TOP 3 UNI 66 ACS; moon killing: Id17 i Zamyslony Marabut i wishmaster i Darschevil i Aleks [LzB] vs Necro [EXP] - 16838,51% + zbiórka + dobitka

• Uni 66 [2]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• nie osmieszajcie sie prosze wszyscy po kolei ... lol pushu to byscie przynajmniej nie wstawiali ... dowód ? marabut mnie skanuje jak najęty .. czasami flota stoi po 5 -6 godzin nie pilnowana i nie lecicie nie mówiac ze fsy tylko z jednego moona robie ... takie bajki to dla nie kumatych mozecie robic... i jak sie tu nie dac zezlomowac znajomym skoro na uni nikt inny nie potrafi... co do samego starcia to ladnie to wyszlo :) procent robi wrazenie ....
  • To że inni się pushują nie oznacza tego że każdy to robi .
    Agresorom Gratki i Szczęśliwego Nowego Roku .
    Sosna i sp - jak wy walicie wałki to musi być wszystko ok , a jak ktoś klepnie fajnego st-eka w doborowym towarzystwie to marudzisz że to push . Człowieku przesiądź się na pegasusa i zbijaj statki .
    Agresorom jescze raz gratki
    konto było i nie ma tak zawsze było :P
    Pewnie SzO nie będzie ale i tak BSZO w Nowym Roku

a dla reszty :P

kieliszeczek nie zaszkodzi
    Kufel piwa to za mało
    Litr szampana by się zdało
    Trzeba opić wszelkie troski
    By następny rok był boski.
    Dla każdego z osobna
    COMA rzondzi

Sejmowe Wiezienie
  • DzikieSerce napisał(a):

To że inni się pushują nie oznacza tego że każdy to robi .
    Sosna i sp - jak wy walicie wałki to musi być wszystko ok , a jak ktoś klepnie fajnego st-eka w doborowym towarzystwie to marudzisz że to push . Człowieku przesiądź się na pegasusa i zbijaj statki .

Kufel piwa to za mało
    Dla każdego z osobna

Ty to kolego lepiej nie komentuj , bo wałki to lepsze z Mrocznym czy jak mu tam robiłeś to już drugie konto , które zostało zezłomowane w ten sposób przez tych nielotów to są fakty i tego nie zmienisz a przesiadać się nigdzie nie muszę bo tu jest co złomować .

Szczęśliwego Nowego Roku :D
  • tak czytam i aż śmiać się chce jak tu jadem jadzie :E , jak coś nie pasi to dawać leśne trole co krytukują do supportu i zobaczymy co wskóracie ;P ,graty starcie i przetapiajcie na co tam dusza pragnie :D , dla reszty lemingów duże buzi od zlego_pluszaka na nowy rok :D a te wasze skany możecie sobie zapodać w nochala :E , pozdro 8-)
    ...do stracenia mam tylko kajdany a do zyskania cały świat...

u66 - długo by opowiadać :E

Leo - więcej obijania niż grania :E

Orion - przez małą chwilę nawet top 2 :E

Mizar - coś tam się pykało :E

Vega - top 10 - oddane :E
  • sosnozag1 napisał(a):

DzikieSerce napisał(a):

To że inni się pushują nie oznacza tego że każdy to robi .

Kufel piwa to za mało
    Dla każdego z osobna

Ty to kolego lepiej nie komentuj , bo wałki to lepsze z Mrocznym czy jak mu tam robiłeś to już drugie konto , które zostało zezłomowane w ten sposób przez tych nielotów to są fakty i tego nie zmienisz a przesiadać się nigdzie nie muszę bo tu jest co złomować .

Szczęśliwego Nowego Roku :D

hahaha zabawny jesteś
    Wystarczy spojrzeć na pręgierz i wszystko będzie jasne , ani ja tym bardziej mroczny tam nie wisielismy , nie tak jak Wasz smieszny sojusz
    18.11.2013 20:19:38 SGO smoki camello 02.12.2013 20:19:38 Push(II) camello (przez craku) do gma
    18.11.2013 20:18:38 SGO smoki aro 25.11.2013 20:18:38 Push(I) aro (przez craku) do gma
    18.11.2013 20:17:53 SGO smoki rydzu 25.11.2013 20:17:53 Push(I) rydzu (przez craku) do gma

