starcie kozackie % powala brawo dla wszystkich
Top 1 ACS uni Electra; Zima i Skipa [BlackSun], ZostanMoimPztem aka Candy i terry [300], blitz aka typhoon vs stefanek i STIMO [--S--S--], Wolverine i aggressive i NaZz aka Syberius [DREAMS] - 936675,22% + zbiórka
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Nie ważne ile się jest na minusie, najważniejszy w tym starciu to % jak i zabawa Gratulacje dla wszystkich
-
szprcu czy jak Ci tam napisał byś coś mądrego
co do starcia super % trochę się przeraziłem jak zobaczyłem te spadki pkt wasze gratulację dla agresorów obrońcą też graty się należą chociaż ciężko mi to przez klawiaturę przechodzi -
Gratulacje dla obu stron za wytrwanie do końca i brak odwrotu, co do flot to nie ma co podziwiać, bo część wypuszowane i kupne więc to starcie było by wygrane przez agresorów, gdyby te dwa niechlubne aspekty ze strony obrońców.
To też gratulacje dla agresorów.[*] -
No to i ja w koncu
Starcie mega
Na dlugo bedzie nie do pobicia
A straty przy takim % sa nie wazne
Szkoda konta maksa
Ale przynajmniej kasa pasuje
Graty1.904.363%
-
Graty Skipi jak i całej ekipie która brała udział w tym starciu topowego ACS
pewnie długo nie będzie do pobicia ale najważniejsze że macie co przetapiaćIdź swoją drogą nie daj satysfakcji wrogom -
hoho, kozackie starcie
skipa dzieki za linka i graty! -
właśnie dla takich akcji się gra w tą grę!!!
gratulacje obu stronom!!! -
Szpryc. napisał(a):
jakis tam ufs napisał ze nikt nie pamięta tchórzy czyli was też nie beda pamiętać tani ufsowi gracze
których floty powstały w większości za pln no nic pogratuluje ekipie broniącej bo myślę ze lepsi z nich zawodnicy są ogólnie
PS: a co do zs to nawet się nie starajcie porównywać, bo różnica jest ogromna
a idę o zakład ze zaden z was pro elo elo ufsow z elektry nawet dnia bez ufs nie pogra po uf
jak miedzy takimi słabymi graczami jak na ele gracie ufs to raczej nie ma się co łudzić
szo!
Szprycu - nie mają przyrównania do ZSÓW Prawda - ale po co się kłócić w ST ?
co będzie po uf to będzie skąd masz pewność ze bd siedzieli na u , skoro gracze co poniektórzy z ZS mają często zasiadaczy konta i tracą floty ???
pomyślcie zanim palniecie jakąś głupotę pozdrawiam
to tylko moje zdanie ale :)) -
Troszku mnie nie było
Pogratuluje mega starcia wszystkim.
Ale zwłaszcza moim sojusznikom Agg i Wolf nie przejmować się nimi skoro nawet nie maja "kochones" zeby na nas latać
Graty starcia i dzięki za pozdrowienia -
Piękne floty, imponujące starcie!
Gratulacje za zaangażowanie Stronom i stworzenie ładnego widowiska!
Pozostałym, zdrowia życzę...
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości