haha Szpryc solo Candy nie składał a kozaczy jak zawsze, Ira wszystko ogarnal - dopioł tylko Cie strzało to zwiazku i wielki złomiarz haha lezeć ! co do starcia - szkoda Candy :-))
Przyklejony ACS : Szpryc , Ira [ZLY SEN] vs Candy [BuS] - 112 201,58%
- Quantum [1]
-
-
Odbudowy Candy , a szpryc jak zawsze chowa sie pod parasol lepszych graczy swojego sojuszu, przypisujac sobie ich sukcesy ;p dobry z niego lizak ;p
użyteczni idioci zawsze w cenie ;p czy to w realu czy to w ogame ;p Polska polityka roxxx ;pLiczy się przede wszystkim dobra zabawa i fajne znajomości poprzez gre
Pozdro Mapi, MichalK, Candy, Fireman, DziekujePost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Zuzia28 ().
-
grac nie umiala za urlopami sie chowała i nic
szczególnego nie pokazała
Szpryc
Flota:
L.myśliw.: 638.532
Krazownik: 63.324
O.wojenny.: 29.598
Panc.: 44.912
Candy
Flota:
M.transp.: 111.143
D.transp.: 4.346
L.myśliw.: 813.849
C.mysliw.: 1
Krazownik: 69.996
O.wojenny.: 17.047
St.kolon.: 29
Recykler: 120.231
So.szpieg.: 3.448
Niszcz.: 1.333
G.Smierci: 10
Panc.: 69.418
Jesli "ona" grac nie umiala a ma wieksza flote niz Ty to .... kto grac nie umie?:D-spojrzec mozna na statki
Jestem tu bezstronna osoba i nie gram tu ( raczej sledze Adasia wyczyny bo on ta gre "przeszedl cala" ) ale jak widze takie texty jak Twoje to szok chlopie.Troche dystansu do tej gry,do ludzi a przede wszystkim do kobiet ( ciekawe jaki jestes w realu-taki sam? )
Wielka zasluge maja tu statki Adasia bo gdyby nie jego udzial to moglby tylko sonda jak .... potraktowac.
SzoO dla wszystkich i gratki
-
Gratulacje Agresorom
Candy szo:) -
Niby jest nieźle Adaś, ale trochę czasu tu nie zaglądałem i spodziewałem się zastać trochę inny obrazek, a nie, że sobie jeszcze takie floty spokojnie latają. Oczekuję poprawy twojego zachowania.
-
jak to może być ,że złapaliście to
podobno nie da rady złapać takiego nołlajfa ,przecież to takie super bajeranckie :D,tylko mnie zatanawia czemu nawet nie pogratulował na forum STarcia na sobie ??
czyżby zyłka pierdząca już nie wytrzymała,gul skoczył,może omdlenie,czy poprostu próba samobujstwa
spokojnie ,nie kończ z sobą bo jeszcze wiele osób ma ochotę się pośmiać
kaman -
penc napisał(a):
jak to może być ,że złapaliście to
podobno nie da rady złapać takiego nołlajfa ,przecież to takie super bajeranckie ,tylko mnie zatanawia czemu nawet nie pogratulował na forum STarcia na sobie ??
czyżby zyłka pierdząca już nie wytrzymała,gul skoczył,może omdlenie,czy poprostu próba samobujstwa
spokojnie ,nie kończ z sobą bo jeszcze wiele osób ma ochotę się pośmiać
kaman
gratki chłopaki,spóźnione ale szczere i jak to ZS potrafi poprawić humor
co do obrońcy to mógłby chociaż pogratulować STarcia-w sumie cytat jest wymowny w 100%
nie odpuszczajcie -
SZO Candy
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0