Przyklejony TOP1 Solo; pluszowy [FenikS] vs loci [Prestige] - 1572,8%

• Sirius
  • TOP1 Solo; pluszowy [FenikS] vs loci [Prestige] - 1572,8%

- On nalega Panie. Mówi że nie pożałujesz jak go wysłuchasz.
    Pluszowy zatrzymał się na chwilę, a po chwili cofnął. Śpieszył się i myślami
    był zupełnie gdzie indziej, ale zaciekawił go upór informatora. Zapadł znowu w rozmyślanie. O niej.
    Zniecierpliwione chrząknięcie przywróciło go do rzeczywistości. Skupił wzrok. Stał przed nim człowiek
    w średnim wieku o pospolitej twarzy okryty znoszonym płaszczem. Jego oczy błyszczały złym blaskiem.
    - Tylko szybko - rzucił Ten Którego Lubią Dzieci - i mam nadzieję że twoje informacje
    są warte mojego czasu.
    - Loci Panie. To co ci powiem pozwoli ci zgnieść jego wojska.
    - Hmm. Nie wiem czy chcę za niego zapłacić. - zastanawiał się i jednocześnie targował Pluszowy.
    Nieznajomy odchylił płaszcz i wyciągnął prawą rękę w stronę władcy.
    Stojący obok gwardzista natychmiast znalazł się tuż obok informatora.
    Jednak niepotrzebnie. Ręka kończyła się bowiem na łokciu kłębkiem zakrwawionych szmat.
    - Ja nie chcę żadnej zapłaty - syknął - zapłatą będzie dla mnie jego śmierć - dodał.
    Pluszowy patrząc w płonące nienawiścią oczy człowieka wiedział że on nie kłamie.
    Zachmurzył się w rozterce. Pomyślał o Niej. Ona nie może czekać. Najpierw Ona. Potem Loci.
    - Wierzę ci i wiedz że stanie się jak zechcesz.
    Pamiętaj jednak że nienawiść nie przywróci ci ręki. Zaczekaj tu.
    - Osimulate przygotuj wszystko. Ja wracam za kilka godzin. Do tego czasu
    wszystko ma być gotowe - rzucił w pośpiechu.
    Niepotrzebnie. Wiedział że stary generał nie zaniedba niczego.
    - Zapłacić mam mu teraz czy później? - zapytał jedynie Osimulate.
    - Od razu - odparł wychodząc. Myślał już chyba tylko o Niej.
    Za kilka minut wschodnią bramą wyjechał pędzący co koń wyskoczy jeździec w płaszczu gońca.
    Wiatr rozwiewający płaszcz i odkrywający jego szaty zdradzał jednak iż gońcem nie był.
    Gospoda odległa o pół godziny drogi od zamku była schowana w cieniu lasu.
    Pluszowy zostawił konia oczekującemu go mężczyźnie. Rzucona złota moneta
    sprawnie znikła w kieszeni. Bez słowa przybysz udał się do bocznego wejścia prowadzącego do pokoi gościnnych.
    Czekała. Ta która zadawała mu przyjemność i ból. A on tyle razy do niej wracał. Jej miękkie spojrzenie wyglądające
    spod zasłony długich blond włosów. Pochwycił spojrzenie. Wiedział że znowu wróci mimo że będzie cierpiał.
    Nie było jeńców. Nie pozwolił ich brać. Szalejący jeździec w pluszowej zbroi z rządzą krwi w oczach pilnował
    by nie okazywano litości. Loci w panice wskoczył do niewielkiego zagłębienia terenu i naciągnął na siebie
    wciąż drgające ciało jakiego konającego. Ciepła czerwień zaczęła przesiąkać przez ogniwa kolczugi.
    Loci zmusił się by zapomnieć o rzezi i skupił się by uspokoić swój świszczący oddech, który mógł sprowadzić
    na niego śmierć. Zamknął oczy. Kiedy umilkły resztki odgłosów zsunął z siebie zesztywniałe ścierwo i rozejrzał się
    Dookoła pełno było cichych ciał. Ciał jego ludzi. Kałuże krwi wsiąkały powoli w ziemię. Zrobiło się szaro. Na świat
    zaczęła wypełzać mgła. Loci zaszlochał.
    - Oddam wszystko za zemstę! - rozległ się jego głuchy krzyk.
    Mgła zawirowała obok niego.
    - Wszystko ? - cicho zapytał wiatr.
    - Wszystko ... - zaczął rozumieć że szykuje sobie zgubę ale nie był w stanie się powstrzymać.
    - Nie chcę wiele - rozległ się szept wiatru - oddasz mi tylko to co nigdy ci się już nie przyda.
    Szum powoli przeszedł w syk.
    - Chcę tylko twoją duszę.
    Loci zaczynał rozumieć swój błąd. Tymczasem opary mgły zaczęły formować się w coraz bardziej wyraziste formy.
    Przypominające swoim wyglądem ludzi mgliste demony zaczęły powolnie oczyszczać pobojowisko.

