był udany ?
/me udanego weekendu -
Gootek napisał(a):
A hoj Tigerusek Czeeeść Goociu. :*
Tigerusek dalej jest w szoku ? A daj Ty mi spokój, paskudo jedna. :D
Co dostałaś od Mikołaja ? Czy Mikołaj był jako prezent czyt. zjadłaś go Nie było w tym roku Mikołaja w czekoladzie.. co to za święta, ech.. Pieniądze, prezent uniwersalny. :)
Czym jest dla Ciebie odwaga ? Jestem odważna, bo.. umiem powiedzieć to co myślę głośno. Jestem odważna, bo.. umiem się odezwać, gdy ktoś krzywdzi kogoś innego. Jestem odważna, bo.. czasami nie myślę.
Ulubione ciasto na święta ? Nie lubię ciast świątecznych. Jabłecznik nim nie jest. :X
Niezbędnik, który masz zawsze przy sobie ? Zawsze mam pomadkę do ust, słuchawki i klucze. :D
Uważasz, że ten rok był udany ? Myślę, że pomimo tych zuych rzeczy, wydarzyły się też bardzo dobre i za nie jestem wdzięczna.
/me udanego weekendu Chyba w pracy.. :X -
Cześć ... khe khe ... Leniuszku malutki
Chyba tutaj nie byłem jeszcze
Wpadłem bo chciałem dokończyć to co nam ta zUa kasai przerwała ... ale to jak wpadniesz do Kato
Byłaś już w Kato?
Co chciałabyś w tym cudownym, przepieknym, radosnym i pełnym Supciowej siły mieście robić?
Pozdrawiam gorąco i do siego roku \o
-
Superman napisał(a):
Cześć ... khe khe ... Leniuszku malutki Cześć mrumciumciumciu! I ja sobie tego leniuszka to wypraszam, jasne? :P
Chyba tutaj nie byłem jeszcze No widzisz? A ja modkiem od maja już jestem.. Cóż to za zaniedbanie. Teraz mi przykro. :(
Wpadłem bo chciałem dokończyć to co nam ta zUa kasai przerwała ... ale to jak wpadniesz do Kato No mam nadzieję, że tym razem przy wyborze terminu pomyślisz i o mnie.. A nie tak jak ostatnio..
Byłaś już w Kato? Pewnie, przejazdem na pewno. Na dłuższe zwiedzanie jakoś nie było czasu i okazji, ale mam nadzieję, że to nadrobimy.
Co chciałabyś w tym cudownym, przepieknym, radosnym i pełnym Supciowej siły mieście robić? No, no - ale mi Kato zachwalasz. Nie mam pojęcia, ale na pewno coś mi zaproponujesz. Czy się mylę?
Pozdrawiam gorąco i do siego roku \o .me gryzie Supcia w uszko! Prosiego, hrhrh! :*
-
Pierwszy post w nowym roku w tym temacie.
Ostrzeżenie za spam. Witcher
ex-IRC Support
ex-GO
BRACIA (Bobo/Ranger/Witcher)
Zaprawdę, nie masz nic wstrętniejszego ponad monstra owe, naturze przeciwne, wiedźminami zwane, bo są to płody plugawego czarostwa i diabelstwa. Są to łotry bez cnoty, sumienia i skrupułu, istne stwory piekielne, do zabijania jedynie zdatne. -
Witcher napisał(a):
Pierwszy post w nowym roku w tym temacie. Widzisz? Nikt mnie nie kocha. Chyba.. chyba, że Ty?
Ostrzeżenie za spam. Witcher Waran? Ja bym Ci od razu nominkę dała! :* -
Widzisz? Nikt mnie nie kocha.
Jak to nikt, a kto Ci spam rozsiewa
Bry Tigerusek
Przypominasz sobie jakąś sytuację ze swojego życia, kiedy czułaś euforię szczęścia, spokoju i radości ?
Dokąd zawsze chciałabyś wrócić ?
Co przewozisz ?
Co Cię ostatnio wzruszyło ?
Jakiej decyzji żałujesz ?
/me daje Tigeruskowi na nowym rok zapas kakao -
Witcher napisał(a):
Pierwszy post w nowym roku w tym temacie. Widzisz? Nikt mnie nie kocha. Chyba.. chyba, że Ty?
Ostrzeżenie za spam. Witcher Waran? Ja bym Ci od razu nominkę dała! :*
Może. Nie będę się tak uzewnętrzniał przy wszystkich.
