Przyklejony freeigor [Yakooza] vs space(tribal_kasacja_konta) - 3089,66% TOP 4 solo

• Mizar
  • freeigor [Yakooza] vs space(tribal_kasacja_konta) - 3089,66% TOP 4 solo

pozdro igor, seba, Yakooza oraz znajomi z UNI.
    a szczególnie dziękuje novako i monkeyowi którzy to zauważyli kasację planet u tribala

Starcie z 2014-02-19 0x:3x:0x następujących flot:

Agresor freeigor [Yakooza] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    O.wojenny. 5.047
    Panc. 48.552
    Razem: 53.599

Obrońca space (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 1.294
    D.transp. 3.726
    L.myśliw. 24.584
    C.mysliw. 1.390
    O.wojenny. 1
    Recykler 662
    So.szpieg. 10.081
    Panc. 11.981
    Niszcz. 76
    Razem: 53.795

...po 3 rundach:

Agresor freeigor [Yakooza] (x;xxx;xx)
    Flota:
    O.wojenny. 5.047
    Panc. 48.552
    Razem: 53.599

Obrońca space (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 653.972 metalu, 234.193 kryształu, 1.520.607 deuteru.

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.212.066.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 143.307.300 metalu i 165.658.800 kryształu.
    Potrzebnych 15.449 recyklerów aby zebrać pole zniszczeń w całości.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 3089,66%
    Z czego 0% z floty agresora, a 3089,66% z floty obrońcy.
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 143.961.272, K: 165.892.993, D: 1.520.607, P: 311.375).
    Bilans obrońcy (M: -478.344.972, K: -552.430.193, D: -183.699.607, P: -1.214.475).
    *Przy założeniu że agresor zebrał cały złom.
    Created by cuteConverter v 0.3.1.2 - Adam Woźniak

zlom moj + dofarmy bedą
    :D freelove / Black Igor = turbo multi konto :D

ZŁOMIARZ z ZAWODU :E :E :E
    U24
    U64
    GEMINI
    MIZAR
    NEKKAR

ponad 200 ST

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez freelove ().

• Szkoda tribalka, coś tam kiedyś na jakimś uni się pogadało i wydawał się w porządku człowiek.
    Za kasację należy się szacunek, choć mam mieszane uczucia co do tego.
    "padła flota kumpla więc już nie jesteśmy tacy silni" tak to raczej wyglądało, więc jest to najzwyklejsza ucieczka z mojej perspektywy.
    Za akcję graty, dobra flotka zniszczona bez strat, surowiec już zapewne przetopiony więc kolejnych życzę :)
    Vajs
  • witam wszystkich z emerytury ogame :D , myslałem, że będzie mi tej gry brakować a tu nic z tych rzeczy :) , ciekawe to rw i też sie zapytam ską moj nick w nim? , kasacje owszem byla plnaet ale i także floty(mój spadek po usunieciu floty jak i planet byl widoczny w statystkach tego dnia), tym bardziej mnie to dziwi po co takie wymyslone rw wstawiac... hmmm, przypomnę też fakt ze kończąc grę na koncie został od razu włączony urlop z kasacją więc tym bardziej to rw bawi :) , ostala mi się aby planeta matka po kasacji i to goła i wesoła hehe , na prawdę są smieszni ludzie grający w ta grę :D , zasady gry są zapewne cały czas takie same jak sie kasuje flote ze ona znika a nie zostaje ;) więc na prawdę free niezłą kompilacje skana zrobileś mojego tam kiedyś floty i przerobileś na rw :) ,rzadko zaglądam na forum ale takie coś żeby wstawiać co nie miało miejsca to istny śmiech na sali hehe

pozdrawiam wszystkich i ładnie dalej grajcie ale tym razem bez kantów i samemu przerabiania rw :)
    ...do stracenia mam tylko kajdany a do zyskania cały świat...

u66 - długo by opowiadać :E

Leo - więcej obijania niż grania :E

Orion - przez małą chwilę nawet top 2 :E

Mizar - coś tam się pykało :E

Vega - top 10 - oddane :E
  • tribu napisał(a):