Agresor pluszowy

Flota:
    M.transp. 3.700
    D.transp. 400
    L.myśliw. 50.712
    C.mysliw. 282
    Krazownik 5.325
    O.wojenny. 154
    Panc. 4.430
    Niszcz. 258

Szpieg Farmer Leszczy

Flota:
    So.szpieg. 1

Obrońca loci

Flota:
    M.transp. 1.825
    D.transp. 440
    L.myśliw. 21.750
    C.mysliw. 600
    Krazownik 1.680
    O.wojenny. 1.800
    Recykler 1.900
    So.szpieg. 4.050
    St.kolon. 2
    Bombowiec 40
    Panc. 1.550
    Niszcz. 70
    G.Smierci 1
    Obrona:
    Wyrz.rak 150
    L.laser 71
    M.powloka 1

...po 6 rundach:

Agresor pluszowy
    Flota:
    M.transp. 2.252 -1.448
    D.transp. 321 -79
    L.myśliw. 30.877 -19.835
    C.mysliw. 196 -86
    Krazownik 4.863 -462
    O.wojenny. 151 -3
    Panc. 4.390 -40
    Niszcz. 256 -2

Szpieg Farmer Leszczy
    Zniszczony!

Obrońca loci
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 9.873.986 metalu, 12.070.582 kryształu, 6.825.278 deuteru.

Agresor stracił łącznie 104.169.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 455.192.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 102.163.800 metalu i 55.115.700 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 1572,8%
    Z czego 307,85% z floty agresora, a 1264,95% z floty obrońcy.
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 1.177.786, K: 17.551.782, D: 5.271.278, P: 24.001).
    Bilans obrońcy (M: -276.458.936, K: -167.274.232, D: -39.905.278, P: -483.638).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:

Na polu zniszczeń znajduje się 81.053.800 jednostek metalu i 34.010.200 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 65.389.800 jednostek metalu i 34.010.200 jednostek kryształu.

Reszte złomu zebrały kupione za niewinną duszę demony.
    Podziękowania dla Farmera za cynk.
    Dla sojuszu za pocieszanie.
    Dla Niej.
    Wyrazy współczucia dla unijnych Maciarewiczów.
    Każdy z kim mieliśmy styczność odciska ślad na naszej duszy.

Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez pluszowy ().

• "kazdy z nas zostanie spakowany w recki " tymi slowami konczyla sie jedna z wielu rozmow z Locim ... Wiedziale ze to Ty Pluszowy zrobiles, - To co rozrzucilo zlom az po 9 gale.... Ale do cholery jak mi Loci zaszedl nie raz za skore i krwi napsul swymi nalotami - tak mam nadzieje ze odbudowy sie podejmie.Gratulacje wlotu
    Loci SzO.
    " Jestem złem, bo złem chce być. "

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez remot ().

• Jak poznałem kulisy tego pożal się boże starcia - to pfff schowaj się z tym nędznym opowiadaniem gościu...
    Już się nawet tego czytać odechciało.

