Przyklejony TOP 1 SOLO! Czekoladowy [C S] vs empire of the sun [G-Over] - 3181,05%

• Pegasus

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP 1 SOLO! Czekoladowy [C S] vs empire of the sun [G-Over] - 3181,05%

Przyszedł czas, by zaprezentować największą solową bitwę jaka kiedykolwiek odbyła się na uniwersum PEGASUS :top1:

Szczegóły? Skan :P lot :P BOOM :E Można powiedzieć, że klasyka :P
    Obrońca pogratulował i postanowił nie podbierać złomu. Chwała mu, za to ;]
    Emprie prosił także o pozdrowienia dla wszystkich napinaczy, dla których ogame, to całe życie:D Wiadomo o kogo chodzi :E
    n00ber dziękuje za wysłanie brakujących recyklerów :P

Starcie dedykuje całemu sojuszowi CS :kocham: Bez Was nie byłoby tej bitwy :rumieniec: Jesteśmy najlepsi :P
    Zapraszam na 3181 czekoladowych procentów :uhuh:

Czeko....czekoo......czekoooSTEK :xtongue:

[center]Starcie z 2014-06-07 21:51:39 następujących flot:

Agresor Czekoladowy [C S] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    L.myśliw. 171.144
    Krazownik 15.019
    Panc. 20.002

Obrońca empire of the sun [G-Over] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 5.005
    D.transp. 100
    L.myśliw. 88.602
    C.mysliw. 229
    Krazownik 4.000
    O.wojenny. 1.003
    Recykler 3.461
    So.szpieg. 242
    St.kolon. 5
    Bombowiec 12
    Panc. 3.212
    Niszcz. 159
    G.Smierci 4

...po 5 rundach:

Agresor Czekoladowy [C S] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 131.256 -39.888
    Krazownik 14.686 -333
    Panc. 19.849 -153

Obrońca empire of the sun [G-Over] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 0 metalu, 0 kryształu, 1.638.669 deuteru.

Agresor stracił łącznie 182.214.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 950.813.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 208.499.700 metalu i 109.605.000 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 3181,05%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 77.585.700, K: 61.267.200, D: -1.322.331, P: 137.531).
    Bilans obrońcy (M: -564.085.000, K: -317.011.000, D: -71.355.669, P: -952.452).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    2.111 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 42.220.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 41.005.900 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 41.005.900 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.

13.855 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 277.100.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 208.499.700 jednostek metalu i 109.606.200 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 167.493.800 jednostek metalu i 109.606.200 jednostek kryształu.

Udało się zebrać 208.499.700 metalu i 109.606.200 kryształu.

Created by cuteConverter v 0.3.2.1 - Adam Woźniak[/center]

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Czekoladowy ().

• Co jak co, ale jak widać,że jak się już na forum pojawiasz w STeku to z konkretnym procentem, a nie jakimiś malutkimi stekami niewiele ponad próg :) Szczere graty, bo procent powala, a Ty przy tym wykreciles jeszcze baaardzo dobry zysk.
    To teraz co poniektórzy już nie będą mówić żeś taki nielot ;>
    Skład floty imponujący, ale mimo wszystko nie pakuj surki w eko tylko we flotę, bo całkiem ładnie Ci to wychodzi... MAm nadzieję, że będziesz się pojawiać tu częściej z równie wielkimi % oczywiście po słusznej stronie.

Obrońcy szo, tymbardziej, że podobno zamierza dalej latać... a to uni z pewnością potrzebuje graczy :)

Pozdrawiam

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Midas ().

• Spodziewałem się tego starcia odkąd czeko postawił planete u emire w układzie. Nie pierwszy to już jego złom na tym uni także liczę na odbudowę i oczywiście gratuluje top1 solo. I jeszcze ten bilans => miazga...
  • Gratuluję starcia i przede wszystkim kosmicznego procentu 0_0
    Empire szczerze życzę SZO i podziwiam świetnego podejścia do gry. Niejedna osoba gryzłaby klawiaturę ze złości przy złomie pięciokrotnie mniejszym.
  • Cierpliwość popłaca :E i zysk miodzio :E

Będzie na nowe kopalnie, które tak Ci się marzyły :E

Do tego nowe TOP1 SOLO uni :graty:

Dla obrońcy jak najbardziej :gszo: i szacunek za postawę i nie podbieranie złomu. Co jak niektórzy to robią, nie dopilnują moonówki a potem wiosłują i podbierają złom dwoma reckami xD
  • ROBI WRAZENIE FLOTA.....

z ktora kazdy niemal atak na tym uni bedzie wygladal pysznie jak tabliczka czekolady...

