Przyklejony TOP1 Solo; pluszowy [FenikS] vs loci [Prestige] - 1572,8%

• Sirius

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Veenom ale Ty wiesz, że zawsze jak schodzisz z urlopu kopalnie automatycznie Ci się nastawiaja na 100%. To kiedys tak było, że samemu trzeba było przestawiać ale teraz już dłuuugo tak nie jest.
    Wonsz wiem, że tylko lamki dają się sfarmić ZM ale tak jak już mówiłem nawał obowiązków i nie ogarniałem :/

Współczynnik produkcji: 100%

Twoja produkcja jest zdezaktywowana,
    ponieważ posiadasz obecnie status urlopowy.

Takie mam teraz powiadomienie odnośnie produkcji.
    Było:

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez born008 ().

• komorka zjedz snicersa bo zaczynasz strasznie gwiazdorzyć :E

gratulacje starcia , co do otoczki sie nie wypowiadam bo nie jestem gwiazdą ludzi fantazją

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Zgubiłem Mamusie ().

• Pluszak walneles zloty strzal piekna robota a na niektore komentarze nie zwracaj uwagi widac z daleka zazdrosc najwazniejsze ze ty wiesz ze masz czyste sumienie. Nie rozumiem ludzie rozdaja swoje pasy tylko po to zeby ktos zanich fs zrobil i nie dostac zloma a jak widac to dziala w 2 strony.
  • Graf Rastlin napisał(a):

Pluszak walneles zloty strzal piekna robota a na niektore komentarze nie zwracaj uwagi widac z daleka zazdrosc najwazniejsze ze ty wiesz ze masz czyste sumienie. Nie rozumiem ludzie rozdaja swoje pasy tylko po to zeby ktos zanich fs zrobil i nie dostac zloma a jak widac to dziala w 2 strony.

Tu nikt Pluszaka nie oskarża o lewe ST :) Stało to wykorzystał zazdrościć nie wiem czy jest czego jedynie tego że próg ataków wzrósł z Poziomem Agresora.
    Ciężki do przebicia.
  • 1-jedna rzecz mi niedaje spokoju dlaczego sie loci nie nauczyłeś ze w tej grze jak się przekazuje hasło do konta to pózniej się zmienia
    2-pluszowy ty to chyba masz nierówno pod czerepem , dla mnie niema co gratulowac wystawione konto na widelcu i tyle
    3 loci powodzenia w odbudowie o ile bedzie
    Nie musisz mnie lubić ważne byś się mnie bał.
  • Czyli wychodzi na to ze Pluszak i Loci maja wspolnego kumpla ktory to wlazil od czasu do czasu na konto Lociego i tam zabawial,az ktoregos dnia Loci wkurzyl kumpla i ten odrazu polecial do Pluszaka aby poinformowac ze nie wbije Lociemu urlopu,flota bedzie stac od 2 w nocy i niech On wleci kiedy chce:-)
    Pluszak wolal nie ryzykowac i polecial nad ranem bo wiadomo,mniejsze ryzyko:-P niz zaraz po 3 :E

tak to wyglada,a jak jest naprawde to wie Loci ktory zapewne zabalowal i teraz ciezko sie przyznac do bledu ze bidula musi wymyslac ze wlam czy cos
    Winny jest tylko .....Loci-po co dajesz komus passy ?
    Mogles napisac ze awaria neta byla,odcieli telefony lub Putin zrobil nalot-to by byla historia :P

Modliszka-flota nie byla wystawiona-byla zostawiona i tak mial szczescie ze dopiero w polodnie spadla
    wiadomo ze w soju lykacie wszystko :E

Loci pokaz co Ci GO odpisalo i po sprawie
    Kolejny ubity =)

Samo zwycięstwo nic nie znaczy, trzeba umieć je wykorzystać.

Napoleon Bonaparte
  • Graty pluszak

A co do tego że flota stała to dziwne, bo loci zawsze dzwonił do mnie jak nie dał rady odebrać i mu ogarniałem, wiec czemu i tym razem nie zadzwonił? Z tym urlopem musi być coś na rzeczy ;p
  • Mam nadzieję, że się jakoś wyjaśni, chociaż osobiście obawiam się, że Loci myślał, że wrzucił urlop, ale go w rzeczywistości nie wrzucił... Chiciaż włam oczywiście też nie jest wykluczony. W każdym razie SzO Loci, znam ten ból :) nie poddawaj się.
    Atakującemu oczywiście gratulacje.
    U6 - off....
    U62 - urlop...
    Sirius - aktywny jako Gorthaur

• po 1 graty pluszak top 1 solo :E obrony szo i bez wymyslania bajek..

AquaManiac napisał(a):

Mam nadzieję, że się jakoś wyjaśni, chociaż osobiście obawiam się, że Loci myślał, że wrzucił urlop, ale go w rzeczywistości nie wrzucił... Chiciaż włam oczywiście też nie jest wykluczony. W każdym razie SzO Loci, znam ten ból :) nie poddawaj się. Atakującemu oczywiście gratulacje.

wlamu zadnego nie bylo zapomnial dac urlop i tyle dzien przed zlomem oddal mi skana wiec nie mozliwe zeby w piatek dawal urlop 8-)

loci szo i mniej wymyslania i dzielenia co widac po temacie .. pokaz ze potrafisz sie obudowac

Sirius mode on
  • pluszowy napisał(a):

sprawa się wyjaśniła a kolesie co twierdzili że konto kupione czy że po włamaniu nabrali wody w usta i siedzą cicho
    ale mi niesmak pozostał po tych zarzutac szczególnie tej owieczki co siedzi na 6 gali -_-
    Ja Cię przepraszam pluszowy. Nie, nie nabrałem wody w usta - uznałem temat za zamknięty.
    Też naiwnie obstawiałem przy swoich poglądach, przemyśleniach, dowodach - jak widać na próżno, więc cóż mogę rzec ->
    I'm so sorry, do you forgive me darling?

PS. I watching you! :rumieniec:
    Jeżeli jesteś w trakcie wojny upewnij się, że nikt nieproszony do niej nie dołączy. - Ashleigh Brilliant.
    Ten post był edytowany 2,3,4 razy, ostatnio przez "kogoś" (Dzisiaj, 16:31)

Osoba, która nie potrafi dodać swojego posta raz - jest nazywana zwykłym partaczem/amatorem.
    Edytuj posta 1 raz, NIE 100 razy cymbale.