Piękne "złomowanie". :quasi:
    Loci - SzO biedaku bo szkoda :-/ i tak nic z tego nie będzie...
    Niech sobie ma te top1 solo.
    Jeżeli jesteś w trakcie wojny upewnij się, że nikt nieproszony do niej nie dołączy. - Ashleigh Brilliant.
    Ten post był edytowany 2,3,4 razy, ostatnio przez "kogoś" (Dzisiaj, 16:31)

Osoba, która nie potrafi dodać swojego posta raz - jest nazywana zwykłym partaczem/amatorem.
    Edytuj posta 1 raz, NIE 100 razy cymbale.
  • I pieknie Pluszowy-ubic takiego grajka-piekna rzecz ;P

Paletal sie po uni i kazdemu grozil ze w jego rekach skonczy :E ,nawet przyframic dziada sie udalo kilka razy =)

Gratulacje =) =) =)

Grzon skanowanie poplaca,zawsze to powtarzam,piekna zemsta za Twojego zloma-nie trzeba miec poteznej floty aby ubic duzego ;]

Loci-tlumaczenie ze myslales iz masz wbity urlop to Sobie wiesz gdzie wsadz ? noo......

Tylko lama wbija urlop i nie sprawdza czy jest na niebiesko z "U"

Dales ciala i tyle-trzeba to wziac na klate i brac sie za odbudowe =)

Pokaz ze masz Jaja i sie odbuduj,nie idz sladem MAMUSIAKA DUPAKA i nie skomlej o nowe konto :E

Samo zwycięstwo nic nie znaczy, trzeba umieć je wykorzystać.

Napoleon Bonaparte

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bladas ().

• Pluszak graty Top1, ładnie to wszystko wyszło
    obrońcy też graty się należą, za super rywalizację i za te kilka pw w ostatnim czasie.
    Po złomie nawet fajnie się gra, jest krótki czas na relaks od wszystkiego.
    Ale niestety za krótko.
    Odbudowy życzę

Logi-tech napisał(a):

Jak poznałem kulisy tego pożal się boże starcia - to pfff schowaj się z tym nędznym opowiadaniem gościu...
    Już się nawet tego czytać odechciało.

stary o czym ty gadasz, akcja prosta jak budowa cepa. Cel, ekipa i lecimy. żadnych kulis nie było.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Grzon Morderca ().

• Żeby nie było, że się nie wpisuje tak jak ZM.
    Ogólnie musze powiedzieć, że do tego ST nigdy by nie doszło, bo jednak flota była zawsze na fs-ie lub jak stała co godzinę odświeżałem podgląd. Nie chodzi tu o pewność siebie. Byłem szczerze przekonany, że byłem na urlopie przez cały czas. Więc siedze sobie u siebie w pokoju, oglądam seriale popijam kawkę, na Siriusa nie zaglądam nawet no bo niby dlaczego. A tu dzwoni tadzik, że padłem, ogólnie powiedziałem, że to niemozliwe a jednak loguję sie i widzę czerwony raport.
    I tu własnie wchodzi w gre niepewność. Dlaczego nie byłem na urlopie? Sam go sobie zdjąłem? Kiedy?
    Gadałem z sojusznikami i tayger mówił, że o 1:30 jak robił fs-a już urlop był zdjęty. Teraz hit. Wróciłem do domu o 2 w nocy, więc nie wiem o co chodzi. Napisałem do Kaana i Smoki i czekam na odpowiedz. Nie chcę dopuścic tej mysli ale czy ktoś mógł mi się włamać na konto?
    No bo jak o 12 w południe miałem jeszcze urlop, a o 1:30 już nie przy czym nawet nie zaglądałem na Uni to coś mi tu nie gra.
    Pluszowy do Ciebie nie mam zarzutów - dostałeś cynk więc poleciałeś. Lecz kulisy akcji mi sie nie podobają. Gdyby nie telefon to zalogowałbym się wgl. kilka dni później.
    Więc Tobie Pluszak gratki lecz mimo wszystko czekam na odp. od GO.
    Było:
  • ja wyszpiegowałem że stoisz bo nocke robiłem na Ogame.
    od trzeciej wiedziałem że flota stoi, a dopiero o ósmej rano napisałem do pluszaka, że jest akcja:

Od: Farmer Leszczy
    Do: pluszowy [x:xxx:x]
    Temat: Nie dotyczy
    Data: 09.03.2014 08:06:17

na tym drugim moonie na x;xxx;xx-offline Loci

cconverter.adam85w.net/index.php?action=base&id=1dda0c0b71

stary każdy mógł cię trafić. tylko że okolica jest w miare bezpieczna dla Ciebie i zbyt pewnie sie poczułeś i zlamiłeś.
    zdarza się, ja w tym co piszesz palców nie maczałem

• mario500v napisał(a):

Ciekaw jestem Twych opowieści logitech , popisz się swoją erudycją - czekamy.
    No i po tak krzyczysz?? Zejdź na ziemię ;) bo nic się nie dowiesz wazeliniarzu :]

PS. Pluszowy - dlaczego nie wkleiłeś godziny tego pięknego starcia? Przeoczenie? :}
    Jeżeli jesteś w trakcie wojny upewnij się, że nikt nieproszony do niej nie dołączy. - Ashleigh Brilliant.