coz wiec tu gratulowac " title=";>">

farta chyba :roll:

ilość zrobionych moon'ów: 77
    ilość zniszczonych moon'ów: (4.11.15)
    wszystkich moich wrogów pozdrawiam środkowym palcem [;
  • No to teraz przez rok bedze cisza, gdyz norma zostala wyrobiona :D
    Gratki i kolejnych sukcesow sojusznikom zycze :) Fajnie, ze sa ludzie, ktorzy wiedza jak sie gra dla zabawy :)
    Obroncy szo :p A nasza gwiazda moze byc dumna bo tak glosno huknelo, ze az ja uslyszalem i sie na forum zalogowalem :p Przetapiaj na eko jak chcesz tylko bez przesady bo tereth sie zalamie jak twoje przyrosty zobaczy :p A jak flota to tez ostroznie bo drugiemu wariatowi bedzie smutno :)
  • ladianes napisał(a):

No to teraz przez rok bedze cisza, gdyz norma zostala wyrobiona :D
    Gratki i kolejnych sukcesow sojusznikom zycze :) Fajnie, ze sa ludzie, ktorzy wiedza jak sie gra dla zabawy :)
    Obroncy szo :p A nasza gwiazda moze byc dumna bo tak glosno huknelo, ze az ja uslyszalem i sie na forum zalogowalem :p Przetapiaj na eko jak chcesz tylko bez przesady bo tereth sie zalamie jak twoje przyrosty zobaczy :p A jak flota to tez ostroznie bo drugiemu wariatowi bedzie smutno :)

hym przyrosty pushownikow nie robia na mnie zadnego wyrazenia :)

a jezeli ktos chce hejtowac mnie to prosil bym o wytlumaczenie :)

gracz top 4 ... astro lvl 15 eko slabe ... od 23 do rana spi jak niemowle ... zniszczenia stoja w miejscu ..., teraz zrobil topp 1 acs po dlugim dlugim czasie :)

a robi przyrosty rzedu 1kk miesiac ?? ja sie pytam skad ten surowiec bo chyba nikt mi nie powie ze wyda 1 tys zl na surowce "jak nie lpeiej" n ie wiem ile miesiecznie jak kiedys mi pisal ze szkoda mu 10 zl na komandora
    Czekolado ja cie tu nie hejtuje bron boze ... ja tylko ujawniam fakty o ktorych rozmawia sie i w Nasa i w umbrelli podejrzewam :)

a co do starcia ladne starcie planowane wbicie do ukladu .. jest czym sie chwalic Fakt wiec gratuluje . mam nadzieje zee szybko zostanie to przebite

Pozdarwiam ! :)
    "How do you want to fight with immortality? "
    Pegasus top 4 off
    Rigiel top 25 off
    Xalynth top 4.. off
    board.pl.ogame.gameforge.com/i…d-max-Heheheee-1276-KONT/
    p.s dziki jest moim mistrzem
  • lucca brasi napisał(a):

tereth napisał(a):

hym :) ja juz swoje osiagnolem .. nic nie musze udowadniac

a co to było? przybliż mi proszę :D
    a juz mam przepraszam, złomowanie angello na 180% - zgadłem? :D rzeczywiście już swoje osiągnąłeś :D

no tak tak odezwal sie ten ktry jest zwykla oferma utrzymuje ledwo top 50
    w zniszczonych ktory zajmoje 24 pozycjie a zawsze gral niby flota :)
    ja gram flota od 3 miesiecy tz gram postawilem cos co nazywam pseudoflote bo to co mam to drobnica jest

kolega wsiadl mi w uklad swoja gsowka i jakos nie widze by mial jaja niszczyc mi moony a ja czekam i czekam ...
    "How do you want to fight with immortality? "
    Pegasus top 4 off
    Rigiel top 25 off
    Xalynth top 4.. off
    board.pl.ogame.gameforge.com/i…d-max-Heheheee-1276-KONT/
    p.s dziki jest moim mistrzem
  • w koncu..

pol roku po zlomie, jak zapukales do moich drzwi i powiedziales
    " Banda Rocka klocka mnie pobila.. :( mistrzu chce byc taki jak Ty :D" wiedzialem juz wtedy ze bedzie z Ciebie chlop z jajami, tylko trzeba troszke spushowac i wyjasnic o co chodzi w tej grze:E

czesto slyszalem zes nielot, lama i ze mam Cie w buddy, bo mnie sie najbardziej boisz.. - plus dla Ciebie :D

Swoja droga :D nic wielkiego ot lot na stacjonujaca flote bez finezji i polotu ale..
    cale szczescie miales deu na lot :E:E

a na powaznie

Gratki Czeko i lataj wiecej oby nie pod moimi stolami :D

obroncy SzO!
  • A już sądziłem, że to moje konto na którym tutaj grywałem wcześniej zostało zezłomowane i chciałem pana już poprawiać za słownictwo typu: dostał ten pan juz nie pierwszego złoma na tym uni więc wtedy miałem pewność, że to nie moje konto :D.

% powala i jak widać czekoladka z pomocą innych pozbierał sporo zabawek :)
  • No i Czeko przyszalał;) Graty starcia;) Wreszcie coś ustrzeliłeś;)
    DarthGreen
    Pegazus Off-LegionOfRome |Vega Off - LoRome
    Xalynth - C S, LoL EU OFF ABIN |Antares Off -LegionOfRome
    Japetus OFF -LegionOfRome |Eridanus OFF | Spica Off | Tarazed Off