TOP 1 Solo - riddi i bmws1000rr i Poltergeist [New] vs gward [PiS] - 12607,07%

• Andromeda [2]
  • ==Webber== napisał(a):

bmw miał na barym nick Riddick oraz nick Loki - o to chodziło Lasce.
    No i co niby jedno z drugim ma wspólnego ?

==Webber== napisał(a):

A wasz sojusznik pewnie spushował się na koncie marocarter i prawdopodobnie potem odesłał trochę towaru do bmw ;]
    Doprawdy zabawny jesteś :D tylko że bardzo monotonny :ziew:
    "Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein
  • Easy^^ napisał(a):

Młody82 napisał(a):

Laska napisał(a):

Z uwagi na stary nick gracza bmw..., który brzmiał Riddick, wcale mnie ten ban nie dziwi ;)
    Laska czy ty sugerujesz że riddi i bmw to ta samo osoba ? :E Chyba jeszcze mało wiesz o Andromedzie i historii konta riddiego więc może pierwsze prześledź tą sprawę a dopiero później wypisuj takie głupoty :*

W końcu ktoś zaczął myśleć. Co za bzdury sa tu wypisywane to głowa mała.
    Riddi wraca na 100% co będzie z bmw nie wiem sam ale jestem pewien ze Push'u którym się tak niektórzy podniecają tam nie było!
    Ploty siać każdy może ale nie każdy powinien wiec zanim ktoś coś głupiego znowu na struga proponuje zaczerpnąć trochę informacji POZDRAWIAM
    Widzę, że Wam krew poszła do głowy, ale się nie dziwię, skoro to Wasi Sojusznicy wiszą na pręgierzu :D
    Po pierwsze - wskażcie mi, gdzie piszę głupoty? Może i nie znam historii uAndro, ale Wy nie znacie historii uBarym, więc głowa Was boli nie od moich głupot, tylko z Waszej niewiedzy i sromoty.
    Po drugie - sprawdziłem sobie przed napisaniem wcześniejszego posta, że riddi to (raczej) inny gracz niż bmw.. Ale zbieżność starych nicków bmw... (Riddick, Riddickber) z nickiem riddi jest tak piekna w tej nieciekawej dla sojuszu New sytuacji, że aż się prosiło tak napisać ^^ Zauważcie, że na końcu tamtego postu umieściłem emotkę - ;) Ale widzę, że Wy jak rozjuszone byczki - już tego przymrużenia oka nie zauważyliście. Tak bywa, jak złość przytępia inne zmysły ;)
    Po trzecie i ostatnie - riddi oczywiście wróci do gry, bo jak rozumiem, przydarzyła mu się wpadka - czasem się zdarza. Ale uwierzcie (nie tylko mi), że u bmw... to była norma - i dlatego ma póki co bana do 2041 roku.

Ale, co ja będę się tak rozpisywał? Przecież może w sojuszu New pushe to jednak norma, a ja niepotrzebnie Was informuje o niesławnej historii gracza używającego obecnie nick bmw...? Może Wam tak pasuje? ;) To oczywiście taka przekorna zaczepka, która pewnie znów oburzy niektórych graczy, ale cóż mam napisać, skoro jak na razie po pregierzu widać, co widać, a gracze z New odsądzają mnie od rozumu? :P

Web, jak na razie szkoda naszej pisaniny, bo inni wiedzą lepiej i póki co są najlepszymi kolegami bmw... vel lokiego vel Riddicka :D

I tu mi się przypomina dowcip :)
    Wiecie jak zrobić sałatkę z buraków? Wystarczy wrzucić odbezpieczony granat do bmw... :E
    Winnetou jest moim idolem XD
  • Web i Laska jako starzy gracze Baryma znją temat pushowania konta bmw od początku, podobnie jak ja. Historię dożywotnich banów na wcześniejszych kontach tego samego gracza również.Zmiana nicków do niczego nie prowadziła, bo charakteru nie można zmienić tak łatwo. Brakuje mi tutaj jeszcze wpisu Gibona.

Jak napisałem wcześniej - najdroższe konto w historii ogame dostało dożywotniego bana.

PS. Ciekawą lekturą mogą okazać się posty w dziale ST Barym. Wyjaśnią wiele.
  • o ile znam historie gracza Loki vel bmw o tyle riddi co b nie mówić jest z innej parafi. Podobnie sojusz New. Fakt przygarneli kilku nowych graczy po UF w tym lokiego, fakt nie każdemu się to podobało łącznie ze mną, nie mniej jednak o ile miłością z sojuszem New , MIT się nie darzy o tyle musimy przyznać że riddi na grze się zna i do pushu sie nie posunął napewno.