Osoba, która nie potrafi dodać swojego posta raz - jest nazywana zwykłym partaczem/amatorem.
  • Aptekarz napisał(a):

Paletal sie po uni i kazdemu grozil ze w jego rekach skonczy :E ,nawet przyframic dziada sie udalo kilka razy =)

Loci komuś groził nie wiedziałem że po tylu miesiącach gry z nim taki groźny jest...
    Przyfarmić się da się każdego bo nie ma osoby co siedzi 24h/7 ale zdejmij mu flotę :)

Aptekarz napisał(a):

Loci-tlumaczenie ze myslales iz masz wbity urlop to Sobie wiesz gdzie wsadz ? noo......

Tylko lama wbija urlop i nie sprawdza czy jest na niebiesko z "U"

Dales ciala i tyle-trzeba to wziac na klate i brac sie za odbudowe =)

Włączył urlop pare h przede mną.
    Sprawdzałem bo mieliśmy bunkier zrobić na 1g i był niebieski.

W dniu starcia rano była luźna rozmowa i powiedział mi że chyba sprzeda konto bo nie ma czasu i nie zdejmie na razie tam urlopu.
    Po 2h pisze że dostał złoma. WIDAĆ ŻE NIE KTÓRYM TO NIE TYLKO GRA A BIORĄ NA POWAŻNIE TO i zrobili psikusa wina jest i Lociego bo hasło w tych czasach to rzecz święta.
    Starcie ładne NOWE TOP1 godne floty Agresora

Pluszak coś do Ciebie:
    Po 1. to tylko gra i nie wiem po co się rzucać na PW że to ja właśnie zbierałem Lociego.
    Żebym chciał byś ani 1 jednostki nie zobaczył.
    Po 2. To tylko gra i nie bierz tak tego do siebie , antymateria jest i będzie i mogłeś być tego świadomy że tak się stanie.
    Po 3. Pokazujesz jaki to masz honor a ASTROFIZYKI stawiasz za antymaterię i nie wierzę że sam byś nie pobierał swojego złomu jakbyś zaliczył wpadkę.

Bawimy się dalej.
  • Logi-tech napisał(a):

mario500v napisał(a):

Ciekaw jestem Twych opowieści logitech , popisz się swoją erudycją - czekamy.
    No i po tak krzyczysz?? Zejdź na ziemię ;) bo nic się nie dowiesz wazeliniarzu :]

PS. Pluszowy - dlaczego nie wkleiłeś godziny tego pięknego starcia? Przeoczenie? :}

A po co CI godzina ?
    Dobry lotnik nie ujawnia takich rzeczy =)

Samo zwycięstwo nic nie znaczy, trzeba umieć je wykorzystać.

Napoleon Bonaparte
  • Grzon Morderca napisał(a):

ja w tym co piszesz palców nie maczałem
    Noo - wali mnie to w sumie xD - a jak to nasza gwiazda mawia: "a karawana jedzie dalej"
    Tyle ode mnie. :rumieniec:

• Grzon piszesz niezłe bzdury czasami. Może i byłem pewny w tej pierwszej gali ale fs-a zawsze robiłem! Dobrze o tym wiesz bo skanowałeś.
    Był weekend, NIE PIŁEM, więc czemu miałbym flotę zostawiać na noc. Poza tym ludzie czytanie ze zrozumieniem.
    Inni potwierdzają, że byłem na urlopie o 12 w południe!!!
    Nie wchodziłem na konto dobre 24h więc jak ten urlop miał mi zniknąć?
    Było:
  • stary stałeś 9 godzin od momentu jak odczytałem raport, nie wiem ile wcześniej urlop Ci skończył i czy wogule był. nie siedzę co noc tylko jak mam czas więc nie wiem o wszystkich szczegółach.
    ja stałem może ze trzy godziny i to w dzień i było po ptokach.
    i tak długo stałeś i to jeszcze w weekend.
    Ale niech GO sprawdza tę sprawę. Może faktycznie ktoś namieszał, a ja miałem farta że ogarnąłem temat, a pluszak że był ON