26.10.2013 14:08:07 GO smoki 33woju 09.11.2013 13:08:07 Multi(I) [2/2] + Push(I) + odsyłka do GO
    26.10.2013 14:07:30 GO smoki Oddane 09.11.2013 13:07:30 Multi(I) [1/2] + Push(I) do 33woju

sam sobie odpowiedz arcy pushmenie
    COMA rzondzi

Sejmowe Wiezienie
  • No ja też szczerze pogratuluję - pięknie to wygląda :)
    a szczególne gratulacje dla całego LzB 8-)

no wiecie... nie każdy jest umoczony w push-akcje tak jak pewien sławny sojusz :E

HAPPY NEW YEAR!
    Jeżeli jesteś w trakcie wojny upewnij się, że nikt nieproszony do niej nie dołączy. - Ashleigh Brilliant.
    Ten post był edytowany 2,3,4 razy, ostatnio przez "kogoś" (Dzisiaj, 16:31)

Osoba, która nie potrafi dodać swojego posta raz - jest nazywana zwykłym partaczem/amatorem.
    Edytuj posta 1 raz, NIE 100 razy cymbale.
  • Arcy sie wypowiedzialo leszczu, a poza tym nie trzeba chyba nic wiecej dodawac ;] jakakolwiek dyskusja po ponizszym , odpowiedz na jakiegokolwiek waszego posta czy tez zarzut nie ma sensu ;] gratuluje :)
    przykladem wieska powinno sie zalozyc temat na forum ale po co :)

LzB - Ludzie z Banem

01.01.2014 22:33:29 SGO smoki wishmaster 15.01.2014 22:33:29 Multi(I)[2/2] + Push pasywny(I) od baba_jaga + odsyłka do GO

udanego lizania go po tylkach i wymyslenia oryginalego tlumaczenia zeby z tego wybrnac.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez cisu. ().

• cholera, właśnie miałem do did zakładać temat, Sosna, ściemniaczu jeden, mówiłeś mi, że śmiało mogę sure z prób sobie zostawiać, że ty zawsze tak robisz i nigdy bana nie miałeś. No i co teraz się pytam?? 2 tygodnie bez OG? :roll:

No nic, jak to NCR ostatnio napisał: do zobaczenia za 2 tygodnie :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez czmielu ().

• Nie wierze wielki strażnik u66 na pręgierzu za push i multi :E Następnym razem Wieśku jak zaczniesz kogoś oskarżać i pouczać to spójrz w lustro, daleko pusherów nie będziesz musiał szukać.

Najzabawniejsze jest Twoje tłumaczenie: "bo Sosna powiedział, ze mogę sobie złom zostawić" xD haha
    Jeśli dobrze pamiętam to nie dalej jak w tym temacie lałeś z kogoś, że regulaminu nie zna, taki tam szczegół :E

Gratuluje % :)

Ciaooo 8-)
    ---------------------------

Dopóki zna się swój cel i ma się wewnętrzną siłę, by ten cel realizować, dotąd człowiek jest niepokonany!

...można mnie zniszczyć ale nie pokonać...

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez =mIMaS= ().

• nic nie dodam nic nie powiem. jak mozna wyliczyć kogoś z kolonizuj i 6h przed dolotem ściągnąć moona. sami sobie wystawiacie konta. niech was dalej Aleks sponsoruje. i niech kupuje konta które będziecie sobie złomować :E

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rob666 ().

• ty paRobek lepiej powiedz wszystkim jak ty umiesz fas wysyłać, to będzie gitara no i może trochę światła nam to rzuci na całą akcję, a raczej na twoje jej zrozumienie :D

Swoją drogą, jeśli już tak rozumować, że konto zostało sprzedane, to w jakim świetle stawia to twojego mentora, poprzedniego właściciela konta, zwierza? co robie_marudo? :E
  • [ciach]
    co do starcia to bajka i nie bylo zadnego wala ale zazdrosne lby musze swoje wyrzucic chyba ze to kasztana konto bylo albo jego kochanki mimasa i czekalo na odpowiednia chwile :D :D :D dlatego takja zazdrosc ze padlo tak szybko hehehehe

Super Moderator Asiaa:
    Flame.
  • Z mojej strony również płyną gratulacje.
    Prawie 17k %, wynik przepiękny, świetna obserwacja no i są efekty.

Czego nie mogę powiedzieć o poziomie niektórych komentarzy... i jak patrze kto to pisze, to nawet się można zdziwić, że ludzie się tak zmieniają... zatraceni w cyferkach? :roll: Smutne to.

Gratulacje raz jeszcze starcia. Tak trzymać! i nie odpuszczać ;)