Jaki waran? A za nominkę, to bym Ci nawet podziękował :>
ex-IRC Support
ex-GO
BRACIA (Bobo/Ranger/Witcher)
Zaprawdę, nie masz nic wstrętniejszego ponad monstra owe, naturze przeciwne, wiedźminami zwane, bo są to płody plugawego czarostwa i diabelstwa. Są to łotry bez cnoty, sumienia i skrupułu, istne stwory piekielne, do zabijania jedynie zdatne. -
Opuss, ale mi się przysnęło. Wybaczcie, że tak długo, ale.. życie nie pieści.
Gootek napisał(a):
Widzisz? Nikt mnie nie kocha.
Jak to nikt, a kto Ci spam rozsiewa Fakt, drugiego takiego facebookowego spamera to nie ma, ale to niekoniecznie znaczy, że mnie kochasz, hrhr. :D
Bry Tigerusek No hej, Goociu. :*
Przypominasz sobie jakąś sytuację ze swojego życia, kiedy czułaś euforię szczęścia, spokoju i radości ? Hyhy, nie wiem, czy mi wypada pisać o takich rzeczach, ale tak - było coś takiego w moim życiu. A w sumie to pewnie nie raz była taka sytuacja. :)
Dokąd zawsze chciałabyś wrócić ? Hmm, pytanie głębsze, czy pytasz po prostu o miejsce? W chwilach zuych zawsze chciałabym wrócić do domu, wiedzieć, że mam do kogo, wiedzieć, że jestem bezpieczna i żadna krzywda mi się nie stanie.. .me mała córeczka tatusia.
Co przewozisz ? Pądżki za pazuchą, ale ci.. bo jak się pewien Ogr z cyśkiem dowiedzą, to mi wszystko zarekwirują. :<
Co Cię ostatnio wzruszyło ? Ahm.. nie przypominam sobie w tej chwili.. Chyba nic.. :X
Jakiej decyzji żałujesz ? Nie żałuję niczego. Gdyby nie pewne decyzje, to nie byłoby mnie tu, gdzie aktutalnie jestem - a nie narzekam na to (no okej, może trochę :D).
/me daje Tigeruskowi na nowym rok zapas kakao Skończyło mi się, więc jest jak najbardziej porządane! Dziękuję Ci bardzo! :*
Witcher napisał(a):
Może. Nie będę się tak uzewnętrzniał przy wszystkich. Dobrze wiesz, że to był taki żarcik. Wiem, że nie lubisz takiego paskudnego tygrysia jak ja.
Jaki waran? A za nominkę, to bym Ci nawet podziękował :> No jak ja? Waran z komodo, bo bez jest taki samotny. Nie, nie chcę, żebyś był moim dłużnikiem - żadnych nominek nie będzie. :D -
Co przewozisz ? Pądżki za pazuchą, ale ci.. bo jak się pewien Ogr z cyśkiem dowiedzą, to mi wszystko zarekwirują. :<
My wszystko wiemy!
Jeszcze jedno. Nie zarekwirują tylko pobiorą próbki do analizy. Trzeba sprawdzić czy pądżki nie są mdłe, czy nie zatrute. Za grosz współczucia dla nas i naszej ciężkiej pracy tygrysie niewdzięczniku -
cy_siu napisał(a):
My wszystko wiemy! Oho, no w to nie wątpię. :D
Jeszcze jedno. Nie zarekwirują tylko pobiorą próbki do analizy. Trzeba sprawdzić czy pądżki nie są mdłe, czy nie zatrute. Za grosz współczucia dla nas i naszej ciężkiej pracy tygrysie niewdzięczniku Tak, tak - mówi mi cyśku, jakim to niedobrym tygrysem jestem, lubię to. Co do Waszych analiz.. O ile się nie mylę do analizy wystarczy zaledwie kawałek, a Wy jak się dorwiecie do mojego jedzonka to nic nie zostaje! A później chodzą i się dziwują, że tygrys cały czas głodny! Paskudy jedne! -
a Wy jak się dorwiecie do mojego jedzonka to nic nie zostaje! A później chodzą i się dziwują, że tygrys cały czas głodny! Paskudy jedne!
O.o
To zróbmy akcję:
1 - Podziel się posiłkiem z Tigeruskiem.
2 - Nakarm (dokarm) głodnego Tigeruska w zimie.
-
ok próbki zbadane możesz jeść
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 3
3 gości