• nie wiem na co najpierw odpowiadać

gramnakomorce napisał(a):

Loci komuś groził nie wiedziałem że po tylu miesiącach gry z nim taki groźny jest...
    Przyfarmić się da się każdego bo nie ma osoby co siedzi 24h/7 ale zdejmij mu flotę
    loci czasami nie odbierał FSa
    gdyby nie to że z moimi sojusznikami zrobił fajnego ACSa mógłby już floty wcześniej nie mieć

gramnakomorce napisał(a):

Pluszak coś do Ciebie:
    Po 1. to tylko gra i nie wiem po co się rzucać na PW że to ja właśnie zbierałem Lociego.
    Żebym chciał byś ani 1 jednostki nie zobaczył.
    Po 2. To tylko gra i nie bierz tak tego do siebie , antymateria jest i będzie i mogłeś być tego świadomy że tak się stanie.
    Po 3. Pokazujesz jaki to masz honor a ASTROFIZYKI stawiasz za antymaterię i nie wierzę że sam byś nie pobierał swojego złomu jakbyś zaliczył wpadkę.
    AD 1 na pw odpowiada się na pw a nie publikuje na forum
    ja tego co jest w Twoich pw na forum nie wyciągam ani do GO nie piszę

pomiędzy 1 a 2 - napisz na forum jak to możliwe

AD2 Antymateria jest i będzie i sam z niej korzystam. Byłem świadom tego zagrożenia i byłem zły na siebie
    że nie poleciałem wcześniej wtedy nie było by kłopotu z antyreckami i zły na Lociego że kupił te 580 recków
    przez co ja miałem mniejszy zysk o 60 kk

AD3 gdzie pokazuje honor? chyba miałes na myśli nie honor ale inną moją cechę
    widzisz w tej historyjce zły obraz Lociego ? oczernianie go ?
    czy masz na myśli że pokazuje dyshonor kupując astrofizyki ?
    Ty nic nie kupiłeś więc chylę czoła
    co do wiary w podbieranie to jak mnie zezłomujecie to się okaże a gdybać nie ma sensu

Logi-tech napisał(a):

PS. Pluszowy - dlaczego nie wkleiłeś godziny tego pięknego starcia? Przeoczenie?
    przejrzyj moje RW i sprawdź w ilu jest godzina starcia

pierwszego wpisu Logitecha nie będę komentował
    Każdy z kim mieliśmy styczność odciska ślad na naszej duszy.
  • Pluszak gratuluję TOP1 solo.
    Loci życzę BSzO!

Dziwna sprawa z tym urlopem bo jeśli ktoś go zdjął to co najmniej 24h przed starciem, chyba że zrobił to bez wchodzenia na konto (można tak?).

Mam Lociego w buddy i jak się dowiedziałem że Pluszak do niego leci, sprawdziłem SOBIE jego status było 1d...
  • Starcie jest czyste z twojej strony ale zirytowało mnie pisałeś ze mną dosyć długo na PW nawet po zezłomowaniu Lociego Ci pogratulowałem tak jak ty mi.
    Napisałem że nie WPIER*** swoich 3 liter i nie zdejmę U by to pozbierać bo uważam że należy się złom Tobie i taka ideologia była kiedyś teraz tego nie ma i nie będzie.
    A wymieniliśmy parę PW po tym ładnym RW a ty snujesz podejrzenia że to ja właśnie zbierałem Lociego :?

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez gramnakomorce ().

• pluszowy napisał(a):

przejrzyj moje RW i sprawdź w ilu jest godzina starcia

pierwszego wpisu Logitecha nie będę komentował
    Te wcześniejsze wypociny pluszowego nie będę komentować, zalecam przejście na pw z komórką - a nie tu się wylewać.
    Co do pierwszego mojego wpisu - Pluszowy ma rację, nie ma co komentować.