Poniekąd może sami rozjaśnia z lokim sytuacje. Nie mniej jednak loki był na cenzurowanym po tym czego dokonywał na u Barym i teraz przyszła kryska na matyska
    Sojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers

Universum: Wezn

• angelsin napisał(a):

o ile znam historie gracza Loki vel bmw o tyle riddi co b nie mówić jest z innej parafi. Podobnie sojusz New. Fakt przygarneli kilku nowych graczy po UF w tym lokiego, fakt nie każdemu się to podobało łącznie ze mną, nie mniej jednak o ile miłością z sojuszem New , MIT się nie darzy o tyle musimy przyznać że riddi na grze się zna i do pushu sie nie posunął napewno.

Poniekąd może sami rozjaśnia z lokim sytuacje. Nie mniej jednak loki był na cenzurowanym po tym czego dokonywał na u Barym i teraz przyszła kryska na matyska

... powinieneś zostać premierem ;] a tak na serio ładnie to ująłeś.
    Pozdrawiam

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Easy^^ ().

• Sodoma i gomora w postach. Plujecie a chlopaki sie żle rozliczyli za zlom i paliwo, widziliscie ile st bylo robione przez tych graczy wiec pomyłka mogła zaistniec, a próbujecie podważac umiejetnosci wyponocne po nocach. Spójrzcie na odbicie w klozecie zamin bedziecie oceniac nie majac wiedzy.
    Jeszcze raz graty chłopacy za starcie.
  • Ręce opadają " title=":>"> Czytaj bombka ze zrozumieniem posty, zanim nas zaszczycisz swoimi wypocinami pisanymi łamaną polszczyzną.
    Może i riddi się pomylił, ale tak się składa, że pusherowi bmw.. już dawno się ban ostateczny należał i stąd nie tylko moje posty tu się znalazły.
    Myślę, że gdyby w tytule tego ST był tylko riddi i poltergeist, pewnie nie byłoby tej całej dyskusji. Pewnie byłaby też mniejsza, gdyby nie pojawił się ban. Ale ktoś chciał w tym ST docenić "pro pusherka" ;) - Jego prawo. A innych prawo komentować ;) A adminów prawo banować (jak jest za co) :P
    Więc nie wypisuj dyrdymałów bombko. Nikt tu sodomii nie uprawia (trudno to zresztą robić pisemnie, ale pewnie i tak nie wiesz o co chodzi). Jak się źle rozliczyli za paliwo, to niech wyjaśnią i po sprawie :P
    A co do umięjętności gracza bmw.. wypoconych po nocach, to wybacz, ale nie rozśmieszaj mnie. Mogę Ci wymienić parę: push, kupowanie kont - wystarczy? ;P
  • fajnie, że wzięli się w końcu bardziej za pusherków i cwaniaczków i baniki lecą - tak trzymać ;)

a co do tego przypadku to akurat wątpię, że push był zamierzony, raczej to złe rozliczenie zysku czy złe obliczenie handlu.
    Nie grzebałem po forum, riddi nic nie wyjaśnił?

Pana bmw nie znam, ale z tego co wypisujecie (jeżeli to prawda) to niech zostanie ban do 2041
    Niech wyda kasę na następne konto :D albo już kupił, może chociaż WOŚP wsparł :P

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez SeboSky ().

• Pusherom mówimy stanowcze NIE ! więc bardzo dobrze że Lwica się za to wzięła ;) sporo się naczytałem o tym osobniku z st na Barym i teraz tutaj , niezły przekręt z niego więc ma teraz za swoje XD .

Tak w ogóle to wybrał dobrego nicka co do swojej osoby - bmw = będziesz miał wydatki ( w tym wypadku na nowe konto ) :D
    Ave Racovia !!
  • xaero32 napisał(a):

No riddi wrócił do " świata żywych " także gratulacje z wyjaśnienia sprawy i powodzenia w "smażeniu" kolejnych stejków :E

A gdzie Ty widzisz jakiekolwiek wyjaśnienie sprawy?? Riddi wrócił, bo mu się kara skończyła 13-go lutego i tyle. Jakby coś panowie wyjasnili, to przede wszystkim pusher bmw miałby niższą karę, a póki co nadal widzę daleki 2041 rok :XP:
  • Poprosze moderatora o zamkniecie tematu. Bo niektórzy ludzie choć już nie graja potrafią tylko wprowadzać ferment wpisując się tu chyba tylko po to.
    Laska weź się ogarnij . życie to nie ogame :) No chyba że u ciebie tak jest to w takim razie serdeczne współczucia :(
    Nie dyskutuję z idiotą, bo najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu,
    a potem pokona doświadczeniem.