Banshee napisał(a):
Nie chodzi mi o grafikę, tylko o POEZJĘĘĘ. Ach, to nie. Czemu miałabym zmienić? Idealnie pasuje do mojej osoby..
kruszynka napisał(a):
Czy mam zacząć się Ciebie i Ogra bać? Zdecydowanie. Nie wiesz, że zielone jest nieprzewidywalne? c;
Dlaczego chcecie mnie skrzywdzić ? Przecież o tym, że lubi sok z gumijagód wiadomo od dawna! w "wieczornych dziecięcych wiadomościach" na TVP1 o godz. 19:00 puszczali ! Tak właśnie działaja federalni. Liczyli, że dzięki takiej prowokacji, któryś z nas się wysypie.. Na szczęście nic nie wypłynęło. I nie wypłynie.. prawda kruszku?
Czy miałaś kiedyś problem z agresywnym klientem? Agresywnym? Chyba raz miałam. Jak.. czy wyglądam Ci na osobę, która pozwoli sobie rozkazywać? Wzięłam mopa i pogoniłam. Agresywnych ludzi jest mało, ale ludzi z zaburzeniami psychicznymi i niezaspokojonymi żądzami seksualnymi jest okropnie dużo..
Jak sobie poradziłaś? Oupss, odpowiedziałam wyżej. Mop przydatna rzecz w pracy, serio. (;
Czy nosisz w torebce gaz pieprzowy? Nie nosiłam i nie będę nosić. Btw. tygrysy nie noszą torebek.
Kogo z Wladcy Pierscieni lubisz najbardziej? Aragon. Ideał faceta, hrhr. Nie uważasz, że mam rację? :D
Czytałaś książkę Tolkiena czy lubisz tylko na podstawie filmu? Właśnie problem w tym, że film oglądałam setki razy - a mam ochotę przeczytać książkę. Boję się jednak, że po przeczytaniu rozczaruję się filmem, a tego bym bardzo, bardzo nie chciała..
Czy ktoś Cię kiedyś ugryzł w pasiasty ogon? Jeżeli tak to czy bolało? Hmm, ugryzł? Nie, ugryźć nikt nie ugryzł. Ale Witcher mnie za ogona ciągnął. :P
Jaki przedmiot w szkole podstawowej lubiłaś najbardziej? Oczywiście, że WF. I mecze piłki nożnej z chłopakami. :>