Pozdrawiam

• Ja napisze kilka słów
    Szkoda floty loci ale przynajmniej moze skonczysz z nałogiem

I jeszcze jedno na uni grają pierdzieleni złodzieje i poszukiwacze haseł kurde wpisują po 50 razy i trafiają w hasło
    Przykładem jest to że pewien nasz stary kolega z uni dał mi pasy do swojego konta żebym je komus oddał i powiedziałem to koledze ze soja na gadu a on szczesliwy mowi zna hasło do tego konta bo mu jeden gracz na uni sie pochwalił ze zna passy no na szczescie kolega zmienił passy konto jest bezpieczne ale było przygotowane pod zezłomowanie ma pokaźną flote wiem ze pisze dosyć chaotycznieale jestem zły i włączyłem kasacje pondro
  • Loci a możesz mi wyjaśnić co to za akty w nocy na planetach były i rano na tej drugiej planecie w tym układzie?
    bo to nie byłem ja, a akty były.
    nic Ci nie wracało, bo ja widziałem gwiazdki

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Grzon Morderca ().

• Ja powiem to co widziałem, ale może nie do końca wszystko pamiętam.
    Otórz w tygodniu jakoś Loci miał faktycznie urlop, potem bodajże w piątek na jednej z pobliskich mi koloni na 2 G Loci juz urlopu nie miał i mało tego leżał na jego orbiccie jakis złom, dużo skanuje więc to tez widziałem i pomyśłałem, że ktoś Lociego pofamił, a on był wtedy napewno off , bo buddy sprawdzałem i urlopu nie miał, bo chciałem nawet recki wysyłać sam na jego orbitę PZ, ale odpuściłem , bo jakoś coś innego robiłem wtedy.
    Potem nie jestem pewien czy Loci urlop miał czy nie, raczej nie, a w niedziele jak go Pluszak trafił, to z ciekawości sprawdziłem status Lociego i był 1d.
    I inna spara, że sam Loci we wiadomościach może sprawdzić kto go pofarmił na 2 g układ 319 w piatek a sam Loci jak pisałem był off ale nic poza nie było np 1d
    I czy wczoraj jak był na koncie, to elektrownie w jakim były stanie załaczone czy wyłączone? Bo to tez istotne.
    Takie sa fakty z mojej strony, może one pomoga dociec lociemu co sie stało z kontem , choc w piatek juz go ktoś farmił.
    Od razu zaznaczam że nie jestem pewien , co do tego piatku, mogła to być sobota też albo czwartek , a niedziela napewno nie!!!
  • Własnie Veenom zszedłem na chwilkę z urlopu ale po tym jak ZM mnie sfarmił stwierdziłem, że nie ogarniam jak na razie i znowu poszedłem na "u".
    No i jakos tak doszło do ST. Grzon sam widzisz, że każdy mówi, że miałem 1d więc te akty to nie ja. No i pluszak z tym, że fs-ów nie odbierałem tez masz rację, ale flota nigdy nie stała dłużej niż 1-2h max. A jesli tak to prosiłem kolegę, żeby wysłał fs-a choćby na pz...
    Było:
  • Zwała. Ciekawe co administracja znajdzie. Inna sprawa, że urlop załączany w dzień w piątek nie może być zdjęty wcześniej niż w niedzielę, więc no ten no... może się urlop nie włączył czy coś...?
    Inna sprawa Loci, że trochę wiocha być przez Mamuśkę sfarmionym :p
  • born008 napisał(a):

Własnie Veenom zszedłem na chwilkę z urlopu ale po tym jak ZM mnie sfarmił stwierdziłem, że nie ogarniam jak na razie i znowu poszedłem na "u".
    No i jakos tak doszło do ST. Grzon sam widzisz, że każdy mówi, że miałem 1d więc te akty to nie ja. No i pluszak z tym, że fs-ów nie odbierałem tez masz rację, ale flota nigdy nie stała dłużej niż 1-2h max. A jesli tak to prosiłem kolegę, żeby wysłał fs-a choćby na pz...
    Loci podstawowe pytanie tak szczerze jak wczoraj wszedles na konto, po telefonie ze masz złoma to w jakim stanie kopalnie były ustawione na zero czy było na nich 100%