witam wszystkich z emerytury ogame :D , myslałem, że będzie mi tej gry brakować a tu nic z tych rzeczy :) , ciekawe to rw i też sie zapytam ską moj nick w nim? , kasacje owszem byla plnaet ale i także floty(mój spadek po usunieciu floty jak i planet byl widoczny w statystkach tego dnia), tym bardziej mnie to dziwi po co takie wymyslone rw wstawiac... hmmm, przypomnę też fakt ze kończąc grę na koncie został od razu włączony urlop z kasacją więc tym bardziej to rw bawi :) , ostala mi się aby planeta matka po kasacji i to goła i wesoła hehe , na prawdę są smieszni ludzie grający w ta grę :D , zasady gry są zapewne cały czas takie same jak sie kasuje flote ze ona znika a nie zostaje ;) więc na prawdę free niezłą kompilacje skana zrobileś mojego tam kiedyś floty i przerobileś na rw :) ,rzadko zaglądam na forum ale takie coś żeby wstawiać co nie miało miejsca to istny śmiech na sali hehe

pozdrawiam wszystkich i ładnie dalej grajcie ale tym razem bez kantów i samemu przerabiania rw :)

żeby się wypowiadać na jakiś temat i oskarżać kogoś najpierw trzeba wiedzieć o danym temacie wszystko, Ty jak widać masz braki, ale ja nie będę Cię uświadamiał.
    Może jakiś Modek wyjaśni CI jak to możliwe, że zdjąłem Twoją flotę mimo, że byłeś na urlopie i pokasowałeś planety, a może właśnie ta kascja planet była gwoździem do grobowej deski dla tej floty? poczytaj, popytaj, a potem pisz cokolwiek.
    :D freelove / Black Igor = turbo multi konto :D

ZŁOMIARZ z ZAWODU :E :E :E
    U24
    U64
    GEMINI
    MIZAR
    NEKKAR

ponad 200 ST
  • no ja już w to nie będę się wgłębiał-pytał itd :) bo mi się szczerze nie chce ale biorąc na logikę to gdzie kasujesz planety na której flota była i notujesz wysoki spadek w statystykach flot po jej saksowaniu to coś jest nie hallo ale coż to tylko gra ;d i jej dziwne zasady ;D ,no nic bawcie się ładnie a ja idę na grilla :)

• .:tribu:. napisał(a):

no ja już w to nie będę się wgłębiał-pytał itd :) bo mi się szczerze nie chce ale biorąc na logikę to gdzie kasujesz planety na której flota była i notujesz wysoki spadek w statystykach flot po jej saksowaniu to coś jest nie hallo ale coż to tylko gra ;d i jej dziwne zasady ;D ,no nic bawcie się ładnie a ja idę na grilla :)
    zeby takie rzeczy trzeba bylo tlumaczyc prosze...
    Spadek widziales bo flota juz nie nalezala do tego konta po usunieciu - chyba logiczne. Jednak jesli nie przerobiles wczesniej floty na zyletki u handlarza zlomu, to stateczki dalej orbitowaly na porzuconej planecie/ksiezycu. Tak czy owak - ladnie dokarmiles Free.

Gratki ataku i zysku, pozdrowienia z Leo!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Evrine ().

• Tak go gra nie obchodzi, że miesiąc po złomie nagle ożył :E
    Koledzy powyżej już wytłumaczyli, flotę oddałeś w ręce marsjanków chwilę po skasowaniu planet a więc nic się nie zmarnowało :D Uzyskałeś odwrotny efekt niż chciałeś.
    Ale to było dawno i nieprawda, modki zaspały i nie zamknęły tematu :)

Edit: miłej emeryturki :)
    Vajs

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Acid Drinker ().

• hehe no vajsik takie male chwilowo ożycie dzisiaj nastąpiło ale już się skończylo :E :) , dzięki za wyjaśnienie i to na tyle,bez spin sie ładnie żegnam :), życzę wszystkim milej gry w ogame :)

• Sory, że będzie tak bezpardonowo :)

Jak chce się zakończyć grę z klasą to wrzuca się urlop z kasacją i heja, albo tylko urlop i zostawia konto niczym sonde wojadżer które sobie gdzieś tam trwa...

Ale... jak się chce zakończyć grę jak bałwan to się kasuje wszystkie planety i kombinuje jak koń pod górę co zrobić aby skasować wszystko i pozostać małym człowieczkiem na latającym meteorycie i mieć możliwość czasami napisania do kogoś pw w grze

Jest jeszcze jedna opcja - przekazać konto jakiemuś cieciowi co z komórki nie ogarnia ogame i puszcza gsy z misją atakuj na księżyć ale to już z innej bajki

Pozdrawiam i więcej rozumu na przyszłość :p
  • Tak Nitro to już z bajki o księciuniu Freeiktornie, który nie ogarnia gry na nastu kontach. Schemat działania i przyzwyczajenia zdradzają kto zasiaduje aktualnie na danym koncie ... ale i free w reckach zobaczymy, kwestia czasu.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bushido mizar ().